si 
din suflet.

multe,multe 
DOAMNE CITA DURERE.......MIRELA SINCER IMI PARE NESPUS DE RAU......DAR STIU CA IN ACESTE MOMENTE CUVINTELE SUNT DE PRISOS....
SINCER SI CALDUROS SI SA-TI ZIC BINE-AI VENIT IN FAMILIA EMMA, FAMILIA PARINTILOR DE INGERI....AICI ESTE ORICIND CINEVA CARE SA TE ASCULTE, SA TE SUSTINA, SA NU TE JUDECE ASA CUM O FAC CEI DIN JURUL TAU. CEEA CE SIMTI SI TE MACINA PE TN, FIECARE SIMTIM IN FELUL NOSTRU......ACEEAS DURERE, ACELAS DOR NEMARGINIT PT COPILASII NOSTRI......ACELEAS INTREBARI ''DE CE COPILUL MEU?''.....''CU CE AM GRESIT DE TREBUIE SA SUPOST O ASA MARE NEDREPTATE?''......ETC......SI MUUUUULTELE
VARSATE NOPTI LA RIND, SI ZILE LA RIND, SI DE FIECARE ZI MEMORABILA DIN LUNA, DIN AN, DE FIECARE SARBATOARE.......OFFFFFFFF
MULTA SANATATE ITI DORESC DIN SUFLET, LINISTE SUFLETEASCA, PUTERE, CREDINTA SI SPERANTA SI MULT

!
si Bogdan
.
catre cer pentru Ingerasii tai.
draga Marta....
tai.
si
pentru ingerasii sufletului tau.
Sa ne rugam pentru ingerasii nostri mici si nevinovati.
Gabriela si Gabriel
numele atat de dragi mie ... numele Gabriela e si cel al ingerasei mele ...
pentru ingerasii tai Gabriela si Gabriel zbor lin printre
si
. A pierde un copil e dureros, e cumplit, e greu de explicat si de imaginat ... a pierde 2 ... din fericire pt mine nu stiu dar nici nu cred ca as rezista unei astfel de pierderi ... te admir pentru ca ai puterea sa traiesti dupa o astfel de pierdere chiar daca e mai mult decat cumplit
Ma bucur nespus de mult ca ne-ai gasit pentru ca cred ca aici e locul tau, locul unde vei parcurge fiecare zi alaturi de fiecare din noi si suferinta
pare mai usoara, e mai usor de dus si invatam ca
nu trebuie sa fie mai mare decat
.
tot ce simti tu ca vrei si poti sa ne spui. 
draga mamica de
, te
si iti spun ca nu esti singura..
care iti vom fi alaturi si te vom incuraja de fiecare data cand iti va fi greu.
tai iubiti.
mamica de
, iar pentru Gabriela si Gabriel am un cos frumos de
colorate si mii de

inseamna ca am participat la un acelasi eveniment
din pacate realitatea este ca nu pot cei din jur sa ne inteleaga si incercand sa ne ajute, sa ne incurajeze ne spun aceste cuvinte ce fac atat de mult rau ... imi pare tare rau pentru
tai ... multa putere tie si zbor lin
Gabriela si
Bogdanel
.
,
,
,
.
.....ca si tine si eu sint noua aici , m/ia trebuit timp sa/mi iau inima in dinti si sa/mi spun povestea ,...... trebuie sa/ti spui povestea....toata......asa te poti descarca......iar noi o vom asculta si/ti vom fi alaturi cu o vb buna , te putem intelege asa cum nimeni altcineva nu o poate face si asta conteaza foarte mult , .....putere iti doresc sa ai , sa mergi mai departe si sa poti trai cu aceasta durere in suflet ptr ca ea nu va trece niciodata , treb sa traim in fiecare zi cu ea........treb sa mergem mai departe chiar daca picam , puiutii nostri ne sint alaturi si ne ajuta sa ne ridicam de fiecare data.........noi......treb sa ne gindim ca ei sint bine acolo sus si ca in fiecare clipa sint cu noi.....stiu ca este greu....foarte greu.....dar.......asta ne/a fost scris iar noi treb sa supravietuim......te imbratisez si ingerasilor tai dragi......
....sa se joace cu ele si sa le poarte noroc.....
cu multa caldura, iti trimite ganduri care sa te aline si sa-ti dea putere.