si lumina .
si
.
si o imbratisare calda .
mea sincera. Din pacate la intrebarea ta nu voi putea raspunde, nici eu si cred ca nici alta mamica ce ti pot spune sigur este ca aceasta intrebare ne o punem toate indiferent de varsta puiului nostru, i ti pot spune ca sunt alaturi de tine si ori de cate ori vei avea nevoie aici sunt, suntem.
multe pt fiul tau
SI SA VA TRIMIT PUTIN DIN PUTEREA MEA SI SA VA DORESC SANATATE , LINISTE SI PACE IN SUFLET ALATURI DE TOTI CEI DRAGI SUFLETULUI O CALDA SI SINCERA
VIRTUALA SI TOATE GINDURILE MELE DE BN...
VLAD MULTA LUMINA ,
SI
SI-O RGAMINTE SA AIBE GRIJA DE-ACOLO DE SUS DIN LUMEA INGERILOR DE TOTI CEI DRAGI PE CARE I-A LASAT IN URMA CU ATITA DURERE SI DOR NEMARGINIT , TRIMITINDU-LE PACE SI LINISTE IN SUFLETE...........SA TE ODIHNESTI IN PACE VLADUT SI SA-TI FIE SOMNUL CIT MAI LINISTIT ACOLO SUS ALATURI DE SFINTI, ARHANGHELI , INGERI ,MAICA SF SI BUNUL D-ZEU ..
stiu ca este f greu cel mai dureros este sa-ti pierzi copilasul , noi cele de aici te intelegem perfect
draga mea vreau sa iti doresc multa , multa putere vei invata sa traiesti cu aceasta durere ingrozitoare si vreau sa stii ca ingerasul tau te vegheaza de acolo de sus si nu vrea sa fii suparata te
si iti doresc putere multa , pentru ingerasul tau

*

, un
din departari.....
Te imbratisez si eu cu mare drag

....
...si asa ai decis sa dai dreptul la viata propriului tau copil, cel de-al doilea
, un copil ce ti-a adus bucurii si de care esti atat de mandra....
) ci pentru ca am cunoscut rockeri atat de blandi in interior, sensibili si iubitori....asta e adevarul, de aceea stiu, sigur, ca Vlad este unul dintre acei sensibili ai rock-ului
)
cu drag!
si
!

"la multi ani" pentru ziua de nastere, "la multi ani" pentru 1 Martie, caci esti femeie, si una minunata....iti doresc tot binele din lume, iti doresc un inceput de primavara minunat, plin de incredere si de speranta, iti doresc exact tot ce iti doresti si tu mai exact
si o
din suflet...
!!
si vesti bune.