"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent
și mai puternic decât cel viu" Antoine de Saint-Exupery
"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem cu toţii
în aceeaşi barcă!" Martin Luther King Jr.
"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei
pomeni, mi se va frânge sufletul."
"Nicio talpă nu este atât de mică, încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"
"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face diferenţa între ele!"
"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină
mai mare decât Iubirea"
Robert Binder
"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"
"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".
"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."
"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi,
e ca şi cum ne-am
reîntâlni cu ei..."
"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară
şi amintirile o cărare, aş urca în
Rai şi te-aş aduce din nou acasă."
"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină, ca să ştim că sunt fericiţi!"
"În cartea vieţii, un înger a scris despre naşterea copilului meu. Apoi,
închizând cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pământ!".
"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
In anul 1987 luna iunie am adus pe lume primul meu baietel care nu a avut norocul sa vada lumina zilei din cauza unor doctorii incompetenti. Cu toate ca in acea vreme pentru un copil decedat se facea ancheta, ingerasul meu nu a avut aceasta sansa.Asi fi vrut sa il tin in brate dar ei au considerat ca nici acest lucru nu meritam dupa cat m-am chinuit, cu toate acestea unei infirmiere i s-a facut mila de mine si mi la aratat , asa am putut sa imi vad si eu baiatul. Durerea mare nu a fost atunci in spital, pentru ca imi dadeau pastile pentru calmare, ci atunci cand am venit acasa si am vazut ca tot ce cumparasem pentru el nu puteam sa le folosesc. Cand vedeam mamici cu copii in carucior plangeam si ma rugam la bunul dumnezeu sa aiba grija de el si mie sa imi dea putere de a trece peste aceasta durere. Pot sa spun ca la 5 luni bunul dumnezeu mi-a ascultat ruga si am ramas insarcinata iar peste 9 luni am nascut un baiat frumos la fel ca si cel pe care l-am pierdut. Atunci am inteles ca am un ajutor nesperat si un inger pazitor care a facut tot posibilul sa imi aline suferinta. Dar nu a facut numai o minune ci la 2 ani diferenta mi-a mai daruit tot un baiat si acum am 2, dar pe primul meu ingeras nu il voi uita niciodata. Cu toate ca baietii mei ma inteleg foarte mult in privinta aceasta si stiu de fratiorul lor mort, durerea din suflet nu poate nimeni sa mi-o stinga nici dupa atatia ani. El va ramane mereu cu mine si va fi ingerasul meu iubit.
Draga mea, te primesc cu o din suflet, imi pare nespus de rau pentru pierderea ta, chiar daca au trecut atatia ani, baietelul tau are un loc special in sufletul tau si asta ma bucura Pentru micutul ingeras o din suflet si o printre miile in care oricum se regaseste....si pentru tine o si o .... Cu drag, Bia
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri "Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow." ........my precious child.......
Draga Daniela ,te imbartisez si ma bucur ca ai avut in sfarsit unde sa-ti spui povestea ! E mult timp de atunci ..dar Domane cat de vie este !Asta este inca o dovada pentru cei ignoranti si care-si dau cu parerea ..ca timpul nu vindeca nimic ,timpul nu are leac pentru nimeni ,dintrei cei care si-au pierdut copii ,iubirea noastra pentru cei pierduti ramane vesnic aceeasi ! Pentru ingerul tau mii de flori si o rugaciune plina de iubire !
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
off draga mea ce greu e uneoi , imi inchipui prin ce ai trecut , noi cele de aici toate te intelegem si stim ca dorul de ingerasi nostri nu va trece niciodata iti doresc numai bine si multa alinare in suflet, iar ingerasului tau zbor lin si mii de .
Citesc povestea ta si ma gandesc la toate acele mame care si-au pierdut copilasii si carepana acum au pastrat totul in sufletul lor, pentru ca societatea noastra nu permite sa vorbesti despre acest lucru. CItesc povestea ingerasului tau si ma gandesc ca este un exemplu cum ca timpul cicatrizeaza rana dupa durerea pierderii unui copil...dar acest lucru nu se uita, indiferent de cati copii mai ai, de cat de fericita si implinita este viata ta de dupa...parca lipseste ceva...
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria Desene pentru un îngeraş:http://dennyg.daportfolio.com/
Ma bucur sincer, ca ai avut sansa , sau sansele sa ai doi baieti frumosi care probabil, iti alina suferinta, si dorul, pentru ingerasul pierdut. Sincer, te inteleg, sau cel putin incerc sa fac asta. Parerea mea e ca primul copil, la fel ca prima dragoste, nu ai cum sa il uiti. Pentru ca a fost primul "lucru" cu adevarat maret pe care un om il realizeaza in viata, ai creeat tu si cel ales o alta viata . Si atunci, ai simtit prima data cum o inima, oricat de mica era , batea in tine. De-asta cu siguranta nu il vei uita niciodata, la fel cum nici el, de acolo de sus, nu va uita ca pe pamant, are o mamica care cu siguranta ar fi dat tot, ca sa il poata pastra langa ea. Fii tare, si bucura-te de copiii tai, de toti trei, chiar si de ingerasul care e acolo sus, pentru ca si el, se bucura pentru toate bucuriile voastre!
"Nicio talpã nu este atat de micã,încat sã nu lase nicio urmã, pe lumea asta!"
Te iubesc, surioara mea, chiar daca esti departe... Chiar daca drumul Pamant - Cer, pe noi ne desparte. - Ingerasei mele, Ariana
Ma bucur ca acum ai 2 baieti, dar stiu ca niciodata nu il vei uita pe primul si cred ca durerea e mare si acum dupa atati ani. Iti doresc sa ai in continuare putere, iar tau iubit ma sa iti fie alaturi asa cum a fost in toti acesti ani si as vrea sa ii ofer un buchet de .
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010 Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut http://ingerasulgabriela.blogspot.com/ NATALIA 30.03.2012 LAURA 27.09.2014
draga Daniela , ce mai faci nu mai dai nici un semn , acum ai si nepotei cumva ? Sper ca esti bine , iti doresc o zi superba si cele care vor urma !!
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
Draga Daniela ganduri bune ale intregii familii E.M.M.A. se indreapta catre tine. Primeste si de la noi. Sa stii ca ne gandim la tine si iti dorim liniste sufleteasca si numai bine. Nu ai mai scris de mult pe acest topic, nu ne-ai spus de mult cum mai esti ... Vrem sa sti ca suntem cu gandul la tine si nu esti singura, mai ales in aceasta luna, luna in care s-a nascut vostru. Pentru tine o mare , Iar pentru tau mii de si zbor lin printre si
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010 Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut http://ingerasulgabriela.blogspot.com/ NATALIA 30.03.2012 LAURA 27.09.2014
Daniela te asteptam cu vesti ... echipa E.M.M.A. este mereu aici pentru fiecare parinte de ingeras. Zbor lin iubit.