........Stateam cu el acolo imbratisindu-l, si as fi vrut sa-nchid ochii, sa cad intr-un somn adinc, iar cind ma trezeam, tot ce se-ntimpla atunci, sa nu fie decit un cosmar, iar micutul nostru luptator ANDREI, SA fie in viata, sa traiasca, si sa urmeze al2-lea transplant si sa ne rugam sa fie bn...........DOAMNE,de ce n-a fost sa fie asa ??Cite intrebari, si niciun raspuns........cita durere, si ce pustiu imi era sufletul .......de ce nu m-a luat pe mine D-ZEU?? DE ce oare D-ZEU nu a mai vrut sa-l ajute pe ultima suta de metrii???? DE ce pe el? PUIUL MEU al mic, bubulina mea a scumpa., ANDRUSCA mamii a draga si-a iubita.....NI s-a spus ca dimineata, la ora 6-15 vor venii cei de la morga sa-l ia pt. a i se face necropsia, si sa ne dam acordul pt. incinerarea lui. ca altfel era foarte scump.........LA 6-25, au venit cu un patut de bebe, si l-au acoperit cu un cearsaf, si-au plecat cu el........CHIAR eu, mama lui l-am pus in acel patut..........doamne cit m-a durut sufletul sa stiu ca-l pun pt. ultima data intr-un patut, ca nu-l voi mai tine in brate..............ca nu voi mai fi niciodata cu copilul meu.............L-am asezat , l-am mingiiat, l-am pupat, si i-am mai deschis odata eu cu mina mea ochisorii lui, sa-i mai vad pt. ultima data..............Avea pleoapele umflate si invinetite, si era rece.............as fi vrut sa-l pot incalzi la pieptul meu, dar trebuia sa plece............... INAINTE sa plece mi-am luat RAMAS- BUN de la EL, DE LA ANDREI al meu, al nostru, nu am putut sa-i zic adio.......... i-am zis----------RAMAS BUN, ANDREI, COPILUL MEU FRUMOS, SA TE-NTORCI INAPOI, REPEDE.......................asta i-am zis, si nu am putut sa pling,,,,,,,,,,,nu stiu de ce, dar n-am putut, poate el m-an tarit atunci , in noaptea aia, in dimineata aceea, si de-atunci incolo................A urmat acea zi de luni, seara am mers sa-l vedem la TANATORIO, firma de funerarii unde urma a 2 zi sa-i fie tinuta slujba, si apoi sa fie incinerat,......tatii i-a comandat o coroana in forma de cruce din garoafe albe, si in mijloc citeva rosii...... I-a pus mama lui acolo linga el in tronulet toate jucariile lui care le-a avut acolo prin spital..... ratusca de la bunii, steluta de la d-na BIANCA,CARE I-A PUS-O MAMI SA CINTE TOATA SEARA INAINTE SA PLECE CUC LA DOAMNE DOAMNE, botoseii, de la d-na BIANCA, o iconita cu ISUS , cea CU SF. ANDREI, sa-l pazeasca si sa-l ocroteasca in continuare pe drumul cel nou.......si altele........ I-A pus mami pe cap caciulita de la MONICA, ca tare bine-i mai statea cu ea.....cele 2 suzetele ale lui,...........sper sa-i placa ca i-le-a dat mama pe toate care i-au fost lui dragi.............IAR seara urmatoare, la ora 22-10 am plecat cu ANDREI al nostru la gazda..............dar sub alta forma..........IL aveam un fel de cenusa intr-o urna alba de caramica..........si asa il vom avea mereu cu noi in casa pina cind DOMNUL se v-an dura sa-l trimita inapoi la noi..............te-am iubit, te iubim, si te vom iubi mereu, bubulina draga, LUPTATORUL NOSTRU PINA LA SFIRSIT...............SA TE ODIHNESTI IN PACE PUI MIC SI DRAG.............DRUM LIN PRINTRE STELE , ANDREI...............
CORINA, MAMA INGERASULUI ANDREI.............NASCUT PE 07-02-2008 DECEDAT PE 16-11-2008 ORA 23-45

din departare draga Corina iar pentru ingerasul Andrei aprind si eu o lumanare si spun o
dulce si ne 

...... a fost ca o a doua pierdere pentru mine.....m-a consumat enorm..................................................