virtual si sa iti spun ca imi pare rau ca bebelul tau a murit in tine, ca desi esti tanara durere in sufletul tau va exista, ca o vei purta mereu cu tine. Cat despre ingerasul tau un zbor lin printre miile de stele si sa se intalneasca acolo sus cu matusica lui si amandoi sa fie acolo fericiti.
Ii doresc si eu zbor lin ingerasului tau Diana
Acum cred ca se joaca cu matusica printre stelute si norisori

Cat de fraiera !!

surioara ta draga si copilasul tau iubit..
pentru ingerii tai dragi.
deschise. Chiar daca decizia ar fi fost a ta, sunt sigura ca noi mamicile de aici la fel te am fi primit. Nu vei fi singura de acum, i ti vom fi alaturi, aici ma vei gasi cand vei simti nevoia sa vorbesti.
tare tare si ti trimit
si
, esti curajoasa si puternica sa nu uiti asta
:(:( Il urasc... si nu mai am putere pt nimic.

Draga Diana, iti urez un sincer LA MULTI ANI! Multa sanatate, bucurii si impliniri. Ai o viata in fata, ai Ingerasi care te iubesc si te vegheaza. Iti doresc ca toata viata sa ai grija de sufletul tau, sa-l pastrezi asa frumos si bun. Bunul Dumnezeu te va ajuta si iti va calauzi pasii prin viata.
cu mult drag si sunt alaturi de sufletul tau.
virtuala si sa iti spun imi pare rau si trebuie sa fi puternica ... pentru ingerasul tau. Ingerasi iubiti ai Dianei, surioara si bebe de Diana zbor lin printre 
draga mamica si
pentru ingerasul tau!
si sa stii ca nimeni nu te condamna. Suntem oanemi, nu roboti, sa ne programam ceea ce simtim. Ma doare sufletul pr tine si ma rog ptr ingerashul tau sa-l odihneasca Dumnezeu in pace,iar stelutzele sa-l vegheze indeaproape.iti inteleg durerea si sa stii ca aici nu vei singura niciodata si poti vb liber,cum iti dicteaza inima.Te
cu drag!

Iarta-ma! 
, multa sanatate si capul sus! Tu esti puternica! Nu te doboara pe tine niste fraieri care nu stiu sa vorbeasca si niste asistente needucate!
pentru ingerasi