"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent
și mai puternic decât cel viu" Antoine de Saint-Exupery
"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem cu toţii
în aceeaşi barcă!" Martin Luther King Jr.
"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei
pomeni, mi se va frânge sufletul."
"Nicio talpă nu este atât de mică, încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"
"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face diferenţa între ele!"
"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină
mai mare decât Iubirea"
Robert Binder
"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"
"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".
"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."
"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi,
e ca şi cum ne-am
reîntâlni cu ei..."
"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară
şi amintirile o cărare, aş urca în
Rai şi te-aş aduce din nou acasă."
"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină, ca să ştim că sunt fericiţi!"
"În cartea vieţii, un înger a scris despre naşterea copilului meu. Apoi,
închizând cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pământ!".
"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
Pentru ca nu am puterea sa povestesc nimanui ce simt si pentru ca stiu ca voi ma intelegeti am indraznit sa ma alatur voua ....mamelor de ingeri. Si eu sunt mamica de ingerasi....de scumpi ingerasi care stiu ca ma asteapta sa ii ingrijesc acolo sus....
NU AM AVUT OCAZIA NICI MACAR SA TE VAD...AM VAZUT DOAR O URECHIUTA PE CARE NU O VOI UITA NICIODATA...MAMI VINE PASTELE....MI AS FI DORIT SA FIM IMPREUNA, CUM SA MA MAI BUCUR DE VIATA FARA TINE?...TATI E SINGURA MEA ALINARE...TE VOM IUBI MEREU CHIAR SI DUPA MOARTE...MAMI UNEORI MA GANDESC CA ESTI SINGUR...AS VENI LA TINE CHIAR ACUM DAR MI E TEAMA CA NU NE INTALNIM DACA IMI ALEG SINGURA DATA INTRARI MELE IN NEFIINTA...ASTEPT CA DUMNEZEU SA MA ADUCA LANGA TINE...!
Draga Ramona, imi pare rau pentru ca baietelul tau LUCA THEO a plecat la cer ......imi pare nespus de rau! Te imbratisez si iti spun cu tristete in suflet bun venit in familia parintilor de ingeri, din partea intregii echipe E.M.M.A.! Ma bucur ca ti-ai facut curaj sa ne scrii despre Ingerasul tau si ca ai venit aici, intre noi, unde vei gasi intelegere si sper ca si putina alinare.
Pentru ca esti noua pe forum, te indrum sa citesti de pe site-ul E.M.M.A. cateva articole care sper sa te (sa va) ajute: - http://www.organizatiaemma.ro/suport/mame te va ajuta sa gasesti putere; - sotului tau ii poti arata articolele de aici http://www.organizatiaemma.ro/suport/tati - pentru parintii vostri, pentru ca si a bunicilor este durerea, exista aceste articole: http://www.organizatiaemma.ro/node/526 - apropiatilor tai, familiei, colegilor de serviciu le poti trimite un mail cu acest link http://www.organizatiaemma.ro/suport/apropiati, pentru ca de aici sa invete cum sa respecte durerea prin care treceti si cum sa nu va raneasca. - exista si o pagina speciala care ofera cateva sugestii despre modul in care pot fi anuntati despre pierdere , cei din jur (rude, preteni, colegi), pentru a evita situatii neplacute, ba chiar dureroase: http://www.organizatiaemma.ro/cum-anunti.
Multa putere Ramona si nu uita ca de acum inainte nu o sa mai fii singura, pentru ca suntem cu totii alaturi de tine. Aici este un loc special, in care putem sa vorbim oricand cu sau despre ingerasii nostri dragi.
Mii de si pentru Ingerasul LUCA THEO! Zbor lin, LUCA THEO, zbor lin si lumina vesnica!
draga mea ramona......iti simt durerea, ti-o impartasesc si....mi-as dori sa ti-o pot lua...stiu ca e foarte puternica si...macar tu sa nu o simti profund, doare mult....te-as strange tare in brate, si as plange cu tine, as incerca sa iti alin sufletul...desi...e destul de greu....
imi doresc sa te ajute Dumnezeu sa iti recapeti puterile, sa poti transforma dorul in iubire si fericire, lacrimile in zambet, durerea din suflet intr-o inima plina de bucurie..
AMALIA, mama ingerasei SOFIA IOANA....plecata mult prea devreme .... ...Ma prefac puternica, ma imbarbatez cand mi-e greu si ma fac ca ma tin singura in brate, si-mi sterg lacrimile sa redevin puternica....
Draga Ramona,e greu sa mergi mai departe,e greu sa astepti ziua cand vei fii langa ingerasul tau,daca e ceva acolo sus...............si cred cu tot sufletul ca e pt ca vreau sa fiu cu Iubita mea LARA PT TOTDEAUNA acolo in Rai. Nu stiu de ce nu ti-ai vazut puiutul,eu nu am vazut-o pt k asa am hotarat atunci in momentele acelea cumplite,dar regret cu toata fiinta mea,daca as da timpul inapoi as sta langa ea toata sapt cat a fost aici pe pamant langa noi,as mangaia-o si spune neincetat kt de mult o iubim. SA AI UN PASTE FERICIT si linistit alaturi de cei dragi.
imi pare rau!!!!!!!!! iarta-ma dar cuvintele mi-au pierit...nu am intrat de aprox. o saptamnana pe forum si deja am citit 2 noi "povesti"....de ce atatia ingeri????imi pare sincer rau pentru pierderea tau!
zbor lin si vesnica ingerasului LUCA THEO!
La cosa importante è non smettere mai di credere che si può sempre ricominciare.Te vom iubi mereu,mereu...Fabian
Ramona, suntem alaturi de tine mereu, chiar de departe, gandurile si sufletele noastre sunt impreuna Imi pare rau, atat de rau ca si tu, asemenea noua a trebuit sa treci printr-o asemenea pierdere, mii de si care pleaca catre Ceruri la
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri "Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow." ........my precious child.......
Ramona si eu te imbratisez si sunt alaturi de tine! Iar pentru ingerasul tau miii de si ...imi pare tare rau ca esti si tu mamica de ingeras....offff....
Ioana Mamica lui David si a Sofiei aici pe pamant, si a puiului Alexandru -acolo sus
Imi pare nespus de rau ca a trebuit si tu draga mamica sa cunosti aceasta durere. Imi pare rau pentru pierderea baietelului tau Luca Theo. Sunt alaturi de tine si ma rog la dd sa iti dea putere.
Zbor lin drag ingeras, zbor lin Luca Theo
Alaturi de voi, Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!), mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Mihaela,- mamica lui ANDREI - viata, sufletul si tot ce inseamna mai frumos si pur si a doi Pui mici, plecati mult prea devreme; - mamica lui Christian - o minune blonda cu ochi albastrii care ne parfumeaza viata aici pe pamant.
Ramona azi este ziua ta, zi in care ingerii sunt alaturi de tine iar in casuta sufletului tau vine si echipa E.M.M.A. sa iti spuna cu drag La multi ani sanatosi, alaturi de cei dragi tie, vazuti si nevazuti. Iti trimitem in dar un buchet mare de si imbratisari stranse care sa iti dea putere, sa aduca liniste si alinare in inima ta.
Alaturi de voi, Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!), mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
La Multi Ani! Sanatate, putere si credinta! pentru tine! colorate pentru
Maria, mamica ingerasului David si a puiului Darius "Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă." http://youtu.be/OJnoMsPtruo
La multi ani! Putere multa, credinta, sanatate! LUCA ajut-o pe mami, da-i putere sa-ti accepte plecare printre ingerasi, fa-o sa simta iubirea imensa pe care i-o porti! Mii de colorate si parfumate pentru tine, iubit!
Cuvintele sunt mici insa sentimentele noastre sunt puternice , pentru tine draga mea toata iubirea si suportul meu , pentru ingerii tai mii de flori si zbor lin printre stele !
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
Ramona azi de ziua ta primeste urarile de La multi ani cu sanatate! din partea intregii echipe E.M.M.A. si deschideti sufletul pentru a simti din nori, din vant, soare sau ploaie imbratisarea Luca
Zbor lin printre
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010 Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut http://ingerasulgabriela.blogspot.com/ NATALIA 30.03.2012 LAURA 27.09.2014