"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent
și mai puternic decât cel viu" Antoine de Saint-Exupery
"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem cu toţii
în aceeaşi barcă!" Martin Luther King Jr.
"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei
pomeni, mi se va frânge sufletul."
"Nicio talpă nu este atât de mică, încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"
"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face diferenţa între ele!"
"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină
mai mare decât Iubirea"
Robert Binder
"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"
"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".
"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."
"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi,
e ca şi cum ne-am
reîntâlni cu ei..."
"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară
şi amintirile o cărare, aş urca în
Rai şi te-aş aduce din nou acasă."
"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină, ca să ştim că sunt fericiţi!"
"În cartea vieţii, un înger a scris despre naşterea copilului meu. Apoi,
închizând cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pământ!".
"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
Astazi se implineste o luna de cand mi-am pierdut bebelusul mult-dorit, o luna de durere, de nopti nedormite si de o groaza de intrebari la care nici astazi nu am primit raspuns..Asadar,m-am hotarat sa-mi scriu povestea si poate in felul asta voi reusi sa-mi regasesc linistea..Totul a inceput firesc , cu acele 2 liniute care imi indicau ca sunt insarcinata pentru prima data..nu pot uita bucuria din sufletul meu..al sotului si al intregii familii care asteptau evenimentul..am mers la dr. pt a-mi confirma sarcina dupa care am facut toate analizele ce trebuiau facute .analizele au iesit foarte bune insa am fost putin suspicioasa inca de la inceput deoarece nu aveam simptome de sarcina foarte evidente,nu aveam greturi, ameteli in schimb ma durea mereu burta ca la menstruatie ..Dna doctor mi-a zis ca e normal , ba chiar mi-a zis ca pot merge in concediu la mare, nefiind niciun pericol pentru sarcina cu conditia sa nu sta mult la soare..La 10 saptamani de sarcina am inceput sa sangerez usor si am sunat-o pe doctorita care mi-a zis sa iau duphaston si no-spa si sa ma prezint a doua zi la dansa..a doua zi, am plecat dis de dimineata la cabinetul d-ei din spital.era de negasit..abia la ora unu m-a sunat inapoi sa-mi zica sa ma duc la cabinatul d-ei particular, intrucat fusese intr-o operatie la maternitate..am reusit sa intru la ea abia la ora 3 si dupa multe insistente dearece ma simteam din ce in ce mai rau, incepuse sa ma doara si burta..dupa o ecografie, mi-a dat vestea cumplita:fatul nu s-a dezvoltat normal, la 10 saptamani arata de 4 saptamani, din cauza uterului bicorn..nu intelegeam absolut nimic, nu stiam ce inseamna uter bicorn.mai era o sansa intrucat inima bebelusului batea inca..am fost internata de urgenta, am inceput stat sub perfuzii cu no=spa si gynepral (parca) insa..era prea tarziu..din cauza hemoragiei din ce in ce mai abundente pierdusem sarcina..am fost chiuretata de o asistenta si am plecat acasa cu inima sfasiata de durere..nu ma puteam opri din plans..nu puteam sa vad pe nimeni..imi venea sa urlu la toti cei care imi ziceau ca-s tanara( 32 de ani deja), ca sarcina era prea mica si ca mai bine ca s-a intamplat la 10 saptamani si nu mai tarziu...poate ca asa este dar atunci nimic nu ma putea consola..dupa vreo 3 saptamani am mers la un control de rutina, de data asta la cel mai bun doctor din ju det care , spre marea mea surprindere imi spune ca nu am pierdut sarcina din cauza uterului bicorn si ca sigur a fost vorba de o anomalie cromozomiala...mentionez ca nu a iesit nimic anormal la biopsie..acum nu mai stiu ce sa cred, as vrea sa fie cum mi-a spus doctorul si sa am convingerea ca aceasta anomalie a uterului meu nu va influenta bunul mers al unei sarcini viitoare pe care ne-o dorim cu disperare..
DRAGA MEA ADRIANA,imi pare rau pt pierderea suferita de tine,ma la DD sa-ti dea putere sa mergi mai departe,sa inveti sa traiesti cu aceasta durere imensa in suflet.Draga mea ,primeste de la mine ,o calda si si pt tau un buchetel de si multe .
Adriana
Adriana,mamica de inger Cosmin si de pui mic,Cristian-Florin
Draga mamica indurerata primeste o mare din partea mea cu multa putere, si imi pare nespus de rau pentru pierderea ta dar acu aceasta ocazie iti urez si bun venit in familia EMMA o familie foarte mare din pacate , iti doresc multa alinare in suflet , putere si incredere , trebe sa ai credinta in bunul Dumnezeu ca el te va ajuta , in privinta cu ce zic oameni ei nu au de unde sa inteleaga prin ce trecem noi , iar uneori sunt si oameni rai , numai bine si multa putere , ingerasului tau plecat mult prea devreme de langa tine , zbor lin , lumina vesnica si .
O din suflet, regret enorm pierderea ingerasului tau mult dorit. I mi pare rau ca a trebuit sa cunosti aceasta durere. Acum ai un inger la cer care chiar daca era mic si inca nu stiai daca ar fi fost fetita sau baietel poate primi un nume, un nume care tie ti ar fi placut. Majoritatea mamicilor de aici au adus pe lume copii ingerasi deja si in inima noastra, aici pe forum ei au nume. Din cauza ca pana la E.M.M.A pierderea unui bebelus era (inca mai este uneori) subiect tabu oamenii nu prea stiu cum sa reactioneze. pentru tau
Alaturi de voi, Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!), mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Draga Adriana, Imi pare nespus de rau pentru ca si tu esti una din mamicile indurerate de pirderea puiului drag. Te si ma rog la DD sa te ajute sa treci cu bine prin aceasta incercare. Iti va fi greu, poate chiar foarte greu, dar sa nu uiti nicio clipa ca nu esti singura. Noi suntem aici, cu tine si vom incerca sa nu te lasam sa treci singura prin aceasta drama. Ingerasul tau micut va fi si el langa tine si te va ajuta la randul lui, pentru ca...nu degeaba si-a ales o asa mamica. Si...impreuna cu el, inarmata cu speranta, cu credinta si curaj, veti merge mai departe. Mii de frumoasa mamica de , iar pentru puiul tau micut, lumina vesnica si un curcubeu de
"If you have no voice: SCREAM ! If you have no legs: RUN ! If you have no hope: INVENT !" (Cirque du soleil - "Alegria")
Iti trimit imbratisari calduroase draga mea Imi pare rau ca ingerasul tau a zburat sus la cer Am creat pentru ingeras o pagina cu povestioara http://www.organizatiaemma.ro/node/641 si un balonas alb
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria Desene pentru un îngeraş:http://dennyg.daportfolio.com/
Adriana imi pare tare rau pentru pierderea ta... mii de iar tie multa putere. Cred ca cel mai bine ar fi sa ceri parea mai multori medici si sa nu te limitezi doar la presupuneri... stiu ca e greu stiu ca doare dar fi sigura ca tau se bucura cand te vede linistita.
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010 Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut http://ingerasulgabriela.blogspot.com/ NATALIA 30.03.2012 LAURA 27.09.2014
Te si eu si imi pare tare rau ca nu pot face mai mult de atit pt tine,stiu cit dor vorbele celor din jur care nu iti inteleg durerea dar sa stii ca aici nu vei auzi niciodata vorbe de genul"lasa ca faci altul" sau"mai bine acum decit mai tirziu".Tu trebuie sa gindesti ca copilasul tau este acum fericit,nu ii lipseste nimic si este tot timpul linga tine si nu ar vrea o mamica suparata,e greu ,stiu,dar pt ei trebuie sa ne linistim sa cautam puterea necesara pt a privi inainte stiind ca acolo sus cineva ne iubeste.Ma rog la Dumnezeu sa iti dea putere,mingiere si alinare.Doamne ajuta.
Adriana , imi pare rau !! Pentru farama , ta de suflet , pentru ingerul tau fara nume , care se poate numi Angel , pentru ca asa este , pur nevinovat , minunat ! Draga mea sper ca intr-o zi sa poti tine o minune divina in brate , care sa te bucure in fiecare zi a vietii tale cu lumina ce o va raspindi in jurul ei !!
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
draga si scumpa mea............... povestesti parca din sufletul meu.................imi pare rau pentru ca treci prin asta imi pare rau pentru ingerasul tau....................imi pare rau......... ma rog in fiecare zi si noapte in care nu pot sa dorm sa ne dea Dumnezeu putere sa intelegem si sa luam lucrurile asa cum sunt pentru ca nu putem schimba nimic din pacate..............si nu vom putea afla niciodata raspunsul la intrebarea DE CE?............ am speranta ca voi putea sa accept golul din suflet si sentimentele de vinovatie........... imi pare rau............ Alina
mamica unui baietel minunat, de cinci anisori, pe nume Vlad, a unui ingeras care a stat in burtica la mami doar 6 saptamini si a unui ingeras mai micut dar pe care ii vom iubi toata viata http://www.organizatiaemma.ro/node/638
Adriana aici mereu vei gasi pe cineva care sa iti fie alaturi si sa iti spuna o vorba buna, pt ca toate traim cam aceleasi sentimente. Iti doresc multa putere, iar ingerasului tau mii de .
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010 Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut http://ingerasulgabriela.blogspot.com/ NATALIA 30.03.2012 LAURA 27.09.2014
M am tot gandit ce as putea spune acum in preajma sarbatorilor, noua parintilor de ingeri ne este tare greu, visele ne au fost spulberate, inima rupta in doua, o parte a sufletului nostru se afla in cer. Multi dintre noi nu mai simtim bucuria Craciunului si poate ca nu speam la un an mai bun. Fie ca noul an sa va gaseasca sanatosi, sa va aduca speranta si tot ce este mai bun pe acest pamant.Echipa E.M.M.A va doreste pace in suflete, putere si curaj de a lupta si a merge mai departe.
Alaturi de voi, Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!), mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Ganduri bune, sanatate, daruri multe, imbelsugate. Mosul bun sa va aduca tot ce va doriti! Craciun fericit!
Sa ninga-ncet deasupra ta cu fulgi de fericire Sa-ti fie visurile un zbor maret si plin de implinire Povara vietii fie-ti un car cu sanatate Sa-ti fie sufletul scaldat in stropi de bunatate Sa ai oricind in drumul tau un soare zimbitor Sa ai alaturi chipuri dragi si-un inger pazitor SARBATORI FERICITE !!!
Fie ca aceste sarbatoare de Pasti sa reinvie in sufletul vostru speranta, increderea si sa va aduca multa liniste alaturi de cei dragi! Lumina invierii sa mentina vie speranta reintalnirii ! Zbor lin iubiti! Cele mai bune ganduri din partea echipei E.M.M.A. - alaturi de parintii de ingeri
Adriana a trecut un an de cand bebe mic nu mai e cu voi ... stiu ca e o zi grea ... de aceea intreaga echipa E.M.M.A. iti ofera o sincera si nu te lasa singura in aceasta zi. Nu mai stim nimic de tine, de multa vreme, dar speram ca ai reusit sa gasesti putina liniste ...
Zbor lin tau micut ... multa putere tie.