Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Organizatia EMMA ‹ Sustine E.M.M.A.
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Baloane pentru Ingerasi

Voluntariat pentru obiectivele Organizatiei E.M.M.A.
Scrie un răspuns
32 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2

Re: Baloane pentru Ingerasi

Mesajde Liliana pe 29 Aug 2008, ora 21:34

Unde-i unu ... o fi cum o fi ... insa unde-s doi, trei, patru ....

Iata de unde curajul de a lupta cu greutatile, forta de a le depasi, hotararea de a le rezolva !

Bianca, ai alaturi suflete entuziaste care isi pun efortul lor in slujba unui scop nobil : E.M.M.A. - Eternul Miracol Materna Alinare (duioasa armonie este in aceasta potrivire lingvistica care inca ma infioara exact ca prima data cand am ti-am citit site-ul http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/)

Spor la lucru

Liliana
Bucuresti
Nu sunt mama de inger, dar totusi sunt aici. Alaturi de voi, parintii de ingeri...
Liliana

Locaţie: Bucuresti
Sus

Mesajde nicoleta pe 30 Aug 2008, ora 07:50

Buna, dragele mele!
Sper din suflet ca toate gandurile noastre de bine, toata bunatatea si rugaciunile noastre sa formeze un curent ce sa aiba puterea de a misca autoritatile determinandu-le sa schimbe sistemul murdar din tara asta, atat de frumoasa.
Romania are copii asa de frumosi, mame asa de iubitoare, fie ca Cerul sa ne ajute ca lumea maternitatii sa invie in ritm de vals si culori rozosii.
Va imbratisez si va pupacesc cu .................pupici pupaciosi.
Sa aveti o zi buna!
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde Liliana pe 30 Aug 2008, ora 16:20

Acum sunt in masura sa va anunt ca am terminat de parcurs mesajele postate pe site in perioada 23.05 - 08.06.2008 inclusiv .
Am extras intr-o lista mai multe informatii din aceste mesaje in masura in care acestea au fost oferite : numele ingerasului, data+ora nasterii, data+ora plecarii, greutate+lungime la nastere, nr. saptamani de sarcina (pentru ingerasii plecati in perioada intrauterina), numele mamei.

Mai departe am sa continui cu perioada 01.08 - 31.08.2008, pentru a nu ma suprapune pe perioadele pe care deja le-ati anuntat ca le veti "lucra" voi .

Pe masura ce si voi veti avea liste din mesajele parcurse ar fi bine ca acestea sa fie centralizate de o singura persoana care sa verifice apoi pe site corespondenta cu baloanele care sunt/nu sunt postate in prezent.

As putea sa ma ocup eu de aceasta centralizare si verificare, daca sunteti de acord .

Liliana
Bucuresti
Nu sunt mama de inger, dar totusi sunt aici. Alaturi de voi, parintii de ingeri...
Liliana

Sus

Mesajde Liliana pe 31 Aug 2008, ora 01:15

Daca tot am inceput si am vazut ca am spor mi-am zis sa si termin ...
Asa ca am parcurs toate mesajele de site (23.05 - 28.08.2008) si am terminat lista.
M-am gandit sa o completez si cu numele ingerasilor tuturor membrilor inscrisi pe acest forum.
Pentru a obtine toate datele necesare am inceput sa trimit cate un mesaj privat fiecarui membru cu textul de mai jos. Pe masura ce primesc raspunsurile voi actualiza tabelul si voi verifica si baloanele din zona "Ingerasii nostri".
Dupa ce voi sti exact ce baloane trebuie adaugate si care sunt dublate (avand ca referinta tabelul - pe care il voi actualiza mereu de-acum inainte) vom vedea cum rezolvam problema fotografiilor si postarea lor.

Mesajul meu adresat tuturor membrilor acestui forum suna astfel :

"Buna, sunt Liliana din Bucuresti
Ma numar printre acei cativa voluntari care s-au alaturat Biancai din tot sufletul, din solidaritate si compasiune fata de durerea de necuprins in cuvinte a celor ce sunt parinti de ingeri.
Dorinta Biancai este de a oferi pe acest site, in zona "Ingerasii nostri", un loc de popas, de amintire si omagiu pentru ingerasii prea devreme plecati dintre noi .
In acest loc sunt postate fotografii ale acestora sau baloane albe care le poarta numele, ca simbol al sufletelelor lor nevinovate ridicate la cer.
Daca esti parinte de ingeras si doresti sa-ti regasesti puiul in aceasta zona te rugam sa ne oferi cateva date de identificare ce vor insoti fotografia lui (daca ne-o vei trimite) sau balonul ce-i va purta numele :
- numele ingerasului - pe care i l-ai ales chiar daca nu a fost botezat;
- data nasterii, ora - daca s-a nascut in viata
- data plecarii din viata, ora
- varsta/nr. de saptamani -(cat a trait : ani/luni/saptamani/zile/ore/minute SAU nr. de saptamani la care sarcina a incetat in evolutie)
- numele mamei/tatalui
Incercam in acest fel sa-i comemoram pe toti acesti copilasi dupa care dorul nu se stinge niciodata .
Cu drag, Liliana
"

ASTEPT RASPUNSURILE VOASTRE SUB FORMA DE MESAJE PRIVATE - din panoul utilizatorului - ca sa nu aglomeram forumul .

Liliana
Bucuresti
Liliana

Sus

Mesajde Lucia pe 31 Aug 2008, ora 02:30

Va multumesc tuturor pentru ajutorul pe care-l acordati Organizatiei E.M.M.A.

Problema baloanelor s-a rezolvat, avem inca nevoie de ajutor cu actualizarea listei.
M-ar ajuta enorm daca langa numele ingerasului mi-ati putea trece si subiectul (daca are) de la "Povesti despre ingerasi".
Va multumesc si va pup!
Haideti sa-i ajutam si pe ei

Lucia, mamica lui Evelyn si a ingerasului Isabella
Lucia

Locaţie: Baltimore, USA
Sus

Mesajde Bianca pe 31 Aug 2008, ora 22:49

Dragele mele "furnicute" >:D< , n-aveti idee cat de mult m-au bucurat mesajele voastre si faptul ca v-ati mobilizat :x ! Va multumesc, va multumesc, va multumesc !
Cami, Lacrima, Liliana, Lucia suntei o comoara la "sit-ul omului" :D ! In curand pagina cu baloane, va avea o forma noua, la care Lucia, lucreaza acum din greu =D> ! Cu ajutorul vostru, toti ingerasii vor avea coltisorul lor si, stiind datele lor, ne vom putea sprijini reciproc, in zilele "aniversare"... :-< ...si va multumesc, in numele mamicilor! Va >:D< cu drag si va doresc tot ce-i mai bun....Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
...in memoria Lor si cu tot sufletul alaturi de Voi! Bianca
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
http://www.youtube.com/watch?v=lx74_vfrLcE
Bianca
Fondator E.M.M.A.

• Site web
Sus

Mesajde Cami_Vic pe 1 Sep 2008, ora 14:15

Am terminat de centralizat mesajele din iulie.
Am sa trimit Biancai pe mail fisierul (am scris in Excel).
O zi buna!
Cami,
Mama lui Victor, nascut fara viata pe 14 dec 2007, la 40S
Mamica fericita a lui Ilann, nascut pe 30 aprilie 2009
Cami_Vic

Locaţie: Franta
Sus

Mesajde lacrima pe 2 Sep 2008, ora 14:23

Ziua buna!Si eu am terminat lista pe luna iunie!I-am trimis-o lui Cami si Cami o trimite mai departe! Sa auzim numai de bine!Cu drag lacrima @};-
mamica ingerasei Gloria
mamica ingerasilor gemeni Nirvana si Suraj
mamica ingeras Optim(a)
lacrima

Sus

Mesajde Bianca pe 3 Sep 2008, ora 10:09

Buna furnicutelor :) ! Am primit listele si i le-am trimis Lilianei, care se ocupa de centralizarea datelor!
Acum mai am o rugaminte ;) : vazand tabelele, am realizat ca nu reiese clar, care sunt ingerasii care au venit pe lume fara viata si care sunt cei care au venit cu viata dar au plecat in decursul aceleiasi zile :(( ...

- Pentru a se face diferenta, la cei care au venit fara viata, trebuie trecuta doar o singura data, cum este, de exemplu, cea a Emmei: 27.04.2007 si atat!

- Iar la cei care au venit si plecat in aceeasi zi, sa fie trecuta aceeasi data, de doua ori.... cum este cazul micutului Eric Stefan, nascut cu viata dar care a plecat in aceeasi zi, doar cateva ore mai tarziu: 19.05.2008-19.05.2008 .... :((

Ideal ar fi, ca fiecare mamica, sa trimita datele Lilianei, la ucp.php?i=pm&mode=compose&u=87 , care la randul ei, le va trimite apoi Luciei!

Va multumesc pentru ajutor, va imbratisez si va doresc o toamna frumoasa :) !
Aveti grija de sufletelele voastre !
@};- :*
Cu drag, Bianca!
Bianca
Fondator E.M.M.A.

• Site web
Sus

Mesajde Liliana pe 20 Sep 2008, ora 23:57

Postez acest mesaj din dorinta de a va tine la curent in privinta actualizarii zonei "Ingerasii nostri".
Astazi am definitivat lista in care am centralizat toti ingerasii, atat ai membrilor acestui forum cat si cei ai vizitatorilor acestui site care au lasat mesajele lor in zona "Mesajele dumneavoastra".
In prezent am preluat stafeta de la Lucia pentru pregatirea balonaselor cu numele ingerasilor care lipsesc acum si, de asemenea, pregatesc fisierele cu povestile fiecaruia, ce vor fi atasate cu link de balonas.
Lucia va fi in Romania in perioada urmatoare, intr-o mica vacanta si, dupa cum stiti deja, va fi prezenta la intalnirea organizata de Bianca din 02 octombrie a.c. Abia la intoarcerea ei in SUA va prelua tot ce am "lucrat" eu in acest rastimp si le va posta pe site .

Pe parcursul demersului de culegere a tuturor informatiilor si a centralizarii acestora este posibil sa se mai fi strecurat mici erori. Va rog sa ma iertati pentru orice omisiune, greseala de editare sau de transcriere si va rog sa-mi semnalati orice aspect pe care il considerati necesar a fi schimbat sau corectat.
Imi doresc din toata inima sa rasplatesc prin efortul meu toate asteptarile voastre, sa nu ranesc pe nimeni cu nimic in plus peste durerea existenta deja, ci, dimpotriva, sa ofer si eu, in felul meu, o mana de ajutor la crearea acestei "gradini cu verdeata", a acestui loc de reculegere si impacare format din "paginile" acestui site.
In seara asta am dat peste un citat care m-a oprit in loc, citindu-l si recitindu-l de cateva ori : "Decât să nu faci nimic de teamă că ai putea greşi, mai bine fă ceva chiar dacă este posibil să greşeşti". (Carlos Warter M.D. Ph.D., Conferentiar voluntar in domeniul psihiatriei si neurologiei Universitatea Miami, Facultatea de Medicina)

Sunt aici, alaturi de voi, impinsa de forte launtrice care ma uimesc si pe mine, de sentimente puternice, pe care nici eu nu le inteleg...
Simt ca toate aceste demersuri ale noastre, ale Biancai, ale voastre, sunt de folos... este un sentiment mai presus de argumente logice...Cineva s-a vindecat... cuiva i-au folosit... cineva a folosit acest site ca pe un felinar catre calea cea buna... cineva, citit si rasfoind aceste pagini, si-a regasit in launtrul sau forta de a merge mai departe...

Ma opresc aici . Sunt marturii in noapte ale unui voluntar in organizatia E.M.M.A....
Cu drag alaturi de sufletele voastre,
Liliana
Bucuresti
Liliana

Sus

Mesajde Bianca pe 21 Sep 2008, ora 09:49

Draga Liliana >:D< , esti un Om cu suflet mare daca, desi, din fericire, nu esti Mamica de Inger, te implici si iti pasa atat de mult de EMMA, cu tot ce reprezinta ea! Asa cum am spus si cred cu tarie: Dumnezeu lucreaza prin Oameni! Iar tu esti unul dintre alesii Lui si sper sa avem parte de tot mai multi, asa de dedicati, ca tine.... si ca Ana (care nici ea nu trait o asemenea tragedie) dar si ca Mamicile de Ingeri, care pun umarul, fiecare cat si cum poate, la consolidarea Organizatiei :x !

Sunt convinsa ca nici o mamica de aici nu se va supara daca se vor strecura greseli: suntem la inceput de drum si pana vom "functiona, ca la carte", vor mai fi mici scapari. Important este sa ne unim si sa colaboram strans, pentru a reusi sa aducem alinare, celor care vor deveni, din pacate, mame/tati de ingeri...... =(( >:D<

Intr-adevar este mai bine sa incerci sa faci ceva decat sa stai deoparte, de teama sa nu gresesti... Asa cum se mai spune ca ajungi sa regreti ceea ce nu ai facut, decat ceea ce ai facut..... eu pot confirma acest lucru :( .... Ma bucur insa ca am avut curajul sa vorbesc despre Emma mea, desi mi-era teama sa nu fie gresit, dovedind prin existenta acestui site, adevarul din citatul pe care l-ai gasit... (*)

Marturiile tale, draga Liliana, sunt pretioase si iti multumesc din suflet pentr ele si pentru tot ce faci, pentru Mamele de Ingeri! @};-

>:D< , cu drag!
Bianca
Fondator E.M.M.A.

• Site web
Sus

Mesajde Angela pe 21 Sep 2008, ora 10:12

Multumiri din suflet tuturor celor ce s-au implicat si se implica in continuare la "construirea" si "amenajarea" casutei sufletelor noastre- EMMA!
Simt ca si eu as vrea sa fiu mai activa in acest sens....dar de la 1 septembrie nu imi mai ajung cele 24 de ore ale unei zile! #:-s Dar...lucrurile se vor mai aseza...
Pana atunci, inca o data multumiri Biancai si "echipei" albinutzelor! >:D<
Va pupa Angela, mami de ingeras jucaus Calin Gabriel (*)
Angela, mama ingerasului Calin Gabriel si a unei minuni pe Pamant, Octavian Andrei
Angela

Locaţie: TIMISOARA, ROMANIA
Sus

Mesajde Bianca pe 21 Sep 2008, ora 10:59

Draga Angela >:D< , stiu ca esti ocupata dar mai stiu si ca ne putem baza pe tine :D !

Citindu-ti mesajul, simt nevoia sa adaog ceva, celor scrise mai sus:

Nimeni nu este obligat sa faca ceva...nu este o conditie..... Tot ce am facut, fac si voi face in continuare, e din suflet, fara sa astept nimic in schimb dar recunosc, ca ma bucur cand cineva mi se alatura si sunt recunoscatoare pentru orice fel de ajutor :x :) !

Faptul ca ceea ce fac, face bine atator mame/tati, imi face bine si mie, imi alina durerea si imi da putere...si, defapt, asta este motivul pentru care incurajez pe oricine a pierdut un copil, sa se implice in demersurile mele/ ale noastre....O simt pe pielea mea....pot spune ca sunt un exemplu viu si nu-mi doresc decat, sa reusesc sa transmit acest mesaj si sa vad cum si alti parinti de ingeri, pasesc pe aceasta cale a vindecarii....

Si o stii si tu draga Angela...pentru ca ai simtit si tu cat de bine iti face, cand intinzi o mana de ajutor.... :x

Iti multumesc tie...va multumesc tuturor.....pentru oricat... oricand... orice... (de) oriunde..... @};-
>:D< , cu drag!
Bianca
Fondator E.M.M.A.

• Site web
Sus

Anterior

Scrie un răspuns
32 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2