Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Alesya Nicol .....iarta-ma

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
24 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2

Alesya Nicol .....iarta-ma

Mesajde stefaniadinu pe 27 Ian 2011, ora 22:29

Azi este 27.01.2011......a trecut deja o luna .....o luna grea.....o luna de cand mami nu te mai are in burtica.Chiar aseara vorbeam cu tati de tine.....am gasit cd-urile cu tine de la ecografii.......azi ai fi facut 27 de saptamani si 3 zile dar din pacate Mos Craciun nu a vrut sa ne aduca cadouri ci sa ne ia.......si ni te-a luat pe tine....sper ca acolo unde te-a dus esti bine si ca Doamne Doamne are grija de tine.Aveam atatea spertante si vise iubita lui mami dar ......mami nu a avut nici un fel de putere.....am facut tot ce a fost posibil si omeneste sa fac......tati nu s-a miscat de langa noi.....ar fi vrut el sa i-a suferintele noastre dar nu a putut.......sper sa ne ierti iubita mea.Acum cateva seri am visat ca tineam o fetita de mana....nu era nici una din verisoarele tale.......erai tu mami......imi zambeai ...erai asa de frumoasa.....erai sanatoasa ....asta este lucrul care ma bucura cel mai tare....ca esti sanatoasa
Lui tati i se incarca ochii de lacrimi cand cineva intreaba de tine.....de fetita lui adorata care misca ori de cate ori el pupa burtica lui mami.Din nefericire Dumnezeu a avut alte planuri cu noi.....
stefaniadinu

Locaţie: slobozia
  • YIM
Sus

Re: Alesya Nicol .....iarta-ma

Mesajde CORINA SILVIA pe 27 Ian 2011, ora 22:35

Stefania , draga mea , te imbratisez cu drag si durere !!
Stiu sigur , insa ca ingerasa ta nu are ce sa-ti ierte , pentru ca nu ai gresit cu nimic !!
Stie ca o iubesti si de aceea a venit la tine , in vis , sa aflii si tu ca e bine , ca intr-o zi peste ani buni ..veti fi impreuna si ea te va astepta !!
Pana atunci draga mea , trebuie sa invatam sa traim fara puiutii nostri , doar cu ei in suflet , alaturi , in inima noastra , plina de iubire pentru ei !!
>:D< :x :* @};-

Imi pare rau pentru pierderea suferita , esti insa o mama puternica de care Alesya e foarte mandra !!

Pentru ingerasa ta scumpa mii de flori , si zbor lin scumpo printre stele !!
O:-) [-o< :* @};- @};- (*) (*)
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde marwana pe 28 Ian 2011, ora 08:50

Stefania regret nespus pierderea micutei tale Alesya Nicol, i mi pare rau ca si tu si sotul tau a ti cunoscut aceasta tristete fara margini.
Familia E.M.M.A va primeste cu bratele deschise, aici este locul unde amintirea puiutilor nostri se pastreaza vie si astfel ei sunt cu noi permanent, aici poti vorbi cu si despre ingerasa ta Alesya Nicol.
Daca inca nu ai reusit sa citesti articolele de pe prima pagina a site ului te invit sa le citesti, cu siguranta te vo ajuta asa cum ne a ajutat si pe noi sa intelemmai bine starile prin care trecem.
- pentru mame - http://www.organizatiaemma.ro/suport/mame
- pentru tati, pentru ca si el sufera, si pe el il doare chiar daca incearca sa para puternic - http://www.organizatiaemma.ro/suport/tati
- iar in final pentru cei apropiati tie, ca ei sa invete cum sa nu te raneasca - http://www.organizatiaemma.ro/suport/apropiati

Sigur aici vei gasi o oaza de aline,te imbratisez cu drag si sunt alaturi de tine
Zbor lin, ingerasa draga Alesya Nicol
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde georgeta74 pe 28 Ian 2011, ora 10:28

Imi pare rau ca ni te-ai alaturat, imi pare bine ca ne-ai gasit.
Aici vei gasi alinare si multa intelegere.
Noi iti vom fi aproape si te vom ajuta sa mergi mai departe.

Alesya Nicol zbor lin draga ingerasa.
georgeta74

Locaţie: targoviste
Sus

Mesajde onutza pe 28 Ian 2011, ora 11:07

Stefania scumpa mamica te >:D< si iti sunt alaturi,regret enorm ca si tu esti mamica de ingeras,ca micuta ta nu a putut sa mai stea la mami in burtica,dar sti ce...ea este bine langa DD ,este sanatoasa , te vegheaza si iti poarta de grija de acolo de Sus.Uita-te spre cer si trimite-i un zambet, te vei simti mai bine si ea va fi extrem de fericita.Stiu ca este greu dar vreau sa fi tare pt ingerasa ta ,ea stie ce mamica puternica are si cat de mutl o iubeste..
MII de [-o< @};- (*) pt tine inger scump,iar pt tine Stefania mii de >:D< .
Am vazut ca esti din Slobozia,eu sunt din Urziceni,suntem asa de aproape una de cealalta,mi-ar placea sa te intalnesc ,sa te stang in brate si sa-ti spun cat de rau imi pare.daca vrei sa vb Id-ul meu de mess este onutza_aod.
Te pup si iti doresc multa sanatate.
Oana - Mamica ingerasului cel mai iubit Stefan Georgian
onutza

Locaţie: Urziceni
Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 1 Feb 2011, ora 09:58

pentru tine o mare >:D< , pt O:-) vostru iubit mii de @};-

Imi pare rau ca nu am avut net si nu ti-am fost alaturi, dar m-am gandit la tine ... o mare >:D< si ma bucur ca ti-ai facut curaj sa scri povestea O:-) tale.
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010
Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut
http://ingerasulgabriela.blogspot.com/
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

Locaţie: satu mare
  • Site web
  • YIM
Sus

Mesajde Ioana Grigore pe 9 Mai 2011, ora 21:35

Draga Stefania, iti urez un sincer La multi ani !!! Stiu ca este greu si ca nu vrei sa auzi, dar ingerasa ta Alesya Nicol este alaturi de tine si cu siguranta a fost prima care ti-a urat asta si te-a mangaiat pe obrajii plansi O:-)

Mai da-ne vesti despre tine, vino si mai poveste-ne despre ingerasa ta >:D< [-o< (*) *-:) %%- @};-
Nasica ROMINEI IOANA, alaturi de voi ....
http://picasaweb.google.com/ioanagrigor ... directlink
http://picasaweb.google.com/ioanagrigor ... directlink
Ioana Grigore

Sus

Mesajde stefaniadinu pe 23 Mai 2011, ora 19:39

Ioana Grigore scrie:Draga Stefania, iti urez un sincer La multi ani !!! Stiu ca este greu si ca nu vrei sa auzi, dar ingerasa ta Alesya Nicol este alaturi de tine si cu siguranta a fost prima care ti-a urat asta si te-a mangaiat pe obrajii plansi O:-)

Mai da-ne vesti despre tine, vino si mai poveste-ne despre ingerasa ta >:D< [-o< (*) *-:) %%- @};-

Multumesc mult Ioana pentru urari dar anul acesta nici eu nici sotul care este nascut pe 18 Mai nu ne-am bucurat de zilele de nastere mai ales ca in perioada asta trebuia sa se nasca si ingerasa noastra,"tauroaica nostra"asa cum ii spuneam cand era la mami in burtica.In general este greu dar am invatat sa traiesc cu durerea,sotul ma sustine foarte tare si nu evita niciodata discutiile despre Alesya si asta imi alina durerea din suflet mai ales ca lumea face tot felul de comentarii rautacioase gen "lasa ca esti tanara faci altul" .
Momentan nu ma gandesc la o alta sarcina,nu sunt pregatita,nu vreau ,nu pot sa o inlocuiesc pe bebelina mea mica,asta simt acum .....cu timpul nu stiu ce va fi .
Incerc sa scriu poveste ei,povestea noastra , dar nu reusesc sa o termin.....sunt asa de multe de spus.
Nici acum nu imi vine sa cred ca din atatia copii,din atatia parinti,Dumnezeu ne-a ales pe noi.
Zbor lin ingerasul mami

Va >:D< cu drag
stefaniadinu

• YIM
Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 24 Mai 2011, ora 06:15

Stefania >:D< ma gandeam saptamanile trecute la voi >:D< Ma bucur ca ai scris ... chiar daca imi dau seama ca sunt grele aceste zile >:D< cu mare intarziere va spun si eu La multi ani! si tie si sotului ... chiar daca dupa cum am fost eu si sotul (si noi tot in perioada zilei noastre de nastere o asteptam pe Gabriela) stiu ca aceasta urare nu e tocmai cea dorita ... insa va doresc multa putere, sanatate si zbor lin O:-) Alesya
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010
Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut
http://ingerasulgabriela.blogspot.com/
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

Locaţie: satu mare
  • Site web
  • YIM
Sus

Mesajde stefaniadinu pe 27 Mai 2011, ora 22:08

ingerasulGabriela scrie:Stefania >:D< ma gandeam saptamanile trecute la voi >:D< Ma bucur ca ai scris ... chiar daca imi dau seama ca sunt grele aceste zile >:D< cu mare intarziere va spun si eu La multi ani! si tie si sotului ... chiar daca dupa cum am fost eu si sotul (si noi tot in perioada zilei noastre de nastere o asteptam pe Gabriela) stiu ca aceasta urare nu e tocmai cea dorita ... insa va doresc multa putere, sanatate si zbor lin O:-) Alesya

Multumim Paula pentru gandurile bune,azi este 27.....sunt 5 luni de cand ingerasa noastra nu mai este......imi este asa dor de ea.....ma gandesc cum ar fi fost sa o avem acasa.....sa facem planuri de botez.......sa o plimbe tati cu caruciorul in parculet..... :(
Au ramas numai visele,durerea si neputinta......Dumnezeu stie de ce ne-a ales drumul asta,de ce a trebuit sa ne desparta de tine puiul nostru ....in acelasi timp ii multumesc Lui ca ne-a dat ocazia sa ne bucuram de tine ...... chiar daca numai pentru 24 de saptamani........suntem mandrii ca suntem parintii tai.

Zbor lin iubita lui mami
stefaniadinu

• YIM
Sus

Mesajde Angela-Ema pe 6 Iul 2011, ora 20:35

Draga Stefania, toata echipa E.M.M.A. te imbratiseaza! Iti trimitem ganduri bune si ne rugam sa iti dea DD putere si alinare. Speram ca randurile noastre te gasesc mai linistita. Sa nu uiti ca suntem alaturi de tine, ca ne gasesti aici de cate ori ai nevoie sa-ti descarci sufletul sau sa primesti o >:D< mare si ca aici vei avea totdeauna un loc special in care poti sa vorbesti cu si despre Ingerasa ta din cer.
Trimitem astazi un buchet de @};- pentru tine, (*) si *-:) vesnica pentru O:-) Alesya!
Zbor lin, pui mic, printre Ingeri si stele!
Angela-Ema

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde Bianca_C pe 6 Dec 2011, ora 01:02

La multi ani, O:-) Alesya Nicol!
[-o< @};-
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde marwana pe 28 Dec 2011, ora 11:19

Stefania draga mamica azi echipa E.M.M.A. este alaturi de tine, te >:D< cu putere si iti trimite cele mai puternice ganduri de alinare si liniste.
Stim ca azi micuta ta ingerasa Alesya Nicola implineste 1 anisor de cand a plecat in imparatia cerurilor.
Stim ca aceasta aniversare este poate cea mai grea, este importanta si ne rugam la DD sa iti trimita putere pentru ziua de azi. Noi vom fi cu tine in aceasta zi.

Zbor lin micuta ingerasa Alesya Nicola @};- [-o< @};-
Alaturi de voi,
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde Bianca_C pe 28 Dec 2011, ora 11:48

Zbor lin O:-) Alesya Nicol @};- @};-
Stefania, iti sunt alaturi cu gandul >:D<
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde marwana pe 9 Mai 2012, ora 05:12

Stefania a trecut ceva vreme de cand nu mai avem vesti de la tine, speram sa fi sanatoasa si sa fi gasit cumva putere si alinare.
Azi este o zi speciala din viata ta, este ziua ta de nastere. Echipa E.M.M.A. iti trimite cele mai calde si sincere urari pe imbratisari strase.
La multi ani draga noastra.
Alaturi de voi,
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde MIHAELA 76 pe 9 Mai 2012, ora 09:29

>:D< :* @};- %%-
Mihaela,- mamica lui ANDREI - viata, sufletul si tot ce inseamna mai frumos si pur si a doi Pui mici, plecati mult prea devreme;
- mamica lui Christian - o minune blonda cu ochi albastrii care ne parfumeaza viata aici pe pamant.
MIHAELA 76

Locaţie: Maglavit - Dolj
Sus

Re: Alesya Nicola .....iarta-ma

Mesajde marwana pe 28 Dec 2012, ora 06:00

Azi gandurile si imbratisarile echipei E.M.M.A. se indreapta spre tine draga noastra. Fetita ta Alesya Nicola implineste 2 anisori de cand DD a trimis in dar pentru ea aripioare fermecate.
Suntem alaturi de tine.

Zbor lin micuta ingerasa, zbor lin Alesya Nicola @};-
Alaturi de voi,
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde dreamweaver pe 28 Dec 2012, ora 15:30

>:D< >:D< >:D<
Iti doresc un An Nou plin de sperante si impliniri
Zbor lin ALESYA NICOL [-o< (*) @};-
dreamweaver

Locaţie: suceava, romania
  • YIM
Sus

Mesajde marwana pe 9 Mai 2013, ora 06:50

Azi echipa E.M.M.A. este alaturi de tine si iti trimite cele mai sincere urari insotite de imbratisarile noastre.
La multi ani sanatosi, alaturi de cei dragi tie, vazuti si nevazuti.
Alaturi de voi,
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Următorul

Scrie un răspuns
24 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2