monicamuresan scrie:Draga noastra Monush, suntem alaturi de tine. Aici poti plange linistita, noi vom plange alaturi de tine, aici, poti scrie ce simti tu, sentimentele care te incearca, noi te intelegem, ne sunt atat de cunoscute aceste sentimenteAici, poti sa simti apropierea ta de Ingerasul tau scump si drag, Tudor Constantin
. Arata-i Iubirea, arata-i sentimentele tale. El este langa tine, te mangaie, te alina. Golul lasat de pierderea puiutului tau nu-l poate umple numai Iubirea care tu o ai pentru el. Incearca sa-ti umpli sufletul cu Iubire. Poate crezi ca e imposibil... si eu am crezut la fel... am avut momente in care ma gandeam ca nu e corect sa ma gandesc la dragostea pentru Ingerasul meu, ca "trebuie" sa-l plang toata viata. Dar cand am intrat pe topicul lui Robert, Ingerasul Annemariei si am citit mesajul lui:"Sa nu lasati niciodata ca durerea sa devina mai mare decat Iubrea"
am avut o revelatie... inima mea s-a umplut de Iubire. E atat de pur acest sentiment... e atat de neconditionata aceasta Iubire, incat iti da aripi
Ingerasii nostri sunt alaturi de noi si ne iubesc, ne protejeaza, ne alina durerea.
Tecu mare, mare drag, mamica de Inger. Arata-i Iubirea ta Ingerasului tau.
Multe,
si
pentru Ingerasul tau mult iubit Tudor Constantin