a devenit ingeras. Ma rog lui Dumnezeu sa o ajute pe Lore si pe voi toti. Eu stiu ce simte o mama care trece prin pierderea comorii ei, dar pot sa-ti spun ca simt si durerea mamei mele care ar fi vrut din tot sufletul sa fie bunica. Ma doare, va doare.... e greu.....Va imbratisez si imi doresc ca Doamne Doamne sa fie acum cu voi , cu toti. Ar fi foarte bine ca Lore sa-l vada pe baietel. Eu am stat langa David al meu 2 saptamani, dar nu mi-au dat voie sa-i fac poze. O prietena de-a mea mi-a daruit o poza cu puiul meu si nici nu am cuvinte sa-ti spun ce bine imi face sa-l privesc, sa-i vorbesc...
Sorina, mama ingerasului David.

ma rog din tot sufletul sa nu apara complicatii.......ma ingrijoreaza faptul ca mi-a spus ca a inceput sa aiba frisoane.........sper ca dr. care o ingrijesc sa aiba grija de ea si sa faca ce trebuie......ce cred ca e mai bine pentru ea
DOAMNE ce rau imi pare ca o biata mamica........acum de
trece prin asemenea momente chinuitoare , nu-i deajuns ca puiul ei nu mai are viata in EL, dar mai trebuie sa si suporte un asemenea travaliu lung si obositor...... sfisietor de dureros ...........NU am cuvinte, doar ginduri bune si multe
catre d-zeu pt. biata LORE si pt. micutul
care-si va lua zborul catre LOCUL SFINT AL MAICII DOMNULUI , acolo unde nu mai este durere si suferinta si nici plinset sau intristare................ acolo unde este si FRUMOSUL MEU LUPTATOR ANDREI, acolo unde sint toti
parintilor de
din acest forum si din toata lumea, pe care numai D-ZEU stie de ce ni ia luat atit de repede si prea devreme............
si
......... sa se odihneasca-n pace si sa-i fie somnicul cit mai linistit ........... ZBOR LIN INGERAS DUIOS 1

ajuta-ne Doamne sa trecem cu bine.........
sa fie langa ea si sa ii dea putere.......
Dumnezeu sa fie alaturi de voi in aceste grele momente...
pentru toate mamicile cu durere in suflet.......