Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Tudor, ingerul nostru curajos

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
75 mesaje • Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4

Tudor, ingerul nostru curajos

Mesajde monush pe 16 Feb 2010, ora 19:43

Nu m-am gandit nicicand ca as putea sa fiu mama de ingeras, sa trec printr-un astfel de cosmar. Dumnezeu a avut alte planuri.
Am avut o sarcina in care singura problema a fost RH-ul meu negativ dar periodic mi se luau dozari anti-Rh si anticorpii erau absenti, fiind prima mea sarcina. Toate analizele erau perfecte. Controalele periodice aratau ca totul este perfect.
Urmatorul control pentru sapt. 30 era pe 28 decembrie 2009. Nu am mai ajuns. In schimb am ajuns in seara de 27 dec. la U.P.Urgente cu diagnosticul decolare de placenta. Sangeram rau si viata mea putea fi in pericol. Asta auzeam de la medici...Viata mea. Nicio clipa nu am realizat pericolul in care se afla bebelusul meu drag din cauza faptului ca plamanasii sai nu erau pregatiti pentru nastere. Ma gandeam ca Dumnezeu are grija de el. Poate asta a si fost motivul pentru care l-a luat la El- eu nu m-am gandit la el in primul rand; sa am grija de el; si mi-am dat acordul scris pt cezariana dupa ce am vb la telefon cu dr. care imi supraveghease sarcina, si mi-a explicat ca nu exista alta solutie decat cezariana. Iar medicii de garda m-au refuzat cand am cerut ecografie sa vedem gradul de decolare. La ora 23 s-a nascut baietelul nostru, care acum e ingeras la Dumnezeu.
Prematuritate severa a fost diagnosticul pentru puiul nostru mic. Pot spune ca din ignoranta sau lipsa de comunicare medic-pacient eu calculasem ca bebe avea 7 luni (32 sapt) si trebuia s fie ok. Avea 29 de saptamani, iar medicii nu l-au putut ajuta. Am fi dat orice ca sa el sa fie bine!
Nu a trait decat 4 ore, intubat, fara sa ii aiba pe mami si tati, ale caror voci le cunostea si iubea, alaturi de el. I-am auzit glasul, dupa curatarea cailor respiratorii, i-am vazut manutele si piciorusele micute, si eram atat de fericita ca este bine in ciuda varstei sarcinii. Dar am auzit comentariile medicilor si am realizat ca el nu este deloc bine. Plamanii sai nu erau pregatiti sa fuctioneze singurei, fara ajutorul lui mami.
Tati lui a avut grija sa fie botezat, cu 2 ore inainte de a muri. Tudor Constantin este numele ingerului nostru.
Nu ne-am asteptat la nimic de genul asta. Nu au existat semne de decolare de placenta, nu am depus efort, nu m-am stresat pe timpul sarcinii. Am fost un caz fericit. Poate unul prea fericit.
In seara in care am avut sangerarea instalasem paturul si curatam caruciorul pentru bebe, doar de dragul de a le atinge si de a le vedea.
Nimic nu ne-a pregatit pentru ce a urmat. Nimic nu te poate pregati. Si eu si sotul meu am fost neputinciosi. Ne priveam nedumeriti. Parca nu intelegeam. Totul fusese absolut perfect pana atunci.
Acum am ramas cu sufletul gol, si citind mesajele celorlalte mamici de ingerasi am realizat ca golul lasat de bebe Teddy nu va fi umplut niciodata.
Tot timpul o sa imi amintesc senzatia inexplicabila de sufocare pe care am trait-o pe patul de la Reanimare la ora la care inimioara lui, obosita de efort s-a oprit. In ciuda calmantelor administrate am simtit o agitatie fff mare, o senzatie de sufocare.
Durerea o sa ramana cuibarita in sufletul meu, alimentata de vesnicul "De ce el?"
Familia si prietenii m-au sustinut atunci, dupa operatie si la inmormantare, insa cu trecerea timpului, au inceput sa uite usor. Eu sunt singura care nu a uitat. NU AM UITAT NIMIC!!! Si nu voi putea uita niciodata.
Ati avut vreodata dorinta de a va ghemui intr-un colt? Ca un animal ranit, pentru a isi linge ranile? Se fac 2 luni de la nasterea si moartea piticutului meu, dar senzatia asta e prezenta mai mult ca niciodata.

Mami si tati te vor iubi mereu, si ne rugam pentru tine! Sa fii un ingeras curajos!
Ultima oară modificat de monush pe 26 Feb 2010, ora 17:54, modificat 1 dată în total.
Mama ingerasului Tudor Constantin
mami si tati te vor iubi mereu
monush

Locaţie: bucuresti
Sus

Re: bebe Teddy

Mesajde marwana pe 16 Feb 2010, ora 19:59

Draga mea tare i mi pare rau ca a trebuit sa cunosti aceasta durere imensa, durerea pierderii copilasului tau iubit Tudor Constantin, el este acum un ingeras puternic, intinde bratele si simte >:D< mea sincera, acum nu esti singura, ne ai pe noi, il ai pe sotul tau langa tine. Aici mereu va fi un loc special pentru bebe Teddy, aici il vei gasi mereu si tot aici vom fi multe care i si vor aminti de ingerasul tau puternic. Da, intrebarile vor exista, senzatia despre care vorbesti o cunoastem, nu vei scapa de ea, doar ca ....incet ea nu va mai fi atat de grea. Acorda ti timp, lasa lacrimile sa ti inunde obrajii daca asa simti, tipa, sparge, toate am trecut prin asta, nu asculta atunci cand ti se va spune sa nu mai plangi. Fa tot ce simti ca vrei sa faci.
DD sa te tina puternica, iar tu pui mic plecat mult prea devreme vegheaz o pe mami, veghaza l pe tati si da le putere pui mic.
[-o< pt O:-) pur Tudor Constantin
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde Marinela pe 16 Feb 2010, ora 20:00

Draga Monush,
As vrea sa te strang in brate si sa iti cer sa ma primesti in coltisorul tau, in care vrei sa te retragi... Dar nu, in schimb imi desfac larg bratele si te primesc aici, printre noi, unde nu as fi dorit sa ajungi astfel, niciodata. Aici, unde nu trebuie sa te ascunzi. Aici unde poti vorbi, striga, invoca, ruga... Aici unde numele ingerasului tau curajos Tudor (darul lui Dumnezeu in limba greaca) va fi numit intodeauna cu dragoste si neuitare.
Imi este sufletul prea necajit si vorba prea mahnita acum sa iti pot spune: ai curaj, caci o sa poti uita! caci n-o sa vrei sa uiti...
De ce sa uiti? Sa uite ei, care isi poarta indiferenta cu orgoliu printre noi! Sa uite ei, aceia investiti cu incredere si mestesugul de a aduce copilasi pe lume! Sa uite ei, aceia care spun ca e totul bine, ca e perfect, si de fapt nu-i!
Sa uite ei, caci noi nu o sa putem uita!
Marinela

Sus

Mesajde steluta pe 16 Feb 2010, ora 20:02

Draga mea....intradevar durerea e mare, iar ingerasul tau Teddy nu va fi inlocuit niciodata cu nimeni, ele este si va fi primul tau copilas.
Voi trebuie sa va sprijiniti unul pe altul si va mai puteti bizuii pe noi, pe celelalte mame de ingerasi , care stiu prin ce treceti si care va pot fi alaturi.
Eu te sfatuiesc sa citesti si topicul Pentru familiile indurerate - Subiectul - Alaturi de Annemarie- o sa gasesti atat de multa iubire acolo :x , care poate o sa-ti mai aline suferinta
Cu mult drag te imbratiseaza,
Steluta (*)
Puteti sustine Organizatia E.M.M.A.
fara sa va coste nimic! Cum? Cititi pe: http://www.organizatiaemma.ro/directionare_impozit
steluta

Locaţie: sibiu, romania
Sus

Mesajde monicamuresan pe 16 Feb 2010, ora 20:50

Draga noastra Monush, suntem alaturi de tine. Aici poti plange linistita, noi vom plange alaturi de tine, aici, poti scrie ce simti tu, sentimentele care te incearca, noi te intelegem, ne sunt atat de cunoscute aceste sentimente =(( Aici, poti sa simti apropierea ta de Ingerasul tau scump si drag, Tudor Constantin O:-) . Arata-i Iubirea, arata-i sentimentele tale. El este langa tine, te mangaie, te alina. Golul lasat de pierderea puiutului tau nu-l poate umple numai Iubirea care tu o ai pentru el. Incearca sa-ti umpli sufletul cu Iubire. Poate crezi ca e imposibil... si eu am crezut la fel... am avut momente in care ma gandeam ca nu e corect sa ma gandesc la dragostea pentru Ingerasul meu, ca "trebuie" sa-l plang toata viata. Dar cand am intrat pe topicul lui Robert, Ingerasul Annemariei si am citit mesajul lui:"Sa nu lasati niciodata ca durerea sa devina mai mare decat Iubrea" :x am avut o revelatie... inima mea s-a umplut de Iubire. E atat de pur acest sentiment... e atat de neconditionata aceasta Iubire, incat iti da aripi O:-) Ingerasii nostri sunt alaturi de noi si ne iubesc, ne protejeaza, ne alina durerea.
Te >:D< cu mare, mare drag, mamica de Inger. Arata-i Iubirea ta Ingerasului tau.
Multe [-o< , @};- si (*) pentru Ingerasul tau mult iubit Tudor Constantin
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Locaţie: dej cluj
Sus

Mesajde adina pe 16 Feb 2010, ora 21:16

Draga mea imi pare nespus de rau pentru pierderea ta , si vreau sa te primesc cu o >:D< mareee bine ai venit printre noi mamele de ingeras , la care te vei putea plange mereu unde vei putea spune tot ce ai pe suflet , iti doresc multa putere , incredere si credinta ca Bunul Dumnezeu stie ce face trebe sa te rogi mult draga mea acum pentru tine si ingerasul tau Tudor, draga mea toate am trecut prin perioada de gemere cum zici tu , toate de aici am simtit nevoia de a plange si in liniste si imreuna cu alti , si vreau sa stii ca trebe sa faci ceea ce simti tu , ce crezi tu ca e bine pentru tine aia sa faci , ce nu iti face bine nu lua in considerare , iti doresc multa putere , si mult curaj mamica indurerata , iar scumpului tau multe @};- @};- si [-o< de la mine.
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde corina_andrusca pe 17 Feb 2010, ora 02:49

BUNA MONUSH SI LASA-MA SA TE >:D< SINCER SI CALDUROS CACI STIU CITA NEVOIE AI KIAR SI DE-O >:D< VIRTUALA..............SINCER IMI PARE :(( NESPUS DE RAU PT PIERDEREA LUI TUDOR--CONSTANTIN DAR CUM AI SPUS SI TU '' D-ZEU A VRUT SA-I FIE LUI BN, O:-) TAU''' SI UNDE POATE SA-I FIE MAI BN DECIT IN BRATELE MAICII DOMNULUI....IARTA-MA TE ROG CA SPUN ASTA.....CACI PUIUTUL TAU CA SI ANDREI AL MEU SI CA TOTI INGERASII TUTUROR PARINTILOR DE INGERI....COPILASII NOSTRI AU FOST PREA BUNI SI PREA FRUMOSI PT ACEASTA LUME REA, INDIFERENTA SI NEPASATOARE SI PLINA DE PACATE........EU ITI DORESC MULTA SANATATE, LINISTE IN SUFLET, SI PUTERE DE-AI ZIMBI O:-) TAU TEDY CACI ZIMBINDU-I LUI VEI PRIMI SI RASPLATA INGERASULUI TAU MULT IUBIT.......SI ANUME LINISTE SI PUTERE SA-NTELEGI SI SA POTI MERGE INAINTE CU ACEST DOR SI CU TOATA IUBIREA CE IO PORTI IN SUFLT........D-ZEU SA FIE CU TN SI CU TOTI CEI DRAGI TIE.........PT MICUTUL TUDOR--CONSTANTIN APRIND O LUMINARE SII INKIN O [-o< PT ODIHNA SI LINISTEA SUFLETELULUI SAU GINGAS....... @};- @};- PT TN MIKUTULE TEDY SI-O (*) SA TE JOCI IMPREUNA CU ANDREI AL MEU....SOMN USOR INGERASULE MIK

''''''' Corina si Marcel , parintii ingerasului ANDREI NANU '''''''
'''''''Corina , mama ingerasului ANDREI NANU , a unui pui fff mik nenascut , si-a unei minunate fetite aici pe pamint, ANDREA MARIA '''''''
corina_andrusca

Locaţie: TG-JIU, GORJ
Sus

Mesajde nicoleta pe 17 Feb 2010, ora 09:47

Buna, scumpa noastra Monush!
Sti....imi pare bine ca ne vizitezi si ca te-am cunoscut, dar imi pare atat de rau ca in astfel de imprejurari.
Te imbratisez cu caldura si sa nu uiti ca orice suparare vei avea aici vei fi inteleasa, aici nu te va judeca nimeni, dimpotriva te va sprijini fiecare suflet care iti va citi randurile.
Soarta ne este fixata cu mult inainte de a veni pe pamant caci acest trai al nostru aici se pare ca e doar o scurta vizita in care ne pregatim sufletele pentru viata vesnica.
Regret enorm ca si tu ai parte de astfel de simtaminte grele si reci, dar sa sti ca Bunul Dumnezeu iti va darui si frumos si bine, trebuie doar sa privesti cu atentie in jurul tau si sa crezi in puterea Lui.
Sa ai mare grija de tine pentru ca bebe sa fie linistit vazand ca esti bine.
Pupici pupaciosi, pupaceste, de la Nicoleta.
Pentru puiutul din Cer, rugaciuni si lumina.
Pentru tine, mamica iubitoare, @};- @};- @};- , milioane de @};- @};- @};-
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde Ioana Grigore pe 17 Feb 2010, ora 09:48

Draga Monush, ma bucur foarte tare ca ai deschis un subiect in memoria ingerasului tau Teddy.
Ai vazut cu cata dragoste si simpatie ai fost primita aici? asa va fi mereu scumpa mamica de ingeras.
Ingerasul tau Teddy va trai vesnic in inima si in sufletul tau.
Te imbratisez si iti sunt alaturi.
(*) [-o< *-:) @};- %%-
Nasica ROMINEI IOANA, alaturi de voi ....
http://picasaweb.google.com/ioanagrigor ... directlink
http://picasaweb.google.com/ioanagrigor ... directlink
Ioana Grigore

Sus

Mesajde monush pe 17 Feb 2010, ora 12:51

Va multumesc tuturor pentru pupici, imbratisari si cuvintele pline de incurajare. Sunt convinsa ca in timp durerea nu va mai fi atat de mare. Acum, la inceput, cand totul, chiar si un zambet pare imposibil ma ajuta sa ascult inainte de culcare Acatistul Sf. Nectarie si Acatistul Sf. Stelian. Ma ajuta foarte mult! Va sfatuiesc si pe voi, mamici de ingeri dulci sa incercati.
Aseara am realizat un lucru foarte important, care ma ajuta parca sa mai departe. Si am sa va povestesc si voua.
Se zice ca trebuie sa fii atenta la ce visezi cand esti insarcinata, pentru a afla sexul bebelusului. In cazul nostru eram absolut singuri ca va fi baietel. Si curand am inceput sa visez acelasi calut, un calut maro, superb. Si de cele mai multe ori se lupata cu niste porci. Acum stiu ca toate zambiti, dar exact asa se intampla. Cautand eu pe net semnificatia visului am aflat ca, calul reprezinta inger. Nu am acordat importanta acestui fapt pana cand soacra mea a venit de la serviciu si mi-a spus ca o colega i-a ghicit, in gluma, in cafea intr-o pauza si i-a spus ca intra in anul nou cu un calut.
Aici m-a lovit putin paranoia pentru ca nu putea fi o coincidenta. Nici macar soacra mea nu stia de visul cu calutul. Dar va repet, nu am acordat importanta acestui lucru. Sotul meu zice ca eram prea fericita in perioada sarcinii. Si asa eram. A fost cea mai fericita perioada a vietii mele. Simteam ca plutesc. Si am cazut inapoi cu picioarele pe pamant in data de 28 decembrie, cand Tudor s-a facut ingeras.
Cam asta e povestirea. Morala este urmatoarea: lui Tudor i-a fost scris de la bun inceput sa fie ingeras.
Si dragutele mele, nu va spun cat de mult m-a ajutat ca am realizat lucrul asta. Aveam mii si milioane de regrete si mustrari de constiinta pentru ce as fi putut sa fac DACA. Si DACA asta este cel mai inspaimantator lucru pentru noi mamicile de ingeri. Odata ce am realizat ca asta a fost destinul nostru imi e mult mai usor.
Sunt convinsa ca pe parcurs vor aparea noi si noi idei in capul asta ciudat al meu, insa sper sa aveti rabdare cu mine si sa nu ma judecati prea aspru.
Pupici pentru voi toate si inca o data multumiri pentru mesaje.
monush

Sus

Mesajde cristina_iancu pe 17 Feb 2010, ora 22:42

>:D< Monush scumpa mea iti trimit si eu multe imbratisari pufoase >:D< si stelute pentru ingerasul Teddy (*) (*) (*)

Iubitul vostru ingeras are creata o pagina cu povestioara lui si un balonas alb pe site-ul EMMA
http://www.organizatiaemma.ro/node/567
iar datele sale de comemorare sunt trecute in calendarul EMMA.

Citesc ce ai scris despre acatistele Sf Nectarie si ale Sf Stelian :) Eu cand eram gravi am cautat toata sarcina acatistul Sf Stelian si nu l-am gasit, stiam ca este ocrotitorul copiilor si il vroiam pentru fetita mea. L-am gasit abia dupa ce am pierdut sarcina.

Bunul DD sa iti dea mult curaj!
@};- @};- @};-
Imagine
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria
Desene pentru un îngeraş: http://dennyg.daportfolio.com/
cristina_iancu

Sus

Mesajde monush pe 18 Feb 2010, ora 11:39

Draga cristina_iancu iti raspund tot cu pupici si imbratiari. Cred ca ai sa gasesti Acatistul Sf Stelian la Biserica Sf. Stelian-Lucaci, din sect.3. Acolo se gasesc si moaste ale sfantului si de la candela care arde la sfintele moaste poti lua mir, pentru tine si familia ta. In timp ce ascultam acatistul am auzit ca Sfantul Stelian este si ajutator al mamelor fara de prunci [-o<
Deci putem spera la ajutorul Lui.
Pupici multi si dulci. >:D< >:D< >:D<
monush

Sus

Mesajde alinam pe 18 Feb 2010, ora 16:11

Draga mamica de ingeras,
Sa ne rugam pentru linistea ingerasilor nostri si special pentru bebe Teddy (*) (*) *-:) *-:) [-o< [-o< .

te saruta,
Ataşamente
inger.jpg
inger.jpg (16.12 ) Vizualizat de 11042 ori
Alina- mamica Ingerasului Adita
alinam

Sus

Mesajde Loredana M pe 18 Feb 2010, ora 20:59

iti trimit si eu o calda >:D<
am citit cu tristete povestea scumpului tau ingeras Teddy si imi pare tare rau pentru suferinta ta,citeam la inceputul povestirii tale ca te intrebai daca aceasta durere v-a trece vreodata sau vei putea uita,eu vreau sa va povestesc ceva si o sa vedeti ca durerea sufleteasca din sufletul vostru ( a mamicilor de ingeras ) nu va trece niciodata,iar de uitat nu vei uita niciodata si aici e cel mai bun loc unde poti vb despre ingerasul tau si aici toata lumea te va intelege te va sprijini moral.
dar sa va spun despre ce vroiam sa va povestesc,la mine la servici am o colega (are in jur de 50 ani ) iar primul ei copil s-a nascut mort(asta a fost acum 30 ani ) acum are o fata si un nepotel de 3 ani de care este tare mandra,dar saptamana trecuta a venit intr-o zi ne-a impartit niste dulciuri aparent fara un motiv anume,apoi m-a luat deoparte si cu lacrimi in ochi mia spus "stii astazi sunt 30 ani de cand l-am nascut pe baiatul meu si nici macar nu am putut sa il vad foarte bine,i-am vazut doar un pic capsorul si inca il am in memorie,si inca ma doare aici in suflet" mi-a mai spus ca o mai doare tare ca nu poate vorbi cu nimeni despre asta,nici macar cu familia,mie mi-a povestit pentru ca stia ca o puteam intelege ca acum aproape un an si fetita mea a pierdut un ingeras pe DAVID.

te sarut
bunica de ingeras
lili
Ultima oară modificat de Loredana M pe 18 Feb 2010, ora 21:21, modificat 1 dată în total.
DAVID 4.03.2009 ALEXANDRA NASUCA 27.1.2011 MARIA GRACE 25.04.2013
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 070&type=3
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 070&type=3
Loredana M
Moderator

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde cristina_iancu pe 18 Feb 2010, ora 21:20

>:D< Multumesc ca mi-ai spus de biserica Sf. Stelian >:D<
Am sa merg si eu acolo :) , imi tot doresc sa ajung, dar uite ca de un an de zile n-am ajuns. Eu am mers anul trecut la biserica Sf. Anton. Mi-a facut bine. Eram atat de suparta in legatura cu pierderea Denisei, aveam sufletul plin de durere...si faptul ca am mers la aceasta biserica si m-am rugat m-a ajutat tare mult. M-am simtit mai linistita si mai in siguranta.

@};- @};- @};- pentru mamica si (*) (*) (*) pentru ingeras
Imagine
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria
Desene pentru un îngeraş: http://dennyg.daportfolio.com/
cristina_iancu

Sus

Mesajde Bianca_C pe 18 Feb 2010, ora 23:58

Draga mamica a ingerasului Tudor Constantin, uite-ma langa tine, incercand atat cat pot sa te inteleg si sa-ti fiu alaturi >:D<

Offf, inca un bebe, devenit ingeras, plecat prea devreme la Dumnezeu =(( si oricat as incerca sa nu m copleseasca durerea altor parinti, nu reusesc, parca simt si eu acelasi gol, parca de fiecare data cand citesc o poveste noua si trista pe deasupra ma pun in situatia acelo parinti, mi-aduc aminte de mine si de tot ce simteam, atunci cand am devenit mama de inger...e cumplit, atat am putere sa zic.

Acel gol despre care vorbeai in primul tau mesaj, despre care spuneai ca nu se va umple niciodata...asa este, ramane un gol, in timp dimesiunea lui se micsoareaza insa nu se umple, nici nu ar avea cum, nici nu putem vreodata sa-l inlocuim, e imposibil :-<

E o durere care nu ofera liniste, care in prima perioada nici nu iti da voie sa accepti ce s-a intamplat, e o durere care parca pune stapanire pe tot ce insemni tu ca om, insa ai sa vezi, cu timpul aceasta durere se va transforma in altceva, in acceptare, intr-o iubire si mai mare pentru puiul tau ;)

E greu, stiu, am simtit si eu acelasi lucru ( am trecut si eu printr-o poveste asemanatoare, in ceea ce privese RH-ul negativ, nastere prematura la 7 luni a unui baietel ), mi-aduc aminte de fiecare minutel din salon, din sala de nasteri, de la terapie intensiva...parca se intamplau ieri,si totusi au trecut mai bine de 6 ani.

Ai sa vezi, nu va fi usor, insa Tudor te va ajuta sa treci peste aceste momente, el va ramane mereu langa tine, te va indruma si va avea grija sa-ti fie bine, tie si taticului lui. Zambeste-i, abia asteapta sa-ti vada chipul, stie cat de mult il iubiti si cat de tare va e dor de el :x

Primeste o >:D< din partea mea, o prietenie pe acest Forum si nu uita, nu esti singura, suntem alaturi de tine si oricand vei simti ca trebuie sa vorbesti cu cineva, aici ne gasesti.

Cu drag, Bia :* @};-
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde adina pe 21 Feb 2010, ora 18:54

draga mea iti doresc multa putere , credinta si sanatate ca e mai buna decat toate , da intradevar Sf Stelian este ocrotitorul copiilor si al mamelor fara de copii, si Sf Parascheva este grabnica ajutatoarea celor bolnavi si in necaz , deci orcum noi trebe sa ne rugam acum la toti dfinti sa ne ajute sa trecem peste aceste mari dureri si apoi sa ne ajute sa avem copii sanatosi aici pe pamant, iti doresc numai bine iar ingerasului tau multe @};- %%-
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde monush pe 26 Feb 2010, ora 14:03

Buna fetelor, dragutelor.
Din nefericire, desi credeam ca vom afla cand nu vom mai fi ce anume ne-a costat viata copilului nostru, din nou ne-am inselat.
Este un fibrom!!! Pe care ecografiile facute lunar nu l-au descoperit. Care la eco morfologica a dr.ului Iosup nu s-a vazut. A fost acolo inainte de sarcina si nimeni nu l-a vazut. Am dus sarcina la 30 de sapt cu un nodul fibromatos de 5 cm in uter si medicii de la neonato nu mi-au salvat bebelusul. Si medicii ce au facut op.de cezariana nu l-au vazut.
Este un fibrom care acum trebuie indepartat. Care m-a costat viata primului meu copil, si datorita caruia este posibil sa numai pot duce alta sarcina atat de departe.
Ultima perioada din viata mea m-a supus la cele mai rele incercari. Si nu gasesc decat putea sa zic: "faca-se voia Domnului".
Va pup pe toate si va trimit multe imbratisari. Si sper sa ne "auzim" de bine. >:D< >:D< >:D<
monush

Sus

Mesajde monush pe 26 Feb 2010, ora 14:06

monicamuresan scrie:Draga noastra Monush, suntem alaturi de tine. Aici poti plange linistita, noi vom plange alaturi de tine, aici, poti scrie ce simti tu, sentimentele care te incearca, noi te intelegem, ne sunt atat de cunoscute aceste sentimente =(( Aici, poti sa simti apropierea ta de Ingerasul tau scump si drag, Tudor Constantin O:-) . Arata-i Iubirea, arata-i sentimentele tale. El este langa tine, te mangaie, te alina. Golul lasat de pierderea puiutului tau nu-l poate umple numai Iubirea care tu o ai pentru el. Incearca sa-ti umpli sufletul cu Iubire. Poate crezi ca e imposibil... si eu am crezut la fel... am avut momente in care ma gandeam ca nu e corect sa ma gandesc la dragostea pentru Ingerasul meu, ca "trebuie" sa-l plang toata viata. Dar cand am intrat pe topicul lui Robert, Ingerasul Annemariei si am citit mesajul lui:"Sa nu lasati niciodata ca durerea sa devina mai mare decat Iubrea" :x am avut o revelatie... inima mea s-a umplut de Iubire. E atat de pur acest sentiment... e atat de neconditionata aceasta Iubire, incat iti da aripi O:-) Ingerasii nostri sunt alaturi de noi si ne iubesc, ne protejeaza, ne alina durerea.
Te >:D< cu mare, mare drag, mamica de Inger. Arata-i Iubirea ta Ingerasului tau.
Multe [-o< , @};- si (*) pentru Ingerasul tau mult iubit Tudor Constantin

hello draguta mea
Am citit despre acest mesaj al Annemariei despre Robert, insa nu reusesc sa dau de el. Daca se poate as vrea un link. Poate ma salveaza si pe mine.
Multi pupicei!
monush

Sus

Următorul

Scrie un răspuns
75 mesaje • Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro