VOi lista formularul si le voi da angajatilor nostrii sa-l semneze.
Sper sa obtinem cat mai multe..
Succes

Mi se umple inima cu bucurie cand va vad implicandu-va activ in demersurile Organizatiei EMMA! ...si cred ca si voua va face bine acest lucru!....
, as vrea sa sugerez si eu urmatorul lucru: sa cititi (si sa faceti
) ce este scris aici: http://www.organizatiaemma.ro/node/576
..si inca nu am terminat
! Macar si pentru faptul ca sensibilizam lumea asupra cauzei noastre, a parintilor de Ingeri si ca vor afla si alti parinti indoliati de existenta Organizatiei EMMA si nu se vor mai simti atat de singuri
si atunci trebuie tinut cont de faptul ca...stiti deja ce vreau sa spun, nu-i asa
: "Pic cu pic se face strop, strop cu strop se face marea" ...
!
si va doresc sa aveti o zi frumoasa, spor si succes
!

,

Miercuri am depus la Finante Declaratiile 230 completate in marea lor majoritate de catre colegii de serviciu al sotului meu
cu mare drag 
georgeta74 scrie:In sfarsit am reusit si eu sa le trimit pe-ale mele.
Imi era si rusine sa spun ca le aveam semnate dar nu le trimisesem inca.
Nu sunt multe dar.... pic cu pic ...... stiti voi.
cu mare drag
In acest minut am primit un telefon de la dna contabil Danciu, careia vreau sa-i multumesc din tot sufletul ca e atat de aproape de sufletul nostru, al Parintilor de Ingeri. Mi-a spus ca ieri a depus Declaratia 200 cu un impozit mareee, iar 2% au fost directionati catre Organizatia EMMA
)
Multumesc tuturor celor care au directionat cel 2% din impozit
cu mare drag 
sau au afaceri (chiar daca afacerea e mica si nu exista profit, macar si 2% de la angajati, oricat de mic ar fi acela, este binevenit
).
si va pup cu muuuuuuuult drag.......
!
: aceea de a trimite acest mesaj tuturor prietenilor/cunoscutilor/clientilor, in ideea de a sprijini E.M.M.A. prin redirectionarea catre aceasta, a celor 2% din impozitul pe venit (salariu sau alte surse) si/sau a 3 la mie din impozitul pe profit al firmei.
!
.....
:

cu mare drag
....Cu cat ne mobilizam mai din timp, mai ales in privinta firmelor
, cu atat cresc mai mult sansele de a primi mai multe fonduri, de care avem mare nevoie

.....ca sa punem nr cutiei postale a cunostintei.... 

....
....eu stiu acest lucru concret...dar nimeni nu spune nimic din diferite motive....