si pentru micuta Ingerasa, lumina vesnica si odihna eterna. 
Ramona draga, mamica fericita a 2 copii minunati pe pamant
si mamica indurerata a unei Ingerase gingase in Cer, sunt alaturi de tine si te
, iti trimit putina putere pentru a merge mai departe pe drumul vietii, iti trimit Credinta si Speranta, pentru a putea trai frumos pe acest pamant si pentru a putea Iubi neconditionat o Ingerasa scumpica si gingasa, cu un nume atat de frumos Stefania Teodora
si
pentru Ingerasa ta, Zbor lin si Lumina vesnica.
cu draga inima 
cu mult drag, imi pare sincer rau pentru ce s-a intamplat ... iti doresc multa putere si ma bucur ca ai facut primul pas ... ai inceput povestea voastra ... Ingeras mic si iubit zbor lin printre
si multa lumina sa te calauzeasca spre o lume minunata si sa veghezi mereu asupra parintilor si fratiorilor tai.
si cu durere iti spun " Bun venit " in lumea parintilor de
, o lume in care te vei simti inteleasa si nimeni nu iti va condamna dorul si durerea.
pentru tine draga mamica de
si mii de
colorati pentru
ta draga.
din partea mea , imi pare nespus de rau pentru pierderea ta , e greu , foarte greu sa iti pierzi copilul mult dorit , dar din pacate noi nu putem schimba nimic , iti doresc multa , multa putere , alinare in suflet si credinta , ingerasei tale zbor lin
, lumina vesnica
, multe
si
.
.

Ramona scumpa mamica a ingerasei Stefania si a puiutilor mici Andrei si Matei iti ofer si eu o imbratisare calduroasa

si pupici multi baietilor si
ingerasei tale!
si
colorate pentru Stefania..