la DD sa-ti dea putere sa mergi mai departe,sa inveti sa traiesti cu aceasta durere imensa in suflet.Draga mea ,primeste de la mine ,o
calda si
si pt
tau un buchetel de
si multe
.
din partea mea cu multa putere, si imi pare nespus de rau pentru pierderea ta dar acu aceasta ocazie iti urez si bun venit in familia EMMA o familie foarte mare din pacate , iti doresc multa alinare in suflet , putere si incredere , trebe sa ai credinta in bunul Dumnezeu ca el te va ajuta , in privinta cu ce zic oameni ei nu au de unde sa inteleaga prin ce trecem noi , iar uneori sunt si oameni rai , numai bine si multa putere , ingerasului tau plecat mult prea devreme de langa tine , zbor lin
, lumina vesnica
si
.
din suflet, regret enorm pierderea ingerasului tau mult dorit. I mi pare rau ca a trebuit sa cunosti aceasta durere. Acum ai un inger la cer care chiar daca era mic si inca nu stiai daca ar fi fost fetita sau baietel poate primi un nume, un nume care tie ti ar fi placut. Majoritatea mamicilor de aici au adus pe lume copii ingerasi deja si in inima noastra, aici pe forum ei au nume.
pentru
tau
si ma rog la DD sa te ajute sa treci cu bine prin aceasta incercare. Iti va fi greu, poate chiar foarte greu, dar sa nu uiti nicio clipa ca nu esti singura. Noi suntem aici, cu tine si vom incerca sa nu te lasam sa treci singura prin aceasta drama.
frumoasa mamica de
, iar pentru puiul tau micut, lumina vesnica si un curcubeu de

Iti trimit imbratisari calduroase draga mea

imi pare tare rau pentru pierderea ta...
mii de
iar tie multa putere.
tau se bucura cand te vede linistita.
si eu si imi pare tare rau ca nu pot face mai mult de atit pt tine,stiu cit dor vorbele celor din jur care nu iti inteleg durerea dar sa stii ca aici nu vei auzi niciodata vorbe de genul"lasa ca faci altul" sau"mai bine acum decit mai tirziu".Tu trebuie sa gindesti ca copilasul tau este acum fericit,nu ii lipseste nimic si este tot timpul linga tine si nu ar vrea o mamica suparata,e greu ,stiu,dar pt ei trebuie sa ne linistim sa cautam puterea necesara pt a privi inainte stiind ca acolo sus cineva ne iubeste.Ma rog la Dumnezeu sa iti dea putere,mingiere si alinare.Doamne ajuta.

.
din suflet

!
iubiti!

a trecut un an de cand bebe mic nu mai e cu voi ... stiu ca e o zi grea ... de aceea intreaga echipa E.M.M.A. iti ofera o sincera
si nu te lasa singura in aceasta zi. Nu mai stim nimic de tine, de multa vreme, dar speram ca ai reusit sa gasesti putina liniste ...
tau micut ... multa putere tie.