"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent
și mai puternic decât cel viu" Antoine de Saint-Exupery
"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem cu toţii
în aceeaşi barcă!" Martin Luther King Jr.
"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei
pomeni, mi se va frânge sufletul."
"Nicio talpă nu este atât de mică, încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"
"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face diferenţa între ele!"
"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină
mai mare decât Iubirea"
Robert Binder
"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"
"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".
"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."
"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi,
e ca şi cum ne-am
reîntâlni cu ei..."
"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară
şi amintirile o cărare, aş urca în
Rai şi te-aş aduce din nou acasă."
"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină, ca să ştim că sunt fericiţi!"
"În cartea vieţii, un înger a scris despre naşterea copilului meu. Apoi,
închizând cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pământ!".
"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
Ma numesc Carmen,am 24 ani si vreau sa va impartasesc povestea mea si a ingerasului meu ...Am fost asa entuziasmata cand am facut testul de sarcina si au iesit 2 liniute!!!Am anuntat pe toata lumea...Am facut a doua zi o ecografie si am aflat ca am o luna de sarcina.Eram in culmea fericirii...In fiecare luna am facut ecografii,consultatii,am facut dozari cu anticorpi pentru ca am Rh Negativ si sotul pozitiv...Nu pot sa uit primele miscari in burtica a bebelului,era atat de activ...A fost o perioada speciala in viata mea -prima mea sarcina ,primul meu copil...Pana cand...Nu am simtit ca mai misca...Pe 27 Ianuarie seara am simtit ultimele miscari ale bebelului.M-am trezit pe 28 si nu il simteam ca misca ,am mers am facut o ecografie sa aflu ce se intampla...si...nu ii mai batea inimioara.Nu pot sa va spun in cuvinte ce a fost in sufletul meu ...Plangeam,urlam si eu si sotul meu...Aveam 37 saptamani ,ma gandeam de ce mie Doamne????? Daca stiam imi provocam sarcina mai inainte...Ma treceau o groaza de ganduri...Ce am facut???Dar de unde sa stiu ca mie o s ami se intample asa ceva?Imi pregatisem patut ,hainute,ma contraziceam cu mama care sa ii ia cercei fetei...Am fost trimisa la Constanta cu Salvarea,mi-au facut si acolo ecografii,s-au uitat mai multi doctori si intr-adevar au constatat si ei ca nu ii bate inimioara bebelusului...Mi-au provocat nasterea...Am nascut pe 29 Ianuarie la ora 3 dimineata, era fetita si avea 2800 gr ,avea cordonul infasurat in jurul gatului,Doamna Dr.mi-a spus ca acesta a fost motivul mortii...A fost un COSMAR sa nasc un bebe ingeras...sa nu o aud,sa nu o tin in brate,nu am vrut sa o vad cand am nascut ,m-am gandit sa am o amintire frumoasa...Acum imi pare nespus de rau ca nu am vazut-o... Au trecut aproape 4 saptamani si inca nu imi vine sa cred ca nu am bebelusul in brate...Ma doare atat de tare sufletul,e o durere imensa...Mi-am dorit atat de mult acest copil ,abia asteptam sa vina...si Dumnezeu mi l-a luat...Sunt atat de nefericita...Astept sa fac 6 luni si sa incerc iar dar o sa stau numai cu frica toata perioada sarcinii...sper sa ma intareasca Dumnezeu ....Va imbratisez cu drag mamici de ingerasi...
buna kamy..........am citit povestea ta si mam regasit in ea stiu ce simti si cat iti este de greu dar credema ca aici vei gasi multa intelegere din parte mamicilor de ingeras imi pare rau ca ai ajuns sa ne cunosti ca ai ajuns si tu o mamica de ingeras....sa nu uiti niciodata ca ingerasul tau este acolo sus langa DD si te va veghea mereu .....multi pupicei caldurosi de la o mamica de ingeras din cluj
Va multumesc!!! Tocmai de aia m-am alaturat pe forum...Va iubesc si va multumesc ca existati voi mamicile de ingerasi si organizatiei EMMA care a infiintat acest site ca sa putem sa ne impartasim durerea...
Draga mea imi pare nespus de rau pentru pierderea ta , iti doresc multa putere , alinare , credinta si numai bine , sici fiecare mamica te va intelege prin ce treci , fiecare stie ce simti si iti intelegem durerea grea , aici cand doresti poti sa ii scrii ingerasei tale ce simti pentru ea , mamica iti doresc tot binele din lume, iar in privinta Rh-ului sa nu iti faci probleme si eu sunt la fel . Numai bine , ingerasei tale zbor lin si multe .
Draga Carmen imi pare tare rau ca inca o data ramin fara cuvinte si neputincioasa in fata unei dureri.Retraiesc o durere sfisietoare si inteleg asa de bine ce simti dar din pacate nu pot sa iti iau din durere.Ma bucur ca ai intrat in aceasta familie unde vei gasi tot timpul intelegere,o vorba buna si multa afectiune. Trebuie sa intelegi ca fetitei tale ii este mult mai bine acolo sus,nu ii lipseste nimic si va fi vesnic fericita.Cind vei putea sa intelegi acest lucru,ai sa iti simti fetita aproape si iti vei putea gasi linistea de care ai nevoie pt a merge inainte. Dumnezeu sa iti dea putere sa invingi durerea,iar fetitei tale fericirea vesnica.
Ma bucur ca existati...si imi pare rau pentru toate mamicile care au patit asa ceva,e o durere imensa...sper sa imi revin sa pot sa o iau de la capat cu sarcina si sa dea Domnul a doua oara sa fie bine.
Imi pare nespus de rau ca Dumnezeu a ales pentru tine aceiasi soarta ca si a noastra....pierderea propriului copilas Stiu ca durerea e foarte mare, stiu ce e in sufletul, stiu cum inima iti plange cand iti vezi bratele goale....
Gandeste-te ca micuta e in Ceruri acum, langa ingerasii nostri , sunt fericiti si se au unul pe altul, si zi de zi, ne privesc si ne mangaie inimile cu iubirea lor suprema.
Iti trimit o calda Si pentru ingerasa o
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri "Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow." ........my precious child.......
Draga Carmen bine ai venit in Familia EMMA ... cu tristete iti spun, dar si cu bucurie, pt ca eu u o data am zis ca sunt bucuroasa ca am avut sansa (daca o pot numi asa) sa imi pierd fetita, acum cand EMMA exista. Eu te virtual, iar tale ma sa iti dea putere.
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010 Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut http://ingerasulgabriela.blogspot.com/ NATALIA 30.03.2012 LAURA 27.09.2014
Scumpa mea Kamy, cu durere in suflet iti spun bine ai venit printre noi. Acum 10 ani pe 27 ianuarie traiam aceeasi drama cand fetita mea s-a nascut la 3, 9 kg si nu am auzit-o tipand... a trait 2 zile si pe 29 ianuarie s-a stins.Chiar daca au trecut 10 ani inca este in sufletul meu si aceasta durere nu trece niciodata. Este greu scumpa mea dar alaturi de noi aici vei invata sa traiesti cu aceasta durere. Te cu mare drag si-ti ofer umarul meu pe care poti plange ori de cate ori simti nevoia. Pentru ingerasa ta trimit catre cer o Cu mare drag , Daniela G.
Kamy te asteptam si ma bucur ca ai gasit puterea sa ne scrii atat de curand. I ti spun bun venit in famila parintilor de ingeri si in acelasi timp asa cum ti am mai spus regret enorm pierderea micutei tale. Stiu cat este de greu saprimesti o astfel de veste si sa ti vezi toate visele spulberate intr o clipa.
Ingerasa ta este langa tine, nu fizic asa cum ti ai fi dorit insa spiritul ei este langa tine si nu te va parasi nicicand de asta poti fi sigura.
Numele ei este Ryana Adela...Ryana il alesesem noi iar adela dupa mama sotului care nu mai este printre noi de 10 ani...se pare ca bunicuta a vrut sa aibe nepotica langa ea
Kamy draga mea ti-am citit si eu povestea si vreau sa sti ca sunt alaturi de tine si te imbratisez te inteleg prin ce treci, te rog sa ma crezi. imediat se implinsesc 2 luni de cand s-a nascut Ana mea scumpa si dupa cateva zile a muri... azi am o zi tare rea si stau aici in fata calculatorului si plang si stiu ca nimeni nu ma intelege cu adevarat decat voi toate. stiu ca iti e greu si ca sunt zile in care pur si simplu te doare sufletul, dar vreau sa sti ca iubita ta este ingeras....eu cred cu tarie acest lucru pentru ca daca nu pruncii acestia nevinovati atunci cine are acest drept?! eu sunt online poti scrie ca iti raspund daca ai chef sa povestim.
Draga mea, o calda si un sincer si din toata inima " IMI PARE RAU " Imi pare rau ca si tu a trebuit sa cunosti acesta mare durere si acest mare gol in suflet.
Este bine ca ne-ai gasit, speram ca alaturi de noi dorul de frumoasa ta Ryana Adela sa fie alinat.
Te '" bun venit in acesta mare familie", iar tale dragi un brat de colorati.
Corina - mamica ingerasului IUSTIN si a comorii vietii mele- Bogdan
multumesc doina...asa este numai noi putem sa intelegem ce e in sufletul nostru,si cata durere este ,sper ca timpul sa aduca consolare si sa facem alti bebici sanatosi .