Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Sufletul meu are 3 nume : Danut,Danuta,Yasmina

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
73 mesaje • Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4

Sufletul meu are 3 nume : Danut,Danuta,Yasmina

Mesajde Florentina C pe 1 Iun 2010, ora 06:25

…

Cu doua zile innainte de ZPI am descoperit site-ul organizatiei EMMA iar socul a fost pe masura: lacrimi innabusite in timpul programului de lucru, urmate de o noapte plina de lacrimi dezlantuite explorand fiecare pagina a site-ului

Voi Mame de Ingerasi stiti cat de grea este o simpla descriere in cuvinte a pierderii copiilor nostrii. Tocmai pentru ca descrierea in sine presupune RETRAIREA FIECAREI CLIPE (in cazul nostru din pacate aceste trei cuvinte sunt doar un pleonasm)

Povestea ingerasilor mei este cel putin ciudata… cu atat mai mult cu cat nu am avut probleme relevante de sanatate..
De unde sa incep?..

Eram studenta in anul 3 cand am inceput sa ma simt putin diferit..Aveam dureri abdominale usoare dar constante si mana mea era mereu pe burtica aproape inconstient. Fara sa pricep de ce, am cumparat un test de sarcina. Odata ajunsa acasa, ma intrebam de ce .. Ne protejam mereu . Spre surprinderea mea, testul era clar POZITIV. Nu mi-a venit sa cred motiv pentru care au urmat alte teste, - toate positive .
Necasatorita, inca studenta, cu o familie extrem de conservatoare, nu stiam ce sa mai fac de bucurie..
Prima greseala a fost sa o anunt pe mama care atunci lucra in Italia. Bucuria ei de a deveni bunicuta a fost exprimata prin cuvintele ‘Te-a mancat, acum scarpina-te. SCAPA DE EL. Ai innebunit?’..

Adrian era in culmea fericirii si am decis ca urmatoare zi sa mergem la un control ginecologic de confirmare- cu atat ma mult cu cat aveam dureri abdominale atat de puternice incat trebuia sa-mi controlez respiratia la fiecare pas.
Nu voi uita niciodata privirea medicului…
‘Mai fato este sarcina dar.. nu ajungi la trei luni. Te sfatuiesc sa avortezi ca mai repede.cat e doar O ADUNATURA DE CELULE’
Aveam trei saptamani jumatate de sarcina, dureri imposibile si pofte… Cu fiecare zi ma simteam din ce in ce mai rau. Imi era aproape imposibil sa merg dreapte iar el ma privea confuz si mi aducea aminte se spusele medicului pe care nu le puteam accepta.
Nu avea nici un sens ceea ce se intampla pentru ca sufletul de mama nu conjuga moartea la viitor. L-am mangaiat in fiecare clipa, vorbindu-I , cantandu-I…
Eram innebunita de durere cand tocmai el m-a luat de mana pe 7 feb 2006 si m-a dus la clinica mai mult moarta decat viie dar si atunci spuneam NU. VA TRAI PUIUL MEU AI SA VEZI. IL SIMT . DACA NU AR AVEA SANSE NU L-AS SIMTI.
Raspunsul lui mi a taiat rasuflarea ‘ Tocmai asta e problema mai mama – Il simti..’
Cand m-am trezit.. m-am simtit lipsita de viata.. VIETISOARA CARE TREBUIA SA CREASCA HRANINDU-SE CU SUFLETUL MEU..FIUL MEU
Cu o seara innainte l-am visat.. Mergeam pe strada de mana cu Adrian cand o vrabiuta maricica si aparent grasuta si-a gasit popasul pe tricoul lui negru, in zona abdomenului. L-am luat in maini cu grija sa nu-I prind aripioara iar apoi am desfacut mainile cu grija sa nu se sperie, crezand ca isi va lua zborul. In schimb ma privea trist si-atunci i-am zis:’Zboara pui-esti liber’ Dar nu se grabea.. dupa putin timp a strans usor ochisorii si si-a luat zborul. In acelasi timp AM STIUT ca este baietel. AM SIMTIT ca nu-I voi auzi ganguritul dulce…
A doua greseala a fost faptul ca am continuat relatia…
La un an diferenta avea sa se repete istoria.. In ianuarie iar am ramas insarcinata iar el era la fel de bucuros. De data asta nu mai aveam dureri deci nici teama de medici. De data asta nu aveam in gand sa-I spun mamei mele. De data asta… din telefon in telefon, vestea a ajuns peste tot .. unde nu trebuia sa ajunga..
La controlul medical , alt medic, aceeasi privire.. acelasi..sfat. Pe ecografie, mi a aratat puiul meu- un punculet cuibarit intr-un coltisor.. Apoi mi-a spus ca la cele 7 saptamani de sarcina, puiul meu trebuia sa aiba 12milimetri. Avea doar 9. Trebuia sa aiba forma ovala.. Era semi-ovala. ‘Sanse de viata zero dar daca prin nu stiu ce minune ai reusi sa-l nasti, ar comunica doar cu ochii’
Nici acum nu puteam accepta –era imposibil sa se intample din nou..
Sunt detalii care din suferinta le-am uitat . Si sunt lucruri pe care o MAMA nu are dreptul sa le faca nici in CER nici pe pamant..
Pe scurt mama mea s-a intors in tara cu un singur scop- ‘sa-mi bage mintile in cap’ sa ma convinga sa mi ucid pruncul…
M-a fortat sa aleg ‘ Daca tii copilul mama nu mai ai iar eu voi uita ca am avut fata’.. Cand i-am spus clar si raspicat ca ma lipsesc de serviciile ei de mama odata ce ma pune sa aleg, mi-a luat cheile casei, banii, actele de identitate si mi-a spus ‘Bine . Acum poti sa pleci ‘.. printre altele.
Eventual, a plecat la tara.. din dor de mama.. pentru ca avea doar cateva zile la dispozitie. Eu am ramas impietrita si obosita peste masura in aceasi casa.. gandindu-ma…suspinand continuu timp de 16 ore. Nu stiu cand m-am trezit. Nici cum am ajuns in taxiu cu mama langa mine..
29 Ianuarie 2007 ora 22 trecute.. dupa cateva cuvinte cu un medic, decizia a fost luata.. intrerupere de sarcina la urgenta...
Imi visasem puiul innainte sa ajung in taxiu. Semana cu el bobocel de fiinta imbracata in hainute albe pe patul alb…Ii alintam piciorusele in timp ce gangurea dar crestea vazand cu ochii ..1 anisor..3 anisori..5..si s-a oprit. Ma privea trista de parca ar fi vrut sa spuna ‘mami nu mai pot sa cresc’. Apoi privire de ADIO. Si m-am trezit din pacate.. in taxiu.

El, a avut un singur lucru de spus ‘ Poate e mai bine asa ca sunt prea tanar sa fiu tata’…
Apoi a recunoscut faptul ca desi are o boala de sange care se transmite copilului prin mama, afectand creierul odata cu trecerea varstei, m-a mintit cand a spus ca m-a protejat ( eu nu stiam cum sa-mi dau seama) si a vrut un copil ‘ca sa nu ma piarda’

Cum sa gandesc tot ce s-a intamplat?

I-am nascut in vise de zi si de noapte.
I-am botezat cu lacrimile de mama invinsa…
Daniel Octavian Vintila si Daniela Milena Maria
Dimineata alearga unul dupa celalalt iar dupamasa sunt studenti…

Chiar dar medicii ar fii avut dreptate.. nimic nu il justifica pe el … singurul ‘el’..Cu atat mai putin mama…

Numai Dumnezeu stiie ce va avea ea de tras cand voi deveni mama si asta pentru ca nu o pot ierta desi am incercat.

Au trecut ani buni de atunci dar suferinta este proaspata mereu ..Imi este atat de dor de ei incat sufletul imi plange cu lacrimi de sange…

DE CE DOAMNE MI I-AI DAT DACA TU MI I-AI LUAT??

Mi-as fi doris sa fi existat in tara un numar de telefon la care fetele care simt ca vor fi fortate sa avorteze sa pota cere ajutor.. si sa primeasca ajutor concret la rugamintea LUATI-MA DE AICI CA VOR SA-MI UCIDA SUFLETELUL….

TU daca ai parinti conservatori, severi, stricti, NU SPUNE NIMANUI ca esti insarcinata… Poate fii singura sansa a puiului tau…
Ultima oară modificat de Florentina C pe 18 Ian 2012, ora 00:04, modificat 1 dată în total.
Florentina,mama indurerata a ingerasilor Daniel Octavian Vintila , Daniela Milena Maria si Yasmina Ioana Maria
Florentina C

Locaţie: Londra
Sus

Re: Avort Fortat Sau Intrerupere de sarcina la indemnul medicui?

Mesajde simona bas pe 1 Iun 2010, ora 07:23

DRAGA MEA IMI PARE RAU CA NE-AM CUNOSCUT...AICI....DAR BINE AI VENIT IN EMMA!!!!!!!!!!!!!!!!
AICI AI SA GASESTI INTELEGERE SI OAMENII CARE STIU SA TE INTELEAGA!
TE >:D< CU DRAG!!!!!!!!!!!!!PENTRU INGERASII TAI.... O:-) MULTA [-o< ..SI CANDELA ARDE PENTRU TOTI INGERASII NOSTRI!!!!!!!!!!!!!!!!!
Simona si Alin , parintii ingerasului Stelian!!!
simona bas

Locaţie: suceava
Sus

Mesajde onutza pe 1 Iun 2010, ora 08:07

Draga mea Florentina iti sunt alaturi si iti trimit o mare mare >:D< .Imi pare taretare rau ce -sa intamaplat cu puii tai.Si eu la randul meu am fost fortata practic de medici sa renunt la tot ce aveam mai frumos pe lumea asta,la baietelul meu drag care avea 22 saptamani in burtica mea,asta datorita unei malforamtii descoperita de medici la morfo fetala,este fff greu ,nu pot exprima in cuvinte ce inseamna sa renunti la singura minune din viata noastra,la puiul care creste in inauntru nostru.....este chiar ffffff greu :(( ,nu se poate compara cu nimic suferinta si durerea care ne ramane in suflet,iubirea si dorul de ingerasii nostri.Va iubim dragi nostri :x .
Scumpa mamica de ingeras marea familie E.M.M.A se bucura nespus de mult ca ai scis povestioara ta aici,nu vei fi niciodata singura si mereu vei fi ascultata si inteleasa.Iti doresc tot binele din lume >:D< .Mii de [-o< @};- *-:) (*) le trimit dragilor tai O:-) .
Oana - Mamica ingerasului cel mai iubit Stefan Georgian
onutza

Locaţie: Urziceni
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 1 Iun 2010, ora 09:11

Draga mea Florentina ,imi pare tare rau ca nu ai avut sprijinul necesar din partea familiei tale ..Imi pare rau ca stiind ca este atat de bolnav acel individ te-a facut sa treci pirn acest supliciu ,si sa avortezi atunci de fiecare data ..
Iar mama ta...poate ca ea credea ca asa e cel mai bine ,oate ca vroia sa traiasca prin tine si sa realizeze prin tine ceea ce ea nu a facut la tinerete ..sa ai intai o cariera si bani si dupa aceea familie !Nu stiu ..Imi pare rau ca nu a putut sa te inteleaga ,sa -ti fie aproape ,sa te sprijine ,chiar daca pana la urma hoatararea de a renunta la sarcini ti-ar fi apartinut !

Te imbratisez ,si-ti doresc din suflet sa ai o viata cat mai frumoasa de aici incolo ,sa-ti poti face viata asa cum ti-o doresti TU!
Iar despre ei ..e mai bine sa-i ierti ,pentru ca de pacatele lor vor raspunde ei si numai ei ,mama ta si iubitul tau !
Imi pare rau ca ai ramas prinsa in cercul durerii de atunci ,ca viata ta a stagnat sufleteste in acea perioada ,trebuie sa mergi mai departe ,draga mea ,trebuie sa te ridici impreuna cu puiutii ta in suflet ,dar sa-ti continuii viata !
Altfel nu te vei putea bucura niciodata de frumusetea vietii tale .Iarta -i pe cei care ti-au gresit ,pentru ca altfel te vei imbolnavi ..Nu spun sa traiesti in continuare cu ei ,doar ca-i poti ierta si merge mai departe ...
Eu nu am putut ierta ani multi ,pentru ceea ce mi-au facut doctorii ,si m-am imbolnavit ..si eram la un prag de a o lua razna ,si nu mai ma puteam bucura de nimic ,desi viata mea intrase pe un fagas normal ,linistit ,si fericit ..Am inteles atunci dupa ce am cerut ajutorul lui Dumnezeu ,sa ma indrume si sa -mi pot continua viata sa nu inebunesc ,ca nu-mi mai pot permite sa mai urasc pe cineva ,m-as imbolnavi ..m-ar distruge definitiv ..Cand mi-am pierdut puiul ,pe Daniel -Matei ..am reusit sa ma ridic mai repede decat speram ,tot cu ajutorul lui Dumnezeu si a ingerului meu !
Ei te invata sa mergi mai departe ,cu ei alaturi ,toata viata ,dar trebuie sa mergi mai departe !
Esti o femeie deosebita si o luptatoare , care isi iubeste ingerii ca-n prima zi ,si stiu ca ei sunt foarte mandrii ca te-au ales sa le fii mama ,si de aceea prin acele vise ti-au aratat cate putin din viitorul presupus al lor ,dar si-au luat si ramas bun de la tine asta insemnand ca te iubesc enorm si ti-au dat sansa de a-ti lua rams bun de la ei ! Ei ,ingerasii tai ,te iubesc enorm ,neconditionat !Cere-le in fiecare zi ajutorul si indrumarea de care ai nevoie si nu te vor dezamagi niciodata !
>:D< :x O:-) [-o< @};-
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde inaB pe 1 Iun 2010, ora 12:59

Florentina,

doar lacrimi linga lacrimile tale si imbratisare calda pentru sulfetul tau ranit.
draga de tine!!!
ma bucur ca ai gasit site-ul EMMA. ma doare ca ai nevoie de el.

esti in rugaciunile mele.

dumnezeu sa te intareasca, sa iti dea liniste si chiar puterea de a ierta. stii de ce? ca altfel te imbolnavesti tu. Nu pentru ca ar merita sa fie iertat/a, nu pentru ca a cerut iertare(e foarte greu cind nu isi cere), ci pentru ca tu trebuie sa ai pace si sa fii sanatoasa si bucuroasa. tu meriti !

ai grija de tine!
cu muuuuult drag,
Ina B, mamica pentru Iunia Christa(8ani) si cindva, undeva in glorie, si pentru Ella Gloria(7 zile martie 2010).
inaB

Locaţie: timisoara, romania
Sus

Mesajde adina pe 1 Iun 2010, ora 13:33

Primeste o calda >:D< de la o mamica de ingeras care stie ce inseamna durerea , iti daruiesc multa putere , incredere si speranta nu uitam credinta care trebe sa fie mereu cu noi , imi pare ne spus de rau pentru pierderile tale , si tot odata imi pare foarte bine ca ti-ai decshis sufletul aici alaturi de noi , iti dorec numai bine si sanatate . @};- @};-
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde corina_odolean pe 1 Iun 2010, ora 14:24

Draga Florentina, iti spun si eu ...cu tristete in suflet " bun venit in acesta mare familie...familie formata din parinti indurerati si O:-) iubiti.
Imi pare tare, tare rau ca nu ai avut sprijinul de care ai avut atat de mult nevoie.
Dar acum nu mai esti singura...ne ai pe noi...care vom fi alaturi de tine in momentele de tristete . Aici vei gasi tot sprijinul de care ai nevoie.
Da-mi voie sa te >:D< cald, iar micilor tai O:-) , un buchet imens de @};- @};- @};-
Imagine
Corina - mamica ingerasului IUSTIN si a comorii vietii mele- Bogdan
corina_odolean

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde veronicamincu pe 1 Iun 2010, ora 22:48

draga me ate imbratisez cu mare drag .iti urez si eu bun venit in familia emma ,cu toate ca mi as fi dorit sa ne cunoastem in alte circumstante....
imi este greu sa spun ceva ...
te pup >:D< >:D<
ingerasilor tai [-o< @};- si (*)
mamica ingerasei Alessia Nicoleta
https://www.facebook.com/pages/Veronica ... 8773244725
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001083837322
http://s837.photobucket.com/albums/zz295/veronicamincu/
veronicamincu

Locaţie: Harlow,uk (oras natal Buzau,Romania)
  • YIM
Sus

Mesajde claramihaela pe 2 Iun 2010, ora 00:14

http://dreptul-la-viata.ro/
claramihaela

Locaţie: iasi -romania
Sus

Mesajde Florentina C pe 2 Iun 2010, ora 01:09

Fetelor nu am cuvinte sa va maltumesc penru ca imi sunteti alaturi…Trebuie sa recunosc faptul ca descoperirea organizatiei EMMA, m-a prins intr-un soc din ce in ce mai intens..
Ma asteptam sa plang la ZPI din Londra in schimb am dus ziua cu un zambet timid..simtindu-ma incatusata in corpul altei fiinte..ne-putiinciosa..paralizata de suferinta…un suflet amputat …ACASA…INTR-O TARA STRAINA..

De atunci zilele au trecut la indigo..EMMA, cafea, tigari si un izvor de lacrimi pentru fiecare dintre voi…

Am ATATEA DE SPUS..dar..cand incerc…e prea greu…
Terapie prin durere…
Sufar ca in prima zi…Ce am simtit…Ce am gandit…Cum am supravietuit…
In fiecare zi vorbesc cu ingerasii mei…si in fiecare zi aprind o lumanare pentru ei…La Biserica nu am mai dat demult…Nu are sens sa ma rog din carti cand rugaciunea infierbantata de suferinta imi arde ochii de fiecare data cand privesc CERUL…

CORINA SILVIA… tu imi spui ‘iarta ca ai sa te imbolnavesti’… Imi este imposibil sa iert.. am incercat..
Cum sa fac sa o iert pe mama pentru ce a zis si ce a facut… Cum sa o iert draga mea-spunemi tu? Innainte sa plecam din tara, am insistat sa mergem la biserica…sa ne spovedim..Parintele a chemat-o pe mama …Cand i-am zis…raspunsul ei m-a socat cand nu credeam ca ma mai poate afecta un cuvant din partea ei : ‘DE CE I-AI SPUS’
Intrebata de parinte daca-I pare rau , a zis NU…iar parintele i-a interzis Sfanta Impartasanie pana cand va regreta …
Spune-mi tu CE SA IERT? CUM A PUTUT EA SA FIIE ATA DE RECE…
Cum sa iert cand l-a rugat pe fratele ei sa ma ia cu forta la 300km departare si sa stabileasca un avort INNAINTE…FARA STIREA MEA? Cum sa il iert pe el pentru ca a dat in mine cand am spus NU…
Invata-ma cum se face si voi incerca.

M-AM IMBOLNAVIT DE ATUNCI- sufar de o forma imposibila de migrena iar acum doua luni cu ajutorul internetului am aflat ca sufar de GALACTOREE…ceea ce inseamna ca atunci cand voi avea un puiut voi avea 10%sanse sa-l pot alapta….

PE CINE SA IERT CAND IN FIECARE ZI MA TREZASC CU GANDUL CA TREBUIE SA AM GRIJA DE EI CA APOI TREZITA SA MA CONFRUNT CU REALITATEA MORTII IN VIATA…

Cat timp sunt departe de ai mei, sunt in siguranta…nu trebuie decat sa ma lupt pentru o situatie financiara si un apartament pentru ca apoi sa apelez la serviciile unei clinici de fertilizare artificiala..In secret.

Dar ma gandesc la voi mamicile care ati simtit ingerasii jucandu-se in burtica..voi care i-ati tinut in brate… NUMAI DD STIIE CUM ATI SUPRAVIETUIT ….
Ma doare… se sfasie sufletul in mii de bucatele pentru fiecare dintre voi…

Aici, ne putem imbratisa, putem plange in voie.. suntem in mod ironic… ACASA.. pentru ca.. este din pacate singurul locusor unde ingerasii nostrii
AU IDENTITATEA RECUNOSCUTA
SUNT VII
TOTI..SUNT AI NOSTRII… NU DOAR AI MEI SAU AI TAI…

Luni este ziua ingerilor –spunea o mamica de ingeras…

Si atunci propun..
Sa ne adunam toate mamicile si toti taticii de ingeri, in fiecare zi de Luni intr-o rugaciune numai pentru ei.
La aceeasi ora …pe care o stabilim toti impreuna
Aceeasi rugaciune … numai pentru ei …Sufleteii nostrii scumpi …alintati cu ganduri de Materna Alinare botezati cu lacrimi lungi si amare…
Florentina,mama indurerata a ingerasilor Daniel Octavian Vintila , Daniela Milena Maria si Yasmina Ioana Maria
Florentina C

Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 2 Iun 2010, ora 09:30

viewtopic.php?f=21&t=1212

Nu am timpul necesar sa -ti povestesc viata fetitei mele ,si cat rau mi-au facut doctorii ,si cum dupa 10 ani ajunsesem in pragul nebuniei ,pentru ca in fiecare zi ,dar in fiecare si ore intregi ma gandeam cu ura si venin la cei care mi-au gresit ..nu am facut mare lucur in privinta lor ..doar am picurat venin in sufletul meu in fiecare zi .

Nu vreau sa ma compatimesti ci doar sa inveti ceva din povestea mea , ca nimeni - dar absolut nimeni ,nici chiar mama ta - nu merita nici macar ura ta !

Ura este si ea o forma de energie - in cazul de fata energie negativa - ceea ce dai aia primesti ,ura eliberata de tine se inlocuieste cu alte forme energetice de aceeasi forma ,adica negativa ..

Eu am invatat sa iubesc mai mult ...Nu pe cei care mi-au facut rau ambilor copii Si Ancutei si ingerului meu Daniel-Matei ,ci pe cei care merita .
Eu una draga mea , nu-mi mai permit sa urasc imi face foarte rau !

Ceea ce ti-a spus mama ta ,ce ti-a reprosat ,e pacatul ei ,faptul ca ea nu regreta ce a facut cu tine ,ca inca crede ca a procedat bine ..ce sa-ti spun e un caz fara speranta ...Sunt familii care traisec asa copii doar "respectandu-i "pe parinti ca sunt cei biologici si atat ,dar isi gasesc in viata familii spirituale ..in care se integreaza mult mai bine de parca ar fi fost de -o viata acolo !
Eu cred ca daca nu ai inca prieteni atat de buni care sa-ti tina loc de o familie o sa-ti faci ,dar doar daca esti inconjurata de iubire !
Esti o femeie deosebita si ai avut vise cu copii tai ,ai putut lua legatura cu ei si dincolo ,dar asta doar cand te gandeai la ei cu dragoste ,doar atat .
Nu ai dori sa-ti simti puiutii in fiecare zi ?
Nu ai dori sa nu mai simti atata suferinta incrancenata in sufletul tau ?
Nu ai dori sa poti simti cu adevarat viata din jurul tau si sa ti-o refaci ,asa cum doresti cu un puiut alaturi ?
De ce iti peirzi atat amar de timp si sentimente pe cei care te-au facut sa suferi ?
Spune-ti doar atat :"Imi doresc ...."
Ce-ti doresti tu ,draga mea cel mai mult ?

Mama ta ,unchiul tau ,fostul tau iubit vor plati pentru asta ,este Pacatul lor ..."Fiecare pasare pe limba ei piere !" E mult adevar in aceste cuvinte ! Tot ceea ce simt si gandesc la un moment dat ii vor distruge ...

Tu in schimb trebuie sa-ti dai seama ca te vei distruge si tu !

Eu am iertat ,pentru ca m-am imbolnavit la un moment dat si regret ca nu am avut pe cineva care sa ma invete mai de mult cum sa fac asta ,si nu mi-a aratat cat de bine imi fac mie si familiei mele !

Am pierdut timp si nu m-am putut bucura si face ceva pentru mine si pentru cei pe care ii iubesc cu adevarat ,era sa-mi pierd familia ,sa divortez pentru ca situatia degenerase in asa hal incat credeam ca toata lumea este dusmanul meu !

Da ,reactia asta am avut-o si eu cand o d-na la Bioenergie ,una dintre cursante ,mi-a spus pentru prima data sa iert ,sa ma imapac cu trecutul si sa nu-l mai aduc in viata mea !Eram furioasa pe ea !
Cum sa iert ?!Ce tot spune ea acolo ..Cat am suferit .. ce stie ea ?Cum sa nu-i urasc pe cei care au facut rau copilului meu si mie implicit ?!
Si daca am urat ce am rezolvat ?Ei sunt bine mersi si eu m-am imbolnavit !

Stiu ca nu poti acum imediat ...ai nevoie de ceva timp ..Dar crede-ma nu este imposibil !

Te imbratisez cu toata dragostea mea si sper din tot sufletul ,sa-ti gasesti linistea sufleteasca ,sa poti avea intr-o zi ,cat de curand o familie fericita !
>:D< :x
Ingerilor tai scumpi si iubitori le trimit mii de flori ! @};- @};- O:-) [-o< O:-) [-o<
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

• YIM
Sus

Mesajde adina pe 2 Iun 2010, ora 09:42

Asa este draga mama de ingerasi Corina are mare dreptate mama ta nu merita nici macar ura ta , trebe sa intelegi un lucru , nu stiu ce religie ai , dar nu conteaza daca crezi in Dumnezeu acest lucru este important , iar la Dumnezeu nu ii place sa tinem ura ,ura este un pacat , nu vreau doamne fereste sa tin lectii de viata , vreau doar sa iti spun iarta este un cuvant mare stiu , pentru ca si eu am trecut prin multe si stiu ce inseamna ura , este greu foarte greu uneori sa treci mai departe , sa depasesti unele momente foarte grele din viata ta , dar eu zic , caci cu ajutorul nostru de aici vei invata ce inseamna bunatatea , si mai ales de la mamica Corina Silvia poti invata foarte multe .Scumpa mamicuta te >:D< cu maree drag si iti doresc multa , multa putere , alinare in suflet, si credinta.
Ingerasilor tai plecati prea devreme de langa tine zbor lin (*) o [-o< si mii de @};- .
Nu lasa durerea sa devina mai mare decat iubirea.
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde Florentina C pe 4 Iun 2010, ora 13:05

[quote="simona bas"]DRAGA MEA IMI PARE RAU CA NE-AM CUNOSCUT...AICI....DAR BINE AI VENIT IN EMMA!!!!!!!!!!!!!!!!
AICI AI SA GASESTI INTELEGERE SI OAMENII CARE STIU SA TE INTELEAGA!
TE >:D< CU DRAG!!!!!!!!!!!!!PENTRU INGERASII TAI.... O:-) MULTA [-o< ..SI CANDELA ARDE PENTRU TOTI INGERASII NOSTRI!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote ]

Iti Multultumesc Simona. Imi pare foarte rau ca si tu esti mamaica de inger...
Tin candela aprinsa zi si noapte pentru ingerarii norstrii..
Te imbratisez cu sufletul draga mea mamica >:D< >:D< @};- @};- @};
Florentina C

Sus

Mesajde Florentina C pe 4 Iun 2010, ora 13:17

onutza scrie:Draga mea Florentina iti sunt alaturi si iti trimit o mare mare >:D< .Imi pare taretare rau ce -sa intamaplat cu puii tai.Si eu la randul meu am fost fortata practic de medici sa renunt la tot ce aveam mai frumos pe lumea asta,la baietelul meu drag care avea 22 saptamani in burtica mea,asta datorita unei malforamtii descoperita de medici la morfo fetala,este fff greu ,nu pot exprima in cuvinte ce inseamna sa renunti la singura minune din viata noastra,la puiul care creste in inauntru nostru.....este chiar ffffff greu :(( ,nu se poate compara cu nimic suferinta si durerea care ne ramane in suflet,iubirea si dorul de ingerasii nostri.Va iubim dragi nostri :x .
Scumpa mamica de ingeras marea familie E.M.M.A se bucura nespus de mult ca ai scis povestioara ta aici,nu vei fi niciodata singura si mereu vei fi ascultata si inteleasa.Iti doresc tot binele din lume >:D< .Mii de [-o< @};- *-:) (*) le trimit dragilor tai O:-) .

Scumpa mea Onutza..

Mi a fost extrem de greu sa scriu ... petru ca a insemnat sa retraiesc fiecare clipa .. iar si iar.. Pentru asta trebuie sa-i multumesc dragei noastre Veronica Mincu..
Am atatea intrebari fara raspuns si atatea de spus incat ma incearca o imensa greutate sa exprim in cuvintele potrivite fiecare sentiment..intrebare..ruga..strigat..fiecare MI-E DOR DE VOI PUIUTII MEU ...
Si Totusi.. Sunt momente in care-i simt..
Florentina C

Sus

Mesajde Florentina C pe 4 Iun 2010, ora 14:03

CORINA SILVIA scrie:Draga mea Florentina ,imi pare tare rau ca nu ai avut sprijinul necesar din partea familiei tale ..Imi pare rau ca stiind ca este atat de bolnav acel individ te-a facut sa treci pirn acest supliciu ,si sa avortezi atunci de fiecare data ..
Iar mama ta...poate ca ea credea ca asa e cel mai bine ,oate ca vroia sa traiasca prin tine si sa realizeze prin tine ceea ce ea nu a facut la tinerete ..sa ai intai o cariera si bani si dupa aceea familie !Nu stiu ..Imi pare rau ca nu a putut sa te inteleaga ,sa -ti fie aproape ,sa te sprijine ,chiar daca pana la urma hoatararea de a renunta la sarcini ti-ar fi apartinut !

Te imbratisez ,si-ti doresc din suflet sa ai o viata cat mai frumoasa de aici incolo ,sa-ti poti face viata asa cum ti-o doresti TU!
Iar despre ei ..e mai bine sa-i ierti ,pentru ca de pacatele lor vor raspunde ei si numai ei ,mama ta si iubitul tau !
Imi pare rau ca ai ramas prinsa in cercul durerii de atunci ,ca viata ta a stagnat sufleteste in acea perioada ,trebuie sa mergi mai departe ,draga mea ,trebuie sa te ridici impreuna cu puiutii ta in suflet ,dar sa-ti continuii viata !
Altfel nu te vei putea bucura niciodata de frumusetea vietii tale .Iarta -i pe cei care ti-au gresit ,pentru ca altfel te vei imbolnavi ..Nu spun sa traiesti in continuare cu ei ,doar ca-i poti ierta si merge mai departe ...
Eu nu am putut ierta ani multi ,pentru ceea ce mi-au facut doctorii ,si m-am imbolnavit ..si eram la un prag de a o lua razna ,si nu mai ma puteam bucura de nimic ,desi viata mea intrase pe un fagas normal ,linistit ,si fericit ..Am inteles atunci dupa ce am cerut ajutorul lui Dumnezeu ,sa ma indrume si sa -mi pot continua viata sa nu inebunesc ,ca nu-mi mai pot permite sa mai urasc pe cineva ,m-as imbolnavi ..m-ar distruge definitiv ..Cand mi-am pierdut puiul ,pe Daniel -Matei ..am reusit sa ma ridic mai repede decat speram ,tot cu ajutorul lui Dumnezeu si a ingerului meu !
Ei te invata sa mergi mai departe ,cu ei alaturi ,toata viata ,dar trebuie sa mergi mai departe !
Esti o femeie deosebita si o luptatoare , care isi iubeste ingerii ca-n prima zi ,si stiu ca ei sunt foarte mandrii ca te-au ales sa le fii mama ,si de aceea prin acele vise ti-au aratat cate putin din viitorul presupus al lor ,dar si-au luat si ramas bun de la tine asta insemnand ca te iubesc enorm si ti-au dat sansa de a-ti lua rams bun de la ei ! Ei ,ingerasii tai ,te iubesc enorm ,neconditionat !Cere-le in fiecare zi ajutorul si indrumarea de care ai nevoie si nu te vor dezamagi niciodata !
>:D< :x O:-) [-o< @};-

>:D< El este un caz de eterna imaturitate...Medicii nu mi-au oferit alternative... pentru ei erau doar un caz... mi-au spus clar : avorteaza pentru ca ai sanse zero. Decizia... poate ca daca as fi luat-o singura, nu as fi suferit ...in schimb pentru ca de copila mi-am dorit copii nu am putut accepta nimic din spusele lor . Mama... acum ma intreb : care mama... si spun AM IERTAT-O in sensul ca vorbim aproape zilnic la teleforn dar nu ma vad plina de afectiune in cazul in care viata ne-ar aduce iar sub acelasi acoperis.. E singura draga de ea.. in Italia .. La un moment dat va avea nevoie de mine si voi fii acolo poate... sub acelasi acoperis. Dar NIMIC nu va mai fii la fel.. nu o mai vad cu aceeasi ochi .. de fiica...
Am sufletul bolnav de suferinta.. merg pe strada plangand uneori.. mai mereu adorm plangand si uneori.. ma trezesc plangand.. pentru ca AM BRATELE GOALE.. Cand am fost in pragul de a lua-o razna, nu a fost nimeni langa mine cu exceptia unei batrane bolnava de alzheimer.. dar ea avea nevoie de mine ... Acum.. VA AM PE VOI... dupa atatia ani...

Regret nespus faptul ca ai trecut si tu prin acelalasi lucru mai mult sau mai putin .. Suferinta este aceeasi indiferent de modul in care il pierdem...
In mod ciudat EI imi dau putere dar.. AM NEVOIE DE EI... MI-E DOR DE EI... daca as putea as muri eu ca sa se intoarca ei... sa-i vad clipind.. gangurind.. zambind... sa le simt inimioara...

Voi mai avea copii cu siguranta dar.. la intrebarea' cati copii ai, voi raspunde mereu cu plus .. in gand...
Florentina C

Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 4 Iun 2010, ora 14:13

Da Florentina si eu spun ca am o fata si doi baieti !Nu unul ,ci doi ..imi amintesc cat de mandra eram cand mergeam cu fetita mea si baitelul meu de mana ,si cu Matei in burtica ..eram ..increzuta .. ;;) nimeni nu mai era ca mine ,eram foarte fericita ..
Iar cand totul a disparut ,acum sunt mandra dar ...altfel ,poate mai cu intelepciune ..nu stiu ..asa simt ..simt ca Matei nu mai este in burtica ci sculptat in sufletul meu !

Despre mama ta ,nu ai de ce sa mai simti nimic pentru ea ...eu am spus s-o ierti ,si bie ai facut sa o ierti ,dar daca nu mai o poti iubi asta e!Nimeni nu te va condamna pentru asta ,dar nici s-o urasti nu are rost ..pentru ca ar fi timp si energie irosite din partea ta !
Iti doresc draga mea ,sa ai de aici incolo o viata frumoasa ..senina si impacata ..Si mai ales gandeste-te la ceea ce vrei de la viata !
Ai spus ca de mica iti doreai copii ,atunci sa te gandesti in fiecare zi la o familie fericita pe care o vei avea ,la cati copii vei avea ,si cat de fericita ai sa fii , si ai sa ramai surprinsa de cat de mult ti se va implini !
TE imbratisez cu drag ,si sa ai o zi supeba azi ! >:D< @};- @};- :*
CORINA SILVIA

• YIM
Sus

Mesajde Florentina C pe 4 Iun 2010, ora 14:25

CORINA SILVIA scrie:http://www.organizatiaemma.ro/forum/viewtopic.php?f=21&t=1212

Nu am timpul necesar sa -ti povestesc viata fetitei mele ,si cat rau mi-au facut doctorii ,si cum dupa 10 ani ajunsesem in pragul nebuniei ,pentru ca in fiecare zi ,dar in fiecare si ore intregi ma gandeam cu ura si venin la cei care mi-au gresit ..nu am facut mare lucur in privinta lor ..doar am picurat venin in sufletul meu in fiecare zi .

Nu vreau sa ma compatimesti ci doar sa inveti ceva din povestea mea , ca nimeni - dar absolut nimeni ,nici chiar mama ta - nu merita nici macar ura ta !

Ura este si ea o forma de energie - in cazul de fata energie negativa - ceea ce dai aia primesti ,ura eliberata de tine se inlocuieste cu alte forme energetice de aceeasi forma ,adica negativa ..[-o<

Nu am mult timp pentru ca sun la lucru dar trbuie sa spun:

Ai mare dreptate... Nu stiu cum sa iti multumesc...
Fiecare pasare piere pe limba ei ... un adevar foarte greu ...
Am nevoie de de timp.. dar cat timp..
Veninul ma impiedica sa mai simt ceva pentru un barbat...
Iti multumesc @};- pentru ca imi esti alaturi... @};- @};-
[b]Ingerasul tau imi este in gand si in ruga .. alaturi de ai mei ...

@};- [-o< @};- [-o< @};- [-o<
Florentina C

Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 4 Iun 2010, ora 14:41

Draga Florentina ..eu am avut nevoie de timp ..de foarte mult timp...dar din cauza ca nu am citit si nu mi-a oferit nimeni ajutorul ...
cand am inceput sa fac cursurile de bioenerge in 2008 ...mi s-au deschis ochii ..o perdea de ceata aveam pe ei ..ti-am spus eram atat de inversunata incat nici nu am recunoscut cand cineva a vrut sa ma ajute ,si ceea ce-mi spunea acea persoana era din suflet ,fara rautate..asa eram de inveninata ...Stii ce am aflat depsre acea femeie ulterior ?Ca-i murise unicul copil ...UNICUL ...si acum avea vreo 50 de ani ..si avea puterea sa ne povesteasca despre asta ,a avut puterea sa se impace cu asta ..si eu o priveam dupa asta cu admiratie si respect si ma uitam la ea si exista zi sa nu ma intreb cum de rezista ?Cum de nu a inebunit?
Ea isi gasise echilibrul ...Acceptase situatia ,si mergea mai departe ,dar cum?
Secretul era ca fetita ei nu plecase decat fizic din asta lume ..spiritual era langa ea ..atunci am descoperit pentru prima data ca Moartea nu e BAU_BAU ,ca dincolo de ea nu e sfarsitul ,ci ceva mult mai minunat si mai puternic mai frumos si mai inaltator ..Acolo e cu adevara ACASA !
Si de ce sa fie trista acea femeie ,cand stia ca-ntr-o zi se va duce si ea ACASA si vor fi impreuna pentru totdeauna !
Mi-a mai spus ceva :"Suntem aici pentru a evolua sipritual !"
Da ,draga mea invatam si experimentam ....si fii sigura ca tu ti-ai ales viata asta ,tocmai pentru a evolua spiritual !
Si nu este o scara ierarhica ca "Uite ce destept sunt eu fata de altul ..!"Ci este o evolutie a spiritului tau pentru spiritul tau .
Eu ma uit in trecut si sunt mandra ca m-am schimbat in astai doi ani ,ca sunt altfel decat in trecut ,ca pot gandi si vedea altfel viata mea ,evolutia mea ...Fata de mine nu de altcineva !
>:D< :x
CORINA SILVIA

• YIM
Sus

Mesajde cristina_iancu pe 6 Iun 2010, ora 11:44

@};- @};- @};-

Am creat pentru tine si ingerasii tai un balonas alb si opagina cu povestea lor (a voastra) http://www.organizatiaemma.ro/node/598

bunul DD sa aiba grija de tine si de sufletul tau frumos!
@};- @};- @};-
Imagine
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria
Desene pentru un îngeraş: http://dennyg.daportfolio.com/
cristina_iancu

Locaţie: Bucuresti
Sus

Următorul

Scrie un răspuns
73 mesaje • Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro