Sofia Ioana, zbor lin
Sofia, zbor lin
Mario

strans si sa iti trimit cu aceasta imbratisare putere, curaj, alinare si liniste in suflet.

Sofia Ioana. Pentru ei ai putea printa sau trimite pe mail articolele de aici http://www.organizatiaemma.ro/suport/apropiati .
)si ii face cunostinta cu ceilalti ingerasi!
Sofia Ioana printre norisori si 
, Amalia, si imi pare rau ca fetita ta Sofia Ioana a plecat la cer
.
Sofia Ioana, te vom asculta cu sufletele si vom incerca sa iti alinam durerea, atat cat ne sta in putere. Si vei invata incet-incet sa dai durerea la o parte si sa lasi loc iubirii pentru micuta ta
Sofia Ioana, vei invata sa o simti si sa "citesti"semnele pe care Ei ni le trimit atunci cand stiu ca avem nevoie. Pare imposibil acum, dar ai rabdare si curaj si ramai alaturi de noi si .....in timp o sa fie mai bine, o sa vezi. Durerea si dorul nu dispar, dar inveti sa traiesti cu ele....si reinveti sa zambesti.
Sofia Ioana trimit mii de
la cer.
Sofia Ioana, zbor lin!
puternice,imi pare nespus de rau pentru pierderea ta,pentru ca trebuie sa suferi pentru fetita ta,e foarte greu.Dar eu sunt alaturi de tine si am sa
pentru tine sa treci mai usor peste pierderea scumpei tale fetite.
Sofia Ioana trimit mii de
la cer.
Sofia Ioana, zbor lin!
....
pentru tine draga Amalia
,este cam de varsta ta (acum a implinit 30 ani ),te rog sa-mi dai voie sa te
cu multa caldura si intelegere.
Sofia Ioana,noi suntem aici sa te ascultam sa-ti oferim un umar pe care sa plangi.
si
Sofia Ioana multe
si
imi pare fff rau ca a trebuit sa cunosti si tu aceasta mare durere,imi pare rau ca saptamanal/lunar alti parinti n-i se alatura noua,,,,parintiilor de ingeri,,,,
si-ti doresc multa ,multa putere

.....
...un dar care sa ma faca sa zambesc printre lacrimi ...iti multumesc inca o data.....in tristetea mea sunt atat de fericita!!! simt ca iubita mea fetita te-a rugat sa ma alini.....multumesc..este intr-adevar deosebit de greu si de dureros........dar asta doar noi putem sti.......te imbratisez...sa ne rugam
pentru ingerasii nostri
...........
si eu tareee, tareee si-ti spun ca-mi pare rau pentru pierderea fetitei tale...stiu cat doare...stiu cat de greu este...si tocmai de aceea ma bucur ca ne-ai gasit, ma bucur ca ne-ai facut cunoscuta povestea ingerasei tale dragi...
..
inca o data, iar iubitei tale
ii trimit un brat mare de
si un curcubeu de
colorate..

, draga mea
ce nume frumos
a primit Cerul.
ta este acolo si iti da putere si curaj sa mergi mai departe.
.
din partea mea.
Sofia Ioana
si