, off Doamne, au trecut numai 7 zile de cand puiul tau a devenit ingeras....
, care vom stii cum sa te ajutam, atat cat putem, iti vom oferi un sprijin, te vom asculta cu drag si vom deschide bratele ori de cate ori vei avea nevoie....
pentru sufletelul sau....
Echipa E.M.M.A
Bia ( mica )

..doar pentru tine...draga mea.
,oare este nevoie de asa multi ingerasi in cer?
Va fi o perioda cand iti vei plange durerea,dupa care vei cauta raspunsurile.
. Am sunat atunci un amic cu care nu am mai vorbit de 2 ani ,de cand a terminat medicina si i-am povestit. Mi-a explicat mai multe si a zis cred cuvintele magice.
cu mult drag si i ti spun ca oricand vei simti sa vorbesti cu ingerasul tau o poti face, aici poti vorbi cu el ori de cate ori vei vrea, poti plange, poti tipa, poti vorbi cu ingerasul tau.
pentru
tau
cu drag si pentru puiul tau

pentru ingerasul tau...
, sunt si eu aici alaturi de tine alaturi de sufletul tau greu incercat si vreau sa stii ca imi pare nespus de rau pentru pierderea ta , este prea crud ce ni se intampla noua , este ceva ce nu putem descrie in cuvinte , aceasta mare durere nu o simtim numai noi mamele care isi pierd copilasi , draga mea iti doresc multa putere , alinare in sufletul tau plin de durere , si credinta totodata pentru ca avem nevoie de a trece peste aceasta mare durere , e bine acum in mometele acestea sa fii unita cu sotul tau sa discutati fiecare ce simtiti , si sa incercati sa va alinti durerea unul altuia , numai bine draga mea , ingerasului tau zbor lin printre miile de
arzatoare ,
.
imi pare rau pt. ca a trebuit sa cunosti si tu aceasta durere.Este greu in acest moment si cuvintele sunt pusti,dar noi de asta suntem aici sa ne consolam si sa plangem,da plangem si ne spunem durerea si luptam si mergem mai departe DD le stie pe toate.Sunt alaturi de tine si oricand doresti poti veni sa plangi pe umarul meu.Impreuna suntem mai puternice.
si iti trimit multe
si
pt
tau
[/color]
..........
.
.