cu mare drag si imi pare nespus de rau pentru pierderea ta , vreau sa te intampin cu bine ai venit in familia EMMA , in aceasta familie mare in care fiecare mamica a trecut prin drama ei si toate dintre noi te vor intelege , aici poti sa scrii tot ce simti tu pentru puiul tau , tot ce ai dori ca el sa afle , iti doresc multa putere , alinare si credinta , scumpului tau
. zbor lin
si mii de
.
si spune bun venit.
si cu o simpla mangaiere sa ti iau toata durerea.Alex este acum in bratele lui DD si de acolo de sus te vegheaza, este ingerasul tau pazitor acum.
pentru
Alex
ALEX..........IMI PARE SINCER NESPUS DE RAU CA A TREBUIT SA TRECI SI TU PRIN ACEST NECAZ, PRIN INFERNUL DURERII DE A-TI PIERDE TOT CE AVEAI MAI DRAG SI MAI IUBIT PE-QCESTA LUME, SI-ANUME COPILASUL
MEA CALDA SI PRIETENOASA...........SI INCEARCA SA VB CIT DE DES POTI TU CU INGERASUL TAU ALEX SI SPUNEI CIT DE MULT L-ATI DORIT, L-ATI IUBIT SI CIT DE DOR VA ESTE DE EL, SI RUGATI-L SA VA INTAREASCA SI SA VA AJUTE SA MERGETI INAINTE ..........
DD L-A KEMAT LA EL........PE 16--11--2008 LA 23-45 ANDREI AL NOSTRU A DEVENIT INGERAS AL DOMNULUI.............
SI
si eu imi pare foarte rau ca trebuie sa treci si tu prin asa durere,dar sa stii ca aici vei gasi intelegerea pe care nu oricine o poate oferi ci doar acele persoane care o traiesc.Dumnezeu sa iti ajute sa poti sa mergi inainte iar
tau drag sa ii ofere fericirea vesnica intr-un loc cu multe flori si stelute luminoase . 
tau Alex,am privit din nou pozele sa incerc sa te recunosc dar din pacate
,as fi vrut sa-ti pot oferi o calda
un umar pe care sa plangi,dar ma bucur ca ai fost acolo si sper eu ai simtit caldura sufletelor mamicilor de
din Brasov care sunt dispuse sa te cunoasca .
)
pentru
Alex
.
.
a plecat de langa mamica lui...imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta...dar imi pare bine ca ne-ai descoperit, ca ai descoperit marea familie E.M.M.A.
pentru tine scumpa mamica de
, iar micutulul
Alex, zbor lin printre miile de 

cu mult drag

...totul i se datoreaza ei.

, inca un copilas devenit ingeras prea devreme, imi pare nespus de rau......
sufletului tau, care iti zambeste zi de zi, chiar daca tu nu il vezi, care te vegheaza in fiecare noapte si iti ofera protectie
din partea mea...
, o
din tot sufletul.
si multumesc foarte mult.
si mi-a spus ca daca nu are foarte multe lucruri de facut, coboara in vis la mamica lui

la DD sa te ajute sa treci cu bine si peste acest mare necaz.
tau Alex vegheaza acolo sus asupra ta,daca ai posibilitatea mai lasa-ne si noua cate un msg aici sa stim ce faci.
si
draga mea si suntem cu gandul la tine si ne rugam pentru sanatate ta.
si va multumesc din inima pt. orice gand bun in rest numai de bine.Va
cu drag.pupici