Ana Irina
Cu marea durere pe care ati avut/o si care va exista mereu, voi ati reusit sa va bucurati de fetita voastra, sa fiti constienti ca sunteti parinti si veti fi de acum parinti de scump ingeras.

Luminiţa - mămica binecuvântată a lui Cristian
..imi pare rau ca si tu ai fost pusa in fata unei tragedii..si eu sunt mamica de
si de fiecare data cand aflu ca un sufletel se mai ridica la ceruri,pe obraz imi mai curge o lacrima ratacita
..inteleg ce simti ptr ca si puiul meu e
de 3 luni si rana e prea adanca
ca DD sa-ti dea in continuare putere necesara ca sa treci peste suferinta
sa aiba un zbor lin ..fie ca
sa-i lumineze cale
scumpa mea si iti ofer toate dragostea mea

atat de bine ma regasesc in povestioara voastra e asemanatoare cu a noastra ,sunt alaturi de voi ,va imbratisez si va trimit putere si optimism de la mine ,e foarte greu ,nu-mi gasesc cuvintele ......

asa cum ti-am mai spus imi pare tare rau pentru ingerasa ta Ana Irina, ma bucur ca ti-ai facut curaj sa scri si aici povestea ei ... sufletul tau in aceste clipe are nevoie de sprijn este o perioada extrem de dificila a vietii tale, a vietii voastre, o incercare care nimeni nu si-o doreste ... insa cu incredere in ingerasa ta, cu sprijinul oamenilor care te inteleg si care iti ofera putina incredere vei pasi zi de zi ... purtand in suflet iubirea pt ingerasul tau si speranta reintalnirii viitoare, la timpul potrivit, timp in care viata ta vreau sa cred ca va fi mult mai usoara si mai linistita ... Aici ai pasit in Familia EMMA ... familia in care copiii cerului traiesc clipa de clipa ... pt tine o mare
, iar pt
ta mii de
si zbor lin printre
si 

draga mea iar pt ingerasul tau iubit Ana Irina mii de
si
.... suntem alaturi de tine..
pentru tine draga mea, si un cos de
minunati , pentru o fetita minunata care a venit pe lume intr-o zi asa de minunata si speciala.

.......inca o poveste cu final trist, inca un bebelus plecat in bratele lui Dumnezeu.
offf, daca as putea sa fac ceva mai mult decat o vorba buna din indepartari...crede-ma ca as face-o.
si o
din tot sufletul.
si pentru printesa ta Ana-Iarina un brat 
despre prieteni...vei fi dezamagita sa vezi ca multi te evita...unii nu-si gasesc cuvintele,altii nici nu le cauta iar altii au impresia ca problemele lor sunt mai importante...sau ca e molipsitor...Am invatat sa ignor si eu la randul meu... sa discut aici sau cu cele cateva persoane care au curajul sa rosteasca numele fetitei mele si sa ma intrebe cum ma simt..Cat despre zile bune si zile rele...toate le avem...important e sa incerci sa-ti pastrezi linistea cat se poate pentru ca te poti imbolnavi de suparare..sa ai grija si de sotul tau ca si el sufera si are nevoie de tine..si uneori tu trebuie sa fii cea puternica pentru el...nu stiu daca am reusit sa te sprijin cu ceva dar te inteleg
si pt ingerasa ta iubita Ana mii de
si
....
si trimit spre tine ganduri pline de bun si frumos. Un sfarsit de saptamana linistit.

ma bucur ca venirea ta pe EMMA a avut efectul la care m-am asteptat atunci cand ti-am spus sa vii aici ... si pentru mine EMMA e colacul de salvare ... iti doresc o seara linistita si multa pace in suflet ... pentru ingerasa ta mii de 
tuturor