Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Povestea Ingerasului Vladut...esti mereu in sufletul nostru

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
914 mesaje • Pagina 1 din 49 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 49

Povestea Ingerasului Vladut...esti mereu in sufletul nostru

Mesajde Micki pe 22 Iun 2011, ora 08:37

Draga Bianca, vreau sa-ti multumesc pt acest site si pt informatiile gasite aici; mi-au fost de ajutor sa ma mai linistesc si sa incerc intr-un fel....sa merg inainte....cum? .....numai Dumnezeu stie.
imi este greu sa-mi gasesc cuvintele....vladut a fost un copil f dorit ......ne-am chinuit 2 ani sa-l avem.....si acum imi amintesc acea zi de octombrie 2010 cand am racit putin si inainte sa iau un paracetamol am facut un test.....unde au iesit doua liniute...nu ma asteptam ( ma saturasem sa fac teste si toate negative). in decursul a cateva zile am mai facut vreo 6 teste .....toate pozitive. nici nu stiam.....sa ne bucuram....sa nu ne bucuram.....era prea frumos. in noiembrie am mers la medic....mi-a confirmat sarcina....mi-a dat de facut analize.....toate au iesit normale. acum daca dau timpul inapoi.....au fost multe semne ....dar nu le-am vazut. eu ma simteam bine....chiar mai bine ca niciodata: n-au fost greturi decat normale, mancam bine , dormeam bine....mergeam si la munca. simtindu-ma bine n-am vrut sa fac analize mai amanuntite ...n-am vrut sa fac nici eco 4 D......toata lumea mi-a zis sa le fac....si daca le faceam si aflam mai devreme.....n-aveam puterea sa-l avortez....nu puteam sa-l omor eu.....acum imi dau seama ca dumnezeu l-a vrut ingeras.de pe la luna a 5 a am inceput sa respir f greu, noaptea sa ma sufoc.....dormeam f prost......am fost la cardiolog.....el nu vedea ca am ceva.....a zis ca poate de la greutate( luasem ceva kg).....de pe la luna a 7a m-am simtit si mai rau.....am inceput sa ma umflu.....mergeam f greu....respiram greu....mi s-a recomandat repaos la pat.Mi s-a facut cezariana de urgenta……dar din pacate copilul meu a devenit ingeras…….dupa autopsie medicii spun ca ar fi avut ceva la plamani si la inimioara…….dar numai bunul dumnezeu stie adevarul………socul a fost f mare…..de durere nu mai spun……mi-e greu si asa va fi toata viata……
Ultima oară modificat de Micki pe 12 Mar 2014, ora 08:48, modificat 1 dată în total.
Nu te-am tinut in brate , dar te simtim
Nu ne-ai vorbit dar te auzim
Nu te-am cunoscut dar TE IUBIM!
Micki

Locaţie: Romania
Sus

Re: Povestea Ingerasului Vladut...esti mereu in sufletul nostru

Mesajde mihaela r pe 22 Iun 2011, ora 09:27

Draga mamica sunt si eu alaturi de tine,neputincioasa in fata suferintei tale,dar pot sa ma rog la Dumnezeu sa iti dea putere sa lupti,sa nu lasi durerea sa invinga iubirea ce o porti puiului tau.As vrea sa iti spun ca durerea trece dar nu pot,ceea ce ne ramine noua de facut,este sa invatam sa traim cu durerea si sa acceptam ceea ce Dumnezeu a hotarit pt noi.Un lucru sa nu uiti,mama de inger este aleasa,nu poate fi oricine.
Pt Vladut,multe rugaciuni si fericire vesnica.
mamica ingerasului Matei-Stefan
mihaela r

Locaţie: radesti arad
Sus

Mesajde Micki pe 22 Iun 2011, ora 09:56

multumesc mult mihaela ca esti alaturi de mine >:D< . ai mare dreptate in ceea ce spui....numai ca este f greu.viata mea s-a imratit in doua: inainte si dupa....atat de mult l-am dorit pe vladut.....incat DD a hotarat sa-l ia la el....
te :* si ai grija de tine
Micki

Sus

Mesajde Daniela Ginju pe 22 Iun 2011, ora 10:36

Draga Luciana,
cu durere in suflet iti spun bine ai venit printre noi.Imi pare rau pentru micutul tau Vladut ca a devenit inger dar , el te va veghea de acum de acolo de sus .
Noi suntem aici si ne intelegem durerile prin care trecem fiecare, aici putem gasi alinarea , aici invatam impreuna sa traim cu aceasta durere care nu trece niciodata.
Scumpa mea, lasa-ma sa te >:D< cu mare caldura si sa ma [-o< ca ingerasul tau Vladut sa aiba zborul lin .
Multe @};- si multe >:D<
Daniela G. - mama ingerasului Ioana-Valentina
Imagine
Daniela Ginju

Locaţie: OTOPENI
  • YIM
Sus

Mesajde alinasicristi pe 22 Iun 2011, ora 10:36

Off, ce rau imi pare ca Vladut este si el ingeras :( Te >:D< ....cuvintele sunt de prisos acum, insa aici o sa gasesti intelegere si o sa iti regasesti mai usor linistea sufleteasca.

Vladut, sa ai grija de mami si de tati, sa le dai putere sa treaca mai usor peste pierderea ta, ca tare greu este. =((
Am vrut sa vii in lumea mea , sa te iubesc cum numai eu stiam s-o fac
Erai prea bun si Dumnezeu mi-a zis sa tac, si mi te-a luat...
alinasicristi

Locaţie: constanta
Sus

Mesajde ramona_s pe 22 Iun 2011, ora 10:54

Imi pare f rau >:D< Luciana si (*) multe pentru ingerasul Vladut. Eu cred ca s-a bucurat mult ca si-a cunoscut parinti deci nu ai motiv sa te invinovatesti ca n-ai facut ecografia 4D. Sper ca norisori sa fie foarte pufosi pentru ingerasi nostri.
ramona_s

Locaţie: bucresti
Sus

Mesajde Micki pe 22 Iun 2011, ora 11:19

multumesc mult mamicilor ca imi sunteti alaturi si dati-mi voie sa va imbratisez pe toate >:D< .....poate asa a vrut DD sa il cunoastem pe vladut.....

ingerasul meu....mami te iubeste si ii e dor de tine....
Micki

Sus

Mesajde corina_odolean pe 22 Iun 2011, ora 11:30

of, draga mea, lasa-ma sa te >:D< >:D< si sa-ti spun ca imi pare foarte rau pentru pierderea suferita.Imi pare rau ca Vladut nu este fizic acum langa tine.
El vegheaza mereu asupra ta , el merge mereu alaturi de tine..sau cumi imi place sa spun el traieste in sufletul tau.

Imi pare rau ca si tu auzi aceleasi cuvinte pe care cred ca majoaritatea dintre noi le-au auzit " lasa ca esti tanara, mai faci altul " " lasa, treci peste, uita, ce te tot gandesti ".

CEi din ju din pacate nu au cum sa inteleaga ceea ce simtim noi, cat de greu ne este si ca oricati copii am avea, durerea si dorul pentru cel plecat tot ramane.

Imi pare bine, ca ne-ai facut cunoastinta cu Vlatut, O:-) tau drag, imi pare bine ca ne-ai gasit, pentru ca stiu ca aici vei gasi linistea de care ai atata nevoie, vei gasi intelegere si alinare , vei gasi intotdeauna o vorba buna.

Primeste de la mine cele mai calde >:D< >:D< >:D< , iar pentru Vladut mii de (*) (*) colorate cu care sa se joace impreuna cu Iusti , ingerul meu de catifea.

>:D< :x :*
Imagine
Corina - mamica ingerasului IUSTIN si a comorii vietii mele- Bogdan
corina_odolean

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde Bianca_C pe 22 Iun 2011, ora 11:39

Draga mea .....

Te primesc cu o calda si din suflet >:D< in familia E.M.M.A insa in acelasi timp sufletul imi plange si iti spun, imi pare nespus de rau pentru pierderea micutului Vladut =((
Inca o poveste trista...offf Doamne, chiar ai nevoie in Ceruri de toti ingerasii nostri?!

Doar timpul ne ajuta pe toti sa invatam sa traim in suflet cu asemenea pierdere, e greu, e cumplit de greu, insa puterea pe care o primim din Ceruri ne va ajuta sa ne continuam drumul chiar daca inima ne plange....am invatat in timp sa accept si eu si cei de pe acest Forum, ca sunt decizii ale lui Dumnezeu, ca si i-a dorit alaturi de El intr-o lume mai buna, fara dureri si lacrimi.....si gandul acesta, ca sunt intr-o lume deosebita ferita de rele, ma linisteste uneori; iubirea si dorul au ramas si vor ramane mereu.

Draga mea, poarta-l in suflet mereu, iubeste-l cum doar tu stii sa o faci, adu-ti aminte cu mare drag de el, intinde-ti bratele si primeste-l la pieptul tau, El este mereu alaturi de tine, si ii spune "mami, te iubesc!"....

Sa nu uiti niciodata...nu esti singura in durerea pe care o simti, noi cei de aici, din familia E.M.M.A iti suntem alaturi cu gandul si cu sufletul, ori de cate ori vei avea nevoie de noi :*

Pentru Vladut [-o< si @};-
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde Micki pe 22 Iun 2011, ora 12:05

corina, draga mea te >:D< ....oricati copii imi va da DD.....vladut va ramane in sufeltul nostru....va ramane primul bebe.....si sunt sigura ca ....acolo din ceruri ne vegheaza.
sincer, nici nu-mi pasa ce mai spune lumea, ce mai spun rudele....important e ce simtim eu si sotul. sunt sigura ca ingerasii nostri se joaca impreuna si le este bine.....as vrea sa nu mai sufar , dar nu pot.....ma gandesc mereu la el.....cele mai frumoase clipe raman cele din burtica....cand ne intelegeam asa de bine....
Micki

Sus

Mesajde Bianca_C pe 22 Iun 2011, ora 12:10

Este atat de adevarat, draga mea, ca oricati copiii vei mai avea, Vladut va avea un loc special in sufletul tau si al sotului tau :x este primul vostru copil, pe care vi l-ati dorit atat de mult, pe care l-ati asteptat cu sufletul la gura, este fructul iubirii voastre.

Cat despre oamenii fara suflet sau poate doar neglijenti la duerea celorlalti, nu stiu ce zic, altii nu stiu ce trebuie sa spuna unui parinte aflat in asemenea momente grele, nu ii lua in seama.....cum ai spus si tu, important este ceea ce simti tu si sotul tau....si cum mai stim o replica Sfanta...."Doamne iarta-i ca nu stiu ce fac....."..."si ce spun".

Te imbratisez draga mamica de ingeras >:D<
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde Micki pe 22 Iun 2011, ora 12:43

offf Bianca :( in asemenea momente mai bine taci daca nu stii ce sa spui. alte persoane nu-si dau seama ce spun, altele stiu ce spun.5 zile cat am stat in spital....au venit destui sa ma vada....fiecare a vb ce a vrut.....n-am avut puterea sa le spun ca ma deranjeaza vorbele lor....am incercat sa nu mai dau ochii cu ele si atat. mama, surorile, sotul ,matusa si verisoarele si doar o singura prietena mi-au fost alaturi......si sunt si acum....restul....nu au stiut decat sa ma acuze ca nu m-am dus la analize si la particular....m-a schimbat f mult aceasta experienta si pot spune ca acum mi-am dat seama cine e alaturi de tine si cine nu.
te :*
Micki

Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 22 Iun 2011, ora 16:48

Luciana mamica puternica da-mi voie sa te imbratisez cu caldura si sa ti spun bun venit in familia parintilor de ingeri, din partea intregii echipe E.M.M.A.
Stiu ca nu mai esti straina de acest site/forum si poate deja ai citit, dar totusi te indrum sa citesti aceste articole :
http://www.organizatiaemma.ro/suport/mame te vor ajuta sa gasesti putere,
-sotului tau ii poti arata articolele de aici http://www.organizatiaemma.ro/suport/tati pentru ca si el sufera, si pe el il doare chiar daca incearca sa para puternic
- pentru parintii vostri, pt ca si a bunicilor este durerea http://www.organizatiaemma.ro/node/526
-iar apropiatilor tai, familiei, colegilor de serviciu le poti trimite un mail cu acest link http://www.organizatiaemma.ro/suport/apropiati de aici vor invata cum sa respecte durerea prin care treci si cum sa nu te raneasca, pentru ca stiu ca ei sunt cei care pot sa raneasca foarte profund chiar daca involuntar.

Ma bucur nespus de mult ca Vladut a fost primit in imparatia cerului dupa botez si ca l-ati putut inmormanta >:D< chiar daca stiu ca si inmormantarea e un moment cumplit si greu ... =((

Legat de ce spun cei din jur [-( chiar daca e greu incearca %-( sa ii intelegi ca nu au trecut prin asa ceva [-x ... Din fericire Organizatia E.M.M.A. incearca si, cu pasi marunti, reuseste sa schimbe mentalitatea gresita a celor din jur.
Vreau sa sti ca pe mine unul din gandurile care m-au ghidat dupa pierderea fetitei mele a fost "Nu imi pasa ce zice lumea, ca nu lumea imi poarta durerea". Legat de alte sanse la un spital particular x( din pacate realitatea este ca in spitalele particulare un copil cu probleme, cum din pacate a fost Vladut, nu [-x are mai multe sanse, intrucat de cele mai multe ori ei sunt transferati de urgenta, la spital de stat, asta daca nu ignora semnele de probleme, asa cum au fost alte cazuri.

Sper sa fie si pentru tine familia E.M.M.A. colacul de salvare cum a fost pentru mine si pentru alte mamici. Multa putere in continuare si nu uita ca noi iti suntem alaturi, iar ingerasul vostru va este alaturi mereu.

Zbor lin O:-) Vladut
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010
Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut
http://ingerasulgabriela.blogspot.com/
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

Locaţie: satu mare
  • Site web
  • YIM
Sus

Mesajde livia pe 22 Iun 2011, ora 16:58

>:D< mamica de ingeras si ma rog la Bunul Dumnezeu sa poti trece peste incercarea grea din viata ta si ma rog ca O:-) Vladut sa vegheze asupra ta si sa aibe un zbor lin printre norisori (*)
livia

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde Micki pe 22 Iun 2011, ora 18:57

ingerasulgabriela multumesc mult ca imi esti alaturi....asa e, nu sunt straina de acest site....sotul este alaturi de mine neconditionat....stiu ca si el sufera.....eu n-am putut participa la inmormantare pt ca nu reuseam sa ma ridic din pat, ma lua cu lesinul si n-a vrut sa riste sa patesc si eu ceva.....el si mama s-au ocupat de toate iar pt el a fost f dureros.....ii multumesc ca e langa mine. in legatura cu cei apropiati.....cei care au fost alaturi de mine mereu.....au fost si in monentele grele.....ceilalti au stiut doar sa comenteze si sincer incerc sa ii tin la distanta.ai mare dreptate in legatura cu spitalele particulare, tocmai deasta n-am vrut sa merg sa fiu monitorizata si sa nasc acolo.....stiam ca in caz de complicatii ma trimite la stat.....si astfel la aceste clinici particulare totul este perfect. multa putere si tie, pt ca si tu esti mamica de ingeras ....te :* >:D<
Micki

Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 22 Iun 2011, ora 19:17

Ma bucur ca sotul iti este alaturi si impreuna duceti acest greu al vietii ... e foarte important ... e greu ... dar ascultandu-va sufletul veti pasi cu tot mai multa stabilitate si incredere in fiecare zi ...
Zbor lin O:-) Vladut
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010
Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut
http://ingerasulgabriela.blogspot.com/
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

Locaţie: satu mare
  • Site web
  • YIM
Sus

Mesajde elena_d pe 22 Iun 2011, ora 23:06

Draga Luciana,

Imi pare sincer rau pentru durerea prin care treci...mi-au dat lacrimile cand ti-am citit povestea si nu stiu cuvinte ce te-ar putea alina, pentru ca nu cred ca exista...stiu ca impreuna ne mai linistim cat se poate, ne mai plangem durerea, ne povestim de ingerasii nostri si in felul asta mai impartim din suferinta.
Va doresc multa putere si liste sufleteasca tie si sotului tau si Ingerasului luptator Vladut zbor lin si linistit printre norisori!
elena_d

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde marwana pe 23 Iun 2011, ora 08:16

Luciana te >:D< cu drag si sunt alaturi de tine si sotul tau. Regret nespus pierderea puiutului tau Vladut si tot ce pot sa spun acum este ca el va trai vesnic in inimile voastre. Fizic nu va este alaturi insa este prezent oriunde sunteti voi doi.

Ai gasit in inima ta taria sa ne faci cunostinta cu ingerasul tau si asta este primul pas ca esti o mamica puternica, o mamica care nu se va lasa ingenunghiata de durere. Bineinteles ca vor fi perioade bune si perioade mai putin bune. Vei simti ca nu mai rezisti de durere si dor si atunci te vei gandi la Vladut si el iti va da putere sa te ridici cand vei fi la pamant.

Cei din jur nu pot nici sa-si imagineze durerea aceasta, nu o pot intelege pe deplin dar pot fi ajutati, de noi parintii de ingeri, noi trebuie sa gasim curajul pentru a-i invata pe ei cum sa ne sprijine fara sa ne raneasca.

Zbor lin ingerasului Vladut iar tie alinare
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde Micki pe 23 Iun 2011, ora 08:51

elena te >:D< . este adevarat ca acest forum m-a ajutat sa ma linistesc.....si mi-am dat seama ca nu sunt singura care trece prin asa ceva ....aici am gasit intelegere.
va multumesc mult pt sustinere si ca imi sunteti alaturi.....va doresc tuturor mamicilor de ingerasi sa va dea Dumnezeu putere sa mergeti mai departe.
vladut, ingerasul meu.....mami se gandeste la tine si te iubeste.....ii e dor de tine....
Micki

Sus

Următorul

Scrie un răspuns
914 mesaje • Pagina 1 din 49 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 49
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro