Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Miruna Maria te iubesc...

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
261 mesaje • Pagina 1 din 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14

Miruna Maria te iubesc...

Mesajde MiRo pe 19 Mar 2010, ora 13:09

Va multumesc ca existati si in primul rand ii multumesc Dorinei, mamica de inger ,care m-a ajutat enorm in zilele mele cele mai triste...Probabil toate de mici copii ne-am gandit macar odata la momentul in care vom fi mame,stiam ca pe fiica mea o va chema Miruna dar nu stiam ca D zeu va alege sa fie inger...Ne-am dorit enorm acest copil ,visam cu ochii deschisi cum ma voi plimba cu ea , cum vom merge la teatru si cum il vom intampina pe tata cand vine de la servici...nu m-am gandit o secunda ca Miruna Maria va fi in viata mea doar o zi..
Am pierdut o sarcina la 7 saptamani in 2008, am plans, nu am iesit din casa o saptamana ,iar cand vedeam femei insarcinate eram furioasa... dar nu mi-am pierdut speranta asa ca in mai 2009 am ramas din nou insarcinata ,eram convinsa ca totul va fi bine .Am avut o sarcina frumoasa , au fost cele mai frumoase 9 luni ale relatiei mele de 10 ani cu sotul meu dar nu am stiut ca aceste 9 luni se vor termina atat de tragic...am facut toate analizele (toxoplasmoza,dublu test , triplu test , ecogafrii lunare )totul ok, am programat cezariana pe 9 februarie la 39 de saptamani si 2 zile si am nascut o fetita de 4450 gr,doctorii i-au dat 8-9insa nu pt mult a durat aceasta bucurie, 2 ore acest copil a respirat singur a fost ok , insa o asistenta a coborat sa-mi spuna ca au dus-o in incubator e lenesa la respirat dar asa se intampla cu cei mai grasuti.Nu m-am gandit o secunda la ce avea sa se intample ...la ora 23 a coborat cineva in salon si mi-a spus sa-mi sun sotul sa vina cu un preot sa o botezam caci nu se stie ce se intampla, deja o ventilau mecanic refuza sa respire in incubator deasemenea.L-am sunat a venit , am botezat-o , mi-am sunat prietenii apropiati sa-i rog sa se roage pt fetita mea(multumesc Elena,Mihaela), m-am rugat pana dimineata si am sperat ca situatia se va indrepta...insa la 10 dmineata mi-au spus ca daca vreau sa stau cu ea sa o tin in brate o pot face caci mari sperante nu sunt ...
Ce sa zic am tinut-o in brate am pupat-o insa as vrea sa o tin din nou si poate sa o dragalesc asa cum am visat tot timpul, inchid ochii si-i simt pielea,plangeam si o rugam sa se faca bine ....insa pielea ei era din ce in ce mai vanata si unghiutile, ochii umflati...inaite de cezariana ma gandeam ca o sa-mi lipseasca bataile ei in burtica mea dar in acelasi timp ma gandeam ca o sa o am in brate si va fi mai minunat...Am nascut-o la 14:20 si a murit la 14.24, a 2 zi,Doamne de ce eu ?Doamne cu ce am gresit ?De ce ma pedepsesti?sunt intrebari pe care mi le-am pus , era ca un vis urat din care inca si acum astept sa ma trezesc...dar e crunta realitate.Am inmormantat-o langa bunicul ei , sunt sigura ca o sa aiba grija de ea acolo dar eu o vroiam aici cu noi...Cat despre explicatii medicale e si mai trist de ce i-mi era frica nu am scapat, ne-au promis rezultate insa nici acum nu stim prea bine ce s-a intamplat ei sustin ca plamanul avea consistenta ficatului ca si cum ea nu a respirat niciodata si totusi copilul meu a respirat 2 ore singura, asteptam rezultate de la necropsie care nu stiu cat de elocvente vor fi, daca a fost greseala lor nu voi afla niciodata adevarul.Sper sa reusim sa gasim un genetician bun sa ne facem analize sa vedem daca a fost o greseala sau noi avem probleme,trebuie sa astept 2 ani pana voi incerca din nou pt ca nu vad viata mea fara un copil insa Miruna Maria e doar una si este ingerasul nostru de care ne este dor din ce in ce mai tare si pe care o iubim enorm...Am plans si inca plang , ma trezesc cu ea in gand si probabil ca multe alte mame de inger sper sa o visez...sotul meu mi-a fost alaturi si cred ca el a fost singura mea motivatie sa-mi revin , ne incurajam unul pe altul si aceasta poveste trista ne-a facut dependenti unul de celalat,impreuna suntem puternici...Miruna Maria te iubim...
Ultima oară modificat de MiRo pe 12 Iun 2010, ora 12:46, modificat 1 dată în total.
MiRo

Locaţie: iasi
Sus

Re: Miruna Maria te iubesc...

Mesajde Ioana Grigore pe 19 Mar 2010, ora 13:25

Draga MiRo (Roxana), iti spun si eu bine ai venit pe acest Forum, imi pare tare tare rau de pierderea ta, dar vei vedea ca acesta este un loc unde toti sunt primiti cu drag si sunt incurajati, unde toti isi plang ingerasii fara sa-i acuze nimeni. Vei vedea cu cata caldura vei fi intampinata.
Sunt alaturi de tine si de ingerasa ta Miruna Maria. Iti doresc multa putere si curaj pe mai departe. >:D<
Ingerasei tale Miruna Maria multa *-:) *-:) si zbor lin printre (*) (*)
Nasica ROMINEI IOANA, alaturi de voi ....
http://picasaweb.google.com/ioanagrigor ... directlink
http://picasaweb.google.com/ioanagrigor ... directlink
Ioana Grigore

Locaţie: Bucuresti
Sus

Mesajde marwana pe 19 Mar 2010, ora 13:48

Bun venit in familia EMMA. Am citit povestea ta si sufletul meu e trist , e tare trist. I mi pare nespus de rau ca a trebuit si tu draga mamica sa cunosti aceasta durere fara margini, acest gol in suflet si setul de intrebari care te tot macina. Acum stii ca nu esti singura, in timp vei afla ca noi toate avem in minte si suflet aceste intrebari, noi toate plangem sau venim aici pe Forum sa vb cu maicile sau chiar cu ingerasii nostri. Da asta facem, le vorbim, simtim ca suntem aproape de ei. Miruna Maria este acum un ingeras in bratele lui DD. Unde este ea acum nu cunoaste durere, acolo este doar iubire si caldura.
Te >:D< cu mult drag scumpa mamica de ingeras
Miruna Maria multe [-o< micut O:-) si @};- la cer i ti trimit
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde monicamuresan pe 19 Mar 2010, ora 13:55

Sunt alaturi de tine, mamica indurerata a Ingerasei tale iubite Miruna Maria. Te >:D< tare, tare si :(( impreuna cu tine. E mult prea trist, e foarte greu, e o greutate care apasa sufletele noastre... dar aici suntem impreuna, ne sprijinim una pe alta, ne rugam pentru linistea sufleteasca a noastra si pentru Lumina vesnica a Ingerasilor nostri. Stim sentimentele care te incearca, intrebarile care te macina, durerea care te mistuie :(( dar stim si ca Speranta va aparea in sufletul tau. Sa nu-ti pierzi Credinta si sa ai grija de sufletul tau si al sotului tau. Ingerasul vostru scump si drag va trimite Iubirea ei si va protejeaza O:-)
Multe @};- si zbor lin pentru Miruna Maria.
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Locaţie: dej cluj
Sus

Mesajde onutza pe 19 Mar 2010, ora 15:15

Iti urez si eu scumpa mea bun venit,desi nu imi doream sa fac acest lucru,sa fi nevoita sa fi mamica de ingeras sa ne intalnim in circumstante de genul acesta.Imi pare rau de suferinta ta :(( :(( ,toate mamicile de aici stiu ce inseamna ca pierzi micuta minune care ne bucura vietile,scumpii nostri copilasi,sufletele noastre scumpe,comorile nostre cele mai de pret.Imi doresc din tot sufletul sa fii tare stiu ca de acolo de la ingerasi scumpa ta Miruna - Maria are grija de tine ,te va ocrotii si va veni la tine in vis,draga mea.Te >:D< si pt micuta ta ma [-o< si ii trimit un brat mare de @};- @};- @};- .
Oana - Mamica ingerasului cel mai iubit Stefan Georgian
onutza

Locaţie: Urziceni
Sus

Mesajde khristina_77 pe 19 Mar 2010, ora 16:05

Ce nume frumos pentru un ingeras. Inca o eroare medicala...parca nu se mai termina si parca nimic rau nu li se intampla acestor medici ~X(
Imi pare atat de rau pentru micuta ta :(( dar si pentru voi, parinti de ingeras. Suntem alaturi de voi.
[-o< pentru ingerasa voastra si multe ganduri bune pentru voi.
khristina_77

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde adina pe 19 Mar 2010, ora 19:31

Doamne draga mea ce poveste trista , offf ce greu este :(( iti urez bine ai venit printre noi mamele de ingeras >:D< , imi pare nespus de rau pentru pierderea ta , Doamne ce rau imi pare cand vad ca tot intra mamici aici ca sa scrie , offf Doamne prea multi copilasi pleaca prea devreme de langa noi , vreau sa stii draguta mamica ca aici suntem toate alaturi de tine , aici poti povesti tot ce simti , aici vei gasi alinarea cat de cat posibil , iti doresc multa , multa putere , incredere si credinta ce este cel mai important , scumpei tale Miruna multe @};- si zbor lin printre mii de (*) .
Multa putere mamica de ingeras.
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde Oana_Rus pe 19 Mar 2010, ora 20:40

Draga mamica de ingeras, sunt alaturi de tine in aceasta durere pe care o simti, nu ma bucur ca te cunosc in asemenea conditii dar ma bucur ca ai reusit sa scrii pe acest forum. Vino aici sa ne plangem impreuna ingerasii plecati mult prea devreme de langa noi. Ironia sortii este ca tocmai ingerasul tau dupa care plangi iti va da putere sa treci mai departe. Te >:D< cu mare drag, iar Mirunei ii spun sa nu-i fi frica, are alaturi de ea o mamica, chiar daca acum este trista si indurerata, si o multime de ingerasi, Matei, Andrei, Marius, Serban, Natasha, Maria, .... Matei Alexandru si multi multi altii...
Mama ingerasului Matei Odin
Oana_Rus

Locaţie: Turda, jud Cluj
Sus

Mesajde steladanes pe 19 Mar 2010, ora 22:17

Te imbratisez,draga ea,si iti doresc multa putere ca sa poti intelege.La fel ca si tine ,de doua luni ma intreb incontinu cu ce am gresit,dar pe zi ce trece incerc sa ma consolez cu gandul ca asa mi-a fost scris si orice asi fi facut eu,soarta nu o pot schimba.Incearca sa vorbesti cat mai mult cu mamicile de pe forum si ai sa vezi ca....ajuta.Stiu ca e greu..foarte greu dar ma gandesc ca mult mai greu ar fi fost daca nu ar fi existat aceste sufletele mici care au facut din noi mame.Si nu orice mame ci mame de ingerasi >:D<
Ultima oară modificat de steladanes pe 20 Mar 2010, ora 17:12, modificat 1 dată în total.
steladanes

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 19 Mar 2010, ora 22:47

Draga Roxana ,sunt socata,fara cuvinte ,am citit si recitit povestea ta ..seamana cam 90% cu povestea mea..Este ...nu stiu fara...Doamne ,ce greu imi este sa vorbesc!!Il rog pe Fiul meu sa ma ajute ,sa te pot consola cumva cu cateva cuvinte...Ma revolta gandul ca un copil atat de mare ,atat de bine s-a prezentat la nastere ...si dintr-o data ,starea ei de sanatate s-a agravat...O fetita frumoasa ,un copil reusit ..si inca voi v-ati facut toate analizele ,nu ca mine ..eu cel putin nu am facut mai nimic decat analizele obisnuite de sange si eco obisnuit ..Dar tu..ti-ai luat toate masurile ...nu ai ce sa-ti reprosezi ...cred ca a fost o eroare medicala ,de la faptul ca nu au curatat-o cum trebuie in sala ,si dupa aceea nu au supravegheat-o si bineanteles ca s-a intamplat tragedia...
Sunt socata ,am retrait cosmarul meu..si nu am avut pret de cateva randuri cuvinte sa te consolez...
Scumpa mea ,fetita ta a fost o luptatoare ,dar nu a putut duce la bun sfarsit batalia singura ,ar fi trebuit ca semenii ei s-o ajute..Nici macar nu au putut sa-ti explice pas cu pas ce i s-a intamplat...Ai multe intrebari ,si la majoritatea nu vei afla raspunsul niciodata!!Eu iti doresc sa-l afli ,asta pentru ca toata viata te-ar urmari acele intrebari..
fii puternica ,iubita ta ingerasa este langa tine si te tine strans in brate si iti sopteste "Mama te iubesc ,nespus!!Sterge-ti lacrimile,si incearca sa ma simti cu sufletul tau ,lasa-ma sa intru in acel locas minunat ,cu Lumina Sfanta in care am plecat ,sa-ti incalzesc inima si sa-ti spun in fiecare secunda cat de mult te iubesc!!" :x :*

Miruna Maria -frumoasa printesa ,vino in vis la mami a ta si saruta-i ochii atat de plansi ,da-i un semn ca esti langa ea si vei fii tot restul vietii ei !! :* O:-) [-o< [-o< Mii de flori parfumate sa ninga peste tine frumoaso!!
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde MiRo pe 19 Mar 2010, ora 23:30

Va multumesc tuturor ca sunteti alaturi de mine,asa am plans cand v-am citit mesajele dar ma simt ca intr-o famile pentru ca pentru cei din jurul meu nu stiu cum sa reactioneze unii pastreaza tacerea sau altii pun intrebari stupide... va poop si va multumesc ca existati... :*
MiRo

Sus

Mesajde LUMINITA CRAIU pe 20 Mar 2010, ora 09:34

Draga mamica puternica, iti urez si eu un dureros bun venit in familia noastra >:D<
Am citit povestea ta, a MIRUNEI MARIA, am recitit-o de cand ai postat-o.N-am gasit curajul sa-ti scriu.Nu am cuvinte sa-mi exprim parerea de rau...... :(( =(( Stiu doar ca tu esti o mamica puternica si ca Dumnezeu si ingerasa ta MIRUNA MARIA,iti vor da putere sa mergi mai departe.Nu uita ca nu esti singura, noi suntem aici, una pentru toate si toate pentru una.
Curaj, mamica iubitoare si multa putere!
Miruna Maria, pentru sufletelul tau pur o [-o< din suflet si multa Lumina! @};- @};-
lumi, mamica ingerasului ROMINA IOANA , a baietelului RICCARDO ANDREI si a micutei RENATA
LUMINITA CRAIU

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde cristina_iancu pe 20 Mar 2010, ora 16:31

Roxana te intampin si eu cu bratele deschise >:D< si sunt alaturi de tine draga mea :*

Imi pare rau pentru pierderea Mirunei Maria O:-)

Ingerasa ta, Miruna, are creata o pagina cu povestioara ei http://www.organizatiaemma.ro/node/577 si un balonas alb ce il poti gasi la rubrica Ingerasii nostri. Datale de comemorare ale Mirunei Maria sunt scrise in calendarul ingerasilor http://www.organizatiaemma.ro/node/410

@};- @};- @};-
Mult curaj scumpa mamica!
@};- @};- @};-
Imagine
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria
Desene pentru un îngeraş: http://dennyg.daportfolio.com/
cristina_iancu

Sus

Mesajde MiRo pe 20 Mar 2010, ora 17:32

Multumim pt balon ,Mirunica mea frumoasa in aceasta zi frumoasa de primavara mi-ar fi placut sa te plimb cu carutul si sa ma mandresc cu tine fetita mea frumoasa,sper sa te bucuri de balonul nostru :*
MiRo

Sus

Mesajde cristina_iancu pe 20 Mar 2010, ora 19:17

>:D< :* Stii Roxana si eu m-am tot gandit zilele astea la ingerasa mea, Denisa. Cum sunt zilele astea frumoase...trebuia sa fim in parc...ea ar fi avut un anisor...
Cum visai si tu sa o plimbi pe Miruna...
Balonasul cu numele sau Mirunica il va primi si de Ziua mamelor, toate acele baloane cu numele ingerasilor vor ajunge la ei O:-)

@};- @};- @};-
Imagine
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria
Desene pentru un îngeraş: http://dennyg.daportfolio.com/
cristina_iancu

Sus

Mesajde loredana33 pe 20 Mar 2010, ora 23:24

OF DRAGA MEA,ATI MULTUMESC PENTRU MESAJ.NICI NU STI CE PROST MA SIMT FATA DE TINE,EU TREBUIA SA TE >:D< SI SA TE CONSOLEZ,SUFERINTA TA ESTE MAI RECENTA,STIU CE TREBUIE SA SIMTI ACUM.NU STIU DACA TE AJUTA CU CEVA,DAR SA STI CA TU TREBUIE SA FI FERICITA SI IMPLINITA SUFLETESTE FIINDCA AI PUTUT SA O BOTEZI PE FETITA TA MIRUNA MARIA SI IMPLICID EA A BENEFICIAT DE O MORMANTARE CRESTINA SI DE TOTE POMENIRILE CE URMEAZA.E UN O:-) NOROCOS.PE FETITA MEA NU AM APUCAT SA O BOTEZ SI MA SIMT CUMPLIT.AM FOST LA MANASTIRI IN MOLDOVA ,AM CREZUT CA O SA GASESC ACOLO LINISTE SI CONSOLARE DAR M-AM INSELAT ,AM FOST TRATATA CU INDIFERENTA.ASTA E TARA IN CARE TRAIM ~X( .TE >:D< CU DRAG SI MA [-o< LA DD CA O:-) NOSTRI SA FIE FERICITI ALATURI DE DUMNEZEU.
loredana33

Locaţie: timisoara
Sus

Mesajde Bianca_C pe 21 Mar 2010, ora 22:28

Roxana, draga mea >:D<
Imi pare nespus de rau pentru suferinta ta, pentru pierderea micutei Miruna.... =((
Am citit povestea, si inca odata, m-am intristat, pentru ca am constientizat ca mai avem un inger in Ceruri...offf, Doamne, ce viata ne mai oferi...
Miruna nu te uita, si nici tu, nu o vei putea uita niciodata, sunt sigura de asta, va ramane copilul tau mult iubit, adorat :x ( ai sa vezi, zi de zi va fi langa tine ) ;)
Este minunat, ca sotul iti este alaturi, mare lucru ca va aveti unul pe celalalt, si impreuna o sa reusiti sa treceti peste aceste momente grele....
Dumnezeu o sa va priveasca, si o sa va aduca o noua bucurie in viata, sunt sigura, o minune pe care sa o tineti in brate si sa o iubiti....impreuna cu dragostea pentru Miruna...
Iti trimit mii de >:D< , draga mea mamica...
Si pentru micuta O:-) Miruna, o @};- si o [-o< pentru sufletelul ei...
Cu drag, Bia
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde adina pe 23 Mar 2010, ora 21:12

Draga mea multa credinta , putere , alinare si sanatate iti doresc din suflet , nu uita ca scumpa ta de acolo de sus vrea sa fii bine si sa nu mai suferi , sa iti vada un strop de zambet pe buzele tale si putina caldura in sufletil tau plin de tristete, o >:D< maree de la mine si multa putere , scumpei tale zbor lin (*) si multe flori frumoase @};- @};- .
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde loredana33 pe 28 Mar 2010, ora 11:54

DRAGA MEA SPER DIN TOATA INIMA SA TE SIMTI MAI BINE SI SA TRECI CU TOATA TARIA CE DAI DOVADA PESTE SUFERINTA GREA DIN VIATA TA.MA [-o< LA DD PENTRU O:-) TA MIRUNA MARIA CA AZI AN ZIUA DE FLORII SA-TI DEA O CALDA >:D< SI SA-TI TRIMITA UN BUCHET MARE DE @};- @};- @};- @};- CA INIMA TA.TE :* SI SPER SA AVEM VESTI DE LA TINE.
loredana33

Locaţie: timisoara
Sus

Următorul

Scrie un răspuns
261 mesaje • Pagina 1 din 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro