Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

INGERAS LA 6 ANI

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
85 mesaje • Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5

INGERAS LA 6 ANI

Mesajde simona32 pe 5 Iul 2008, ora 11:29

Salut toate mamicile de ingerasi

Ingerasul meu se mumeste ANDREI si avea 6 ani cind a plecat de linga noi.Un stupid accident de bicicleta ,care a continuat cu complicatii iar inima lui nu a mai rezistat.Este un gol imens in inima mea si nu am sa pot intelege vreodata DECE TOCMAI EL.
simona32

Locaţie: cluj-napoca
Sus

Re: INGERAS LA 6 ANI

Mesajde andreaszolomajer pe 5 Iul 2008, ora 12:20

Imi pare nespus de rau ca a plecat de langa voi prea devreme Andrei,este o suferinta mult prea mare pentru parinti o asfel de nenorocire.
Aici poti sa-ti deschizi sufletul , pentru ca totdeauna vei gasi pe cineva cine sa-ti sara in ajutor.

Te imbratisez cu drag, Andrea. >:D<
andreaszolomajer

Locaţie: sighetu-marmatiei
Sus

Mesajde cristina_mama_de_inger pe 5 Iul 2008, ora 14:57

imi pare rau sa aud despre ingerasul tau....e greu pt. tine pt. ca ai apucat sa iti auzi copilul vorbind...facand multe lucruri si acum orice chestie iti aduce aminte de el....este greu...din pacate...te primim aici...toti....si te imbratisez cu drag...ai grija de tine
Cel mai frumos lucru care ti se poate intampla este sa iti zambeasca un copilas.Si mai frumos este ca acel copilas sa fie al tau!Cristina- mami de ingeras dulce ANDREEA ELENA
cristina_mama_de_inger

Locaţie: constanta
  • YIM
Sus

Mesajde aditza_tl pe 5 Iul 2008, ora 16:52

Draga Simona,ma doare sufletul sa-ti spun "bun venit",imi pare tare rau pt ingerasul tau,Andrei.El este acum in cer langa DD si se joaca cu ingerasii nostrii.Acolo sunt fericiti si feriti de pericole si rautatea lumii.te rugam sa ne spui mai in detaliu,povestea ta.Te imbratisez cu drag.Adriana
Adriana,mamica de inger Cosmin si de pui mic,Cristian-Florin
aditza_tl

Locaţie: BREAZA Jud.PRAHOVA
Sus

Mesajde steluta pe 5 Iul 2008, ora 18:49

Draga mea, ma alatur si eu mamicilor de ingeri care te-au intampinat si cu drag iti spun ca aici o sa gasesti compasiunea si alinarea de care acum ai nevoie.
Te imbratisez, Steluta mama a 3 ingerasi
Puteti sustine Organizatia E.M.M.A.
fara sa va coste nimic! Cum? Cititi pe: http://www.organizatiaemma.ro/directionare_impozit
steluta

Locaţie: sibiu, romania
Sus

Mesajde Lucia pe 5 Iul 2008, ora 21:02

Simona, cat de rau imi pare pentru ingerarul tau. Eu am pierdut-o pe fetita mea la nastere si am suferit o pierdere enorma, cat de greu trebuie sa-ti fie tie, dupa ce l-ai cunoscut pe puiul tau atat de bine...

Desi as fi preferat sa nu ai nevoie de acest forum, sper din tot sufletul sa te ajute prezenta ta aici.

Sa ne scri oricand simti nevoia.

Te imbratisez! >:D<
Haideti sa-i ajutam si pe ei

Lucia, mamica lui Evelyn si a ingerasului Isabella
Lucia

Locaţie: Baltimore, USA
Sus

Mesajde amelia_pitik pe 6 Iul 2008, ora 09:52

Simona fi puternica in continuare,ingerasul tau asa te vrea!!!Nici nu vr sa ma gandesc cum ar fi fst dak bubu ar fi murit la 6 ani..Sincer eu nu cred k as mai fi scris acum aici...A murit la 3 lunitze jumate,si simt k inebunesc...Ai grija de tine,te imbratisez cu drag O:-)
Am pierdut cel mai dulce ingeras,Raisa Mihaela!!
amelia_pitik

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde MIHAELA 76 pe 7 Iul 2008, ora 11:59

Sunt lângă tine draga mea şi pe îngeraşul meu îl cheamă tot ANDREI. NU mai pot să spun nimic........Te îmbrăţişezcu multă căldură,
Mihaela, mămica lui aNDREI.
Mihaela,- mamica lui ANDREI - viata, sufletul si tot ce inseamna mai frumos si pur si a doi Pui mici, plecati mult prea devreme;
- mamica lui Christian - o minune blonda cu ochi albastrii care ne parfumeaza viata aici pe pamant.
MIHAELA 76

Locaţie: Maglavit - Dolj
Sus

Mesajde nicoleta pe 7 Iul 2008, ora 15:42

Buna, Simona.
Nu trebuie sa intelegem de ce ne-a atins necazul. Trebuie sa intelegem cum putem incepe un nou drum. Spre liniste. E...trist. Nu exista cuvinte care sa vindece aceste rani, dar exista suflete care pot trimite dragoste si caldura, intelegere si bunatate. Ingerii nostri asteapta sa le zambim, hai zambeste spre ingerul tau si vei vedea ca atunci el iti va da puterea de a merge mai departe. Sfanta Fecioara te are in grija Sa si va avea grija ca mamica din tine sa poata zambi puiului din cer, iar femeia din tine sa poata oferi dragoste in fiecare zi a vietii sale. Cu admiratie, nicoleta.
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde simona32 pe 7 Iul 2008, ora 15:56

Multumesc tuturor celor care mi_au adresat cuvinte frumoase si de imbarbatare,dar imi este foarte greu .Sa iti vezi copilul cum creste,cum se dezvolta sanatos si energic si apoi totul sa se naruie, nu imi vine decit sa spun ca nu este drept ca tocmai el ,un copil energic si plin de viata sa nu mai fie.Imi este foarte dor de el,de energia lui ,de prostioarele lui,de replicile lui pe care le avea la orice,de tot ce este legat de el.Parca ii simt prezenta si as vrea sa imi arate ca este asa.Pling pe ascuns pina nu mai pot si sper sa pot sa mai am un copil .Un copil care sa imi aminteasca mereu de el.A trecut un an de la plecarea lui si nu am strins hainuteler si jucariile lui.Toate sint asa cum au ramas asezate de el .Nu pot sa le string ,vreau sa cred ca are sa vina intr-o zi,ca este plecat doar in vacanta.
simona32

Locaţie: cluj-napoca
Sus

Mesajde Angela pe 7 Iul 2008, ora 22:26

Doamne Doamne sa aiba in grija Lui sufletelul puiului tau drag. [-o<
Iar tie sa iti dea puterea fiecarui pas de a merge mai departe. Fie ca dorinta ta de a avea inca un pui sa devina cat mai repede realitate.
Te imbratiseaza cu sufletul Angela, mamica ingerasului jucaus Calin Gabriel care peste doar patru zile ar fi implinit 6 luni...
Angela, mama ingerasului Calin Gabriel si a unei minuni pe Pamant, Octavian Andrei
Angela

Locaţie: TIMISOARA, ROMANIA
Sus

Mesajde nicoleta pe 18 Iul 2008, ora 13:46

Buna, Simona1
Sper ca ziua de azi sa fie una vesela si frumoasa. Sper ca intrarea ta in familia E.M.M.A. sa-ti aduca bucurii si liniste. Mi-a promis de dimineata, o raza de soare, ca te va mangaia in locul meu, ca va duce zambetele mele in fata problemelor ce vor aparea in calea ta si sper, ca ai prins raza, calda si buna. Sper ca poti sa zambesti cerului, in timp ce ingerasii danseaza ajutati de blanda luna. Sper, sa ai putere si incredere in tine, sa fi mereu la fel de minunata ca azi. Te pupacesc cu pupici pupaciosi si ai mare grija de tine.
nicoleta

Sus

Mesajde Rodica pe 27 Iul 2008, ora 20:26

Draga Simona, Bunul Dumnezeu sa-ti dea putere sa mergi mai departe, stiu ca este extrem de greu , si eu trec prin aceeiasi situatie, fiica mea Alina a murit acum un an si inca nu-mi pot reveni din socul pierderii ei ... Avea 22 de ani ...atatea sperante... atatea visuri...In fiecare ceas din zi ma rog pentru sufletul ei curat, ca acolo , in ceruri sa fie in paza Tatalui Ceresc, iar ea dintr-un coltisor din rai sa se roage ca noi cei ramasi sa gasim puterea si taria de a merge mai departe, pentru a-i cinsti cu drag memoria. O colega de-a ei imi spunea ca toate cuvintele sunt inutile acum, nu-si mai au rostul, tot ce i-ar folosi acum sunt rugaciunile, ca sufletul sau sa fie impacat si linistit,dincolo, in vesnicie. Copiii nostri dragi vor trai mereu prin amintirile ramase, si cu siguranta va veni o zi cand ne vom vedea din nou, ne vom strange in brate... ne vom imbratisa...
Rodica

Locaţie: Arad- Romania
Sus

Mesajde rodik pe 31 Iul 2008, ora 01:33

buna, scumpa mamicutza de ingeras, Simona @};-
E fff greu prin ce treceti voi. Nu-mi pot imagina durerea ta. E prea mult. De fiecare data raman inmarurita la asemenea situatii. Imi imaginez ca aveti atatea intrebari: de ce? de ce Andrei?... Sunt intrebari fara raspuns, raspunsuri care-ti vor fi candva explicate. Si tot El ne va explica. E prea mult, e prea crunt, e prea dureros, insa va veni clipa cand cu totii ne vom revedea copiii care ne asteapta undeva unde e frumos, cald, cu dragoste cu...
D-zeu! As vrea sa pot sti sa va alin durerea dupa Andrei, dar... ea va ramane cu voi mereu, inveti sa traiesti cu durerea asta, doar ca o vei intelege si vedea diferit cu timpul.
In alta ordine de idei: eu cred ca celalalt copilas care va veni, va fi el, un alt copil, cu personalitatea lui... Nu cred ca alt copil al vostru o sa-ti aminteasca de Andrei. Poate n-am inteles eu bine... Stii, si eu imi doream mult, dupa ce a murit Andreas, sa am un alt baietel, sa fie Andreas. Dar D-zeu m-a invatat ceva. Mi-a dat o fetita, am mai sperat iar sa-mi dea un baietel si i-a dat lui Andreas doua surioare superbe. Ori, poate ca da, ocupata cu un copil durerea ar fi mai usor de dus... Poate la asta te-ai referit. Eu iti doresc si tie si sotului tau multa sanatate, liniste in suflete si Doamne ajuta! Iarta-ma [-o< daca am spus ceva nelalocul lui. Va pup cu darg, Rodica, mama ingerasului Andreas si a fetitelor Evi si Bia.
rodik

Locaţie: Bucuresti, Cluj - Napoca
Sus

Mesajde Rodica pe 26 Aug 2008, ora 21:57

Draga mea ,incerc sa gasesc cuvinte potrivite pentru a-ti alina durerea si dorul dupa puiul tau... dar stiu ca nici nu exista cuvinte de consolare pentru asa ceva... durerea este atat de adanca si coplesitoare incat ai impresia ca te darama, ca nu mai poti gandi , nu mai poti face nimic , decat sa plangi si sa te rogi pentru ingerasul tau... stiu pentru ca si eu am trecut prin aceste stari , iar acum dupa un an este la fel de puternica .... dorul este si el nemarginit... singurul lucru care ma poate alina cat de cat este credinta ca fiica mea este tot timpul langa mine si asta ma ajuta sa nu innebunesc. De aceea , fii sigura ca ingerasul tau este langa tine , te iubeste la fel de mult, doar ca tu nu-l vezi , incearca sa privesti cu sufletul si-l vei simti aproape.Nu cred ca exista un parinte care sa nu fi simtit intr-un fel sau altul pe ingerul drag ...ei sunt cu noi si pretutindeni... trebuie doar sa-i privim prin fereastra sufletului ...asa cum spunea si Alina in poezia ei : ,,Priveste puritatea aerului si gandeste-te la mine. / Priveste fara sa zaresti ceva si ma vei simti./Sunt dimineata si noaptea ta ./ Gandeste-te la mine. / Ma vei gasi mereu langa inima ta " Te imbratisez , cu drag , Rodica.
Rodica

Sus

Mesajde erikavoinescu pe 3 Sep 2008, ora 19:55

buna Simona ami pare nespus de rau pentru pierderea lui Andrei asa devreme de linga voi noi ne cunoastem mai bine am vorbit pe mess dar sa stii ca eu sint alaturi de tine si alaturi de toate mamele de ingeri printre care ma numar si eu.Va inbratisez cu drag Mama lui Erik Robert
erikavoinescu

Locaţie: cluj napoca
Sus

Mesajde Bianca pe 3 Sep 2008, ora 23:46

Draga Simona >:D< , ce cuvinte sa aleg si sa astern aici, cand stiu ca nu exista nici macar unul care sa te aline?!?....Am scris deja atatea mesaje in care am spus cat de rau imi pare si ma intreb daca am reusit sa transmit macar un pic din ceea ce ce simt cand fac asta?!?.....simt cum mi se pune o gheara pe inima si cum lacrimile imi ineaca ochii, retraind durerea momentului in care am aflat ca Emma mea a murit... Si asa de mult mi-am dorit si imi doresc sa nu mai afle nimeni acea durere sfasietoare.....si totusi vad cum creste numarul Mamicilor de Ingeri si ma intristez si....of Doamne, ma bucur in acelasi timp.....ma bucur ca ne avem una pe cealalta...si pe Riddick ;-) , ca sa ne incurajam si sa ne ridicam atunci cand cadem iar si iar....

Si eu mai am hainute de-ale Emmei si cateva jucarii...si pantofiori...si eu parca ii simt prezenta si as vrea sa imi arate ca este asa...si eu pling pe ascuns pina nu mai pot..... si eu vreau sa cred ca are sa vina o zi, cand o sa ma trezesc de dimineata si am sa rasflu usurata, ca totul nu a fost decat un cosmar.....Asta trebuie sa stii...ca nu esti singura.... Cred ca toate simtim la fel.....Toate suntem una cu...durerea..... Si vreau sa cred ca asta ne face puternice....macar un pic...

Eu ma gandesc ca Emma mea e intr-un loc mai bun....ce altceva sa fac?!?....de adus inapoi nu pot....si atunci imi oblojesc inima cu gandul ca ii este bine acolo unde este...

Andrei al tau este cu tine, mereu, oriunde mergi....este ingerul tau pazitor.....

Sper draga Simona, sa inveti sa traiesti cu durerea si cu dorul si sa incepi sa te vindeci.... Noi suntem aici...alaturi de tine...si poti sa plangi aici in voie, pe umerii nostrii...pentru ca noi iti intelegem cel mai bine lacrimile.....
ai grija de sufletelul tau...
>:D< , cu drag!
...in memoria Lor si cu tot sufletul alaturi de Voi! Bianca
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
http://www.youtube.com/watch?v=lx74_vfrLcE
Bianca
Fondator E.M.M.A.

Locaţie: Bucuresti
  • Site web
Sus

Mesajde Rodica pe 11 Sep 2008, ora 21:50

Draga Simona, stiu ca durerea si dorul... disperarea si neputinta nu vor trece niciodata ... totul este atat de nedrept si dureros , putem spera doar la pace si liniste in suflete , la mangaiere si alinare si la speranta ca ne vom revedea intr-o zi ingerasii si vom fi din nou impreuna. Acum ranile din suflet sunt prea adanci si dureroase , cuvintele uneori nici nu-si gasesc rostul... dar Dumnezeu ne va trimite ajutor atunci cand simtim ca nu mai putem ... si trebuie sa credem ca numai El stie de ce s-a intamplat asa... Te imbratisez , sunt cu sufletul alaturi de tine.
Rodica

Sus

Mesajde nicoleta pe 23 Sep 2008, ora 08:22

Buna, Simona draga!
Sper ca esti bine, si imi doresc ca toamna sa vina in viata ta cu multe bucurii.
Te imbratisez cu drag si ai mare grija de tine.
Pupici pupaciosi, Nicoleta!
nicoleta

Sus

Următorul

Scrie un răspuns
85 mesaje • Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro