"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent
și mai puternic decât cel viu" Antoine de Saint-Exupery
"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem cu toţii
în aceeaşi barcă!" Martin Luther King Jr.
"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei
pomeni, mi se va frânge sufletul."
"Nicio talpă nu este atât de mică, încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"
"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face diferenţa între ele!"
"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină
mai mare decât Iubirea"
Robert Binder
"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"
"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".
"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."
"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi,
e ca şi cum ne-am
reîntâlni cu ei..."
"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară
şi amintirile o cărare, aş urca în
Rai şi te-aş aduce din nou acasă."
"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină, ca să ştim că sunt fericiţi!"
"În cartea vieţii, un înger a scris despre naşterea copilului meu. Apoi,
închizând cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pământ!".
"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
"Mama de inger". . .Ma alatur "grupului" si e dureros sa aflu ca numarul acestor mame e mare. . .mult prea mare pentru a fi definit. E o initiativa laudabila (cu multumiri d-nei Bianca), e un loc unde ne putem "striga" durerea, unde ne e permis sa spunem (in scris) ceea ce nu putem spune prin viu grai. . . Acum 7 ani a "plecat" intr-o lume mai buna (spune-a EA) fiica mea Cristina. . .avea 17 ani. . .Era frumoasa, sanatoasa, cuminte dar.. .nu a mai suportat saracia strazii, rautatea si indiferenta "oamenilor" la suferinta celor defavorizati si mai ales nepasarea forurilor vis-a-vis de problema animalelor fara stapan. . .A incercat, s-a zbatut pentru a infiinta un adapost dar. . .a renuntat. . .definitiv ! Nu trece o clipa fara a ma gandi la Cristina mea, inca o simt prezenta si pentru ea, care a fost de o bunatate sufleteasca mai presus de "normal", STIU ca trebuie sa fac ceva, sa ajut si eu unde pot sau unde este nevoie. . .
Draga mea, lasa-ma sa te , si sa-ti spun Bun venit in lumea parintilor de ingeri..
Desi..sincer as fi vrut sa ne cunoastem in alte imprejurari...sa nu fi cunoscut nimeni acesta mare si imensa durere- cea a pierderii unui copil..
Asa este...aici nimeni nu te condamna, aici te simti inteleasa, iti poti plange durerea fara a fi condamnata de nimeni...fara ca cineva sa-ti spuna " n-ai trecut peste ?"
Inca odata , mii de , iar domnisoarei tale , mii de in dar.
Corina - mamica ingerasului IUSTIN si a comorii vietii mele- Bogdan
Draga Georgeta, primeste o mare imbratisare din partea mea ; suna atat de ciudat, dar "ai nimerit" foarte bine, aici este unul din putinele locuri unde vei fi inteleasa in totalitate, vei vedea .....
Ingerasei tale Cristinuta zbor lin printre stelute, stiu sigur ca are grija de prichindeii cei mici
Draga Georgeta ,aici poti vorbi despre Cristina , cu Cristina...aici e locul unde ne e permis fara sa fim judecate sa ne pomenim ingerii sa le scriem cand ne este tare dor de ei...sa-i plangem si sa le spunem ca-i iubim...si poate nu e chiar intamplator ca te-ai inscris aici intr-o zi de mare sarbatoare Sf Paraschiva....... pt tine , pentru Cristina.
MULTUMESC e doar un cuvant. . . dar ce simt dupa citirea mesajelor primite nu se poate exprima. . .e ceva ce vine de. . .dincolo. . . simt ca sunt sentimente curate, neprihanite, din partea mamicilor (si nu numai) de. . .ingeri. . . Cred ca nu a fost intamplatoare "intrarea" mea pe acest forum. . .acum ma doboara un dor imens. . .voi reveni cand voi avea privirea limpede. . .
Draga mamica primeste o din partea mea cu multa putere , alinare , credinta si speranta , sunt aici alaturi de tine , alaturi de sufletul tau greu incercat in aceste momente , noi cele de aici te intelegem prin ce treci , aici vei fi mereu consolata , vei fi mereu inteleasac de durerea ta , aici cand vei simti ceva vei putea scrie mereu , cand vei dori sa scrii ficei tale ce simti pentru ea ii vei putea scrie fara nici o retinere , iti doresc multa putere pentru ca ai nevoie . Cristina tie zbor lin , lumina vesnica , multe si . Doamne ajuta .
draga mamica indurereata, iti trimit si eu o calduroasa...si un sincer imi pare rau pentru ce s-a intamplat cu fetita ta scumpa... ce iti pot spune e ca aici dorul tau, suferinta ta vor fi usor alinate deoarece te vei simti in preajma dragei tale fetite . Cristina, zbor lin alaturi de ingerasii nostri, ai grija de cei mai mici, te .
multe pentru toti .
Cele mai iubite sufletele,Tudor-Andrei si bebe mic, Ingerasii lui Doamne Doamne in ceruri si ai mamicii pe pamant...
Scumpa mamica de ingeras, te imbratisez cu multa caldura! Sper ca toata aceasta caldura sufleteasca impletita cu ganduri bune si pupici pupaciosi, sa reuseasca sa te conduca spre liniste,spre bine. Stiu ca iti este extrem de greu, stiu ca dorul este cea mai dureroasa durere, ...stiu Offfffff....cat regret ca ai avut parte de o soarta atat de cruda....sa crezi mereu in puterea Cerului, ...El te va intari si te va ajuta sa inveti a trai cu aceasta durere. Dumnezeu te va ajuta mereu, si tu sa nu uiti asta niciodata. Ai mare grija de tine, pentru ca ingerasa ta sa fie linistita vazand ca tuesti bine. Pentru tine, milioane de Pentru ingerasa ta, odihna si multa lumina.
Scumpa mamica de ingeras frumos si bun la suflet, te imbratisez si iti deschid si eu usa familiei noastre. Iti multumim ca ne-ai prezentat-o pe frumoasa ta Ingerasa si cu ocazia aceasta te voi imbratisa inca o data, pentru dragostea ei pe care a purtat-o animalutelor. De foarte mult timp, mi-am dat seama ca lui DD ii place sa adune in jurul sau sufletele frumoase si bune. Iar Cristina se inscrie in aceasta categorie. Esti o mamica binecuvantata.
Pentru Cristina, frumoasa domnisoara a cerului...un curcubeu de stele, iar pentru mamica ei curajoasa o caleasca de flori inmiresmate!
"If you have no voice: SCREAM ! If you have no legs: RUN ! If you have no hope: INVENT !" (Cirque du soleil - "Alegria")
Te si eu, mamica de ingeras. Imi pare rau ca trebuie sa cunosti si tu durerea pierderii....imi pare rau ca ne cunoastem asa, dar ma bucur ca ai reusit sa scrii aici despre Cristina ta. Am avut si eu o fetita, care a plecat la Ingeri si tot Cristina se numeste. Familia E.M.M.A. te primeste cu bratele si sufletele deschise. Aici vei gasi alinare si vei putea oricand sa vorbesti cu si despre fetita ta. Dumnezeu sa-ti dea putere! Ingerasei Cristina ii trimit un buchet mare de
Te si te primesc cu multa caldura in aceasta familie.Nu am cuvinte sa iti spun cit imi pare de rau pt durerea ta.Ma rog la Dumnezeu sa iti dea putere sa invingi durerea,sa iti dea linistea sufleteasca de care ai nevoie pt a putea simti iubirea pe care Cristina ti-o poarta.Doamne ajuta. Pt Cristina ,fericire vesnica ,pace si liniste deplina.
Draga mea, Sunt convinsa ca fetele noastre sunt acum prietene acolo...ACASA. Te imbratisez cu mare, mare drag si iti trimit cele mai bune ganduri. Steluta
Suntem alaturi de tine draga mamica de Inger frumos si gingas. In putinele cuvinte ne-ai descris atat de frumos Ingerul tau Un suflet mare si bun, cu siguranta semana cu mamica ei Primeste si din partea mea o calda si sincera . Ingerasei Cristina, mii de si , pentru Lumina vesnica.
Am citit si recitit mica povestioara a Cristinei in incercarea de a gasi cuvintele pe care sa ti le pot scrie. Bun venit in familia EMMA. I mi pare nespus de rau pentru pierderea ta. Nu este intotdeauna usor sa ti dai seama ce poti spune (scrie) unei mame care a suferit o pierdere. I mi inchipui cat a putut sa ti fie de greu....cat de trista te ai simtit, nedumerita, vinovata si furioasa chiar, sentimente cu care mamicile de ingeri se confrunta adesea, intrebarea fara raspuns dar repetata la infinit....''DE CE ?'' A fost alegerea Cristinei de a pleca, de a fi un spirit liber intr un loc mai bun iar pentru tine cred ca durerea si felul in care a plecat sunt inca greu de suportat. Acum tot ce putem face este sa respectam alegerea pe care Cristina a luat o fara sa gasim un sens a acestei decizii.O din tot sufletul face cat o mie de cuvinte.
Acum sunt convinsa ca DD te a trimis catre acest forum...sa ne spui povestea ta, a Cristinei si desi va fi greu de crezut la ultima noastra sedinta de lucru am discutat despre acest tip de pierdere. In curand pe site ul nostru vor fi articole care sa vina in sprijinul parintilor, prietenilor care sufera in urma acestor pierderi.
Tie mamica puternica inca o si ori de cate ori vei avea nevoie vom fi aici, suntem o familie mare mare....care incearca sa aline suferinta, durerea, tristetea, golul fara margini ce il lasa pierderea ingerilor nostri.
Cristina...inger bland cu suflet mare ai grija de mamica ta, da i putere, mangaiei obrajii cand o vezi trista...arata i ca esti langa ea in fiecare moment. Zbor lin, inger bland, zbor lin. pentru Cristina
Alaturi de voi, Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!), mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Plang. . . .plang. . . si nu-mi gasesc cuvintele pentru a raspunde tuturor mamelor de ingeri. . .e greu sa vorbesc, e si mai greu ceea ce simt. . .sper ca intr-o zi Cristina ma va "elibera" si-mi va permite sa-i spun "povestea EI". . . . Cu multa stima si dragoste, va trimit o imbratisare. . . .
Draga mamica de ingeras,te imbratiseaza cu drag o Cristina(ce coincidenta,ca pe fiica ta)...aici intotdeauna vei gasi alinare...eu am gasit-o.char daca nu scriu zi de zi....dar sunt aici mereu.pentru ca am nevoie...sa ma tin de ceva,de stalpul EMMA.ce ironie,Cristina ta a plecat langa ingeri la 17 ani!eu,la 17 ani am nascut si tot la 17 ani Dumnezeu mi-a luat fetita Anreea-Elena,langa El.Sper sa gasesti puterea sa ne spui...despre ea,despre Cristina!
Cel mai frumos lucru care ti se poate intampla este sa iti zambeasca un copilas.Si mai frumos este ca acel copilas sa fie al tau!Cristina- mami de ingeras dulce ANDREEA ELENA
Imi pare rau pentru ceea ce ti-a fost dat sa traiesti ... si nu uita ca sunt intortochiate caile Domnului, dupa cum se spune, si a permis sa se intample asta cu un scop. Te cu drag, iar pentru iubita ta Cristina mii de
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010 Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut http://ingerasulgabriela.blogspot.com/ NATALIA 30.03.2012 LAURA 27.09.2014
Cristina , ce fetitza mare , ai pierdut !!Cata durere si suferinta induri , dar cate amintiri superbe si multe ai cu scumpa ta ingerasa !! Te imbratisez cu drag si ma rog pentru printesa ta din ceruri , sunt sigura ca ea te vegehaza sunt sigura ca ai primit atatea semen de la ea , si mai ales sunt sigura ca fiind atat de mare , are grija de ceilalti ingerasi ai nostrii si ii ajuta sa creasca mari !!
ii trimit scumpei tale mii de flori ...Si stiu ca avand un spirit atat de sensibil ii va placea !!
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
Draga mea iti trimit si eu o imbratisare mare si calduroasa Am creat pentru ingerasa Cristina o pagina cu povestioara si un balonas alb http://www.organizatiaemma.ro/node/710
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria Desene pentru un îngeraş:http://dennyg.daportfolio.com/