Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

tot mamica de ingeras,Stefanel,asa te-ar fi chemat mama

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
71 mesaje • Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4

tot mamica de ingeras,Stefanel,asa te-ar fi chemat mama

Mesajde alina_bacau84 pe 28 Mai 2010, ora 09:07

buna prieteni, sunt noua printre voi.As vrea sa-mi spun si eu povestea: am fost insarcinata pana acum de curand ,iar pe 5 mai 2010 am fost nevoita sa pierd bebele, avea probleme grave, nu ar fi supravietuit dupa nastere si spun dr-ii ne-am fi chinuit amandoi si la urma nu ar fi fost nici un rezultat decat suferinta mai mare. Pot sa spun ca a trebuit sa il nasc normal, doamne ce dureri am tras am crezut ca mi se rupe sufletul in milioane de bucatele....dar dumnezeu m-a intarit totusi si am trecut bine ...sunt fizic bine..dar in suflet numai eu stiu ce e si voi sigur ma intelegeti exact .ne-am dorit f mult acest bebe.....pot sa spun ca am avut curajul sa il cer asistentei sa il vad aaveam presimtirea ca e baietel si asa a si fost, semana perfect cu sotul meu.......doamne.cand imi aduc aminte iar simt ca mi se sfasie inima...acum trebuie sa -mi fac analize amanuntite sa vedem totusi ce a fost, posbil sa fie de la o infectie in organism.mi-a recomandat dr sa fac testul torch....astept sa ma ajutati poate a mai trecut vreo una din voi prin asa ceva,,,,avea sarcutul o groaza de probleme ..le-a depistat la Iasi prin morfologia fetala de la 20 saptamani.va pup si sa fim tari pt ingersaii nostri
Ultima oară modificat de alina_bacau84 pe 5 Iun 2010, ora 10:51, modificat 1 dată în total.
alina_bacau84

Locaţie: alina_bacau84@yahoo.com
Sus

Re: tot mamica de inger sunt si eu.din nefericire

Mesajde friendly_stefania pe 28 Mai 2010, ora 09:15

Ufff...Alina...inca o mamica indurerara care ni se alatura :(
Iti urez bun venit printre noi desi as fi dorit sa ne intalnim in alte circumstante...imi pare nespus de rau pentru Ingerasul tau si vreau sa stii ca iti sunt alaturi .Din pacate nu stiu nimic despre testul Torch dar cu siguranta exista mamici aici care iti vor scrie si te vor lamuri.Te imbratisez atat de tare cat sa iti iau toate lacrimile >:D< si iti doresc sanatate si putere.Ingerasului tau ii doresc zbor lin printre stele si cele mai frumoase flori sa ii parfumeze sufletelul @};- @};- @};-
Stefania,mamica ingerasului Ioana Ekaterina
friendly_stefania

Locaţie: Londra
  • YIM
Sus

Mesajde alina_bacau84 pe 28 Mai 2010, ora 09:21

friendly_stefania scrie:Ufff...Alina...inca o mamica indurerara care ni se alatura :(
Iti urez bun venit printre noi desi as fi dorit sa ne intalnim in alte circumstante...imi pare nespus de rau pentru Ingerasul tau si vreau sa stii ca iti sunt alaturi .Din pacate nu stiu nimic despre testul Torch dar cu siguranta exista mamici aici care iti vor scrie si te vor lamuri.Te imbratisez atat de tare cat sa iti iau toate lacrimile >:D< si iti doresc sanatate si putere.Ingerasului tau ii doresc zbor lin printre stele si cele mai frumoase flori sa ii parfumeze sufletelul @};- @};- @};-

Buna stefania........te imbratisez ...multumesc din inima ca imi esti alaturi.......daca ar fi trait bebicu meu Stefan l-ar fi chemat....oricum ingerasii nostri sunt aoclo sus si ..chiar nici nu stiu ce sa mai scriu.....ca e dureros.....
alina_bacau84

Sus

Mesajde inaB pe 28 Mai 2010, ora 10:40

alina,

te imbratisez si ma rog pentru tine.
e ff greu prin ce treci. fi tare.
povestea ta e atit de trista. imi pare nespus de rau pentru bebe al tau. si pentru tine.
Ina B, mamica pentru Iunia Christa(8ani) si cindva, undeva in glorie, si pentru Ella Gloria(7 zile martie 2010).
inaB

Locaţie: timisoara, romania
Sus

Mesajde adina pe 28 Mai 2010, ora 11:03

Draga mamica indurerata , imi pare nespus de rau pentru pierderea ta , vreau sa-ti urez bine ai venit printre noi mamicile de ingeras , aici ai ocazia sa scrii tot ce simti , ai ocazia sa ii spui ingerasului tau cat de mult ii iubesti si ca ai fi vrut sa il tii in brate , aici poti sa zici tot ce simti pentru ca fiecare mamica de aici iti va alina durerea si dorul asa cum noi o stim face , te >:D< cu mare drag iar de acea analiza nici nu am auzit draga mea imi pare tare rau pentru tine. Ingerasului tau zbor lin si mii de @};- @};- .
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde marwana pe 28 Mai 2010, ora 11:49

Da mi voie sa te >:D< cu mult drag si sa ti spun ''bun venit'' in familia noastra, inteleg durerea ce o simti, de acum nu vei mai fi singurica, echipa EMMA i ti este alaturi ori de cate ori vei avea nevoie. Stefan acum este la cer, alaturi de DD si de ingeri, acolo sus el cunoaste acum doar iubirea, iubire ce o va trimite zilnic la tine pentru ca de acum vei avea un inger protector in fiul tau.

Cat despre intrebarea ta, referitor l acel test ar fi trebuit sa il faci in primul trimestru de sarcina, e o analiza ce o recomanda medicii ginecologi, singura chestie este ca nu este gratuit si nu este obligatorie. Ea reprezinta :
TORCH este acronimul pentru un grup de infectii care provoaca afectiuni congenitale la fat (prezente la nastere), in urma expunerii intrauterine.
TORCH reprezinta initialele pentru:
• Toxoplasmoza
• Other (Alte infectii – sifilis, varicela, oreion, parvovirus, HIV);
• Rubeola
• Citomegalovirus
• Herpes simplex
Fatul contracteaza o infectie TORCH in uter, atunci cand mama este infectata si transmite bola copilului, prin sange. Fatul aflat in plina dezvoltare este vulnerabil fata de aceste infectii pentru ca sistemul sau imunitar nu este suficient de puternic pentru a lupta si respinge agentii patogeni care provoaca astfel de infectii. Fata de un copil sau un adult imunocompetent, care produc rapid anticorpi ce inlatura infectia si previne reinfectarea, sistemul imunitar al fatului nu poate controla eficient agresiunea germenilor asupra organismului sau iar boala persistenta previne dezvoltarea normala a unor organe vulnerabile. mai multe info gasesti aici : http://www.healthy.ro/articol/print/544 ... rcina.html

Te >:D<
[-o< pt O:-) Stefan
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde alina_bacau84 pe 28 Mai 2010, ora 14:19

va multumesc din suflet pt vorbele voastre calde....va iubesc.....uneori chiar ma simteam singura dupa acest eveniment dureros...sunt persoane carora nici nu le-am povestit prin ce am trecut....nici nu stiau ca sunt insarcinata....parca aveam un presentiment de nu am zis la toata lumea...ma suparasem ca o f buna prietena cu acare am impartit atatea nu a fost sincera cu mine..ea isi facuse nu stiu ce tratament si ea si sotul ca aveau o infectie ...caci sigur stia ca va vrea sa ramana insarcinata dar nu mi-a spus si mie ......poate daca as fi stiut dinainte as fi facut toate analizele posibile si imposibile....dar tot singura ma consolez poate asa a vrut Dumnezeu sa se intample..sa mi-l ia de langa mine.......nu stiu voi cat de tari sunteti da imi vine mereu sa plang cand intru pe forum si citesc cate mamici de ingersai suntem....doamne.cu ce am gresit de ni se intampla tocmai noua? si altele ii arunca la gunoi...de ce nu e viata asta corecta? 8->
alina_bacau84

Sus

Mesajde simona bas pe 28 Mai 2010, ora 14:20

Doamne inca un inger....!!!!
De ce Doamne?a1!!!
Imi pare rau din tot sufletul pt pierderea ta!!!! te >:D< si te sarut draga mea!!!
Dumnezeu sa te intareasca!!!
Simona si Alin , parintii ingerasului Stelian!!!
simona bas

Locaţie: suceava
Sus

Mesajde alina_bacau84 pe 28 Mai 2010, ora 14:34

simona bas scrie:Doamne inca un inger....!!!!
De ce Doamne?a1!!!
Imi pare rau din tot sufletul pt pierderea ta!!!! te >:D< si te sarut draga mea!!!
Dumnezeu sa te intareasca!!!

va sarut pe toate mamicileeeeee.........multumesc din inima simona >:D<
alina_bacau84

Sus

Mesajde sicily_1982 pe 28 Mai 2010, ora 15:42

Alina, stiu ca doare..stiu ca iti pui multe intrebari insa trebuie sa ai curaj si credinta...Dzeu va avea grija de noi si de O:-) nostri..
Ma O:-) pt ingerasul tau care este cu toti ceilalti iar pe tine te >:D< cu mare drag!
Andreea, mamica ingerasului Bianca
sicily_1982

• YIM
Sus

Mesajde mihaela r pe 28 Mai 2010, ora 16:35

O calda >:D< si un bine ai venit si din partea mea ,imi pare rau de cite ori vad ca apare inca o mama de inger pe forum si mai tare ma doare ca nu pot sa o ajut cu nimic, iti trimit doar >:D< mele si sa nu uiti niciodata ca puiul tau te vede tot timpul si trebuie sa fii asa cum tu ai vrea ca el sa te vada.Multe [-o< si @};- pt O:-) tau
mamica ingerasului Matei-Stefan
mihaela r

Locaţie: radesti arad
Sus

Mesajde onutza pe 28 Mai 2010, ora 16:46

Offffffff draga mea Alina te >:D< >:D< tare tare stans la pieptul meu. :(( :(( :(( ti-am citit povestioara scumpul tau Stefan si parca o retraiesc din nou pe a mea :(( ,cat de greu este.Te inteleg asa de bine ,si eu am fost nevoita sa renunt la puiul meu O:-) cand avea 22 spatamani il chema Stefan Georgian,povestile nostra semana un pic .La morfo fetala i-a descoperit o malformatie si a trebuit sa-mi provoace nastere,nu nasterea a fost grea ci despartirea de dragul meu baietel pe care il doream si il asteptam cu toti nespus de mult.Este goaznic sa sti ca te duci sa nasti si totusi sa pleci cu bratele goale acasa,s sti ca ai fost nevoita sa renunti la minunea din burtica.Te inteleg asa de bine si sunt alaturi de tine ,ma rog la DD si la ingerasul tau sa-ti de putere,sa vina la tine in vis ,la fel cum ingerasul meu vine ori de cate ori il chem,sa-ti aline durerea si dorul.
Mii de [-o< @};- *-:) pr ingerasul Stefan.
Oana - Mamica ingerasului cel mai iubit Stefan Georgian
onutza

Locaţie: Urziceni
Sus

Mesajde alina_bacau84 pe 28 Mai 2010, ora 18:30

onutza scrie:Offffffff draga mea Alina te >:D< >:D< tare tare stans la pieptul meu. :(( :(( :(( ti-am citit povestioara scumpul tau Stefan si parca o retraiesc din nou pe a mea :(( ,cat de greu este.Te inteleg asa de bine ,si eu am fost nevoita sa renunt la puiul meu O:-) cand avea 22 spatamani il chema Stefan Georgian,povestile nostra semana un pic .La morfo fetala i-a descoperit o malformatie si a trebuit sa-mi provoace nastere,nu nasterea a fost grea ci despartirea de dragul meu baietel pe care il doream si il asteptam cu toti nespus de mult.Este goaznic sa sti ca te duci sa nasti si totusi sa pleci cu bratele goale acasa,s sti ca ai fost nevoita sa renunti la minunea din burtica.Te inteleg asa de bine si sunt alaturi de tine ,ma rog la DD si la ingerasul tau sa-ti de putere,sa vina la tine in vis ,la fel cum ingerasul meu vine ori de cate ori il chem,sa-ti aline durerea si dorul.
Mii de [-o< @};- *-:) pr ingerasul Stefan.

Draga onuzta.......da-mi te rog is-ul tau de mssssssss.............saru mana mult.........e asa dureros.ma dau eu mare ca nu sufar..dar numai eu stiu ce gol imens am.......e f trist
alina_bacau84

Sus

Mesajde mihaela r pe 28 Mai 2010, ora 22:28

Inger drag vino in vis la mamica ta fiindca nimeni altcineva nu o poate linisti,doar o clipa sa iti vada fata luminoasa si fericita si ii va fi mai usor sa mearga inainte,iar tu Alina draga sa stii ca in momentul in care ai intrat in fam EMMA nu vei mai fi singura niciodata >:D< :h
mamica ingerasului Matei-Stefan
mihaela r

Locaţie: radesti arad
Sus

Mesajde Ioana D pe 29 Mai 2010, ora 08:43

Alina, imi pare rau pentru pierderea ta....si ca te-ai alaturat mamelor de ingeri...
Nu prea gasesc cuvinte potrivite, imi dau seama ce durere ai in suflet. Este foarte bine sa faci analize sa afli ce a fost...
Te imbratisez cu drag si multe [-o< [-o< pentru ingerul tau
Ioana
Mamica lui David si a Sofiei aici pe pamant, si a puiului Alexandru -acolo sus
Ioana D

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde pufuleata-balica pe 29 Mai 2010, ora 12:42

alinuta sincer nu am cuvinte sa iti spun nu stiu de ce atata suferinta pe acest pamant si de ce oare suntem numite sa suferim si sa ii pierdem pe cei dragi,sunt alaturi de tine mamico si nu uita ca aici gasesti pe cineva cu care sa vb.
te imbreatisez mult si sa ai grija de tine >:D< >:D< @};- @};- @};- [-o< [-o<

mama adoii ingerasii
pufuleata-balica

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde cristina_iancu pe 29 Mai 2010, ora 18:07

@};- @};- @};- Iti trimit si eu floricele si imbratisari pufoase >:D< >:D< >:D<
Am creat pentru ingerasul tau un balonas alb si o pagina cu povestioara sa http://www.organizatiaemma.ro/node/594

Ca si celelalte mamici de ingerasi iti sunt alaturi.
Imagine
Imagine
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria
Desene pentru un îngeraş: http://dennyg.daportfolio.com/
cristina_iancu

Sus

Mesajde kendicarmen pe 29 Mai 2010, ora 22:27

E trist ca inca o mamicuta ni se alatura ,ca lista cu ingerasi se inmulteste!Am vrea sa-ti dam din puterea noastra ,sa poti depasi acest moment in care visele vi s-au naruit ca familie,dar durerea aceasta sa va tina si mai uniti si sa fie liantul urmatorului vostru prunc pe care fratiorul lui ingeras il v-a ocroti de acolo de sus!Te pup si te imbratisez!
kendicarmen

Locaţie: sibiu
Sus

Mesajde corina_odolean pe 30 Mai 2010, ora 09:02

Darga mea Alina da-mi voie sa-ti trimit si eu calda >:D< .
Stii, la puiul meu drag nu s-a vazut nimic anormal pana la 36 de sapt. Se pare ca am fost infectata in timpul sarcinii cu unul din virusii pentru care se face Torch-ul. Si mie mi s-a spus ca nasterea trebuie imediat declansata pentru ca sa-l scoata pe bebe...pentru ca nu ar fi supravietuit. Era suspect de hidrocefalie...boala declansata de unul din acei virusi.
Numai ca dragul de el s-a luptat cu viata 11 luni, dupa care a renuntat la lupta...Era ostenit sa mai lupte cu o boala nenorocita si urata.

Oricum, ma bucur ca ai descoperit aceasta mare familie.
Asa cum am mai spus unei mamici de O:-) aici gasesti terapie pentru sufletul tau plin de durere si suferinta.
Iti trimit o calda si mare >:D< , iar micutului tau O:-) , zbor lin printre miile de (*) (*)
Imagine
Corina - mamica ingerasului IUSTIN si a comorii vietii mele- Bogdan
corina_odolean

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Următorul

Scrie un răspuns
71 mesaje • Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro