M-am cutremurat citind aceste randuri...desi am trecut si noi prin aceleasi clipe de cosmar, acum citind povestea trista, m-am intrebat din nou "cata durere poate duce inima unui parinte?"...
.....cum nu stiu sa gasesc cuvinte pe masura...as spune doar atat, draga mamicuta de ingeras...Sa ai putere! Sa ai credinta! Sa ai speranta! .........Te
sincer, iar pentru micutul tau pui,
si 
cu toata caldura sufletului meu.

DE BUN VENIT IN FAMILIA E.M.M.A., FAM. PARINTILOR DE INGERI SI CU DURERE SI
IN OKI ITI SPUN CA-MI PARE NESPUS DE RAU CA A TREBUIT SA CUNOSTI ACEASTA DURERE A PIERDERII PROPRIULUI COPIL
, SI CULMEA CA LA VOI KIAR A FOST TOTUL ATIT DE PERFECT......SI DINTR-O DATA........CIND NICI NU TE ASTEPTI......
......NU PREA AM CUVINTE, SI NICI NU CRED CA EXISTA CUVINTE SA ALINE DUREREA TA, A VOASTRA.....SI KIAR DACA AR FI SUNT DE PRISOS, ATITA TIMP CIT PUIUL TAU NU-I LINGA TN, CU TN, ASA CUM AR TREBUI, ASA CUM AI VISAT SI-AI ASTEPTAT 38-DE SAPTAMINI ACEST MOMENT..... ITI INTELEG DUREREA SI DORUL...SI NU POT DECIT SA-TI DORESC SANATATE MULTA TIE SI FAM TELE, PACE SI LINISTE SUFLETEASCA, CREDINTA SI SPERANTA SI DATI-VA TIMP PT '''REFACERE/RECUPERARE''', CACI ESTE NEVOIE DE TIMP PT ASTA......VOR VENI ZILE FFF GRELE, SI ZILE MAI BUNE.....SUNT ETAPELE DURERII, ALE SUFERINTEI SI-ALE DORULUI DUPA MICUTUL VOSTRU ERIC~STEFAN ....SI RUGATI-VA SA VA
PT TN ELA SI FAM TELE INDURERATE
VESNICASI-UN COVOR DE
SI MULTE
......SOMN USOR SI ZBOR LIN INGERAS PUR SI MERGI IN VISELE PARINTILOR TAI SI ALINA-LA DORUL SI DUREREA DE TN, ARATA-LE CA TU ACUM ESTI IN BRATELE MAICUTEI SFINTE 
scumpa mamica...imi pare atat de rau ca treci printr-o astfel de durere....
ca sa se joace si multe 
strans, Ela, si iti spun un bun venit trist. As fi vrut sa nu cunosti aceasta durere. Imi pare rau ca baietelul tau Eric Stefan a plecat la cer, imi pare nespus de rau!
calduroasa si
ingerasului Eric Stefan.
..pt a se juca cu ele
.
si
cu drag. pt ingerasul Eric Stefan multe 
imi pare sincer rau pentru pierderea micutului Eric Stefan ... insa ma bucur ca ne-ai gasit ... ai gasit aceasta familie minunata, in care suferinta este mai usoara ... Am citit povestea micutului Eric cu lacrimi in ochi si nu pot sa spun decat ca imi pare rau, insa ma bucur nespus de mult ca baietelul tau a fost botezat, chiar daca cu un alt nume decat cel ales de voi si ca asa cum ai zis si tu l-ati putut inmormanta crestineste ... si chiar daca pare ciudat acele momente ... triste ... ale inmormantarii ... au fost momentele in care ati fost impreuna, la fel am simtit si eu cand ne-am inmormantat fetita.
iubit Eric Stefan