Dragele mele, va multumesc din suflet pentru urari. Eu am inceput sarcina cu emotii si vad ca o continui cu emotii... intru si eu in categoria "eu - RH negativ, sotul RH pozitiv" si asta pentru ca desi acum 3 ani analiza sotului meu spunea ca are RH-ul negativ... Serban a avut RH-ul negativ... cineva imi tot soptea in gand sa-l rog pe sot sa-si repete analiza... si... surpriza! Are RH pozitiv... dupa 2 analize la 2 laboratoare diferite
Deci... o emotie in plus, drumuri la Cluj in plus, analize in plus... un stress in plus...
Dar ma rog la DD si la Ingerasul meu iubit sa aiba grija de bebele meu si sa ne ajute sa ajungem cu bine la un final fericit.
Tuturor burticutelor va doresc o sarcina usoara, cu vesti minunate, cu liniste in suflet si numai ganduri bune,iar la termen, copii sanatosi, voiosi, voinici.
Va
cu mare drag 

si te
si seamana cu tati 99 % , doar ca nu are ochi albastri ca el , ci gri inchis-maroniu.. Are o soldurile firave si tb sa o tin infasata cu 2 pampersi sau cu inca un scutecel...In rest suntem sanatoase si curioase 

Avem 9 saptamani si 4 zile iar analizele de sange au iesit bune, doar o mica anemie.
) si totul s-a vazut in regula in regula, dar pe deplin linistita voi fi cand bebe din burtica va dormi in patutul lui si o sa il avem acasa cu noi.I-am vazut si chipul, e atat de frumos, si seamana asa de mult cu Alex, m-am topit .... Simt ca o data cu aceasta zi care a trecut extrem de greu am sarit un hop foarte mare. Si mai stiu ca ingerasul nostru a fost cu noi si cu fratiorul lui .