Pentru mine EMMA este terapie, prietenie, înţelegere, iubire, credinţă, mângâiere atunci când nu mai pot, locul unde vorbim de îngeraşii noştri scumpi. Vei găsi Stela şi tu toate aceste lucruri aici, numai să accepţi, dar prin faptul că ai venit aici este deja un pas mare. Şi cu Credinţă în viaţa de aici vom ajunge şi noi, atunci când hotăreşte Dumnezeu, lângă sufleţelele noastre.

Luminiţa - mămica binecuvântată a lui Cristian
si pentru tine o calda
.
.
cu multa caldura si te rog din suflet sa incerci sa -ti gasesti resurse pentru a merge mai departe.......Esti o mama luptatoare,esti o mamica de
si Luca este MANDRU de mamica lui....Pentru el trebuie sa zambesti...........Este fff greu dar El iti va da putere...

virtuale, m-a ajutat sa-mi intaresc Credinta, a aperut Speranta si am cunoscut Linistea sufleteasca. Aici, oricand, vei gasi mangaiere si alinare
tare, tare, iar capul tau ti-l asez pe umarul meu pentru a putea
impreuna.
pentru Ingerasul tau iubit 
te inbratisez si ma rog pt ingerasul tau
si pt taticul sa-i dea d d putere sa mearga mai departe
.si de incheiere iti spun LA MULTI ANI DE 8 MARTIE.
, pentru ca din pacate, mai multe nu pot face sau schimba.
, dar nu uita, asa cum spunea si sotul tau "Luca e un luptator" si luptatorii sunt iubiti de Dumnezeu, si tot ei ajung in Ceruri unde e liniste si bunatate...el e acolo, da, si te priveste
, pe tine, mamica lui iubitoare...
pentru sufletelul micutului Luca
pentru tine....
( aaaa, si la multi ani pentru 8 martie, mamica frumoasa si iubitoare )
cu caldura
pt
Luca, zbor lin ingeras pur

,te
,ma
pentru LUCA si pentru tine, iar de 8 martie inchipuieti ca LUCA ti-a trimis acesti frumosi

pentru tine mămică atât de plină de iubire necondiţionată, atât de puternică, atât de MĂMICĂ a frumosului îngeraş Luca. Şi întradevăr, noi suntem cele mai iubite mămici din lume, suntem iubite de îngeraşii noştri care sunt capabili de alt nivel de iubire, IUBIREA VEŞNICĂ.
Luminiţa - mămica binecuvântată a lui Cristian

, uneori este greu de imaginat ca acesti parinti trec mai departe si fac alti copii. Eu am avut impresia ca timpul s-a oprit in loc, nu faceam altceva ceva decat sa ma gandesc la Matei si la durerea din suflet, aveam impresia ca m-am spart in milioane de bucati si nu le-am mai gasit pe toate sa ma lipesc la loc. Am plans zi si noapte, am suferit durere sufleteasca de neimaginat, mi-am pierdut mintile si la propriu si la figurat
, dar la un moment dat a trebuit sa cobor cu picioarele pe pamant si atunci am inteles multe lucruri. Nu vreau sa-ti zic vorbe care sa-ti aline durerea pentru ca stiu ca acum ea este foarte mare, dar te
tare tare