mea sincera, acum nu esti singura, ne ai pe noi, il ai pe sotul tau langa tine. Aici mereu va fi un loc special pentru bebe Teddy, aici il vei gasi mereu si tot aici vom fi multe care i si vor aminti de ingerasul tau puternic. Da, intrebarile vor exista, senzatia despre care vorbesti o cunoastem, nu vei scapa de ea, doar ca ....incet ea nu va mai fi atat de grea. Acorda ti timp, lasa lacrimile sa ti inunde obrajii daca asa simti, tipa, sparge, toate am trecut prin asta, nu asculta atunci cand ti se va spune sa nu mai plangi. Fa tot ce simti ca vrei sa faci.
pt
pur Tudor Constantin
, care poate o sa-ti mai aline suferinta
Aici, poti sa simti apropierea ta de Ingerasul tau scump si drag, Tudor Constantin
. Arata-i Iubirea, arata-i sentimentele tale. El este langa tine, te mangaie, te alina. Golul lasat de pierderea puiutului tau nu-l poate umple numai Iubirea care tu o ai pentru el. Incearca sa-ti umpli sufletul cu Iubire. Poate crezi ca e imposibil... si eu am crezut la fel... am avut momente in care ma gandeam ca nu e corect sa ma gandesc la dragostea pentru Ingerasul meu, ca "trebuie" sa-l plang toata viata. Dar cand am intrat pe topicul lui Robert, Ingerasul Annemariei si am citit mesajul lui:"Sa nu lasati niciodata ca durerea sa devina mai mare decat Iubrea"
am avut o revelatie... inima mea s-a umplut de Iubire. E atat de pur acest sentiment... e atat de neconditionata aceasta Iubire, incat iti da aripi
Ingerasii nostri sunt alaturi de noi si ne iubesc, ne protejeaza, ne alina durerea.
cu mare, mare drag, mamica de Inger. Arata-i Iubirea ta Ingerasului tau.
,
si
pentru Ingerasul tau mult iubit Tudor Constantin
mareee bine ai venit printre noi mamele de ingeras , la care te vei putea plange mereu unde vei putea spune tot ce ai pe suflet , iti doresc multa putere , incredere si credinta ca Bunul Dumnezeu stie ce face trebe sa te rogi mult draga mea acum pentru tine si ingerasul tau Tudor, draga mea toate am trecut prin perioada de gemere cum zici tu , toate de aici am simtit nevoia de a plange si in liniste si imreuna cu alti , si vreau sa stii ca trebe sa faci ceea ce simti tu , ce crezi tu ca e bine pentru tine aia sa faci , ce nu iti face bine nu lua in considerare , iti doresc multa putere , si mult curaj mamica indurerata , iar scumpului tau multe
si
de la mine.
SINCER SI CALDUROS CACI STIU CITA NEVOIE AI KIAR SI DE-O
VIRTUALA..............SINCER IMI PARE
NESPUS DE RAU PT PIERDEREA LUI TUDOR--CONSTANTIN DAR CUM AI SPUS SI TU '' D-ZEU A VRUT SA-I FIE LUI BN,
TAU''' SI UNDE POATE SA-I FIE MAI BN DECIT IN BRATELE MAICII DOMNULUI....IARTA-MA TE ROG CA SPUN ASTA.....CACI PUIUTUL TAU CA SI ANDREI AL MEU SI CA TOTI INGERASII TUTUROR PARINTILOR DE INGERI....COPILASII NOSTRI AU FOST PREA BUNI SI PREA FRUMOSI PT ACEASTA LUME REA, INDIFERENTA SI NEPASATOARE SI PLINA DE PACATE........EU ITI DORESC MULTA SANATATE, LINISTE IN SUFLET, SI PUTERE DE-AI ZIMBI
TAU TEDY CACI ZIMBINDU-I LUI VEI PRIMI SI RASPLATA INGERASULUI TAU MULT IUBIT.......SI ANUME LINISTE SI PUTERE SA-NTELEGI SI SA POTI MERGE INAINTE CU ACEST DOR SI CU TOATA IUBIREA CE IO PORTI IN SUFLT........D-ZEU SA FIE CU TN SI CU TOTI CEI DRAGI TIE.........PT MICUTUL TUDOR--CONSTANTIN APRIND O LUMINARE SII INKIN O
PT ODIHNA SI LINISTEA SUFLETELULUI SAU GINGAS.......
PT TN MIKUTULE TEDY SI-O
SA TE JOCI IMPREUNA CU ANDREI AL MEU....SOMN USOR INGERASULE MIK
, milioane de

Monush scumpa mea iti trimit si eu multe imbratisari pufoase
si stelute pentru ingerasul Teddy
Eu cand eram gravi am cautat toata sarcina acatistul Sf Stelian si nu l-am gasit, stiam ca este ocrotitorul copiilor si il vroiam pentru fetita mea. L-am gasit abia dupa ce am pierdut sarcina.

.
Multumesc ca mi-ai spus de biserica Sf. Stelian
, imi tot doresc sa ajung, dar uite ca de un an de zile n-am ajuns. Eu am mers anul trecut la biserica Sf. Anton. Mi-a facut bine. Eram atat de suparta in legatura cu pierderea Denisei, aveam sufletul plin de durere...si faptul ca am mers la aceasta biserica si m-am rugat m-a ajutat tare mult. M-am simtit mai linistita si mai in siguranta.
pentru mamica si
pentru ingeras
si oricat as incerca sa nu m copleseasca durerea altor parinti, nu reusesc, parca simt si eu acelasi gol, parca de fiecare data cand citesc o poveste noua si trista pe deasupra ma pun in situatia acelo parinti, mi-aduc aminte de mine si de tot ce simteam, atunci cand am devenit mama de inger...e cumplit, atat am putere sa zic.
din partea mea, o prietenie pe acest Forum si nu uita, nu esti singura, suntem alaturi de tine si oricand vei simti ca trebuie sa vorbesti cu cineva, aici ne gasesti.

monicamuresan scrie:Draga noastra Monush, suntem alaturi de tine. Aici poti plange linistita, noi vom plange alaturi de tine, aici, poti scrie ce simti tu, sentimentele care te incearca, noi te intelegem, ne sunt atat de cunoscute aceste sentimenteAici, poti sa simti apropierea ta de Ingerasul tau scump si drag, Tudor Constantin
. Arata-i Iubirea, arata-i sentimentele tale. El este langa tine, te mangaie, te alina. Golul lasat de pierderea puiutului tau nu-l poate umple numai Iubirea care tu o ai pentru el. Incearca sa-ti umpli sufletul cu Iubire. Poate crezi ca e imposibil... si eu am crezut la fel... am avut momente in care ma gandeam ca nu e corect sa ma gandesc la dragostea pentru Ingerasul meu, ca "trebuie" sa-l plang toata viata. Dar cand am intrat pe topicul lui Robert, Ingerasul Annemariei si am citit mesajul lui:"Sa nu lasati niciodata ca durerea sa devina mai mare decat Iubrea"
am avut o revelatie... inima mea s-a umplut de Iubire. E atat de pur acest sentiment... e atat de neconditionata aceasta Iubire, incat iti da aripi
Ingerasii nostri sunt alaturi de noi si ne iubesc, ne protejeaza, ne alina durerea.
Tecu mare, mare drag, mamica de Inger. Arata-i Iubirea ta Ingerasului tau.
Multe,
si
pentru Ingerasul tau mult iubit Tudor Constantin