sa va bucurati de ea..sa fie sanatoasa..si in continuare..mancacioasa
scumpete mica... mii de
mami..te imbratisez

Felicitari Ailed pentru fetita voastra minunata. Sa cresteti mari si sanatoase, voioase si voinice.
Rita, ce surpriza minunata!!! Sa ai o sarcina usoara in continuare si o bebita sanatoasa, voiosa, voinica.
Avem 9 saptamani si 4 zile iar analizele de sange au iesit bune, doar o mica anemie.
si ... de data asta si un piciorus

) si totul s-a vazut in regula in regula, dar pe deplin linistita voi fi cand bebe din burtica va dormi in patutul lui si o sa il avem acasa cu noi.I-am vazut si chipul, e atat de frumos, si seamana asa de mult cu Alex, m-am topit .... Simt ca o data cu aceasta zi care a trecut extrem de greu am sarit un hop foarte mare. Si mai stiu ca ingerasul nostru a fost cu noi si cu fratiorul lui . 
etinc3lle scrie:imi cer scuze ca nu am avut timp sa mai scriu, sa va dau vesti. pe 24 martie, la ora 20:50 am nazcut un baietel de 3.200 kg si 51 cm. il cheama luca naum, naum dupa sfantul care m-a ajutat sa aduc pe lume cele doua minuni ale mele, annya si luca. este un mancacios si cere papa din 2 in 2 ore, asa ca sincer nu am timp nici sa mananc cateodatadar nu ma plang, ma minunez ca acum 3 ani nu mai speram sa am un copil, ne gandeam la adoptie, si acum DD ne-a daruit nu una, ci doua minuni. fie ca si voua, mamici de ingerasi cu inima franta, Dumnezeu sa va aduca aceste minuni in casa si in brate
![]()
![]()

,felicitari mamicilor
sa fie scrie in aceasta listuta

..sa fie sanatosi..frumosi..si sa fie cuminti..acolo in burtica

...
...

mady scrie:de luna acesta..avem unde verde..dar in acelasi timp..imi este foarte teama..in sufletul meu este o amestecatura de sentimente..dorinta cu frica...
voi..mamicilor ..care v-ati hotarat sa ramaneti insarcinate..cum ati trecut peste aceste stari?
daca nu va cer prea mult..asi fi vrut sa stiu cateva pareri..sunteti mamici de ingeri..si cred ca si voi ati trecut prin aceste stari de nesiguranta....
va imbratisez si va multumesc..![]()
..