si plec capul in fata lui D-zeu,ma rog la El sa nu mai lase pe lume asa nebuni...sa isi bata joc de niste ingeri...
si puiului tau multi
si o sincera
!
pentru tine si sa ne gandim cu piosenie la ingerasul David
...si nu pot,chiar nu pot sa nu ma intreb de ce????imi vine sa urlu pt ca fiecare noua poveste,fiecare mamica de ingeras si-a pierdut puiul din vina medicilor...si din cauza ca ei nu vor sa faca cezariana aia....ne lasa sa ne chinuim ca niste animale...si apoi e prea tarziu...noi suntem nenorocite pe viata....Povestea ta scumpa mea Sorina zici ca e copie a ceea ce am trait eu.....Si Razvan a avut tot nota 1 la nastere,exact asa s-a nascut fara sa planga,fara sa respire,creierasul lui a fost distrus ....A mai trait si el 3 saptamani apoi a plecat la ingerasi....Puii nostri sunt acum intr-un loc bun,nu mai sufera,nu-i mai doare nimic....Numai ca noua ne ramane dorul acesta imens....care ne doboara cateodata....Sa le zambim lor scumpa mea...si sa ne imaginam ca ei se joaca acum impreuna si sunt fericiti si sunt mereu alaturi de noi.....Din inima noastra nimeni nu o sa poata sa-i scoata,chiar daca acesti nemernici de medici ne-au luat dreptul de a fi mame....
,si ma rog pentru sufletelul lui David
si pentru familiuta voastra sa va dea Dumnezeu putere sa mergeti mai departe....Cu mult drag,Cristina,mamica ingerasului Razvan....

pentru DAVID si multe
pentru voi parintii lui.
Doamne,ai grija de sufletelul puiului mic David!
,....nici macar o luna nu a trecut de cand puiutul tau, David, s-a alaturat celorlalti ingerasi, ale caror mamici ii plang aici cu atata dor...in acest loc atat de trist si totusi atat de cald si de primitor...Pentru ca daca sufletul tau e inghetat de durere, aici vei simti caldura pe care ti-o vom transmite noi, ori de cate ori vei veni si vei avea nevoie de un umar pe care sa poti plange si de cineva care sa te asculte si sa te inteleaga cu adevarat.....
, cu drag ...

şi te
, iar pt
tău multe 
, Nicoleta!
cu mult drag, Sorina
cu drag , Sorina.
..............este revoltator ce s-a intamplat.Imi pare atat de rau
Sunt cu sufletul alaturi de tine,ma
la DD sa-ti dea putere si tarie.
si
pt ingerasul vostru,iar pt voi muuuuuuuuuuulte