din suflet si aici si iti spun cu durere in suflet bun venit alaturi de parintii de ingeri.

ingeras scump Matei Daniel 
.....offf si ma uitam adineauri la data de nastere a micutului Matei Daniel si realizez ca s-a intamplat atat de curand
din tot sufletul.
si
pentru micutul
Matei Daniel.
o calda si sincera
,imi pare atat de rau ca trebuie sa treci prin asemenea momente si ma doare sufletul cand cand vezi atata suferinta si "nedreptate"
,de ce oare unii parinti care isi doresc asa mult un copilas trebuie sa sufere o asa mare durere si trebuie sa se desparta de puiul lor inainte de a se bucura de caldura si imbratisarea lor,acesti copilasi doriti si asteptati de parinti sunt chemati la DD si devin ingerasi mult prea curand ,este asa de dureros,noi suntem aici sa te incurajam sa incercam sa-ti dam putere,noi iti intelegem durerea stim ca este mare si grea
si
tau Matei Daniel
si
Ce cuvinte ar putea sa-ti aline durerea acum? Te
strans si iti spun ca imi pare rau ca esti mamica de ingeras, imi pare rau ca
Matei Daniel a plecat la cer
, dar ma bucur ca ti-ai facut curaj sa ne scrii. Suntem cu totii alaturi de tine, de voi! Cand vrei sa plangi, sa-ti strigi dorul, sa vorbesti despre Ingerasul tau, suntem aici sa te ascultam si sa te ajutam, atat cat ne sta in putere, sa traiesti cu aceasta imensa durere in suflet.
Matei Daniel, mii de
si
!
Matei Daniel alaturi de tine. Chiar daca nu il poti tine in brate el te insoteste mereu, da-i voie sa stea langa tine! Oprestete putin din plans si spune... nu-i asa ca il simti langa inima ta ? Ma bucur ca ne-ai gasit, aici ingerasul tau are asa multi prieteni si tot aici tu ne ai pe noi.
si ii doresc
Matei Daniel zbor lin printre norisori si 
strins de tot , e greu sa astern ceva pt ca si pt mine este la fel de greu.......pot doar sa-ti spun ca iti sint alaturi cu gindul si inima...........Zbor lin ingeras scump , ai grija de mama si de tatal tau....au nevoie sa te simta linga ei......
..........si este inca una f recenta.....
ai grija de parintii tai.......da-le un semn......da-le puterea de a merge inainte......
puternic,imi pare nespus de rau pentru pierderea ta,pentru ca trebuie sa suferi pentru scumpul tau baietel MATEI DANIEL,e foarte greu.Dar eu sunt alaturi de tine si am sa
pentru tine sa treci mai usor peste pierderea scumpul tau baietel.
scump ai grija de mamica ta de acolo de sus ,dai putere si ocroteste-o
la cer.
MATEI DANIEL, zbor lin!