BABY KEANE,iar tie scumpa mamica de ingeras si mamica de bebe frumos

BABY KEANE,iar tie scumpa mamica de ingeras si mamica de bebe frumos

:
, sa iti aducem alinare si putere pentru ca banuim ca ai nevoie.

baby Keane....
cu toata inima. Imi pare rau ca simti inca o data aceasta durere mare in urma pierderii micutului Baby Chris.

Imi pare atat de rau. Asa m-am bucurat cand am auzit ca esti insarcinata.

si pentru ingerasii tai un brat de 
si iti spun ca imi pare nespus de rau...Acum Baby Kane are si el un fratior in lumea ingerilor pe Baby Chris,stiu ca durerea ta sa dublat dar fii puternica in contiinuare si revaseste-ti toata iubirea ta de mamica speciala catre puiutul tau de langa tine si pastreaza amintirea ingerasilor ca pe un lucru sfant inimii tale caci ingerasii tai te vegheaza necontenit si sunt fericiti acolo printre stele ca tu esti mamica lor...esti o mamica de ingerasi care ii iubeste.TE
si mii de
pt ingerasii tai....
LA MULTI ANI DE 8 MARTIE!! DIN SUFLET ITI DORESC O ZI SI-O PRIMAVARA FERICITA SI CU MULTE IMPLINIRI SI BUCURII
Camelia,a plans cand ti-am citit povestea...Si eu am pierdut sarcina gemelara,din pacate pe amandoi puiuti,insa unul a trait 12 saptamani,ilvedeam cum se misca (Samburel) unul f mic,la 4 saptamani...Stiu cum te simti!La fel as fi gandit si eu daca traia Samburel,oare cum arata fratiorul lui? desi in sarcinile biviteline fratii nu seamana...