pentru Ingerasii vostri si pentru voi.
, si cu un bine ai benit printre noi mamele de inger, cu regret in suflet o zic , draga mea sa stii ca acum in aceste momente grele cuvintele pe care le-ai scris iti vor face bine iar cand vei fi pregatita atunci ne vei scrie intreaga ta poveste , noi toate de aici te intelegem [erfec prin ce treci toate am trecut prin aceasta cumplita durere , iar durerea aceasta nu ne va parasi toata viata , draga mea sa stii ca si scumpul meu ingeras a trait 49 de zile , dupa aceste zile petrecute impreuna iti vine sa mori si tu , cunosc sentimentul, te
cu mareee drag si te rog prinde putere si scrie aici povestea ta sa vezi ce bine te vei simti , sunt aici pentru a avea un umar unde poti sa plangi , aici poti sa scrii ingerasului tau tot ce simti pentru el si ce ai fi vrut sa ii cumperi sa ii daruiesti , aici poti scrie tot ce simti tu noi mamicile de ingeras te vom sprijini .
, zbor lin
si lumina vesnica ,
.
cu are drag, bun venit in familia EMMA.
pt
Stefic
Stefic....noi vom fi aici si te vom asculta. Vom plange alaturi de tine si in acelasi timp iti vom intinde umarul nostru pentru tot sprijinul de care ai nevoie.
pentru tine draga mea, iar micutului
Stefic...zbor lin printre miile de

cand vad tot mai multe mamici de ingerasi....

Stefic.Te 
si iti inteleg asa de mult durerea.Imi pare asa rau ca esti mamica te ingeras,...nu si tu
.DD impreuna cu
tau sa-ti dea putere sa mergi la departe.Mii de
ptr un scump ingeras Stefic.
Cand o simti tu ca trebuie sa spui povestea lui o sa ii fac si o pagina cu povestioara lui.

si ma rog la DD si la puiul tau Stefic sa-ti dea putere multa tie si sotului tau.Puiul tau este alaturi de tine, te vede,te iubeste si te va ocrotii toata viata ,el iti va transforma fiecare lacrima in zambet,pt ca el te vrea fericita ori de cate ori de gandesti la el,sti cineva mi-a zis : Prea multe lacrimi il fac trist pe puiul tau! si asta m-a determinat sa-i trimit un zambet de cate ori ma uit spre cer si mi-l imaginez alergand vesel printre norisori.
si multi
.A fost o zi fff deosebita.Mii de
pleaca acum spre tine scump
Stefic,ai grija de mami si de tati.
sa-ti pot alina putin durerea mare si crunta , stiu cum te simti , e normal dupa pierderea copilasului sa simti ca nu ai nici un rost pe acest pamant , draga mea si eu am trecut prin durerea crunta de a-mi pierde copilasul mult dorit si toate de aici , dar trebe sa te gandesti ca poate lui ii este mai bine acolo sus aici pe pamant ar fi suferit prea mult , Dumnezeu a vrut ca el sa nu mai sufere si sa il ea langa el unde nu exista nici un pic de durere , eu cand simteam durerea mare in suflet incepeam sa citesc carto de rugaciuni si marugam sa nu fiu povara pentru cineva sa nu imi pierd capul , pentru ca eram in pragul acela de a o lua razna , draga mea trebe sa fii tare pentru scumpul tau Stefic , el nu vrea sa te vada ca suferi asa mult , lasal sa te poata alina , lasal sa poata veni in visul tau sa fii cat se poate de linistita , ar fi bine sa scrii povestea ta toata pentru ca asa iti va alina putin durerea , iti doresc multa putere , alinare in suflet si credinta , Scumpului ta
Stefic zbor lin
si mii de
.