etinc3lle scrie:imi cer scuze ca nu am avut timp sa mai scriu, sa va dau vesti. pe 24 martie, la ora 20:50 am nazcut un baietel de 3.200 kg si 51 cm. il cheama luca naum, naum dupa sfantul care m-a ajutat sa aduc pe lume cele doua minuni ale mele, annya si luca. este un mancacios si cere papa din 2 in 2 ore, asa ca sincer nu am timp nici sa mananc cateodatadar nu ma plang, ma minunez ca acum 3 ani nu mai speram sa am un copil, ne gandeam la adoptie, si acum DD ne-a daruit nu una, ci doua minuni. fie ca si voua, mamici de ingerasi cu inima franta, Dumnezeu sa va aduca aceste minuni in casa si in brate
![]()
![]()
mady scrie:de luna acesta..avem unde verde..dar in acelasi timp..imi este foarte teama..in sufletul meu este o amestecatura de sentimente..dorinta cu frica...
voi..mamicilor ..care v-ati hotarat sa ramaneti insarcinate..cum ati trecut peste aceste stari?
daca nu va cer prea mult..asi fi vrut sa stiu cateva pareri..sunteti mamici de ingeri..si cred ca si voi ati trecut prin aceste stari de nesiguranta....
va imbratisez si va multumesc..![]()