Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Generale
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

te consoleaza daca stii DE CE ?

Discutii care nu se incadreaza in nici o categorie
Scrie un răspuns
14 mesaje • Pagina 1 din 1

te consoleaza daca stii DE CE ?

Mesajde Alina Cristian pe 28 Aug 2010, ora 02:29

sunt medic si mama.....am un baietel minunat de 2 anisori si de aproape doua luni un ingeras mic in ceruri care m-a parasit la 6 saptamani de sarcina si de care ne e un dor fara margini............

din punct de vedere medical - desi nu mi-a spus nimeni ce analize sa imi fac si le-am facut eu singura asa cum am crezut - s-a dovedit a fi banala rubeola - pojarul. Eu am avut rubeola cand am fost mica deci nu mi-am pus problema cu nici una din sarcini sa ma vaccinez. Acum umbland pe la medici de specialitate boli infectioase cu analizele astea aflu ca virusul se poate reactiva pe sarcina sau poti in cazuri extrem de rare sa mai faci o alta infectie care sa fie nemanifesta clinic - ceea ce a fost si la mine. In perioada in care a inceput sangerarea si am stat acasa o saptamana am avut o mica eruptie pe mucoasa orala. Asa m-am gandit eu sa imi fac analizele............Deci din punct de vedere medical a fost un "accident, care se mai intampla, sarcina s-a oprit in evolutie si asta e a fost un avort si un chiuretaj si gata altu' la rand ca si asa mai am un copil ce atata tragedie........". Nu pot sa cred ca mi-au spus asta si medici si apropiati...... Imi e rusine ca sunt medic si sunt colega cu astfel de oameni. Imi e rusine ca sunt medic atunci cand va citesc povestile si vad culpa medicala si cei care va rapesc ingerasii.

Daca nu erau langa mine sotul meu si copilasul si mamicile de inger cred ca mi-as fi pierdut mintile...........

DAR sunt si mama, si cuvintele acestea imi macina sufletul, si sunt foarte suparata si nervoasa si revoltata.......oare e drept? indiferent daca o sa mai am 100 de copilasi tot 101 raman............nu pot sa cred ce se intampla nici mie si nici voua dragele mamici de ingerasi...........nu pot sa dorm noaptea...............a ramas un gol............

acum stiu DE CE mi-am pierdut ingerasul...................dar durerea e tot atat de mare.............indiferent de ce si cum si cat era de mare si cate saptamani si cat a trait acum tot ingeras avem ................

te consoleaza daca stii DE CE?........pe mine nu ma consoleaza nimic........traiesc cu gandul ca ingerasul meu e undeva sus si vegheaza asupra noastra asa cum fac toti ingerasii cu mamicile lor.

>:D< si @};- pentru toate aceste mamici de ingerasi minunati

din pacate, printre mamicile de ingerasi sunt si medici de diferite specialitati si poate ar fi bine sa ajutam alte mamici care vor un raspuns.........desi pentru mine a fost doar un raspuns stupid si nu o consolare......

Multumesc EMMA pentru tot ajutorul dat mamicilor de ingerasi
mamica unui baietel minunat, de cinci anisori, pe nume Vlad, a unui ingeras care a stat in burtica la mami doar 6 saptamini si a unui ingeras mai micut dar pe care ii vom iubi toata viata http://www.organizatiaemma.ro/node/638
Alina Cristian

Locaţie: sibiu romania
Sus

Re: te consoleaza daca stii DE CE ?

Mesajde marwana pe 28 Aug 2010, ora 08:08

Alina '' bun venit '' in familia EMMA, regret nespus pierderea ta, intaresc cele spuse de tine, oricat de mic sau mare ar fi puiutul pierdut durearea este fara margini.
Pe nici una nu ne consoleaza sa stim cauza, si totusi cautam, ne interesam, poate este modul nostru de a lupta cu noi, nici nu stiu.
Te >:D< cu mult drag
Zbor lin, drag ingeras, zbor lin
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde Pysicuta pe 29 Aug 2010, ora 21:37

Ma bucur sa te cunosc.Pacat ca aceastea sunt circumstantele.Si eu sunt o mamica de ingerasi.Am pierdut 2 sarcini .Una la 5 saptamani si nu stiu care a fost cauza si cea de a doua la 2 luni si cauza a fost o infectie numita ureaplasma.Eu cred ca e foarte important sa stii cauza pierderii pt ca doar in acest mod poti evita o alta eventuala pierdere.E bine sa stii ce s-a intamplat asa devii mai preventiv.Eu de exemplu trebuie sa tin aceasta infectie la un nivel foarte redus(din pacate nu trece niciodata) si mai ales inainte de a face un alt bebe.Eu nu am nici un copil si imi doresc la nebunie.Sper ca o sa fiu si eu fericita.... :((
Imi pare rau de pierderea ta si cineva a scris pe site:"Nici o talpa nu este atat de mica incat sa nu lase nici o urma pe pamant"
Te pup te >:D< si ma [-o< pt O:-) tau @};- @};- @};- @};- @};-
Pysicuta

Locaţie: romania
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 30 Aug 2010, ora 08:33

Draga Alina , bine ai venit printre noi !! >:D<
Imi pare nespus de rau pentru pierderea suferita !!

Referitor la ce ai spus ca pe tine nu te consoleaza cu nimic pentru ca ai cunoscut cauza pierderii copilului tau , permite-mi sa nu fiu de acord !!
E bine sa stii ce sau cine ti-a omorat copilul , eu sunt patita de doua ori !!
Malpraxis si neglijenta la primul copil , malpraxis , neglijenta si nepasare la al treilea pe care au reusit si mi l-au si omorat !! :(

Primul copil , o fetitza , are acum 13 ani , si se lupta cu o boala cumplita , hidrocefalie interna , ce e rezultatul unui tavaliu prelungit si agonizant , in care fetita mea a coborat in cavitate apelviana , ramanand timp foarte indelungat , acolo si cateva ore bune pe uscat , pentru ca mi s-au rupt manual menbranele , datorita faptului ca nu aveam dilatatie , oricate injectii mi se facuse !!

pot citi povestea ei aici :http://www.organizatiaemma.ro/forum/view ... 212#p18537

Si de acolo incepand toata "aventura "noastra urata , intalnind medici incompetenti , sau chiar daca stiau meserie , nu le pasa ca trateaza un om !!

Apoi micutul meu ingeras Matei , sa nasti un copil , perfect sanatos , dus la termen fara nici o injectie , fara perfuzie , fara iminenta de avort , la 37 de ani , in greutate de 32oo grame ...Si sa-ti moara in doua zile , doar pentru ca a fost asistat de aparatura ...pentru ca medicul si asistentele patru la numar pe atunci aveau alte preocupari , e cumplit , si frustrant .Sa constati la autopsie ca a fost o banala pneumonie , dar care nesupravegheata , decat de aparate ..a degenerat ...
Sa nu stii tu ca doctorita in clipa , cand m-ai chemat ce s-a intampla....Cum nu ai dori sa stii ce s-a intamplat cu puiul tau ?

Oooo , eu as dori si inca foarte tare , as dori sa o intreb unde a fost timp de 45 de minute cat am stat eu la el , de ce nu a venit d-na dr , sa vb cu mine ?Unde era ..De ce a venit asistenta de-abia dupa o jumatate de ora aparuta din neant ca nu era prin imprejurimi , sa-mi spuna ca d-ra nu poate veni in seara asta , sa vb cu ea maine dimineata ...
De ce nu era nimeni la cei sapte bebelusi d el aterapie intensiva sa-i supravegheze permanent ? De ce cand i s-a atras atentia unei asistente ca un bebelus s-a rasturnat, in incubator a trecut pe langa el nepasatoare ? De ce asistenta care raspundea de salonul acela , dupa ce a vb cu mine , dupa 30 de minute ,a iesit din salon si nu a verificat starea beblusilor , neantorcandu-se , nici cat am mai stat eu cu bebelusul ?

Sunt multe de ce -uri !!
La care stiu raspunsul dar as dori sa-l cosntate si autoritatile !!
Pe copilul meu asa cum ai mai spus nu-l mai aduce nimic inapoi , dar m-ar incalzi si m-ar alina sa stiu ca cei responsabili au fost trasi la raspundere , sa nu mai omoare copii .ma intreb cu groaza cati copii au murit inainte de puiul meu si dupa , cati copii mai sunt in pericol , pentru ca nu si-au facut meseria , pentru ca au venit la serviciu , sa stea la sueta , sa povesteasca , si sa se distreze la petrecerile de nume de sfinti si de sniversari !!
Nu-mi pare rau ca esti doctorita , imi pare rau ca ai colegi de o moralitate indoilenica , neprofesionisti .Stiu ca salariul vostru e mizerabil si unii dintre voi faceti eforturi supra omenesti , sa traiti din asta , sunt gata sa mai dau spaga , unor doctori carora le pasa , niciodata nu mi-a parut rau de banii care i-am dat daca am fost atent tratata si cu respect, Mi-a parut rau cand am vazut ca habar nu au de ce vb , cand am vazut ca ma trateaza cu indiferenta , cand am vazut ca nu trateaza in nici un fel !Poate ca spaga mea , ce i-am dat-o acelei doctorite a fost nemultumitoare pentru ea !!

Eu cred ca si in cazul tau e bine sa stii de ce ..bebelusul tau a murit , care a fost cauza , pentru ca vei stii de ce sa te feresti in viitor !!

E bine sa stii , daca ai vreu dubiu , si vreo banuiala asat te va macina toata viata !!Pe mine m-ar omori , incet dar sigur !!Vreau sa stiu , ce s-a intamplat acolo !!Vreau sa stiu de ce !

Iarta-ma daca te-am jignit cu ceva , asta e parerea mea nu trebuie sa-ti influenteze in nici un fel , ceea ce simti !
Pentru scumpul tau ingeras , mii de flori !! @};- @};- O:-) [-o< :*
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde maryjoynew pe 30 Aug 2010, ora 08:34

Buna Alina,
Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat si tie..
Eu as fi vrut sa aflu "de ce".. Nu m-ar fi consolat, insa m-ar fi ajutat sa nu mai ma framant cu ganduri de genul "oare am facut eu ceva?" si sa reanalizez toate zilele si intamplarile din prima perioada a sarcinii.. Bebele meu a avut o malformatie cardiaca majora..Atriu si ventricul unic.. Am facut multe analize, am fost la multe controale..nimic nu a fost in neregula pana la acel 3 D - morfologia fetala..cand cerul s-a prabusit peste noi!

La fel ca multe alte mamici..nu am fumat niciodata, nu consum alcool nici macar foarte rar.. nu am luat medicamente aiurea, nu am avut infectii de niciun fel in perioada sarcinii..
Ni s-a spus ca nu a fost o problema (cauza) genetica..insa fara alte lamuriri..
Doar ca "a fost o greseala a naturii".."o intamplare nefericita, dar nerepetabila.."

Mi-am dorit din toata inima inca un bebe! - am o fetita de 6 ani frumoasa si sanatoasa!
Medicii nu mi-au putut spune "de ce?"..
Nici DD nu mi-a raspuns, desi il intreb de multe, multe ori..

Iti doresc multa putere si pace sufleteasca!
Lui Vladut, un zbor lin printre stele..
maryjoynew

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde Cami_Vic pe 30 Aug 2010, ora 11:21

Draga Alina,

Imi pare rau pentru pierderea ta, oricit de mica ar fi sarcina ai pierdut un copil si acel gol ramas in urma lui va ramine pentru totdeauna...
E interesant titlul pe care l-ai ales pentru a-ti scrie povestea, cred ca ar fi multe de spus...
Atunci cind te pregatesti pentru a fi mama, pentru un moment care ar trebui sa fie cel mai fericit din viata ta, si totul se naruie pentru ca puiul tau a plecat la ingeri inainte de a se naste... nu poti sa nu te intrebi DE CE.
Incerci sa intelegi ce s-a intimplat, te bintuie o multime de intrebari... de ce mi se intimpla mie? care a fost cauza, daca as fi putut face ceva, a cui e vina...
Noi am primit raspunsuri, ni s-a spus ca placenta a fost de vina in cazul nostru. Stiu insa ca in multe cazuri nu se gaseste nici o explicatie. Poate e si mai greu sa te impaci cu ideea cind nu ai o explicatie medicala. E poate greu sa traiesti sarcina care urmeaza de teama sa nu se intimple din nou.

Eu am citit foarte multe pe net in perioada in care cautam raspunsuri. Citeam rapoarte medicale pe site-uri straine, citeam o multime de articole pe site-urile unor asociatii ale parintilor de ingeri (noroc cu engleza si franceza, ca pe vremea aceea abia se nastea EMMA si inca nu erau atitea articole pe site). Am citi mult in asteptarea rezultatelor autopsiei. Am cunoscut multe mamici de ingeri, si vorbind cu ele m-am simtit mai putin singura.
Nu stiu daca atunci cind ai raspunsuri e neaparat mai usor sa accepti. Durerea e la fel de mare, copilul nu ti-l poate aduce nimeni inapoi, insa poate reusesti sa "intorci astfel o pagina", sa incepi sa te gindesti la viitor. Sa te ridici, si sa o iei de la capat. Sa speri ca data viitoare va fi totul bine.

Imi pare rau ca tragedia ta a facut sa ni te alaturi, insa sint convinsa ca vei putea fi de folos ca voluntar. Cunostintele tale de medicina sunt pretioase, si poate ca sfatul tau sau anumite informatii vor fi utile aici pe forum.
Te imbratisez cu drag,
Cami,
Mama lui Victor, nascut fara viata pe 14 dec 2007, la 40S
Mamica fericita a lui Ilann, nascut pe 30 aprilie 2009
Cami_Vic

Locaţie: Franta
Sus

Mesajde Alina Cristian pe 30 Aug 2010, ora 21:31

Dragele mele,
va multumesc pentru raspunsuri, m-am regasit in multe din raspunsurile voastre.
Corina, m-a impresionat si povestea ta. citind asemenea mesaje imi e rusune ca sunt medic. Eu sunt stomatolog. Imi place enorm ceea ce fac. Sunt condamnabile actiunile unor medici pe care imi e rusine sa le numesc colegi.......sincer sa cam impusca jumate. Medic fiind vad si stiu mai multe din aberatiile sistemului si multi medici ca si cei din cazul vostru sunt de condamnat. Nu stiu cum de le mai da voie cineva sa practice medicina. Din pacate isi acopera atat de bine spatele incat nu le poti face nimic pe cale legala...............ma enerveaza porcaria in care traim. Sa nu credeti ca le iau apararea nemernicilor din cauza caraora v-ati pierdut bebelusii..............din contra.............chiar daca sunt medic si eu am dat spaga de la medici pana la infirmiere atunci cand l-am nascut pe baietelul meu care are acum 2 anisoiri, si eu ca si voi am dat o gramada de bani pe niste analize..............nu m-a intrebat nimeni daca sunt medic sau nu.
pacat ca unii nu pot fi trasi la raspundere asa cum este normal si asa cum ar fi meritat in cazul vostru si in miile de alte cazuri care se intampla zilnic imi e rusine pentru nesimtirea lor si va inteleg.
ideea mea era ca desi medical stiu raspunsul durerea mea si a voastra mamicilor de ingeri ramane...................nu pot sa nu ma invinovatesc..............chiar imi pare rau acum dupa ce am pierdut sarcina ca sunt medic si ca vad si stiu multe...................e dureros...........
multumesc
mamica unui baietel minunat, de cinci anisori, pe nume Vlad, a unui ingeras care a stat in burtica la mami doar 6 saptamini si a unui ingeras mai micut dar pe care ii vom iubi toata viata http://www.organizatiaemma.ro/node/638
Alina Cristian

Locaţie: sibiu romania
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 31 Aug 2010, ora 08:18

Alina , iti multumesc pentru sprijinul si compasiunea si mai ales ca si tu condamni si recunosti ca exista colegi "criminali" printre voi !!
Ti-am mai spus nu trebuie sa-ti fie rusine ca esti doctor , reputatia ta nu va avea de suferit asta te asigur , pentru ca intre noi cei care am suferit de pe urma doctorilor , facem selectii si spunem :"Uite , d-rul "Cutare " este foarte bun si cu suflet !"
Nu fac niciodata greseala sa -i bag pe toti doctorii in aceeasi oala , sunt unii dintre ei foarte buni profesionisti si care m-au ajutat enorm , care au facut tot posibilul , si pe bani destui de putini , sau deloc pentru a-mi salva fetitza !!
Din pacate increderea care am avut-o in medicul neonatolog , mi-a omorat baiatul , si asta , daca se poate spune asa !!

Stiu ca puiutii nostri nu se mai intorc orice am face , e o intrebare usor retorica ..
dar e bine sa stii , eu cred ca dupa ce treci de socul pierderii , in primele zile sau saptamani , vei dori sa afli ce a determinat moartea copilului !!
Nu trebuie sa te simti vinovata cu nimic de faptele celorlalti colegi , e bine sa fii tu un bun profesionist , sa-ti faci meseria cu devotament si seriozitate !

Oooo , si un medic stomatolog , atunci cand ai acuta nevoie de el , cata alinare iti poate aduce ...Pacat ca nu esti in Bucuresti ti-as fi facut o vizita , poate chiar mai multe :D
Am mare nevoie ;)) de o dantura mai buna !!

Te imbratisez cu drag , si ii trimit micului tau ingeras un pupic dulce-dulce :* O:-) @};- @};-
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde Cami_Vic pe 31 Aug 2010, ora 10:29

Draga Alina,

Multumesc Alina pentru mesaj.
Probabil ai citit povestea noastra...http://www.organizatiaemma.ro/node/143
Eu l-am pierdut pe Victor acum 2 ani jumate. Am suferit enorm, era primul copil, ajunsesem cu sarcina la termen...
A trecut ceva timp de-atunci, si cu timpul am reusit sa accept, sa "il las sa plece" si mi-am gasit linistea.
Azi nu mai pling decit foarte rar, ma gindesc deseori la el insa altfel... are locul lui in inima mea si va ramine pentru totdeauna primul nostru copil(dovada si faptul ca ramin aproape de forum si azi...)... insa viata merge mai departe.
Oricit de greu ar parea astazi, ranile se vor cicatriza treptat si vei invata sa zimbesti din nou, chiar daca acel zimbet ascunde uneori durere si nistre trairi intense.
Fiecare experienta, fiecare pierdere ne formeaza ca persoana, si trebuie sa invatam ceva. Sa invatam sa fim mai buni, sa invatam sa apreciem ceea ce avem, sa ne bucuram de fiecare clipa alaturi de cei dragi si sa nu ne mai consumam pentru lucruri marunte...

Eu sint in Franta si aici nu se da spaga la medici. Insa platesti consultatia :)
Daca ai merge cu plicul la vreun doctor n-ar intelege... Sincer nici macar flori nu am dus vreunei doctorite... Nu spun ca sistemul medical e ireprosabil, pot fi si aici siuatii cind nu se face totul, sau trebuie sa dai putin "din coate" ca sa se ocupe de tine cum trebuie.
Insa de cele mai multe ori respectul pentru pacient e prezent, si asta inseamna tara civilizata intii de toate. Asta nu tine de mijloace, de fonduri, de aparatura medicala...
Sint si aici medici buni si altii mai putin buni (ca in orice meserie de-altfel), unii mai atenti si mai umani, altii mai reci si superficiali.
Mi-a fost greu sa accept ca a fost un accident, eram revoltata ca din sapt 38 incolo nu imi programasera nici un control la prima sarcina, pentru ca pur si simplu asta e procedura si ei considera ca nu e necesar pt ca in 95% din cazuri totul decurge bine. Am avut ghinionul sa "nimerim" in statisticile nefericite...
La a doua sarcina mergeam eu in paralel la doi medici ca sa fiu linistita... la spitalul public unde urma sa nasc, si la ginecoloaga mea la cabinet - care avea ecograf si se uita rapid la fiecare consultatie... Asa am reusit sa trecem cu bine peste cele 9 luni si avem azi un baietel de 16 luni, care ne umple viata de bucurie.

Nu trebuie sa te simti vinovata ca esti medic. Nu trebuie sa porti tu pe umar toata raspunderea pentru greselile sau stingaciile colegilor tai. Tu sa fii doar tu insati, atenta la cei din jur, la suferintele lor...
Inca o data, bine ai venit printre noi, si sper sa gasesti aici un strop de alinare... >:D<
Te imbratisez cu drag,
Cami,
Mama lui Victor, nascut fara viata pe 14 dec 2007, la 40S
Mamica fericita a lui Ilann, nascut pe 30 aprilie 2009
Cami_Vic

Locaţie: Franta
Sus

Mesajde adina pe 31 Aug 2010, ora 18:04

Draga Alina , este greu oricat de mic ar fi acel mic copilas in burtica cuiva , este copilul mult dorit , de aceia multi dintre apropiati nostri nu cunosc acele sentimente de dor dupa puiul tau , ei zic na lasa mai faci altul , sau lasa ca ai unul acasa , nu , nu se spune asa ceva doare enorm pentru ca oricum ar fi este copilasul pe care nu il vei uita niciodata dupa care vei suferi mereu , sunt aici alaturi de sufletelul tau , si vreau sa iti urez bine ai venit in marea familie EMMA , din pacate una foarte mare .
Pe mine una nu ma consolat ca am stiut ce are puiul meu , ci ma consolat ca am vazut ca medici au facut tot iar puiul meu nu a mai rezistat , era mult prea mic .
Ce ma doare cel mai mult ca aici in Romania nu au aparaturi performante sa vada problemele la ecografe .Iti doresc multa putere , alinare si credinta , O:-) tau zbor lin (*) , lumina vesnica *-:) , multte @};- si [-o< .
Doamne ajuta. @};- pentru o mamica puternica.
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde maryna pe 31 Mai 2011, ora 22:27

si eu am pierdut o sarcina la 10 sapt...dar nu stiu de ce....am invinovatit pe toata lumea,dar mai ales pe mine....traiesc inca cu ideea ca mi-am omorat bebelusul,sotul spune ca a fost doctorita...dar ai dreptate...nu conteaza....important e sa nu ne uitam ingerasii....
maryna

Locaţie: romania,bacau
Sus

Mesajde Bianca_C pe 9 Aug 2011, ora 23:01

In primul rand echipa E.M.M.A va trimite >:D< din suflet.
Referitor la titlul acestui topic, nu cred ca exista consolare sa afli de ce...pentru ca la aceasta intrebare niciodata nu s-a gasit un raspuns si ar fi o inutila amagire, pentru ca oricum sufletul ti-e ranit si durerea a pus stapanire p e tine, ca parinte.
Consolarea o poti gasi doar in interiorul tau....cu pasi marunti si rabdare.
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde CosminaM pe 31 Iul 2014, ora 06:38

Daa.m-ar ajuta sa merg mai departe cu putina speranta. L-am pierdut la 22 de sapt brusc si fara nicio explicatie. Si o data cu el mi-am pierdut increderea si speranta
..cum as putea sa o iau d la capat daca nu stiu de ce? Daca se va intampla la fel? N-as mai rezista. E groaznic. Durerea din suflet nu s mai vindeca.
CosminaM

Locaţie: galati
Sus

Mesajde TONLOVE69 pe 16 Mar 2018, ora 05:49

I regret the loss of you, it's terrible, the pain in the heart is no longer a cure.

สมัครบาคาร่า
TONLOVE69

Locaţie: haifford
Sus

Scrie un răspuns
14 mesaje • Pagina 1 din 1
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro