onutza scrie:Draga mea Florentina iti sunt alaturi si iti trimit o mare mare.Imi pare taretare rau ce -sa intamaplat cu puii tai.Si eu la randul meu am fost fortata practic de medici sa renunt la tot ce aveam mai frumos pe lumea asta,la baietelul meu drag care avea 22 saptamani in burtica mea,asta datorita unei malforamtii descoperita de medici la morfo fetala,este fff greu ,nu pot exprima in cuvinte ce inseamna sa renunti la singura minune din viata noastra,la puiul care creste in inauntru nostru.....este chiar ffffff greu
,nu se poate compara cu nimic suferinta si durerea care ne ramane in suflet,iubirea si dorul de ingerasii nostri.Va iubim dragi nostri
.
Scumpa mamica de ingeras marea familie E.M.M.A se bucura nespus de mult ca ai scis povestioara ta aici,nu vei fi niciodata singura si mereu vei fi ascultata si inteleasa.Iti doresc tot binele din lume.Mii de
![]()
![]()
![]()
le trimit dragilor tai
.
CORINA SILVIA scrie:Draga mea Florentina ,imi pare tare rau ca nu ai avut sprijinul necesar din partea familiei tale ..Imi pare rau ca stiind ca este atat de bolnav acel individ te-a facut sa treci pirn acest supliciu ,si sa avortezi atunci de fiecare data ..
Iar mama ta...poate ca ea credea ca asa e cel mai bine ,oate ca vroia sa traiasca prin tine si sa realizeze prin tine ceea ce ea nu a facut la tinerete ..sa ai intai o cariera si bani si dupa aceea familie !Nu stiu ..Imi pare rau ca nu a putut sa te inteleaga ,sa -ti fie aproape ,sa te sprijine ,chiar daca pana la urma hoatararea de a renunta la sarcini ti-ar fi apartinut !
Te imbratisez ,si-ti doresc din suflet sa ai o viata cat mai frumoasa de aici incolo ,sa-ti poti face viata asa cum ti-o doresti TU!
Iar despre ei ..e mai bine sa-i ierti ,pentru ca de pacatele lor vor raspunde ei si numai ei ,mama ta si iubitul tau !
Imi pare rau ca ai ramas prinsa in cercul durerii de atunci ,ca viata ta a stagnat sufleteste in acea perioada ,trebuie sa mergi mai departe ,draga mea ,trebuie sa te ridici impreuna cu puiutii ta in suflet ,dar sa-ti continuii viata !
Altfel nu te vei putea bucura niciodata de frumusetea vietii tale .Iarta -i pe cei care ti-au gresit ,pentru ca altfel te vei imbolnavi ..Nu spun sa traiesti in continuare cu ei ,doar ca-i poti ierta si merge mai departe ...
Eu nu am putut ierta ani multi ,pentru ceea ce mi-au facut doctorii ,si m-am imbolnavit ..si eram la un prag de a o lua razna ,si nu mai ma puteam bucura de nimic ,desi viata mea intrase pe un fagas normal ,linistit ,si fericit ..Am inteles atunci dupa ce am cerut ajutorul lui Dumnezeu ,sa ma indrume si sa -mi pot continua viata sa nu inebunesc ,ca nu-mi mai pot permite sa mai urasc pe cineva ,m-as imbolnavi ..m-ar distruge definitiv ..Cand mi-am pierdut puiul ,pe Daniel -Matei ..am reusit sa ma ridic mai repede decat speram ,tot cu ajutorul lui Dumnezeu si a ingerului meu !
Ei te invata sa mergi mai departe ,cu ei alaturi ,toata viata ,dar trebuie sa mergi mai departe !
Esti o femeie deosebita si o luptatoare , care isi iubeste ingerii ca-n prima zi ,si stiu ca ei sunt foarte mandrii ca te-au ales sa le fii mama ,si de aceea prin acele vise ti-au aratat cate putin din viitorul presupus al lor ,dar si-au luat si ramas bun de la tine asta insemnand ca te iubesc enorm si ti-au dat sansa de a-ti lua rams bun de la ei ! Ei ,ingerasii tai ,te iubesc enorm ,neconditionat !Cere-le in fiecare zi ajutorul si indrumarea de care ai nevoie si nu te vor dezamagi niciodata !
![]()
![]()
![]()
![]()
CORINA SILVIA scrie:http://www.organizatiaemma.ro/forum/viewtopic.php?f=21&t=1212
Nu am timpul necesar sa -ti povestesc viata fetitei mele ,si cat rau mi-au facut doctorii ,si cum dupa 10 ani ajunsesem in pragul nebuniei ,pentru ca in fiecare zi ,dar in fiecare si ore intregi ma gandeam cu ura si venin la cei care mi-au gresit ..nu am facut mare lucur in privinta lor ..doar am picurat venin in sufletul meu in fiecare zi .
Nu vreau sa ma compatimesti ci doar sa inveti ceva din povestea mea , ca nimeni - dar absolut nimeni ,nici chiar mama ta - nu merita nici macar ura ta !
Ura este si ea o forma de energie - in cazul de fata energie negativa - ceea ce dai aia primesti ,ura eliberata de tine se inlocuieste cu alte forme energetice de aceeasi forma ,adica negativa ..