"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent
și mai puternic decât cel viu" Antoine de Saint-Exupery
"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem cu toţii
în aceeaşi barcă!" Martin Luther King Jr.
"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei
pomeni, mi se va frânge sufletul."
"Nicio talpă nu este atât de mică, încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"
"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face diferenţa între ele!"
"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină
mai mare decât Iubirea"
Robert Binder
"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"
"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".
"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."
"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi,
e ca şi cum ne-am
reîntâlni cu ei..."
"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară
şi amintirile o cărare, aş urca în
Rai şi te-aş aduce din nou acasă."
"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină, ca să ştim că sunt fericiţi!"
"În cartea vieţii, un înger a scris despre naşterea copilului meu. Apoi,
închizând cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pământ!".
"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
Camelia azi se implinesc doi anisori de cand Baby Keane a mers in imapartia cerurilor alaturi de ingerasi. Ne inaginam cat de greu iti poate fi si de aceeia impreuna cu echipa E.M.M.A. am venit sa te , sa iti aducem alinare si putere pentru ca banuim ca ai nevoie. Nu esti singura draga noastra, noi suntem alaturi de tine.
Zbor lin ingeras micut, zbor lin Baby Keane
Alaturi de voi, Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!), mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Camelia, draga mea in primul rand Craciun fericit si o calda mangaiere pentru sufletul tau intristat. Sunt alaturi de tine cu gandul
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri "Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow." ........my precious child.......
Am pierdut inca un bebe… Baby Chris,( numai 14 saptamani de sarcina). Dumnezeu a fost milostiv, ni l-a luat de mic ca nu cred ca am fi avut puterea sa punem in morman un sicriu mic alb. Asa ca aceasta pagina e piatra de mormant la doi ingerasi...
With all the love Mami, Daddy and Christopher
Camelia, mama a doi ingerasi(Baby Keane si Baby Chris)si a puilor Christopher si Matthew
Camelia imi pare atat de rau ...te cu toata inima. Imi pare rau ca simti inca o data aceasta durere mare in urma pierderii micutului Baby Chris. Acum Baby Keane si Baby Chris sunt impreuna si vegheaza asupra voastra.
Zbor lin micut ingeras, zbor lin Baby Chris
Alaturi de voi, Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!), mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Mi-e greu sa scriu dar cred ca trebuie, numai ca sa arat diferenta de mentalitate.
Pe 9 Februarie cind am fost la spital pentru a fi operata caci Baby Chris nu mai avea batai de inima, imi aduc aminte doctora intrebindu-ne daca vrem ca preotul spitalului sa ia legatura cu noi. Nu prea am inteles ce si cum ca numai la asta nu ne era mintea, dar doctora a pus DA pe hirtie zicind ca putem sa ne razgindim mai tirziu. Saptamina trecuta am aflat CE SI CUM. Sarcinile pierdute pina la 20 de saptamini nu sint considerate nici aici din punct de vedere legal ca nastere, ci ca avort (oribil cuvint..). Nimic nou si totusi… In scrisoarea ce am primit saptamina trecuta de la spital ni s-a explicat ca pe 6 Martie se va tine un serviciu funeral pentru Baby Chris. Tot in scrisoare ni s-a explicat cum o sa decurga totul. Our precios baby o sa fie pus impreuna cu alti citiva bebelusi de o seama, intr-un costiug mic alb (cosmarul meu cel mai crunt..). O sa se tina o slujba, daca vrem ca un poem sau o ruga speciala sa fie citita de preot sa nu ne sfiim sa spunem preotului; dupa slujba fiecare parinte prezent poate sa isi ia ramas bun si sa puna o floare pe costiug (florile vor fi oferite de biserica, intr-o vasa linga costiug). Costigul o sa fie carat pe brate de preot la finalul slujbei si luat la crematoriu iar mai tirziu cenusa imprastiata in gradina bisericii, 'Gradina Inocentei', pe care sintem invitati sa o visitam de cite ori vrem… Baby Chris avea numa 14 saptamini in burtica la mami
Ultima oară modificat de Camelia Popa pe 11 Mar 2012, ora 03:26, modificat de 2 ori în total.
Camelia, mama a doi ingerasi(Baby Keane si Baby Chris)si a puilor Christopher si Matthew
Cami te imbratisez strans....cuvintele nu se leaga in acest moment..... Daca imi permiti as dori intr-o zi sa mergem impreuna in ''gradina inocentei'' sa ii duc o floare lui Baby Chris si lui Baby Keane.... Pana atunci le-am aprins o lumanare l-a mine acasa...si te imbratisez cu mult drag si dor.... Iar sotului transmite-i regretele mele sincere....
Camelia....imi pare atat de rau....nu prea am cuvinte pentru ca sa fi mama unui singur ingeras este ingrozitor si peste puterea unui om, dar sa fi mama a doi ingerasi....este teribil...Te imbratisez, Camelia si iti doresc sa fi puternica , macar pentru puiul tau de pe pamant! acum aveti 2 ingerasi care se joaca acolo sus si va vegheaza mereu! Cu drag si pentru ingerasii tai un brat de
Ioana Mamica lui David si a Sofiei aici pe pamant, si a puiului Alexandru -acolo sus
Camelia imi pare rau pentru pierderea suferita; sunt alaturi de tine. M-a impresionat atitudinea care se ia acolo in astfel de situatii triste. Conteaza atat de mult ca sufletul parintilor indurerati sa aiba parte de mangaierea ca trup din trupul lor nu a ajuns in neant, ca "nicio talp? nu este atât de mic?, încât s? nu lase nicio urm?,pe lumea asta!" Te imbratisez cu drag si-ti doresc puterea de a merge mai departe alaturi de familia ta, vegheata de ingerii tai.
te si iti spun ca imi pare nespus de rau...Acum Baby Kane are si el un fratior in lumea ingerilor pe Baby Chris,stiu ca durerea ta sa dublat dar fii puternica in contiinuare si revaseste-ti toata iubirea ta de mamica speciala catre puiutul tau de langa tine si pastreaza amintirea ingerasilor ca pe un lucru sfant inimii tale caci ingerasii tai te vegheaza necontenit si sunt fericiti acolo printre stele ca tu esti mamica lor...esti o mamica de ingerasi care ii iubeste.TE si mii de pt ingerasii tai....
Ingerasul meu tu pentru mine existi,caci tu faci parte din viata mea...te iubesc iubita mea printesika.
Va multumim din tot sufletul pentru suport, pentru tot…
Nu vreau si sper sa nu adincesc ranile celor care au trebuit sa treaca prin calvarul provocat de indiferenta sistemului medical si biserici romanesti dar multa lume m-a intrebat cum a fost serviciul funeral… Capela in care s-a tinut slujba este una mica, intima, atit de potrivita pentru ocazie. In mijlocul altarului, pe un piedestal din marmura, luminat de jos; parca plutind pe lumina erau doua sicrie mici, albe (de la doua spitale diferite). In fata altarului un singur aranjament floral, perfect in simplitatea lui: crini (floarea Maici Domnului)si trandafiri albi. Orga a cintat pe toata durata slujbei. A fost frumos,linistit, intim. Dar cel mai mult m-au impresionat cuvintele preotului. A vorbit de iubire, de viata eterna, de puritate, de lumina… cuvinte pe care de obicei le auzi spuse unui parinte de inger de un alt parinte de inger. Ne-a asigurat ca copiii nostri sint in bratele Domnului. A vorbit de faptul ca si el, ca preot si ca om, se lupta cu intrebarea ‘De ce?’. A recunoscut ca nu are raspuns, ca nici el nu intelege dar crede in planul Domnului. A tinut sa ne stringa mina la fiecare in parte si sa ne spuna citeva cuvinte, sa ne spuna ca ii pare rau de pierderea noastra. Mi-am adus aminte de preotul de acasa care mi-a vorbit de pacat si de pedeapsa; de preotul care dupa ce aproape ca mi-a zis ca de pacatoasa ce sunt am piedut copilasul meu se astepta sa ii pup mina. Gradina in care o sa fie imprastiata cenusa e la fel, mica si intima, despartita de restul gradinii de un zid nu prea inalt. O bancheta cu ursuleti de piatra intr-un colt, un leagan.. Pe peretii gradinii sint agatate placi comemorative cu ursuleti si fluturi, atit de mici si multe… O alee ingusta serpuieste printe tufe de trandafiri si camelii plantate in memoria ingerasilor. La radacina au placi de bronz cu mesaje de la mame, tati, frati,surori bunici.. Intr-un alt colt de gradina e un foisor plin cu flori si jucarii de plus. Preotul ne-a spus ca in fiecare luna florile sint adunate, tocate si imprastiate in gradina, iar jucariile sint donate spitalelor de copii. Atit de multa consideratie e incorporata in fiecare gest.. Sper din tot sufletul ca si biserica noastra si sistemul medical romanesc sa apeleze intr-o zi la acelasi bun simt
Camelia,a plans cand ti-am citit povestea...Si eu am pierdut sarcina gemelara,din pacate pe amandoi puiuti,insa unul a trait 12 saptamani,ilvedeam cum se misca (Samburel) unul f mic,la 4 saptamani...Stiu cum te simti!La fel as fi gandit si eu daca traia Samburel,oare cum arata fratiorul lui? desi in sarcinile biviteline fratii nu seamana... Am aflat cu durere ca anul aceasta ai mai pierdut un puiut .. IMi pare tare,tare rau!! Mami,cu incredere in Dumnezeu si uitandu-te in ochisorii baietelului tau,mergi si fa investigatii pentru trombofilie,ca [pare ca asta e cauza pierderilor de sarcini succesive.. Te imbratisez!
4 ingerasi in Cer si o 2 fetite pe Pamant .. Iit multumim,Doamne!
Diana,te iubesc enorm! Amma Nectaria, luptatoarea mea, mami si tati vor fi alaturi de tine si vei fi bine!
ingerasii mei,veti fi mereu in sufletul meu! O parte din el e Sus langa voi!
Draga mea, Suntem alaturi de tine. Iti intelegem durerea. Pas cu pas vei putea trai si tu cu ea. Trebuie sa-ti dai timp, oricat de mult. Te imbratisez cu drag. Curaj!