Unde-i unu ... o fi cum o fi ... insa unde-s doi, trei, patru ....
Iata de unde curajul de a lupta cu greutatile, forta de a le depasi, hotararea de a le rezolva !
Bianca, ai alaturi suflete entuziaste care isi pun efortul lor in slujba unui scop nobil : E.M.M.A. - Eternul Miracol Materna Alinare (duioasa armonie este in aceasta potrivire lingvistica care inca ma infioara exact ca prima data cand am ti-am citit site-ul http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/)
Spor la lucru
Liliana
Bucuresti

, n-aveti idee cat de mult m-au bucurat mesajele voastre si faptul ca v-ati mobilizat
! Va multumesc, va multumesc, va multumesc !
! In curand pagina cu baloane, va avea o forma noua, la care Lucia, lucreaza acum din greu
! Cu ajutorul vostru, toti ingerasii vor avea coltisorul lor si, stiind datele lor, ne vom putea sprijini reciproc, in zilele "aniversare"...
...si va multumesc, in numele mamicilor! Va 
! Am primit listele si i le-am trimis
: vazand tabelele, am realizat ca nu reiese clar, care sunt ingerasii care au venit pe lume fara viata si care sunt cei care au venit cu viata dar au plecat in decursul aceleiasi zile
...
.... Ma bucur insa ca am avut curajul sa vorbesc despre Emma mea, desi mi-era teama sa nu fie gresit, dovedind prin existenta acestui site, adevarul din citatul pe care l-ai gasit...
Dar...lucrurile se vor mai aseza...