Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Ne-au mai ramas dragostea noastra si dorul de Eric Stefan

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
208 mesaje • Pagina 1 din 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11

Ne-au mai ramas dragostea noastra si dorul de Eric Stefan

Mesajde niela pe 16 Sep 2011, ora 08:09

Cand a murit EMMA NICOLE m-am gandit oare cat e de cumplit sa treci prin asa ceva..Auzeam mereu pe mama spunand ca cel mai greu lucru este sa-ti ingropi copilul si am tinut minte...Mi-a parut mereu rau pentru oamenii care aveau probleme si am incercat sa-i ajut fara sa ma gandesc daca voi avea si eu vreodata nevoie de ajutor.Cum mi-a spus o prietena de-a mea ca eu m-am rugat mereu ptr altii si cand a fost nevoie sa ma rog pentru mine nu am mai avut putere.
Au trecut 9 luni de speranta,de fericire si de emotii dar si de rau fizic,varsaturi zilnice pana il ultima zi,de dureri si de lacrimi de durere dar de fericire,dar mereu ziceam ca ce nu fac eu pentru bebita al meu?...Cand am luat cele 35 de kg in timpul sarcinii si m-am vazut plina de vergeturi am zis ca fiecare kg in plus si fiecare vergetura o sa merite totul cand o sa vina bebita..ziceam ca o sa rad cu el si o sa-i povestesc..Nu stiu de ce nu am vrut sa-mi fac nici o poza in timpul sarcinii,am refuzat sa am amintirea asta cu toate ca sotul meu zicea ca o sa creasca Eric si o sa vrea sa vada unde a stat el noua luni,cat de mare era casuta lui(burtica mea).
Au trecut noua luni de sarcina perfecta cu toate cele ce au fost,cu toate analizele perfecte si totul perfect.Am avut o raceala in timpul sarcinii la 8 luni dar am luat exact medicamentele care m-i le-au dat medicii,fara sa cred ca se va intampla ceva.Eu sunt din Neamt dar ptr ca-mi doream tot ce e mai bun ptr bebita si ptr o nastere perfecta am ales sa nasc la Bacau si toata sarcina am fost la un doctor din Bacau.
Pe 30 august am mers la ultimul control si sotul a avut inspiratia sa luam si bagajul cu noi.Aveam 38 de saptamani de sarcina.Cand a inceput controlul d-na doctor mi-a zis:gata iese,nu mai pleci acasa,maine dimineata la prima ora te operez si iese bebita.A intrat si sotul meu pentru al vedea in burtica pentru ultima oara,isi sugea degetelele bebita si se misca,si el voia sa iasa afara sa ne vada.Daca as fi stiut ce urmeaza l-as fi tinut vesnic acolo, asa greu cum mi-era sau m-as fi uitat mai mult la el,nu stiu ce as fi facut...
A doua zi la ora 8 eram prezenta,fara frica si cu o emotie de nedescris ..abia asteptam sa-l vad,vorbeam cu el..La 9.15 am nascut un baietel de 3200 kg si de nota 10.Nu va spun ce fericire pe sotul meu,atat de mult l-a dorit si atat de mult l-a iubit,vorbea cu el,ii canta,dormea cu perna in brate si spunea ca e bebita si ca abia asteapta sa iasa sa-l tina pe bebita in locul pernii.De unde sa stim noi atunci ca vom ramane doar cu perna in brate?
Noi cumparasem tot ce ne trebuia macar pana la 2 ani,tot ce era mai frumos,deja pusesem patutul cu baldachin si cu carusel muzical si din cand in cand puneam caruselul si-i canta lui bebe din burta ca sa se obisnuiasca cu melodia.
Dupa ce am nascut taticutul l-a vazut pe bebe si cand a venit la mine mi-a multumit pentru baietelul nostru frumos.Eram atat de fericita !!Mi-a zis ca seamana cu mine,ca e frumos ca mine dar nu era asa,era leit ca el.Eu fiind la reanimare si bebe la copilasi ,totul perfect ,l-am rugat pe sot sa se duca pana la noi acasa in Neamt sa-mi mai aduca ce ne trebuia si urma sa se intoarca a doua zi de dimineata.In timpul noptii eu nu am mai putut respira la un moment dat si m-au pus pe aparate de respirat.Am inteles mai tarziu ca exista o legatura intre mama si bebe si ca daca mie mi-e rau ii este si lui si invers.Chiar atunci cred ca-i era rau si lui.
Dimineata la ora 6 a venit o doctorita in salon si a intrebat unde sunt eu.Si mi-a zis: Cheama-l repede pe tatal copilului ca eu nu ti-l mai tin in viata !! SOC !! -Doamna eu sunt mama copilului ,ce s-a intamplat?Nu mi-au zis....L-am chemat pe sot si nu stiu saracul cum a condus si ce o fi fost in sufletul lui.S-a dus ,l-a vazut si i-au zis ca nu au ce sa faca..Noroc ca sotul le-a zis ca eu vreau sa-l vad si a insistat si m-au dus sa-l vad...el a coborat dupa mine si in timpul acela cat ma pregateam o albinuta a intrat in salon si m-a muscat de mana unde aveam bratara aia de spital...Era bebita,mi-a dat prima si ultima sarutare...
L-am vazut-vai cat era de frumos !!! Doamne ce a fost in sufletul meu...m-au dat afara si l-au oprit de la aparate,s-a auzit un sunet care si acum imi tiuie in creier..Ne-au spus dupa aia ca in timpul noptii bebe s-a inecat si l-au taiat la piept ca sa-i scoata aerul si il pompau cu o pompa manuala dar cred ca s-a pompat prea tare si i-au mutat inimioara in dreapta si a facut hemoragie interna...Nu au mai avut ce sa-i faca !
Am cerut sa-l iau in brate,sa am grija de el,sa stau cu el chiar si asa cum era.Nu mi-au dat voie..Era sa nu ni-l dea nici acasa dar ne-am luptat cu toate fortele noastre sa-l putem lua acasa sa-l ingropam..Ce bine am facut ! Noroc ca in timpul noptii o asistenta l-a botezat Marius chiar daca pe el il chema Eric Stefan si l-am putut ingropa cum este traditia....M-au externat rapid ca sa scape de mine:m-au pus sa semnez ca ies pe proprie raspundere si nu scria nicaieri ca bebe a murit pe foaia de externare,in schimb scria ca bebe a avut upgar 10.
Iata-ne ca am venit acasa in loc sa-l aducem pe bebe in patut l-am adus in sicriu..Doamne cat e de greu sa spun asta..L-am ingropat...A fost frumos la inmormantare sa stiti chiar daca suna ciudat...A plans si preotul de drama mea si cum vorbeam eu cu el..L-am pupat si l-am strans asa rece cum era:mi-a racorit sufletul asta al meu gol ..Off doar atunci am putut sta cu el;as fi vrut sa-l iau acasa chiar si asa mort sa-l tin asa,sau daca m-i l-ar fi dat macar o luna il dadeam inapoi dar sa-l am macar un pic sa ma bucur de el..Cum as fi avut eu acasa asa doi baieti frumosi si el si taticutul?as fi fost cea mai urata printre ei doi..Am sarutat pamantul acela rece care l-a acoperit-ma durea corpul si sufletul..Parintii nostri erau distrusi vazandu-ne si pe noi cum suferim si suferind si ei dupa nepotelul lor perfect.Era durerea dubla cred..Of taticutul meu si mamicuta mea-nici acum nu-si revin,mi-e frica sa nu se imbolnaveasca si mai tare si sa nu-i pierd si pe ei.Toata viata m-am rugat sa nu-mi ia Dumnezeu pe mama si pe tata si pe iubi meu dar nu m-am gandit niciodata ca o sa mi-l ia pe bebita.
L-am rugat sa ma faca sa visez ce a patit,daca a suferit ,si in noaptea aceea am visat ca o sa avem un baiat Andrei.Poate ma vrea sa stau linistita si sa sper ca vom avea un alt baietel,care chiar daca nu e Eric va umple un pic din golul acesta imens..
Nu mai sunt persoana aceea fericita mereu,plina de energie si draguta cu toata lumea - ma mai regasesc zambind uneori doar cand ma gandesc la el...Am vazut pe site la Emma ca mai sunt ingerasi cu numele Eric Stefan-oare sa fie un nume destinat doar ingerasilor?
Ma ajuta mult ai nostri si in primul rand sotul meu...E greu si pentru el ca sufera si pentru mine si sufera si pentru lipsa lui Eric.Am ramas cu pernele sa le strangem noaptea in brate .
Norocul meu daca pot spune asa este ca inca din spital dupa ce s-a intamplat am intrat pe net de pe mobil si am intrat pe EMMA.Doar voi stiti cum e si ma intelegeti si poate ma veti ajuta .Ma ajuta mult incurajarile si orice vorba buna.Pentru mine acum ca am ramas fara nimic orice inseamna enorm,orice vorba buna,orice imbratisare,orice..
Va doresc pace sufleteasca ,multa liniste si dragoste.
Cu mult drag, ELA din Neamt - mama ingerului Eric Stefan(31.08.2011-01.09.2011)
ELLA mamica ingerasului mult iubit MARIUS ERIC STEFAN
niela

Locaţie: piatra neamt
Sus

Re: Ne-au mai ramas dragostea noastra si dorul de Eric Stefan

Mesajde sitaru ioana pe 16 Sep 2011, ora 08:18

VA IMBRATISEZ CU DRAG SI VA TRIMIT TOATA CALDURA SUFLETULUI MEU , ORIUNDE V-ATI AFLA!!!...

*Intotdeauna am cautat in jurul meu tarie si incredere si mereu le gaseam in mine.Acolo unde erau dintotdeauna.*
Anna Freud
sitaru ioana

Locaţie: rm valcea
Sus

Mesajde RODICUTZA pe 16 Sep 2011, ora 08:26

niela ce poveste intradevar trista cand ti se spune ca copilasul tau e bine si apoi iti da vestea cea mai groaznica de pe pamint.iti vine sa te luoti cu toata lumea dar din pacate asta e viata se vede ca pe baietelul tau la placut doamne doamne si la vrut sus acolo langa el .Noi trebuie sa fim puternice pentru ingerasii nostri ca ei de acolo de sus ne privesc ,eu am simtit asta mereu .Ingerasul tau va fi mereu langa tine . Multi pupici draga mea si iti doresc puterea de a merge mai departe.Ingerasului tau ai doresc zbor lin printre (*) (*) [-o<
RODICUTZA

Locaţie: italia
Sus

Mesajde mihaela r pe 16 Sep 2011, ora 09:05

Citind povestea ta am retrait si eu aceea durere pe care numai mama care isi ingroapa puiul o poate intelege.Ma simt tare neputincioasa,nicimacar cuvinte, sa ioti spun ceva care sa te ajute,nu am.Nu pot decit sa ma rog la Dumnezeu si Maica Sfinta sa iti dea putere sa nu lasi durerea sa invinga iubirea pt puiul tau.
Pt Eric Stefan multa lumina si fericire vesnica.
mamica ingerasului Matei-Stefan
mihaela r

Locaţie: radesti arad
Sus

Mesajde roxanacaz pe 16 Sep 2011, ora 09:15

Mamica draga... mamica scumpa... Imi pare atat de rau ca a trebuit sa ni te alaturi noua, sa fii si tu mamica de inger! Durerea ta e mai mare decat tot ce ti-ai imaginat vreodata, stiu... Te imbratisez cu mult mult drag si iti spun ca ma bucur ca ai gasit EMMA. Vei fi aici alaturi de oameni care inteleg si care te vor ajuta sa imbratisezi si dorul si durerea si sa poti merge inainte. Rana nu se va vindeca nicicand dar vei reusi la un moment dat sa simti mai mult dragostea decat durerea; si eu si celelalte mamici de ingeri iti vom fi alaturi pe drumul asta nou si greu...

Eric, ai grija de mami, lasa-l pe Zazi sa iti dea un pupic, ia-l de manuta si impreuna, impreuna cu toti ceilalti ingeri vegheati asupra noastra asa cum o fac ingerii buni si frumosi dintotdeauna!
https://www.facebook.com/roxana.cazaciuc?sk=photos
Ce faci puiu? Nu vrei mei? M-am pierdut de fratii mei... Cum arata? Sunt galbui! Cum ii cheama? Pui, pui, pui...
roxanacaz

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde Angela pe 16 Sep 2011, ora 11:43

Offffffff....cata durere! :( M-am cutremurat citind aceste randuri...desi am trecut si noi prin aceleasi clipe de cosmar, acum citind povestea trista, m-am intrebat din nou "cata durere poate duce inima unui parinte?"... :( .....cum nu stiu sa gasesc cuvinte pe masura...as spune doar atat, draga mamicuta de ingeras...Sa ai putere! Sa ai credinta! Sa ai speranta! .........Te >:D< sincer, iar pentru micutul tau pui, [-o< @};- si (*)
Angela, mama ingerasului Calin Gabriel si a unei minuni pe Pamant, Octavian Andrei
Angela

Locaţie: TIMISOARA, ROMANIA
Sus

Mesajde marwana pe 16 Sep 2011, ora 15:31

Ela mamica indurerata iti spun si eu cu durere in suflet bun venit in familia parintilor de ingeri. Cu durere pentru ca as fi preferat sa fii doar o sustinatoare a noastra fara sa cunosti aceasta durere.

Regret nespus pierderea ingerasul tau scump Eric Stefan. Sunt alaturi de tine si te >:D< cu toata caldura sufletului meu.

Este bine ca ati luptat sa va luati ingerasul acasa, este bine ca ai petrecut chiar si putine clipe cu Eric Stefan, sunt amintiri nepretuite, dureroase care in timp iti vor aduce si alinare.

Ai scris ca si bunicii sufera, dublu chiar si asta este foarte adevarat. sigur aceste articole de pe site vor veni in sprijinul lor http://www.organizatiaemma.ro/node/526 .
Celor apropiati tie le va fi cel mai dificil sa te inteleaga si cel mai bine ar fi sa le trimiti acest link http://www.organizatiaemma.ro/suport/apropiati , articolele de aici ii vor invata cum sa iti fie aproape, cum sa respecte durerea ta si memoria ingerasului tau Eric Stefan.

Iar articolele de aici te vor ajuta sa pastrezi memoria ingerasului tau mereu vie, sa faci multe lucruri frumoase pentru el impreuna cu familia http://www.organizatiaemma.ro/node/726

Zbor lin ingeras drag, zbor lin Eric Stefan @};-
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde corina_andrusca pe 16 Sep 2011, ora 17:27

ELA TE >:D< DE BUN VENIT IN FAMILIA E.M.M.A., FAM. PARINTILOR DE INGERI SI CU DURERE SI :(( IN OKI ITI SPUN CA-MI PARE NESPUS DE RAU CA A TREBUIT SA CUNOSTI ACEASTA DURERE A PIERDERII PROPRIULUI COPIL =(( , SI CULMEA CA LA VOI KIAR A FOST TOTUL ATIT DE PERFECT......SI DINTR-O DATA........CIND NICI NU TE ASTEPTI...... :(( ......NU PREA AM CUVINTE, SI NICI NU CRED CA EXISTA CUVINTE SA ALINE DUREREA TA, A VOASTRA.....SI KIAR DACA AR FI SUNT DE PRISOS, ATITA TIMP CIT PUIUL TAU NU-I LINGA TN, CU TN, ASA CUM AR TREBUI, ASA CUM AI VISAT SI-AI ASTEPTAT 38-DE SAPTAMINI ACEST MOMENT..... ITI INTELEG DUREREA SI DORUL...SI NU POT DECIT SA-TI DORESC SANATATE MULTA TIE SI FAM TELE, PACE SI LINISTE SUFLETEASCA, CREDINTA SI SPERANTA SI DATI-VA TIMP PT '''REFACERE/RECUPERARE''', CACI ESTE NEVOIE DE TIMP PT ASTA......VOR VENI ZILE FFF GRELE, SI ZILE MAI BUNE.....SUNT ETAPELE DURERII, ALE SUFERINTEI SI-ALE DORULUI DUPA MICUTUL VOSTRU ERIC~STEFAN ....SI RUGATI-VA SA VA
'''DEA DOMNUL PUTEREA DE A ACCEPTA CEEA CE NU PUTETI SCHIMBA, CURAJUL DE A SCHIMBA CEEA CE VA STA IN PUTINTA SI INTELEPCIUNEA DE A FACE DIFERENTA INTRE ELE'''.....CALDE SI SINCERE >:D< >:D< PT TN ELA SI FAM TELE INDURERATE
PT TN MICUTULE ERIC~STEFAN ( MARIUS ) -CUM TE-A BOTEZAT ACEEA ASISTENTA , ITI TRIMIT MULTA :x :* [-o< *-:) VESNICASI-UN COVOR DE (*) SI MULTE @};- @};- ......SOMN USOR SI ZBOR LIN INGERAS PUR SI MERGI IN VISELE PARINTILOR TAI SI ALINA-LA DORUL SI DUREREA DE TN, ARATA-LE CA TU ACUM ESTI IN BRATELE MAICUTEI SFINTE Imagine
'''''''Corina , mama ingerasului ANDREI NANU , a unui pui fff mik nenascut , si-a unei minunate fetite aici pe pamint, ANDREA MARIA '''''''
corina_andrusca

Locaţie: TG-JIU, GORJ
Sus

Mesajde maryna pe 16 Sep 2011, ora 17:50

te >:D< scumpa mamica...imi pare atat de rau ca treci printr-o astfel de durere.... :(( :(( :((
nu stiu ce sa iti scriu.....pierdera e atat de recenta ,nu cred ca exista cuvinte care sa te aline in vreun fel......imi pare nespus de rau.....si plang alaturi de tine :((
pt ingerasul Eric-Stefan(Marius)multe,multe (*) (*) (*) ca sa se joace si multe [-o<
maryna

Locaţie: romania,bacau
Sus

Mesajde niela pe 16 Sep 2011, ora 18:26

Va multumesc din suflet...astazi mi-ati facut o zi mai buna cu incurajarile si cuvintele voastre frumoase...tare as vrea sa fiu ultima mama de inger ....
Cand a fost sotul meu la morga si l-a luat pe bebita al nostru era al 12-lea bebelus ridicat de acolo...Cum a zis si iubi meu ca au mai suferit si alti parinti ca noi din pacate...
Norocul meu este ca am stiu de EMMA si ca mi-am gasit o alinare aici.
VA MULTUMESC DIN SUFLET ! Sper ca ingerasii nostri sa fie prieteni buni si sa vorbeasca de noi,sa ne vegheze zi de zi..
niela

Sus

Mesajde Ioana Grigore pe 16 Sep 2011, ora 18:52

Buna draga noastra, iti urez si eu bine ai venit in familia E.M.M.A., desi imi pare tare rau ca esti aici.
Nu prea am cuvinte, dar sper ca aici sa-ti gasesti macar un strop de alinare [-o<

Al 12-lea bebelus, Doaaaamneeee, este impresionant !!!!!!!

Eric Stefan sa ai grija de parintii tai de acolo de sus dintre stelute
Nasica ROMINEI IOANA, alaturi de voi ....
http://picasaweb.google.com/ioanagrigor ... directlink
http://picasaweb.google.com/ioanagrigor ... directlink
Ioana Grigore

Sus

Mesajde Angela-Ema pe 16 Sep 2011, ora 20:21

Te >:D< strans, Ela, si iti spun un bun venit trist. As fi vrut sa nu cunosti aceasta durere. Imi pare rau ca baietelul tau Eric Stefan a plecat la cer, imi pare nespus de rau!
M-am regasit in multe dintre momentele povestite de tine: 9 luni de sarcina perfecta, cu analize bune...ultima ecografie...asemanarea cu sotul....pompa manuala....externarea rapida şi iesirea din spital pe proprie raspundere....pamantul acela asezat peste sicriu si durerea aceea.....off, mamica draga, imi pare atat de rau! Ma doare durerea ta! As vrea sa o pot alina, dar nu pot decat sa iti fiu alaturi, sa te tin in brate si sa plang odata cu tine.
Zbor lin, Ingeras Eric Stefan, zbor lin!
Angela-Ema

Sus

Mesajde d_pitica pe 16 Sep 2011, ora 20:22

mi s-a ridicat parul pe mine cand am citit despre baietelul tau.
si acum imi aduc aminte cand m-au chemat dr. sa le vad pe fetite dandu-si ultima suflare si ei cu pompita langa ele.
este cumplit si sper ca fiecare zi sa treaca facand un pas catre viitor
stiu ca e dureros fara el mai ales ca ai avut o sarcina normala desi cred ca niciun parinte nu e pregatit sa -si piarda copilul
iti trimit o >:D< calduroasa si @};- @};- @};- ingerasului Eric Stefan.
zbor lin printre stele si saluta-le pe fetitele mele.
d_pitica

Locaţie: aiud alba
  • YIM
Sus

Mesajde Loredana M pe 17 Sep 2011, ora 01:10

>:D<
Offff..cat de mult ne-am dori si noi cele de aici ca tu sa fii ultima mamica de ingeras....
Dar acest lucru nu se va putea intampla din pacate....
E asa cumplit..totul e asa greu...durerea este asa mare.....si eu ma gandeam ca as fi vrut sa iau acea cutiuta alba frumoasa a Ingerasei mele Alexandra si sa o pastrez acasa..asa as fi stat cu ea mereu....
Ma bucur ca ai stiu de E.M.M.A ...si te vom intelege mereu ,si aici Eric-Stefan va creste mare ...si va fi sarbatorit si vom vorbi despre el desi...drumul lui a fost scurt pe acesta lume...dar este alaturi de ingeri nostri si are grija de voi....
Ai grija de sufletul tau mamica draga...aici suntem unite prin aceasi durere si aici orice vei spune simti...vom fi langa tine sa te sprijinim sa poti depasi acele zile negre....

Am creat aceste 2 poze pt tine.......

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

Ps .daca nu ai cont de facebook pt a vedea aceste poze poti folosi id mamicadeingeras@yahoo.com .... parola ingerasi ....te imbratisez strans si pt Eric Stefan multe (*) ..pt a se juca cu ele
DAVID 4.03.2009 ALEXANDRA NASUCA 27.1.2011 MARIA GRACE 25.04.2013
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 070&type=3
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 070&type=3
Loredana M
Moderator

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde niela pe 17 Sep 2011, ora 08:12

Multumesc inca o data pentru tot sprijinul....cand mi-e dor tare tare de Eric intru aici si-mi gasesc alinare si pace....chiar daca multi zic ca ma inteleg numai voi ma intelegeti cu adevarat..
Multumesc pentru pozele minunate
niela

Sus

Mesajde marwana pe 17 Sep 2011, ora 08:59

Ela te >:D< .
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde anna maria pe 17 Sep 2011, ora 09:04

Ela...am citit povestea ta cu lacrimi in ochii. te >:D< si :* cu drag. pt ingerasul Eric Stefan multe [-o<
anna maria

Locaţie: timisoara
  • YIM
Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 17 Sep 2011, ora 09:38

Ela >:D< imi pare sincer rau pentru pierderea micutului Eric Stefan ... insa ma bucur ca ne-ai gasit ... ai gasit aceasta familie minunata, in care suferinta este mai usoara ... Am citit povestea micutului Eric cu lacrimi in ochi si nu pot sa spun decat ca imi pare rau, insa ma bucur nespus de mult ca baietelul tau a fost botezat, chiar daca cu un alt nume decat cel ales de voi si ca asa cum ai zis si tu l-ati putut inmormanta crestineste ... si chiar daca pare ciudat acele momente ... triste ... ale inmormantarii ... au fost momentele in care ati fost impreuna, la fel am simtit si eu cand ne-am inmormantat fetita.

Ma bucur mult ca ai reusit sa ii scri povestea so sper sa fie si pentru tine E.M.M.A. colacul de salvare asa cum a fost si este pentru mine ... aici fetita mea este vie.

Cat despre bunici ... vei vedea ca pentru ei linistea sufleteasca va veni ... chiar daca acum sunt atat de afectati ...

Zbor lin O:-) iubit Eric Stefan

PS: Apropo de acest nume ... sunt aici datorita mamicii ingerasului Eric Stefan ... careia ii voi multumii vesnic.
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010
Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut
http://ingerasulgabriela.blogspot.com/
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

Locaţie: satu mare
  • Site web
  • YIM
Sus

Mesajde Ioana D pe 17 Sep 2011, ora 14:34

Doamne...am tamas inmarmurita...te imbratisez, mamica de inger...sunt alaturi de tine...mai mult nu pot spune...pentru ingeras multe rugaciuni si @};-
Ioana
Mamica lui David si a Sofiei aici pe pamant, si a puiului Alexandru -acolo sus
Ioana D

Sus

Următorul

Scrie un răspuns
208 mesaje • Pagina 1 din 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro