friendly_stefania scrie:Ufff...Alina...inca o mamica indurerara care ni se alatura![]()
Iti urez bun venit printre noi desi as fi dorit sa ne intalnim in alte circumstante...imi pare nespus de rau pentru Ingerasul tau si vreau sa stii ca iti sunt alaturi .Din pacate nu stiu nimic despre testul Torch dar cu siguranta exista mamici aici care iti vor scrie si te vor lamuri.Te imbratisez atat de tare cat sa iti iau toate lacrimilesi iti doresc sanatate si putere.Ingerasului tau ii doresc zbor lin printre stele si cele mai frumoase flori sa ii parfumeze sufletelul
![]()
![]()
simona bas scrie:Doamne inca un inger....!!!!
De ce Doamne?a1!!!
Imi pare rau din tot sufletul pt pierderea ta!!!! tesi te sarut draga mea!!!
Dumnezeu sa te intareasca!!!
onutza scrie:Offffffff draga mea Alina te![]()
tare tare stans la pieptul meu.
![]()
![]()
ti-am citit povestioara scumpul tau Stefan si parca o retraiesc din nou pe a mea
,cat de greu este.Te inteleg asa de bine ,si eu am fost nevoita sa renunt la puiul meu
cand avea 22 spatamani il chema Stefan Georgian,povestile nostra semana un pic .La morfo fetala i-a descoperit o malformatie si a trebuit sa-mi provoace nastere,nu nasterea a fost grea ci despartirea de dragul meu baietel pe care il doream si il asteptam cu toti nespus de mult.Este goaznic sa sti ca te duci sa nasti si totusi sa pleci cu bratele goale acasa,s sti ca ai fost nevoita sa renunti la minunea din burtica.Te inteleg asa de bine si sunt alaturi de tine ,ma rog la DD si la ingerasul tau sa-ti de putere,sa vina la tine in vis ,la fel cum ingerasul meu vine ori de cate ori il chem,sa-ti aline durerea si dorul.
Mii de![]()
![]()
pr ingerasul Stefan.