In seara asta, in urma cu cateva minute, m-a sunat Bianca. Nu avea putere in glas... Era si ea socata...
Astazi, Loredana a devenit mama de inger pentru a doua oara! In urma cu cativa ani, a mai pierdut un baietel la cateva zile dupa ce l-a nascut! Apoi l-a nascut pe Vladut, un baietel frumos si sanatos! Si acum se pregatea sa-l aduca pe lume pe fratiorul cel mic...
Prietena noastra si mamica de inger, Loredana Savu mai avea doua saptamani pana sa nasca al doilea copil...defapt al treilea copil, un baietel pe nume Luca. In seara asta Luca a plecat la Doamne-Doamne!
Vladut, fratiorul lui, il asteapta acasa! Am sunat-o pe Loredana... Am vorbit e impropriu spus. Eu am vorbit si ea a plans. Eu am plans si ea a plans. Eu am plans si am vorbit si ea a tacut... Ce cuvinte sa gasesti??? Ce cuvinte sa-i spui unei mamici care isi pierde al doilea copil?
Loredana, vrem sa stii ca suntem alaturi de tine, ca te imbratisam si te iubim si-ti suntem alaturi in aceasta mare incercare pe care ti-a dat-o Dumnezeu.
Luca a plecat intr-o lume mai buna langa celalalt ingeras al tau si de acolo de sus, sigur vor avea grija de tine, scumpa noastra prietena!!!
Te imbratisez si te pup de mii de ori! Ma rog pentru tine!!! Curaj si putere sa-ti dea Domnul sa infrunti si aceasta mare incercare!!!
Familia E.M.M.A. este alaturi de tine!