Nu stiu ce ti-as putea spune acum, acum nimic nu pare sa mai conteze, va fi mai usor la un moment dat, asta ti-o spun cu siguranta , dar durerea si dorul nu vor disparea niciodata, te vei invata cu ele si le vei accepta putin cate putin... Acum fa doar ceea ce simti cand simti, nu-i asculta pe cei din jur atunci cand nu stiu ce sa spuna, cu siguranta iti vor binele dar e greu sa gasesti cuvintele potrivite... Ingerul tau te va indruma si va avea grija de tine, o sa vezi!
draga mea, imi pare rau ca faci si tu parte din randul mamicilor de ingeri... Iti doresc din toata inima putere si mult curaj de a merge mai departe. Ingerasul Patrick Alexandru te vegheaza si are grija de tine.
tau zbor lin printre miile de 
si iti spun cu tristete in suflet bun venit in familia parintilor de ingeri, din partea intregii echipe E.M.M.A.!
tau Patrick Alexandru. Aici fiecare Ingeras este pretuit iar tu, mamica indurerata, vei gasi intelegere si sper ca si putina alinare.
pentru
tau Patrick Alexandru!
si iti doresc multa putere, cuvintele sunt de prisos. E foarte greu, nu ar trebui nimeni sa treaca prin asa ceva sa cunoasca o asemenea suferinta dar pentru copilasi nostri trebuie sa fim puternici.
Patrick Alexandru, ai grija de mami
cu drag madalina si imi pare rau ca te numeri printre mamele de ingeri
cu drag si iti spun cu inima stransa bun venit alaturi de noi.

pe toate. Aseara l-am visat pe ingerasul meu dar a fost un vis amestecat cu momentul in care doamna doctor m-a anuntat ca nu se mai poate face nimic pentru ca el. M-am trezit din somn foarte speriata si plangand, parca totul se intampla atunci.

inca o data, este o
speciala, care da putere...
tau, la ceas de
sera ii trimit un cos mare de
colorate...

strans.De cate ori intru pe acest site si vad ca mai apare cate o mamica de ingeras mi se rupe sufletul ca stiu prin ce duretre trebuie sa treci ,as-i fi preferat sa ne intalnim pe un alt site sa ne mandrim cu puiuti nostri dar Dumnezeu stie de ce face asa,asta pentru ca precis are ceva bun pentru noi.Iti doresc sa treci cu bine peste aceasta incercare sa fii tare .
scump ai grija de mamica ta de acolo de sus si pentru tine multe
frumoase
pentru a te juca cu ele

cu drag si ii dorim un zbor lin
mult iubit

Astazi, Patrick Alexandru ar fi implinit 3 anisori
Gandurile echipei E.M.M.A. s-au indreptat spre El, Ingerasul vostru, dar si spre tine, mamica de Inger. Iti dorim multa liniste sufleteasca