si zbor lin printre

cu mult drag scumpa mamica de ingeras
micut
si
la cer i ti trimit
tare, tare si
impreuna cu tine. E mult prea trist, e foarte greu, e o greutate care apasa sufletele noastre... dar aici suntem impreuna, ne sprijinim una pe alta, ne rugam pentru linistea sufleteasca a noastra si pentru Lumina vesnica a Ingerasilor nostri. Stim sentimentele care te incearca, intrebarile care te macina, durerea care te mistuie
dar stim si ca Speranta va aparea in sufletul tau. Sa nu-ti pierzi Credinta si sa ai grija de sufletul tau si al sotului tau. Ingerasul vostru scump si drag va trimite Iubirea ei si va protejeaza
si zbor lin pentru Miruna Maria.
,toate mamicile de aici stiu ce inseamna ca pierzi micuta minune care ne bucura vietile,scumpii nostri copilasi,sufletele noastre scumpe,comorile nostre cele mai de pret.Imi doresc din tot sufletul sa fii tare stiu ca de acolo de la ingerasi scumpa ta Miruna - Maria are grija de tine ,te va ocrotii si va veni la tine in vis,draga mea.Te
si pt micuta ta ma
si ii trimit un brat mare de
.
dar si pentru voi, parinti de ingeras. Suntem alaturi de voi.
pentru ingerasa voastra si multe ganduri bune pentru voi.
iti urez bine ai venit printre noi mamele de ingeras
, imi pare nespus de rau pentru pierderea ta , Doamne ce rau imi pare cand vad ca tot intra mamici aici ca sa scrie , offf Doamne prea multi copilasi pleaca prea devreme de langa noi , vreau sa stii draguta mamica ca aici suntem toate alaturi de tine , aici poti povesti tot ce simti , aici vei gasi alinarea cat de cat posibil , iti doresc multa , multa putere , incredere si credinta ce este cel mai important , scumpei tale Miruna multe
si zbor lin printre mii de
.
cu mare drag, iar Mirunei ii spun sa nu-i fi frica, are alaturi de ea o mamica, chiar daca acum este trista si indurerata, si o multime de ingerasi, Matei, Andrei, Marius, Serban, Natasha, Maria, .... Matei Alexandru si multi multi altii...
Mii de flori parfumate sa ninga peste tine frumoaso!!
Stiu doar ca tu esti o mamica puternica si ca Dumnezeu si ingerasa ta MIRUNA MARIA,iti vor da putere sa mergi mai departe.Nu uita ca nu esti singura, noi suntem aici, una pentru toate si toate pentru una.
din suflet si multa Lumina!

si sunt alaturi de tine draga mea

Stii Roxana si eu m-am tot gandit zilele astea la ingerasa mea, Denisa. Cum sunt zilele astea frumoase...trebuia sa fim in parc...ea ar fi avut un anisor...

SI SA TE CONSOLEZ,SUFERINTA TA ESTE MAI RECENTA,STIU CE TREBUIE SA SIMTI ACUM.NU STIU DACA TE AJUTA CU CEVA,DAR SA STI CA TU TREBUIE SA FI FERICITA SI IMPLINITA SUFLETESTE FIINDCA AI PUTUT SA O BOTEZI PE FETITA TA MIRUNA MARIA SI IMPLICID EA A BENEFICIAT DE O MORMANTARE CRESTINA SI DE TOTE POMENIRILE CE URMEAZA.E UN
NOROCOS.PE FETITA MEA NU AM APUCAT SA O BOTEZ SI MA SIMT CUMPLIT.AM FOST LA MANASTIRI IN MOLDOVA ,AM CREZUT CA O SA GASESC ACOLO LINISTE SI CONSOLARE DAR M-AM INSELAT ,AM FOST TRATATA CU INDIFERENTA.ASTA E TARA IN CARE TRAIM
.TE
CU DRAG SI MA
LA DD CA
NOSTRI SA FIE FERICITI ALATURI DE DUMNEZEU.
( ai sa vezi, zi de zi va fi langa tine )
, draga mea mamica...
Miruna, o
si o
pentru sufletelul ei...
maree de la mine si multa putere , scumpei tale zbor lin
si multe flori frumoase
.
LA DD PENTRU
TA MIRUNA MARIA CA AZI AN ZIUA DE FLORII SA-TI DEA O CALDA
SI SA-TI TRIMITA UN BUCHET MARE DE
CA INIMA TA.TE
SI SPER SA AVEM VESTI DE LA TINE.