, ....povestea ta mi-a rascolit amintirile.....am trecut prin aceleasi temeri, prin aceeasi asteptare plina de speranta,indoiala si premonitie, prin aceasi targuire cu Dumnezeu si prin cel mai de pret si mai cumplit moment al marii intalniri si despartiri, in acelasi timp
....................
....
, pentru micutul tau, Andrei...
si
...Te imbratisez cu drag,Dorina-Cristina,mama ingerasului Miruna-Andreea
pt. tine DANA ...
ANDREI in cer si nu pe pamint alaturi de mamica lui si de toti cei care l-au asteptat cu atita drag si nerabdare.........
ANDREI este acum alaturi de ingerasul meu ANDREI , da tot ANDREI il chiama si pe ingerasul meu..........si ma voi
si pt.
tau sa fie bine si sa se joace linistit cu ingerasii mei si voi aprinde o luminare si-i voi inchina si LUI ca si tuturor ingerasilor
si
, intr-u linistea si odihna sufletelelor LOR dragalase............
si pt. toti
tuturor parintilor de ingeri , odihniti-va in pace dragii nostri ingerasi frumosi.............
DOAMNE UITATE SI LA NOI!!!!
pentru tine, draga noastra.
si sa ti spun ca esti o femeie puternica, mult mai puternica si curajoasa decat suntem noi, te admir sincer. Am citit povestea ta trista, cruda daca e sa o analizam dar atat de reala. Este bine ca nu ti ai pierdut increderea in DD.
LA DUMNEZEU SA AIBE GRIJA DE INGERASUL TAU ANDREI.TE
CU DRAG. 
si iti doresc numai bine , si multa putere si incredere in ingerasi nostri ii doresc ingerasului tau multe globuri d craciun
si tie un buchet de
multa putere mamica de ingeras .