si multe
pentru ingerasa ta,Cristiana!
imbratisari calde.Cristiana ta este alaturi de ingerasii nostri si de acolo de sus te vegheaza si sigur i ti va da putere sa mergi mai departe, tot ce simti este normal, toate simtim la fel, toate ne intrebam ''DE CE EU''.Retraim cu fiecare poveste povestea noastra si intelegem.
pt
si un brat mare de
pt tine

; e infiorator de greu.....dar inchide ochii si incearca sa ti-o imaginezi, asa cum ai fi vrut tu sa fie, frumoasa ca tine
si sigur vei reusi.
, ....imi pare rau....imi pare rau pentru micuta ta, Cristiana....imi pare rau pentru tine, ca treci prin ce treci.....Tot ce ai scris dar si tot ce nu ai scris, am simtit si noi toate mamicile de ingeri stranse aici, precum toate mamicile de ingeri, de oriunde in lumea asta...durere, teama, frustrare, furie, vina, regrete, ura, rusine si aceleasi intrebari care revin obsesiv, oricat te straduiesti sa nu te mai gandesti....

pentru sufletul tau atat de frumos.
.La fel ca si tine dupa ce mi-am pierdut ingerasul nu puteam sa vad o femeie insarcinata sau un bebe fara sa plang si sa ma intreb"de ce?",imi era greu si sa-i privesc,imi feream privirea sa nu-i vad dar acum dupa un an lucrurile sau schimbat cel putin din punctul asta de vedere,durerea este tot acolo si la fel de mare dar inveti treptat sa traiesti cu ea.................eu am incredere ca Dumnezeu nu ne-a uitat si cu rabdare si rugaciune o sa vina soarele si pe strada noastra,te
si te
iar ingerasei tale ii trimit un buchet frumos si parfumat de 

din suflet....

si tie o
si un 
cu mult drag, trimit spre tine multe ganduri bune si sa ai o duminica placuta i ti doresc