Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Doua sufletele....

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
34 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2

Doua sufletele....

Mesajde elena-loredana pe 4 Mai 2008, ora 10:27

A trecut ceva vreme de cand ingerasii nostri au zburat la cer si odata cu ei sansa de a mai avea un copil pe cale naturala, dar totusi speram intr-o minune!....O minune ca aceea care ne-a umplut sufletul chiar si ptr cateva clipe.
Sper ca ei ingerasii mei scumpi, sa lase joaca ptr un timp si sa isi intoarca privirea spre noi,un tatic si o mamica rataciti intr-un noian de intrebari de sentimente amestecare de ura, tristete si bucurie....si sa le putem spune ca ii iubim ..sa ne cerem scuze ca nu am stiut sa luptam pentru ei....
Povestea celor doua sufletele incepe cam asa:
Au fost odata doi oameni mari care imediat dupa casatorie si-au dorit foarte mult un copil si pentru ca el nu aparea am mers la un medic ginecolog care dupa un examen sumar le-a expilcat ca sunt tineri (atunci eu aveam 26ani respectiv 28 sotul),si ca abia dupa un an de la casatorie se poate pune problema infertilitatii.
Asa ca oamenii au asteptat timp de un an sa se intample ceva, dar bebelusul nu a vrut sa apara.Hotarati sa nu mai astepte, acestia au plecat la o Clinica in Cluj si au incercat pe parcursul a 3 ani, luna de luna toate tramentele posibile, de la banale tratamente de stimulare la operatie laparoscopica si chiar inseminari, pana cand doctorul a spus oamenilor mari sa i-a o pauza si sa se gandeasca la vitro.
A fost o perioada grea, in fiecare luna oamenii mari mergeau 300 de km cu speranta ca va fi bine, ca luna aceea va fi luna cea mare, dar din pacate nu era asa, si oamenii acestia traiau in fiecare luna o dezamagire si un mare sentiment de neputinta.Cei drept medicul desi tanar le-a explicat oamenilor ca e un proces de durata si depinde de organismul fiecaruia.
Deci oamenii au luat o pauza si se gandeau cum sa faca un imprumut pentru fertilizarea in vitro, constienti de faptul ca sansele acestei proceduri sunt foarte mici si scad odata cu varsta.
Dar nici de data asta lucrurile nu au stat cum au vrut cei doi !Dumnezeu s-a hotarat sa faca minunea asa ca dupa cateva luni in care oamenii mari nu au facut nici un fel de tratament au aflat ca vor avea nu unul, ci doi copii.
Visele lor au capatat sens, cel putin pentru un timp!.
Din pacate ,nu a fost sa fie......
A fost sarcina extrauterina mixta! Au pierdut un sufletel, iar la o saptamana au pierdut si celalalt sufletel.
Nici macar un nume nu au putut sa le dea oamenii, pentru ca ei ingerasii, au fost doua bucati rupte din sufletul nostru si chiar daca nu ii vedem ii simtim, ne sunt aproape doar la distanta de un gand............
Durerea a fost imensa, si oamenii se intreba si acum la 1 an si 6 luni. Doamne de ce noi?
Unde sa gasim alinare? Cui sa-i strigam durerea ?
Cui sa-i spunem ca ne simtim vinovati ca nu am stiut sa va aparam?
Va iubim sufletele mici,va spun doi oameni mari care si-au dorit sa va fie tata si mama pentru o viata ,dar nu au reusit decat pentru noua saptamani!
elena-loredana

Locaţie: Tg.Jiu
Sus

Re: Doua sufletele....

Mesajde ritamaya pe 5 Mai 2008, ora 18:00

Elena,
Abia acum iti aflu povestea, desi am mai vorbit! E trist si dureros!
Dar te rog, te rog din suflet, nu te mai invinovati! Tu si sotul tau ati fi stiut sa le fiti parinti celor doua sufletele... aici pe Pamant. Iar tu ai fost mamica timp de noua saptamani, la fel cum sotul tau a fost tatic in tot acest timp. Sunteti parinti si sunt convinsa ca piticii mici, mici ar fi fost cei ma fericiti copii sa va aiba drept mami si tati. Si de acolo de sus sunt oricum mandri de voi. Si poate Doamne-Doamne si ingerasii vostri o sa va binecuvanteze viata cu un puiut.
Doamne ajuta!
Rita - mami de inger Maya
ritamaya

Locaţie: Baia Mare, Maramures
  • YIM
Sus

Mesajde Angela pe 5 Mai 2008, ora 20:13

Loredana...cu siguranta vei fi mamica cel putin a unui puiutz aici pe Pamant...indiferent sub ce forma se va realiza acest frumos vis...un vis ce va deveni realitate, sa fii sigura de asta...!!!
Te pup si te imbratisez...Angela, mamica ingerasului Calin Gabriel
Angela, mama ingerasului Calin Gabriel si a unei minuni pe Pamant, Octavian Andrei
Angela

Locaţie: TIMISOARA, ROMANIA
Sus

Mesajde aditza_tl pe 6 Mai 2008, ora 18:20

Draga mea Loredana,noi ne cunoastem,am vorbit foarte mult pe mess.
Vreau sa-ti multumesc in primul rand,pentru sfaturile pe care mii le-ai dat,pentru ca mi-ai fost alaturi in momentele grele prin care am trecut.Nu ma pricep sa spun lucruri mari,iti spun doar ca imi pare rau pentru ingerasii tai,imi pare rau ca nu ai avut sansa sa fii mama...sa le daruiesti toata dragostea ta :( .
Ma rog la Dumnezeu sa reusesti,ca intr-o zii cineva sa-ti spuna MAMA.
o imbratisare calda de la Adriana
Adriana,mamica de inger Cosmin si de pui mic,Cristian-Florin
aditza_tl

Locaţie: BREAZA Jud.PRAHOVA
Sus

Mesajde elena-loredana pe 9 Mai 2008, ora 20:07

Va multumesc, pentru gandurile frumoase!Sper ca bunul Dumnezeu sa ne ajute sa avem parte de puiuti frumosi si sanatosi, iar disparitia ingerasilor nostrii sa capete un sens.Elena -Loredana mamica celor a doua sufletele!
elena-loredana

Sus

Mesajde steluta pe 23 Iun 2008, ora 09:36

"Ingerii pot zbura deoarece ei insisi nu se considera a fi grei."
Cugetare scotiana - Angelinspir
Asa sa va imaginati ca s-au dus si ingerasii vostrii , iar acum va imbratiseaza de acolo de sus!
Puteti sustine Organizatia E.M.M.A.
fara sa va coste nimic! Cum? Cititi pe: http://www.organizatiaemma.ro/directionare_impozit
steluta

Locaţie: sibiu, romania
Sus

Mesajde amalia as pe 24 Iun 2008, ora 22:41

Dupa o sarcina reusita si un baietel sanatos am devenit pentru a doua oara mama. M-am bucurat si nu prea. Eram la inceput de drum in cariera si nu simteam ca ar mai fi loc si pentru al doilea copil, desi in gluma imi spunea sotul ca sunt gemeni.
martie 26 2007 - test de sarcina pozitiv. La primul control efectuat nu era decat o 'minge' de trei saptamani....intr-o noapte am visat ca duceam la scoala doua fetite frumoase dar cu priviri pline de sens.
15 mai 2007 a fost ziua in care am pierdut-o pe Ana. Extrauterina. La trei zile dupa interventie am pierdut-o si pe Stefana. I-a batut inimioara ............si am refuzat sa mai traiasca.
Si sunt gemene acolo la scoala ingerilor
amalia as

Locaţie: oras bacau
Sus

Mesajde andreaszolomajer pe 26 Iun 2008, ora 11:13

Draga Elena,
ti-am citit mai demul povestea trista dar n-am avut putere sa iti scriu.Imi pare foarte rau pentru ingerasii vostrii, si imi pare rau de toata suferinta voastra si de toate straduintele voastre, care pana la urma n-au fost in zadar, totusi acolo sus aveti doi ingerasi care vegheaza asupra voastra.
Eu exact la clinica despre care vorbesti am nascut-o pe Larisa si stand acolo 6 saptamani ,am vazut multe cupluri ca si voi care se straduiau din rasputeri sa aiba copii, fara sa le pese de suferintele prin care trebuie sa treaca,asa cum ai spus si tu operatii laparoscopice teste peste teste care nu sunt suportate de casa de asigurari,o gramada de bani.Eram si revoltata la un moment dat ca si presedintele Romaniei a facut apel la populatie ca sunt foarte putine nasteri, dar atunci de ce nu inlesneste calea celor ce sunt dispusi sa faca copii? Doar vorbe goale pentru o imagine mai buna in Europa.
Nu stiu cum as putea sa te consolez ,va doresc sa va dea Dumnezeu putere sa mergeti mai departe si sa fiti sanatosi.
Altii poate v-au sfatuit sa adoptati un copilas, eu pot spune doar ca e un gest deosebit dar tot nu-i al tau, in schimb e o bulina rosie la Doamne-Doamne.Ideea este voi sa puteti sa treceti peste asa , daca e posibil sa treci peste asa ceva vreodata si sa fiti sanatosi.Sa ma iertati daca am spus ceva ce nu trebuia.

Va imbratisez cu drag, Andrea.
andreaszolomajer

Locaţie: sighetu-marmatiei
Sus

Mesajde aditza_tl pe 27 Iun 2008, ora 18:29

Draga mea Loredana,ingerasii tai au facut o minune...ai un baietel tare frumos,va felicit ca ati reusit....sa va traiasca baiatul, sa fie sanatos si sa va bucurati de el.Acum sa fii mandra de ingerasii tai,v-au daruit cel mai de pret cadou...un baietel....Te imbratisez Adriana
aditza_tl

Sus

Mesajde cristina_mama_de_inger pe 28 Iun 2008, ora 01:54

MA BUCUR CA DUMNEZEU S-A GANDIT LA TINE SI TI-A OFERIT UN NOU MOTIV PT A TRAI! MA BUCUR SINCER DRAGA MEA
Cel mai frumos lucru care ti se poate intampla este sa iti zambeasca un copilas.Si mai frumos este ca acel copilas sa fie al tau!Cristina- mami de ingeras dulce ANDREEA ELENA
cristina_mama_de_inger

Locaţie: constanta
  • YIM
Sus

Mesajde elena-loredana pe 28 Iun 2008, ora 19:08

Va multumesc din suflet !sincer am fost data peste cap , da Dumnezeu ,ingerasii mei au hotarat
insfarsit 'am primit in dar" un baietel!
Ptr. care nu am cuvinte sa multumesc, dar astept sa se termine actele... #:-s
elena-loredana

Sus

Mesajde andreaszolomajer pe 29 Iun 2008, ora 10:13

Felicitari pentru baiatul vostru, sa va traiasca si sa aveti noroc la el.
Pupici! >:D<
andreaszolomajer

Locaţie: sighetu-marmatiei
Sus

Mesajde MIHAELA 76 pe 30 Iun 2008, ora 08:39

Mă bucur că avem şi veşti bune pe forum, să vă trăiască băieţelul, să fie sănătos, iar de acum în colo nimic să nu vă mai "lovească".
Te sărut,
Mihaela,mămica lui ANDREI.
Mihaela,- mamica lui ANDREI - viata, sufletul si tot ce inseamna mai frumos si pur si a doi Pui mici, plecati mult prea devreme;
- mamica lui Christian - o minune blonda cu ochi albastrii care ne parfumeaza viata aici pe pamant.
MIHAELA 76

Locaţie: Maglavit - Dolj
Sus

Mesajde aditza_tl pe 30 Iun 2008, ora 19:15

Dragele mele,Loredana a primit in dar de la Dumnezeu si de la ingerasii ei,un miracol.Este un baietel frumos,George-Marius,de 5 luni si 2 sapt.O minune de baietel,tare frumos,dar cel mai mult ma bucur pentru acesti parinti care sunt capabili sa ofere multa iubire.Va felicit din toata inima,sa va traiasca minunea,sa va bucurati de el tot timpul <:-p <:-p <:-p :x >:D< Adriana
aditza_tl

Sus

Mesajde nicoleta pe 18 Iul 2008, ora 13:11

Buna, Elena draga. Azi, o raza de soare, m-a batut pe umar, iar cand m-am intors spre ea mi-a soptit ca vrea sa privesc drumul ei spre tine, femeie minunata. Si...l-am vazut. Am vazut cum zboara cu vise si sperante, spre sufletul tau atat de frumos. Sper, din toata inima, ca le-ai prins, iar stelele trimise de doamna luna, le va fixa acolo, intr-un loc de unde sa nu mai poata iesi niciodata. Acum iti trimit ca scut in fata necazurilor, un milion de pupici pupaciosi, iar astfel, sper ca vei reusi sa iti gasesti linistea de care ai atata nevoie. Te imbratisez cu drag si te rog sa ai mare grija de tine.
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde nicoleta pe 6 Sep 2008, ora 03:19

Buna, Elena draga!
Scumpa mea, chiar daca vara pleaca de langa noi, incet-incet, noi-familia E.M.M.A. vom ramane mereu aici.
Vom ramane ca sa deschidem in fiecare dimineata cate o usa spre liniste si sperante.
Vom ramane pentru a simti vibratiile unor suflete frumoase ca ale voastre: MAMICILE DE INGERASI!
Elena, de cate ori te va cauta o problema, spune-i te rog din partea mea ca are fata de spate si trebuie sa se intoarca de unde a venit. :))
Te imbratisez cu drag si prinde te rog prima frunza ruginie din calea ta, ...ea va aduce pupici pupaciosi pentru inima ta.
Pupici...eu-nicoleta!
nicoleta

Sus

Mesajde nicoleta pe 29 Oct 2008, ora 16:18

Buna, Elena!
Sper ca esti bine, acum, la rascruce de anotimpuri, fie ca frigul sa nu intre si in sufletul tau, fie ca doar soarele si caldura sa-si gaseasca culcus in inima ta.
Te imbratisez si ai mare grija de tine, iar indiferent ce probleme te curteaza, invata scumpo, sa gandesti pozitiv, astfel vei atrage mai repede bucuriile spre tine.
Si, iti mai spun un lucru extrem de important. Niciodata sa nu faci obsesie fata de o dorinta, dar niciodata. Pentru ca viata are multe aspecte frumoase, si mult bine de daruit.
Sunt oameni care niciodata nu au avut parte de ce si-au dorit mai mult cativa ani, dar au avut parte de alte bucurii si doar atunci au realizat ca si altceva te poate face fericit.
Desi, zic eu, ca in majoritatea cazurilor functioneaza autosugestia si dorinta puternica, daca vrei ceva trebuie sa crezi cu tarie in implinirea acelui vis.E bine sa nu te indoiesti de acea implinire, efectiv sa gandesti ca nu are de ce sa nu te caute.
Te pupacesc pupaceste cu cei mai pupaciosi pupici, sper ca ei sa reuseasca sa aduca pe obrajorii tai zambete luminate.
Pentru tine, mamica iubitoare, @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
Pentru ingerasii tai pupici dulci si multa lumina.
nicoleta

Sus

Mesajde nicoleta pe 4 Dec 2008, ora 09:34

Buna, Elena draga!
Sper ca Sfintele sarbatori vor aduce liniste si veselie in sufletul tau atat de frumos, caruia eu ii daruiesc acum, cu mare drag, @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
Maine, va veni mosul si la tine, pentru ca isi doreste sa umple papuceii tai cu sperante si vise, cu optimism si bine.
Te imbratisez si ai grija de tine.
Te pupacesc cu pupici mosulici, Dumnezeu sa te ajute.
Cu drag, Nicoleta.
nicoleta

Sus

Mesajde Rodica pe 26 Dec 2008, ora 23:19

Fie ca lumina care a vestit Nasterea Mantuitorului sa va trimita multa lumina, speranta si multe impliniri ! Craciun Fericit !
Rodica

Locaţie: Arad- Romania
Sus

Următorul

Scrie un răspuns
34 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro