Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Ingerasii mei

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
29 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2

Ingerasii mei

Mesajde Robertha pe 10 Iul 2009, ora 11:23

La recomandarea unei bune prietene pe care am intalnit-o pe un topic de aspirante la statutul de mamica, m-am hotarat sa scriu povestea mea. Mai ales ca luna recuta s-au implinit 10 ani de cand bebe este ingeras in ceruri si nu pe pamant langa mami si tati.
M-am casatorit la 23 de ani si mi-am dorit copii inca dinainte de a ma casatori. Am ramas insarcinata la cateva luni dupa ce ne-am casatorit. Eram fericita. Simteam ca ma mplinisem ca femeie. Nu conta ca locuim intr-o camera de camin studentesc, ca poate nu vom avea ce conditii sa-i oferim puiului de om, era puiul nostru, copilul nascut din dragostea noastra. Nu conta ca imi era rau, ca starea de greata nu disparea cu nimic, conta ca in urma mea va ramane ceva. Ziua in care am simtit miscarea aceea de fluture a fost cea mai minunata. Ma mangaiam pe burta si imi repetam mereu ca puiul meu va fi o fetita superba, cu gropitele mele in obraji, ca parul cret al sotului meu. Din pacate, nu am simtit-o aproape de mine decat pana la 20 de saptamani. Atunci ceva s-a rupt...puiutul meu a refuzat sa traiasca. Atunci am refuzat si eu sa traiesc. Pentru ce sa mai traiesc, daca bebe se dusese spre ceruri; nu ma mai interesa nimic. Sotul meu a vrut sa afle ce s-a intamplat; din pacate ni s-a spus ca asa a fost sa fie si ca suntem tineri, vom mai avea copii...Da...Dumnezeu ne-a mai oferit o raza de soare 3 ani mai tarziu, cand am ramas insarcinata din nou. Am renascut. Simteam iarasi ca traiesc si ca am motive sa zambesc. Dar nici de data asta nu m-am bucurat de zambetul puiului meu. Sarcina s-a oprit din evolutie la 8 saptamani. Atunci m-am refugiat in munca. Si anii au inceput sa treaca. Dupa o perioada, mi-am zis ca trebuie sa incerc din nou. A treia oara este intotdeauna cu noroc. Numai ca a treia oara se lasa asteptata. Au trecut 7 ani de cand sper la a treia minune. Numai ca serviciile, mediul poluat, regimul de viata dezechilibrat si agitat, au dus la o gramada de probleme privind fertilitatea cuplului. Acum asteptam verdictul medicului, cel oficial; ca neoficial mi-a fost comunicat acum 2 luni, ca singura sansa este FIV-ul.
Poate voi avea noroc sa-mi tin puiul in brate. Cei 2 ingerasi ai mei ma ocrotesc de acolo, de sus. Nu trebuia sa fie asa, trebuia ca eu sa-i ocrotesc pe ei.
Robertha

Locaţie: romania
Sus

Re: Ingerasii mei

Mesajde Suchardine pe 10 Iul 2009, ora 11:34

Oooooooooooooooffffff, draga Roberta!
Iata cum se scrie inca o drama, inca o fila in istoria Mamelor de Ingeri... Imi pare asa de rau pentru tine si pentru ingerasii tai!
Sunt sigura insa, ca daca te vei ruga mult, muuuuuuuuuult la Doamne-Doamne, iti va trimite copilasul mult asteptat. Pe site vei gasi multe informatii utile, inclusiv un tabel cu toate analizele care trebuie efectuate in timpul sarcinii.
As vrea tare mult sa cred ca va fi bine totul si ca intr-o buna zi, ingerasii tai pe care astazi ii plangi si dupa care oftezi si acum, iata, dupa 10 ani, te vor ocroti si intr-o buna zi, vor privi veseli, de acolo, de Sus, spre mami si spre fratiorul sau surioara care va veni!
Nu inceta sa speri! Nu te descuraja! Nu-ti pierde credinta! Bun e Dumnezeu si Mare si trebuie sa ne incredem in planurile lui.
Un trist bun-venit printre Mamicile de Ingeri, iti ureaza o persoana care nu este Mama de Inger, nici macar mama, dar care intelege atat de bine suferinta semenului sau.
Te >:D< cu mult drag, ma [-o< muuuuuuult pentru tine sa-ti implinesti visul de a avea macar un copilas, iar pentru ingerasii tai, multe @};- @};- si [-o< [-o< !
Ai grija de tine si de sufletelul tau!
Imagine
http://twitter.com/MamedeIngeri
http://www.facebook.com/profile.php?ref ... 8526023346
Ma mai puteti gasi si pe: http://anamariagombos.blogspot.com
Suchardine

Locaţie: Bucuresti
Sus

Mesajde nicoleta pe 10 Iul 2009, ora 11:55

Buna, Roberta noastra draga!
Sa nu-ti pierzi credinta in Dumnezeu, sa incerci mereu sa fi un om bun, sa faci bine in jur, iar Cerul te va rasplati oferind lumina si odihna ingerasilor tai.
Sa nu uiti niciodata ca ingerasii sunt tot copilasii nostrii, doar ca zburda pe alei fara pericole, fara dureri si fara urat.
Te imbratisez cu multa caldura, sperand ca toate gandurile mele sa te gaseasca repede si sigur.
Aici, E.M.M.A. va fi mereu o gazda ce-ti va fi alaturi, aici nimeni nu te va judeca, asadar te invit sa ne fi alaturi de cate ori vei dori.
Sper ca optimismul meu sa te mangaie din ce in ce mai mult, sper ca toti pupicii mei pupaciosi sa aseze zambete pe obrajorii tai de mamica iubitoare.
Pentru sufletul tau atat de frumos, milioane de @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
Te pupacesc pupaceste cu pupici pupaciosi.
Cu mare drag iti doreste sa fi fericita, Nicoleta.
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde cristina neamtu pe 10 Iul 2009, ora 13:29

Draga mea prietena,ma bucur ca ti-ai facut curaj si ai scris povestea ingerasilor tai aici! Aici,in marea familie EMMA, vei gasi alinare pentru sufletul tau indurerat,vei gasi sprijinul de care ai nevoie, te vei simti inteleasa ,fiindca noi stim mai bine decat oricine cum este sa traiesti cu aceasta durere in suflet zi de zi.
Cum ti-am mai spus,nu trebuie sa-ti pierzi increderea. Cei doi ingerasi ai tai vegheaza asupra voastra si o sa vina si ziua in care ei iti vor trimite un sufletel aici,pe pamant ,care sa-ti umple sufletul de bucurie si implinire.
Sunt cu tot sufletul alaturi de tine,si tu stii bine asta! Te imbratisez cu mare drag! >:D< :*
cristina neamtu

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde marwana pe 10 Iul 2009, ora 18:47

Draga mamica de 2 ingerasi
Te imbratisez si eu cu caldura >:D< , i ti spun ''Bine ai venit'' printre noi. Nu ti pierde speranta si vei vedea ca atunci cand te vei astepta mai putin un bebe mic i si va face casuta in burtica ta. Ingerasii tai te protejeaza din cer si sigur vor trimite la tine un fratior sau o surioara.
>:D< cu drag si i ti trimit un buchet de @};-
[-o< pt O:-) O:-) tai
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde Daniela Ginju pe 14 Iul 2009, ora 00:06

Draga Robertha,
imi pare sincer rau pentru pierderea ingerasilor tai si aici sunt alaturi de tine pentru a putea sa-ti alin un pic suferinta prin care treci, atat cat pot pentru ca stiu ca durerea este mare si aceasta durere nu trece niciodata.
Eu cred ca vei reusi pana la urma sa ai alinare din partea copilasului tau pe care-l vei avea chiar daca pentru aceasta trebuia sa lupti pana la capat.
Este adevarat ca timpul, stresul, tratamentele in atatia ani nu te-au ajutat sa ai pana acum un copilas dar esti tanara si timpul nu este pierdut , incearca sa faci mai multe investigatii si cine stie poate maine, poimaine ne vei da vestea cea mare ca vei fi mamica.Imi doresc din tot sufletul sa reusesti .
Draga mea din partea me iti trimit multe >:D< calde si multe @};- iar pentru ingerasii tai multe [-o< .
Daniela G. - mama ingerasului Ioana-Valentina
Imagine
Daniela Ginju

Locaţie: OTOPENI
  • YIM
Sus

Mesajde danadragomir100 pe 14 Iul 2009, ora 07:27

Draga Robertha,
Nu trebuie sa lasi durerea sa te cuprinda.Stiu ca ti se pare ca nu mai ai prea mult timp pentru a concepe un copil,si eu am cam aceeasi virsta,dar o sa-ti povestesc cazul verisoarei mele care are acum o fetita sanatoasa nascuta la 41 de ani.In familia noastra femeile au avut mereu probleme de fertilitate(eu am fost a13a sarcina a mamei mele si singura care a trait),si verisoara mea a incercat zadarnic timp de 11-12 ani sa faca un copil.Nu stiu pe la ce doctori n-a fost si cite analize n-a facut..A pierdut 2 sarcini la 1-2 luni si atat.Acum 2-3 ani cumnata ei a dus-o la Giulesti unde a facut tratament si FIV.A reusit din prima si acum are o fetita blonduta.Asa ca nu-ti pierde speranta,si ce daca faci FIV?Trebuie sa te informezi bine despre medicul care iti face asta,cite reusite a avut din prima,etc..Te >:D< cu drag si fii tare in continuare,ingerasii tai vegheaza asupra ta :x
danadragomir100

• YIM
Sus

Mesajde Robertha pe 23 Iul 2009, ora 15:19

Dragele mele,
Nu am mai apucat sa intru pana acum, din pacate...vroiam sa va multumesc pentru suport; I-mi pare atat de rau ca exista atatea mamici de ingeri pe lume....Poate ca durerea se va atenua cand voi privi chipul beblusului meu...daca va vrea sa vina...
In inima mea vor ramane mereu....si mereu ma voi ruga lui Dumnezeu sa aiba grija de sufletelele lor.....
Robertha

Sus

Mesajde camelia73 pe 23 Iul 2009, ora 20:06

buna,roberta,cu regret iti spun "bun venit"printre noi.nu te descuraja,pastreaza speranta ca "puiutul mult dorit ca veni in curand,eu timp de 15 ani am auzit aceeasi placa"ne pare rau dar nu puteti ramane insarcinata,bucurati-va ca aveti deja eu copil,renuntati la ideea de a face alt copil".Dar se pare ca D-zeu a hotarat altceva si anul trecut am ramas insarcinata,a fost un vis care prindea contur,din pacate finalul nu a fost cel asteptat ,dar in aceste 3 luni am invatat sa imi aduc aminte doar de momentele frumoase din timpul sarcinii.Am reinceput toate analizele ,vizitele interminabile la diversi medici am primit aceleasi sfaturi sa nu mai incerc sa fac copii ca se va intampla la fel dar nu vreau sa accept acest raspuns si am sa continui sa caut raspunsuri la toate intrebarile pe care le am si sper ca voi reusi intr-un final sa imi tin copilul in brate.
Nu te da batuta si pastreaza credinta ca toate visele se vor implini
camelia,mamica ingerasului ioana nicoleta
camelia73

Sus

Mesajde Bianca_C pe 23 Iul 2009, ora 20:31

Draga mea Roberta >:D<
Cu putina intarziere apuc sa iti scriu si eu dupa ce ti-am citit cu atentie povestea ta, a sotului tau, a cuplului vostru, a celor doi ingerasi ai tai :-s , inca o poveste trista de viata, alti parinti de ingeri pe care ii intalnesc aici, pe Forum.
Insa iti spun "bine ai venit printre noi", cu sufletul strans si cateva lacrimi in ochi, dar stiu sigur ca cei doi ingerasi ai tai din Ceruri te vad si te admira, si ca in clipa asta "muncesc" din greu sa iti faca tie un cadou frumos, mult asteptat.....un bebe sanatos, pe care ei doi, de acolo de Sus o sa-l protejeze.
Si tu, mamica o sa ai grija de el, aici pe Pamant. Speranta nu moare niciodata, asa ca nu te da batuta, nimic nu e imposibil in viata asta, niciodata sa nu spui niciodata ;)
E adevarat ca mediul in care traim nu prea ne ofera multa sanse de sanatate buna sau liniste a trupui.....insa, sper din suflet, ca, cu ajutorul medicilor, al tau, al lui Dumnezeu sa reusesti pentru a treia oara sa fii mamica si una fericita de data aceasta >:D<
Iti doresc tot binele....ma rog pentru tine si sper ca, cat de curand sa imi spui cu zambetul pe buze "Bia, sunt insarcinata" ;;)
Pana atunci iti trimit o imbratisare din suflet din departari.
Bia :*
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde cristina_iancu pe 25 Iul 2009, ora 16:36

@};- @};- @};- Floricele pentru tine scumpa mamica de ingerasi si multe, multe imbratisari calde >:D< Mi-am gasit cu greu cuvintele pentru a-ti scrie cateva randuri...Cum spune si Bia mica nu trebuie sa va pierdeti speranta, ca veti avea si voi copilasul vostru, aici pe pamant. Stiu ca e usor de zis, sa fii curajoasa, sa ai speranta, dar eu cred ca asta este motorasul care ne poarta mai departe, speranta ca vom avea un bebe sanatos si ca va fi bine [-o<
Ingerasii tai mititei au creata o pagina cu povestioara lor http://www.organizatiaemma.ro/node/499 si un balonas alb la rubrica Ingerasii nostri.

Sa va ajute Doamne Doamne ca bebele mult dorit sa vina repede la voi! [-o<
Imagine
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria
Desene pentru un îngeraş: http://dennyg.daportfolio.com/
cristina_iancu

Sus

Mesajde nicoleta pe 27 Iul 2009, ora 08:03

Buna, Roberta draga!
Scumpa mea, sa nu uiti niciodata ca Dumnezeu e Bun, iar El ajuta oamenii pe care ii iubeste mult si tocmai de aceea i-a creat dupa chipul si infatisarea Lui.
Sa sti ca totul in lume este programat si coordonat de Cerul pur iar noi pamantenii chiar nu putem sa ne opunem vointei Cerului.
Dar, putem gandi pozitiv, iar puterea mintii este extrem de binefacatoare, multe dorinte s-au realizat datorita autosugestiei, multe boli s-au vindecat astfel si multe vise au devenit realitate.
Sa speri mereu in reusita dorintelor tale, ...mereu, mereu...
Sa ii multumesti mereu Bunului Dumnezeu pentru tot ce ti-a daruit frumos si bun, chiar daca acestea nu sunt chiar cele mai mari nevoi ale tale. Asa, vei vedea ca te vei apropia cu pasi repezi de tot ce iti doresti.
Te imbratisez si te pupacesc pupaceste cu pupici pupaciosi.
@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- cu mult drag de la Nicoleta!
nicoleta

Sus

Mesajde Robertha pe 27 Iul 2009, ora 16:35

Multumesc pentru gandurile calde....mi-as fi dorit sa ne cunoastem in alte imprejurari, dar Dumnezeu stie mai bine de ce se intampla asa; chiar daca pentru noi este greu de crezut si de inteles, trebuie sa credem ca Dumnezeu nu ne va parasi, chiar daca in acele momente am crezut ca nu este langa noi. El stie mai bine decat noi, cum sa ne aranjeze fagasul vietii.
Poate astazi vorbesc sub imperiul unei alte pierderi. Am aflat ca o prietena draga a devenit pentru a doua oara mamica de inger. Nu am putut sa-i adresez un cuvant. Stiti foarte bine mine, ca in acele momente ne dorim sa fim singure, sa ne plangem durerea in liniste, fara acele imixtiuni in viata noastra.
Le multumesc ingerasilor mei pentru pagina creata....si pentru balonasul alb care se indreapta ca o speranta, cu rugamintea mea spre Dumnezeu de a ne darui un suflet care sa ne lumineze viata.
Un buchet din cei mai frumosi trandafiri tuturor. @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
Robertha

Sus

Mesajde nicoleta pe 27 Iul 2009, ora 19:44

Buna. din nou Robertha draga!
Scriai ca ar fi fost bine sa ne cunoastem in alte imprejurari...hammm, asa este...
Dar poate candva, undeva, vom zambi impreuna langa un suc racoritor.
Pana una alta, suntem pe aceeasi planeta, fapt ce ne da posibilitatea de a ne scrie si mai ales de a ne trimite ganduri bune, incarcate cu frumos si caldura.
Te imbratisez si iti doresc o seara minunata.
Pupici pupaciosi, @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- si sanatate maxima iti doresc din toata inima.
Eu, ....no!!!!!
Si daca nu ai altceva mai bun de facut, da o fuga pana la mine sa bem impreuna un ceai de scortisoara, ...cu gheata, e atat de reconfortant...hmmm...
Eu te astept cu mult drag, ...no!!!!!
Pa!!!!!! ;)
nicoleta

Sus

Mesajde marwana pe 14 Sep 2009, ora 16:03

Buna draga noastra Robertha ce mai faci tu? cum i ti mai este, a trecut ceva vreme de cand nu mai avem vesti de la tine.
Toamna care tocmai a venit sper sa te gasesca sanatoasa
>:D< cu mult drag si i ti trimit un :*
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 15 Sep 2009, ora 06:48

Buna draga Roberta,calde imbratisari si regrete pentru pierderile suferite ,sper din tot sufletul ca acum viata voastra sa fi luat un fagas bun,si de aceea nu ai mai intrat pe aici,sper ca Dumnezeu sa va fi dat o sansa de a deveni parinti ,si sa fiti fericiti..Doamne ajuta!Fiti puternici ,ingerasii vostrii va ocrotesc sigur si va iubesc mult! >:D< @};- @};-
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde adina pe 27 Noi 2009, ora 09:57

Draga mea ai ti am citit si tie povestea trista , este ingrozitor intadevar 2 sanse pierdute , iti doresc multa , multa putere si incredere in Bunul Dumnezeu si in ingerasi nostri ca ne vor ajuta intr-o zi si vom avea un copilas sanatos in brate , te >:D< si iti doresc sanatate , incredere si multa speranta te :* .
Mama ingerasului Marius-Andrei....
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde Bianca_C pe 4 Apr 2010, ora 12:19

HRISTOS A INVIAT!!! [-o<
Sarbatori fericite, pline de liniste, de bucurii, de lumina si de oameni frumosi alaturi de sufletele voastre.
Din suflet, Bia :*
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 25 Dec 2010, ora 23:41

Ganduri bune, sanatate, daruri multe, imbelsugate. Mosul bun sa va aduca tot ce va doriti! Craciun fericit!
Imagine
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010
Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut
http://ingerasulgabriela.blogspot.com/
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

Locaţie: satu mare
  • Site web
  • YIM
Sus