"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent
și mai puternic decât cel viu" Antoine de Saint-Exupery
"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem cu toţii
în aceeaşi barcă!" Martin Luther King Jr.
"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei
pomeni, mi se va frânge sufletul."
"Nicio talpă nu este atât de mică, încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"
"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face diferenţa între ele!"
"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină
mai mare decât Iubirea"
Robert Binder
"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"
"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".
"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."
"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi,
e ca şi cum ne-am
reîntâlni cu ei..."
"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară
şi amintirile o cărare, aş urca în
Rai şi te-aş aduce din nou acasă."
"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină, ca să ştim că sunt fericiţi!"
"În cartea vieţii, un înger a scris despre naşterea copilului meu. Apoi,
închizând cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pământ!".
"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
Mi-e sufletul un pustiu......bratele mele leagana vant.....copilul meu s-a dus in cer dupa o 39 de zile de viata...nu pot sa scriu..doar ochii mei se indreapta spre cer....am amutit....
Draga Patricia...fii tare..e f dureros ..chiar k nici eu nu-mi gasesc cuvinte....dar totusi am gasit cateva si am spus mica noastra povetsioara trista..cred k baietelul meu se joaca cu al tau langa Doamne doamne.......
Strigati-va durerea, aici nimeni nu va reproseaza nimic, toti parintii de ingeri va sunt alaturi si daca aveti nevoie de orice pentru a va alina durerea cumplita aici veti gasi!!! Scumpii vostri ingerasi nu vor fi uitati niciodata! pentru Ingerasii vostri si pentru voi.
oFFFF draga mea Patricia imi pare nespus de rau pentru pierderea ta , te intampin cu o calda , si cu un bine ai benit printre noi mamele de inger, cu regret in suflet o zic , draga mea sa stii ca acum in aceste momente grele cuvintele pe care le-ai scris iti vor face bine iar cand vei fi pregatita atunci ne vei scrie intreaga ta poveste , noi toate de aici te intelegem [erfec prin ce treci toate am trecut prin aceasta cumplita durere , iar durerea aceasta nu ne va parasi toata viata , draga mea sa stii ca si scumpul meu ingeras a trait 49 de zile , dupa aceste zile petrecute impreuna iti vine sa mori si tu , cunosc sentimentul, te cu mareee drag si te rog prinde putere si scrie aici povestea ta sa vezi ce bine te vei simti , sunt aici pentru a avea un umar unde poti sa plangi , aici poti sa scrii ingerasului tau tot ce simti pentru el si ce ai fi vrut sa ii cumperi sa ii daruiesti , aici poti scrie tot ce simti tu noi mamicile de ingeras te vom sprijini . Scumpului tau Stefic mii de , zbor lin si lumina vesnica , .
Patricia draga mamica de ingeras Stefic te cu are drag, bun venit in familia EMMA. I mi pare nespus de rau ca a trebuit si tu sa cunosti tristetea si durerea ce o simte o mama de inger. I ti sunt alaturi si tot ce pot spune este ca ....atunci cand te vei simti pregatita ne vei face cunostinta cu micutul ingeras Stefic, acorda ti timp, nu te grabi, noi aici suntem si te asigur ca de acum nu vei mai fi singura Te pt Stefic
Alaturi de voi, Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!), mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Draga Patricia iti spun si eu ..cu durere in suflet.." bun venit " in marea familie E.M.M.A.
Este greu, este foarte greu, dar aici vei gasi sprijin si alinare la marea ta durere. Dar asa cum spunea si Marwa... nu te grabi... cand simti nevoia sa ne povestesti despre micutul Stefic....noi vom fi aici si te vom asculta. Vom plange alaturi de tine si in acelasi timp iti vom intinde umarul nostru pentru tot sprijinul de care ai nevoie. O calda si mare pentru tine draga mea, iar micutului Stefic...zbor lin printre miile de
Corina - mamica ingerasului IUSTIN si a comorii vietii mele- Bogdan
Ma doare sufletul si cand vad tot mai multe mamici de ingerasi.... Draga Patricia, nu pot decat sa ma rog pt tine si pt ingerul tau..Dzeu sa-ti dea putere si sa te intreasca.. Te imbratisez cu mare drag
Draga mea te si iti inteleg asa de mult durerea.Imi pare asa rau ca esti mamica te ingeras,...nu si tu .DD impreuna cu tau sa-ti dea putere sa mergi la departe.Mii de ptr un scump ingeras Stefic.
Oana - Mamica ingerasului cel mai iubit Stefan Georgian
Patricia, sunt si eu cu tot sufletul alaturi de tine. Am creat pentru iubitul tau ingeras un balonas alb cu numele sau scris pe el, asa cum il alintai tu Cand o simti tu ca trebuie sa spui povestea lui o sa ii fac si o pagina cu povestioara lui.
Iti trimit imbratisari pufoase
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria Desene pentru un îngeraş:http://dennyg.daportfolio.com/
Nimic nu se compara cu ce simti acum ..si-mi pare rau ..sa-ti dau o reteta..de .uitat durerea? Nu am si-mi pare rau ...sa -ti spun ce totul va fi bine si va trece ? Te-as minti si as fi chiar ca ceilalti fara suflet..mai ales ca eu ca toate sufletele de mamici de aici te inteleg perfect ! Nu pot sa fac decat sa te tin in brate sa plnagem amandoua ..sa-ti spun ca-mi pare atat de rau ca treci si tu prin asta ..Dar pot cu siguranta sa-ti spun ca puiul tau e langa tine si te iubeste enorm ,si numai el iti poate alina sufletul ! Cu drag iti sunt alaturi de tine ,si ma rog ca Dumnezeu sa te intareasca!
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
Patricia, ne-am cunoscut astazi, si te-am incurajat sa ne scrii, cand vei putea. Te primesc cu bratele deschise, te imbratisez si ma rog pentru ingerasul tau Multa putere Patricia
Ioana Mamica lui David si a Sofiei aici pe pamant, si a puiului Alexandru -acolo sus
Iubita mea, Ti-o spun in fiecare zi cand vorbim sa fii puternica si sa speri! Raspunsuri nu o sa gasim niciodata, indiferent de cautarile noastre. Tu stii prea bine ca Stefic va vegheaza din ceruri si va da putere. Iar noi, de aici, ne rugam ptr voi si ne gandim la voi in fiecare clipa!!!
Va multumesc mame de ingeri pentru tot ce ati scris. Pana si numele lui scris de altcineva este o consolare. Azi sunt doua saptamani de la inmormantarea puiului meu frumos...pana si mort era ca un inger, numai in alb, cu iepurasul lui langa capusor si cu suzi a lui, pusa de mama sa o aiba acolo.Atat de frumos, un copil de ii spuneam spuma laptelui, cu manute pufoase si ochi mari, atat de mari de parca vroia sa cuprinda toata lumea pe care nu avea sa o cunoasca. Inca nu pot sa-i scriu povestea..scriu franturi, lacrimile ma orbesc, durerea ma innebuneste.....simt doar ca mi-as smulge carnea de pe oase.... II spuneam " respira , mama, respira ca sa mergem acasa"iar ochii lui imi dadeau putere. Ma privea si parca imi spunea ca" da, mami, asa o sa fie". El imi dadea putere, nu eu lui...imi strangea mana si imi zambea sau avea un fel al lui de tuguia gurita facand o mutrita asa de dulce, ridicand o sprancenuta in sus, asa, a mirare...gurita lui ca o ciresica. Era atat de frumos si se emotiona asa de tare cand ii vorbea mama prin usita incubatorului....parca spunea..hai mami, ia-ma si pe mne in brate..iar cand asistentele nu erau atente bagam capul si ii pupam manuta..i-o respiram, dorind sa opresc timpul in loc....iar el nu mai putea de bucurie, dadea din picioruse si facea ochii mari...era fericit. Cand il gadila tata si ii vorbea ii straluceau ochisorii...ii recunostea vocea inca din burtica, pt ca tati ii vorbea mult in fiecare zi, pupand si mangaind burtica si baiatul. Ii spunea Butonel si Stefic cel voinic, iar el imediat scotea prin burtica o manuta, un cotulet sau piciorus. Ne stia si ne iubea pe amandoi. Iar acum, mami si tati sunt fara rost pe pamant, ne tinem in brate ca sa nu ne prabusim.....
Stefic, te iubeste mama...atat de mult ca as traversa iadul pentru o clipa cu tine....puiule...
Offf draga mea te si ma rog la DD si la puiul tau Stefic sa-ti dea putere multa tie si sotului tau.Puiul tau este alaturi de tine, te vede,te iubeste si te va ocrotii toata viata ,el iti va transforma fiecare lacrima in zambet,pt ca el te vrea fericita ori de cate ori de gandesti la el,sti cineva mi-a zis : Prea multe lacrimi il fac trist pe puiul tau! si asta m-a determinat sa-i trimit un zambet de cate ori ma uit spre cer si mi-l imaginez alergand vesel printre norisori. Ma bucur ca te-am cunoscut draga mea Paricia si ca am stat de vorba ieri,esti o femeie si o mamica tare puternica si iubitoare,puiul tau sigur stie asta si iti trimite multe si multi .A fost o zi fff deosebita.Mii de pleaca acum spre tine scump Stefic,ai grija de mami si de tati.
Oana - Mamica ingerasului cel mai iubit Stefan Georgian
Multumesc Oana pentru cuvintele tale frumoase. Si totusi, durerea ma colpeseste, ma zvarcolesc.....as vrea sa urlu... Cel mai greu este sa incep o noua zi. Cand ma trezesc si deschid ochii, realitatea ma loveste atat de brutal ca inmarmuresc....si asa se intampla in fiecare dimineata. In secret imi doresc sa nu ma mai trezesc. Si sunt uimita sa vad ca totusi se intampla asta in fiecare zi. Si apoi reiau viata din scaunul meu, privind in gol....amintindu-mi. Traiesc doar cu amintirea zilelor cand Stefic dadea din picioruse in burtica, cand asteptam cu dor nebun momentul cand o sa-l tin in brate, cand ii pregateam hainutzele, ii aranjam camera, patutul....Doamne, cata fericire am trait atunci...orele mi se pareau zile in asteptarea lui, iar acum clipele mi se par ani. Totul in jur e de piatra, totul e rece. Nu am nimic la care sa visez din viitor, nimic nu ma tine de prezent. Sunt umbra...m-am transformat in dor, intr-un dor fara de sfarsit. EU NU MAI EXIST!
Offf draga mea Patricia as vrea tareee sa te strang in brate sa-ti pot alina putin durerea mare si crunta , stiu cum te simti , e normal dupa pierderea copilasului sa simti ca nu ai nici un rost pe acest pamant , draga mea si eu am trecut prin durerea crunta de a-mi pierde copilasul mult dorit si toate de aici , dar trebe sa te gandesti ca poate lui ii este mai bine acolo sus aici pe pamant ar fi suferit prea mult , Dumnezeu a vrut ca el sa nu mai sufere si sa il ea langa el unde nu exista nici un pic de durere , eu cand simteam durerea mare in suflet incepeam sa citesc carto de rugaciuni si marugam sa nu fiu povara pentru cineva sa nu imi pierd capul , pentru ca eram in pragul acela de a o lua razna , draga mea trebe sa fii tare pentru scumpul tau Stefic , el nu vrea sa te vada ca suferi asa mult , lasal sa te poata alina , lasal sa poata veni in visul tau sa fii cat se poate de linistita , ar fi bine sa scrii povestea ta toata pentru ca asa iti va alina putin durerea , iti doresc multa putere , alinare in suflet si credinta , Scumpului ta Stefic zbor lin si mii de .