Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Alexis-Ingerasul pe care nu l-am cunoscut niciodata

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
130 mesaje • Pagina 1 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 7

Alexis-Ingerasul pe care nu l-am cunoscut niciodata

Mesajde anna maria pe 21 Apr 2010, ora 16:01

Sunt Anna si sunt si eu mama a unui ingeras care ma vegheaza de sus, din Ceruri. Desi am numai 17 ani si toata lumea mi-a spus ca nu e bine ceea ce fac si sa renunt pt binele meu, eu am luptat pt viata fetitei mele( in vis imi apare mereu o fetita-de aceea i-am pus numele Alexis). Fericirea pe care am simtit-o in momentul in care am vazut 2 liniute pe test a fost de nedescris...desi sunt inca mica pt a fi mama, tot timpul mi-am dorit un copil. Cand a aflat, prietenul meu a spus ca e prea devreme, la fel si ceilalti. Am luptat cu toata lumea ca sa imi aduc puiutul pe lume, prietenul meu a acceptat in final ca voi fi mamica dar...acum 1 luna si 28 de zile s-a terminat totul :(( :(( :(( Fetita mea, puiul meu s-a dus in lumea ingerilor la doar 1 de sarcina. Durerea pe care am simtit-o a fost atat de cumplita :(( :(( . In data de 24. 03. 2010 Alexis a devenit un inger, micul meu ingeras pe care nu l-am cunoscut niciodata :(( Te voi purta tot timpul in sufletul meu si in mintea mea, scumpa mea fiica si ma voi [-o< neincetat pt tine
anna maria

Locaţie: timisoara
  • YIM
Sus

Re: Alexis-Ingerasul pe care nu l-am cunoscut niciodata

Mesajde MIHAELA 76 pe 21 Apr 2010, ora 16:24

Citind povestea ta Anna, am inteles cata durere si suferinta simti. Imi pare rau ca ne cunostem in asemenena circumstante. Aici nimeni nu iti va spune vreodata ca esti prea tanara sa fii mama. Desi o mamica tanara ai dovedit ca esti o luptatoare si ca esti foarte puternica infruntand pe toata lumea. lacrimile imi inunda ochii si imi ravasesc gandurile :(( =(( ..............
O >:D< calda, un umar pe care sa plangi, o @};- care sa iti aduca frumosul in sufletul tau pur si mult %%- este tot ce pot sa iti ofer, vei gasi in mine mereu o prietena care te va asculta oricand si te va ajuta cu o vorba buna mereu.
Mihaela, mamica lui ANDREI.
Mihaela,- mamica lui ANDREI - viata, sufletul si tot ce inseamna mai frumos si pur si a doi Pui mici, plecati mult prea devreme;
- mamica lui Christian - o minune blonda cu ochi albastrii care ne parfumeaza viata aici pe pamant.
MIHAELA 76

Locaţie: Maglavit - Dolj
Sus

Mesajde adina pe 21 Apr 2010, ora 16:59

Draga mea sunt aici alaturi de tine , este greu uneori foarte greu iti doresc multa putere , alinare si incredere ca bunul Dumnezeu a facut ce a stiut el ca este bine , te >:D< si sunt alaturi de sufletul tau greu incercat.Alexis tie multe @};- zbor lin si lumina vesnica *-:)
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde anna maria pe 21 Apr 2010, ora 17:27

va multumesc mult >:D< :* aveam nevoie de intelegere si un umar pe care sa plang...in acest moment ma simt norocoasa ca va cunosc. cel mai greu imi este ca trebuie sa ma prefac ca totul este bine si frumos si trebuie sa zambesc la lume...dar nimeni nu stie ce e in inima mea... :(( :(( numai prietenul meu si cateva prietene stiu de ingerasul meu...dar toti m-au lasat balta...prietenul meu spune ca e mai bine asa ceea ce ma doboara si nu inteleg de ce s-a schimbat asa de mult...inainte de a afla ca voi deveni mamica era totul frumos, dar dupa ce am aflat ca fetita mea a devenit ingeras, el a devenit tot mai rece cu mine si simt ca m-a parasit cand am cea mai mare nevoie de el...prietenele mele au fost indiferente cand au auzit vestea...acum va am decat pe voi si ingerasule meu O:-) Alexis. Imi pare rau de pierderile voastre...stiu ce simtiti si sunt alaturi si eu de voi cum sunteti si voi alaturi de mine >:D< ma [-o< si eu pt ingerasii vostri
anna maria

• YIM
Sus

Mesajde Bianca_C pe 21 Apr 2010, ora 17:35

Draga mea Anna, draga mamica atat de tanara >:D<
Sunt langa sufletul tau sa ti-l managai si sa iti spun ca iti inteleg atat de bine durerea.
Si eu aveam aproape aceiasi varsta ca a ta cand am ramas insarcinata cu micutul meu print Patrick, si cei putin care stiau mi-au spus ca nu e bine, ca e mult prea devreme, ca imi voi irosi tineretea, insa eu am decis sa merg mai departe.
Nu conteaza varsta, crede-ma, durerea si dorul sunt acelasi in orice etapa a vietii.
Lumea va tot vorbi, lumea te va tot ocoli, lumea va evita subiectul, insa nu te intrista, ei nu inteleg ce simtim noi.....tu vorbeste despre micuta ta, povesteste-ne noua despre ea, despre momentele in care ai avut-o langa tine, noi te vom asculta si vom fi mereu aici, alaturi de tine.
O >:D< din tot sufletul pentru tine.
Si pentru micuta Alexis o [-o< si doua @};- @};-
Bia :*
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde Ioana D pe 21 Apr 2010, ora 18:44

Draga Anna , imi pare rau de pierderea ta...te admir ca ai luptat pentru puiul tau. Sa fi puternica si sa stii ca aici vei gasi oameni care te inteleg- si eu m-am alaturat abia ieri acestei familii si am gasit sprijin in oameni care ma inteleg perfect. Imbratisari si o rugaciune pentru puiul tau
Ioana
Mamica lui David si a Sofiei aici pe pamant, si a puiului Alexandru -acolo sus
Ioana D

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde Angela pe 21 Apr 2010, ora 20:09

Anna Maria....tanara mamica de ingeras Alexis........iti spun si eu un sincer "Imi pare rau" pentru pierderea ta........nu stiu ce poate alina mai mult decat o atat de simpla strangere in brate...... >:D< ....as vrea sapot sa-ti ofer aceasta strangere in brate altfel decat virtual....stiu cat de lipsite de sens pot fi cuvintele in astfel de momente..................
.....iti doresc sa gasesti puterea fiecarui pas de a merge mai departe......si poate gandul ca Alexis e intr-o lume mai buna te poate alina macar si un strop...........
.........poate ne vom cunoaste intr-o viitoare intalnire a mamicilor de ingerasi ce va avea loc la Timisoara si la Ziua parintilor de ingeri din 30 mai.................
.......... [-o< si @};- pentru O:-) Alexis..........
Angela, mama a doua minuni, una in Cer si una pe Pamant
Angela, mama ingerasului Calin Gabriel si a unei minuni pe Pamant, Octavian Andrei
Angela

Locaţie: TIMISOARA, ROMANIA
Sus

Mesajde friendly_stefania pe 22 Apr 2010, ora 09:20

Ma doare sufletul cand iti citesc povestea,esti atat de tanara si deja suferi cumplit...iti inteleg cu adevarat durerea si sunt alaturi de tine...te imbratisez calduros !
Micut ingeras Alexis ai te rog grija de mamica ta care sufera foarte mult si alina-i sufletelul,calauzeste-i pasii si ajut-o in viata pentru a nu mai intampina si alte greutati.Iti daruiesc un buchet mare de @};- inmiresmate a caror parfum proaspat sper sa ajunga acolo sus la tine printre norisori si... te port in rugaciunile mele...Somn lin! (*)
Stefania,mamica ingerasului Ioana Ekaterina
friendly_stefania

Locaţie: Londra
  • YIM
Sus

Mesajde anna maria pe 22 Apr 2010, ora 09:36

va multumesc mult pt sprijinul acordat. am mare nevoie de voi >:D< . durerea pe care o sint in suflet este ata de mare si lacrimile imi sunt atat de fierbinti...a trecut inca o noapte si iar mi-am visat ingerasul... :x , Scumpa mea Alexis, ingerasul meu mult iubit, mami te iubeste si te voi purta mereu in inima mea si in [-o< mele vei fi mereu, la fel fiecare ingeras de aici.
anna maria

• YIM
Sus

Mesajde onutza pe 22 Apr 2010, ora 09:41

Vezi scumpa mea Anna cat de mult te iubeste puiul tau Alexis,cat de mult te-a vrut si te vrea ca mamica, O:-) tau a venit la tine in vis ,te octoteste si iti vegheaza fiecare somn,iti arata toata iubirea ,stie cat ai luptat .Esti ff tinerica si totusi fff puternica,tine-o tot asa,esti ff curajoasa si noi intreaga familie E.M.M.A suntem alaturi de tine.Te >:D< strans si te :* .Mii de [-o< @};- *-:) lumina vesnica pt ingerasul iubit Alexis.
Oana - Mamica ingerasului cel mai iubit Stefan Georgian
onutza

Locaţie: Urziceni
Sus

Mesajde marwana pe 22 Apr 2010, ora 12:24

Draga Anna Maria bun venit in lumea noastra, o lume plina de durere dar si de intelegere, o lume de mamici care au in comun aceasi durere. E trist pentru ca tu ...ai fost nevoita sa simti aceasta durere la o varsta atat de frageda, da mi voie sa te >:D< . Nu ti voi spune ca este usor sau ca vei uita pt ca te as minti, este insa drept ca in timp te vei invata cu durerea si nu ti se va mai parea asa de greu, pana atunci insa aici ai un loc in care sa plangi, sa razi, sa vorbesti cu ingerasul tau Alexis ori de cate ori vrei.
Prietenului tau ar fi bine sa ii arati acest site, forum, sa stie cum te poate sprijini, poate ca este rece acum pt ca nu stie cum sa reactioneze, cum sa ti fie alaturi. Te sfatuiesc sa citesti articolele de aici http://www.organizatiaemma.ro/suport/tati
http://www.organizatiaemma.ro/suport/mame
atat tu cat si prietenul tau. Cu siguranta va fi un picut mai usor sa va intelegeti.
Pt O:-) Alexis [-o<
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde corina_odolean pe 22 Apr 2010, ora 12:40

Ce nume frumos are micul tau ingeras. Draga mea Ana , imi pare rau pentru durerea prin care treci. Esti o femeie deosebita pentru ca ai luptat cu lumea din jurul tau pentru a-ti putea aduce puiul mic pe lume. Dar din pacate, destinul nu a fost de partea ta si simi pare rau pentru asta.
Aici , o sa te simti inteleasa, aici o sa gasesti sprijinul de care ai atata nevoie.
Te pupacesc dulce, iti trimit multe multe >:D< >:D< >:D< pentru ati plange durerea, iar micului tau ingeras , multe , multe @};- @};- @};- .
Iusti, ai te rog grija de ingerasul Alexis, caci este mai mic, e venit acum la voi acolo sus, arata-i toate locurile frumoase de acolo si fa-i cunostinta cu toti ingerasii EMMA.
Imagine
Corina - mamica ingerasului IUSTIN si a comorii vietii mele- Bogdan
corina_odolean

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 22 Apr 2010, ora 17:11

Anna Maria ,scumpa mamica de ingeras ,atat de tanara si cu sufletul atat de frant !1
Imi pare rau pentru pierderea suferita ,si te admir ca ai avut curajul si iubirea necesara ,pentru a-ti dori puiul ..Stiu sigur ca Dumnezeu te va rasplati intr-o buna zii cand si tu vei fii pregatita pentru a aduce pe lume o alta minune !!
Ingerasa ta draga ,te iubeste enorm si este mandra ca are o mamica atat de iubitoare !!Stie ca nu o vei uita niciodata ,stie ca are un loc special in sufletul tau ,dar te roaga sa-ti aduci aminte de ea ,s-o iubesti ,si sa-ti continui viata ,pentru ea ,sa te ridici sa lupti ,sa fii asa cum ea doreste ,o mamica puternica !!
Iti urez bun venit ,si dupa cum ai vazut aici esti primita cu mare caldura ,iubire ,si te ascultam cu drag ori de cate ori vei dori sa ne vorbesti despre puiul tau plecat atat de curand !!
Primeste draga mea o calda imbartisare si pentru micuta ta ingerasa mii de flori !!
Ataşamente
images6.jpeg
images6.jpeg (4.55 ) Vizualizat de 15604 ori
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde anna maria pe 24 Apr 2010, ora 08:49

nu am cuvinte sa va multumesc pt sprijinul acordat...astazi scumpul meu ingeras ar fi facut 2 luni in burtica mea :(( . Doamne cat ii de dureros...ce dor mi sa stiu ca e acolo, inauntrul meu, ca se face mare in mine...Scumpa mea Alexis, mama e mereu cu gandul la tine si nu e nicio zi in care sa nu se gandeasca la tine...vreau sa stii ca te iubesc mult de totsi ca tata a inceput sa-ti simta lipsa...dorim ca peste un an cand voi avea 18 ani sa-ti facem un fratior sau o surioara. te iubim si ne gandim mereu la tine [-o< [-o< O:-)
anna maria

• YIM
Sus

Mesajde adina pe 25 Apr 2010, ora 08:39

Draga mea offf tare greu este stiu ce simti , dar trebe sa fii tare sigur ea de acolo de unde este iti alina sufletul si vrea sa fii tare , pentru scumpa ta O:-) mii de @};- , zbor lin si lumina vesnica *-:) .
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde mihaela r pe 26 Apr 2010, ora 05:55

draga anna,multe >:D< >:D< >:D< pt tine si multe rugaciunin pt O:-) tau,sa fii tare,sa fii asa cum vrei ca ea sa te vada,pt ca stii prea bine ca ea este alaturi de tine si fii sigura ca nu ar dori sa te vada trista :(( ,iar pt Alexis :x @};- [-o<
mamica ingerasului Matei-Stefan
mihaela r

Locaţie: radesti arad
Sus

Mesajde simona bas pe 26 Apr 2010, ora 07:16

Draga mea...stiu ceia ce simti tu acum....si care iti va ramane in suflet toata viata....nu conteaza varsta care o ai...poti sa ai 15 sau 50 durerea este aceiasi....odata ce a prins viata acolo in burtica ta ai devenit mama!!!!

Te imbratisesz din tot sufletul....!!!!! Si toata admiratia pt tine ca ti-ai dorit sa fii mama la varsta ...frumoasa pe care o ai!!! Este puternica!!!!!!!!!!!!!
Simona si Alin , parintii ingerasului Stelian!!!
simona bas

Locaţie: suceava
Sus

Mesajde anna maria pe 26 Apr 2010, ora 21:46

durerea pierderii unui copilas e sfasaietoare...pe zi ce trece imi este tot mai dor sa imi pun mainile pe burtica si sa alint acea fiinta care creste in mine...dar imi amintesc ca micuta mea e Sus :(( . cei din jur mi-au spus la inceput ca e prea devreme si ca voi pierde inocenta pe care o am...dar acum simt ca am pierdut tot...inocenta, fericirea, zambetul pt care eram cunoscuta....Alexis, puiul meu mic...TE IUBESC si imi este tare dor de tine...azi si tatal tau mi-a zis ca ii pare rau ca nu te vom mai avea si nu voi mai vedea cum cresti si nu vom simti cum te-ai fi jucat cu piciorusele si manutele...vei ramane vesnic in sufletul meu. Voua fetelor, mamici de ingerasi, va multumesc inca odata pt sprijinul acordat si sunteti in gandurile si rugaciunile mele @};- @};-
anna maria

• YIM
Sus

Mesajde marwana pe 26 Apr 2010, ora 22:02

Scumpica mamica de ingeras mult dorit te >:D< cu mult drag
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana