..... primeste, te rog, imbratisarea mea, fie ea si virtuala, prin care vreau sa stii ca nu esti singura in durerea cumplita prin care treci... Vei vedea cum, una dupa alta, mamicile de ingeri si prietenele noastre, inscrise aici, iti vor transmite toata compasiunea lor, si o data cu ea, alinarea si puterea de care ai nevoie acum, pentru a depasi aceasta prima perioada, extrem de grea.... De asemenea, pe site, sunt tot felul de articole care, daca le vei parcurge, iti vor fi, sper, de folos....sunt scrise de mame care si-au pierdut copiii si surprind toate starile si gandurile, care te coplesesc acum...recunoscandu-le si realizand ca este normal, te vor ajuta mai mult decat crezi...
....Va trebui acum, sa inveti sa traiesti cu gandul ca, desi nu e in bratele tale pline de iubire, este in bratele lui Dumnezeu, a carui iubire o va proteja....Poate ca nu intamplator a luat-o la El in zi de sarbatoare...... Nu e usor...stiu
...dar este cel mai bun lucru pe care il poti face.....gandindu-te ca micutei tale ii este bine acolo unde e...intr-un loc luminos, lipsit de probleme, inconjurata de ceilalti ingerasi si de dragostea lui Dumnezeu....

si
iar pentru minunea ta,
fierbinti
......imi pare rau ca nu te poti bucura de ea asa cum ti-ai dorit, imi pare rau ca aud de alta poveste trista, a ta, a ingerasului tau frumos....
, dar undeva in interiorul meu, ma bucur.....ma bucur pentru ca ne-ai gasit, m-a bucur pentru ca ai avut curaj sa ne povestesti cu atata deschidere despre Ioana......si te admir
,ma rog la Dumnezeu sa va rasplateasca pt bunatatea voastra

cu drag, de la Nicoleta.
le voi privi cum isi vor vedea bebei la ecograf si imi voi aminti cat eram de fericita si eu privindu-te pe tine.
,
.Intrebare :oare cum sa ii tina acolo?
Nu imi venea sa cred acelasi lucru mi l-au spus si mie cu 2 zile inainte de a naste.Am petrecut 2 ore cu ea incercand sa o conving sa mearga la spital,am vorbit la telefon cu ea mai devreme si a spus ca au incetat durerile,bebeii misca ,sunt jucausi (are fetita si baiat),macar am reusit sa smulg promisiunea ca o sa sune la salvare si o sa mearga la spital daca mai are dureri.Stau numai cu telefonul in mana ,am rugat-o sa ma sune la orice ora sa imi dea vesti,imi este foarte draga "copilul" ii spun eu ,are doar 20 ani.Am mai aflat ceva interesant azi,nasii copiilor a lasat-o balta ,nu mai vor sa boteze ca e cheltuiala mare la gemeni,i-am propus sa ii botez eu
,......sper sa vrea